- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
csenor
senior tag
Nektek tetszik a Mario Run?
-
törölt tag
-
B-L-A-C-K
titán
válasz #91166208 #4515 üzenetére
Az szerintem nem olyan, illetve ebay-en is lehet venni ugyan olyat olcsóbban, de ott hamisítják is, és ki tudja milyet kapsz. Ahonnan linkeltem ott 100% eredeti, csak kicsit drágább. Amúgy én se használtam még pont azt a fajtát, én is 1 hete rendeltem meg, várom, de itt ajánlották többen is.
[ Szerkesztve ]
-
hefe77
tag
Na, én is meggondoltam magam pedig megfogadtam h most nem váltok. De hát a kölöknek az úrjézus telefont hoz, így megörökölte a nem régi 6semet. Ő is jól járt és én is. Érezhető a különbség a 6sel szembe állítva. Szeretni fogom ezt is😁 Toknak ezt vettem http://isop.hu/spigen-liquid-armor-iphone-7-tok-fekete-spigen-042cs20511-5056.html
-
törölt tag
Hogy tudom a telefont lenemitani vagy rezgore rakni, mert ma moziba voltam és nem tudtam vagyis nem találtam!? Köszi
[ Szerkesztve ]
-
Szellem.
nagyúr
Én ma áldom az eszem hogy ma a gyári bőrtok volt a 7 Plusomon!Bécsben kiesett a telefon a kezemből a kockakőre!Semmi baja nem lett!Pedig ma reggel még a vékony Spigen liquid armor volt rajta!Azzal ezt az esést nem élte volna így túl!Meg mákom volt hogy nem az aljára pattant le mert akkor a kimaradt védelem nélküli részen oattant volna! Csak így egy személyes adalék a toktémához.
[ Szerkesztve ]
-
trobi28
addikt
Csak olvassátok el alaposan a szerződési feltételeket, hogy nehogy úgy járjatok mint 1-2 fórumtárs, akik évekig fizették a biztosítást, majd amikor megtörtént a baj, akkor a biztosító nem fizetett ilyen-olyan indokokkal
Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
mrc4y
tag
sziasztok! se a youtube alkalmazás sem pedig safariból megnyitva a youtube oldal mobilnettel nem tölt be videót, valaki már találkozott ezzel a problémával? esetleg megoldás?
-
nbware
senior tag
válasz trobi28 #4528 üzenetére
nekem már 2x volt sajnos, hogy igénybe kellett vennem, egyszer vízbe esett a lg g3am és szó nélkül cserélték, miután kicsengettem a 20ast, aztán meg pont úgy esett, hogy a kijelzője megrepedt, na ott nem kellett fizetni, csak javították a telót! Benne van a szerződésben az iphonenál, hogy még ha elázik is cserélik a telefont
Lenovo y720, Samsung S8, Iphone 7
-
Cseri0058
őstag
beléptem a böngészőben az icloud könyvtáramba és ha ott játszok le valamilyen videót valami legalja minőségben nyomja le. hogy lehet ezen változtatni?
-
-Ben-
veterán
Ha már itt tartunk. Tegyük fel, hogy kötök egy biztosítást, amiben benne van, hogy akár beázás/komoly törés esetén is kicserélik max. 20eFt önrész mellett. Ez miért éri meg nekik? Egyszer gondolok egyet, izomból földhöz vágom, átmegyek rajta autóval és kicseréltetem. Az a 20eFt + a szerződés megkötésekor befizetett 10-15eFt megér nekik ennyit? Sose bizonyítják be, hogy szándékosan törtem -e össze vagy véletlenül. A beázást meg pláne...
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Pedig nem nehéz...
Tegyük fel 1000 ember köt rá, ebből úgyse fog 1000 embernek megsérülni, csak kb 100-nak. Számoljunk...
Biztosítás kötés: 1000x15e = 15 millió
Önrész a 100 sérültre: 100x20e = 2 millióBevétel 1000 emberre 17 millió
Kiadás:
Legyen a 100 ember telefonjának a javíttatási költsége mivel Apple rendezi durván 50 ezer, (de ennyi úgysincs).
100x50e = 5 millió
17 millió - 5 millió = 12 millió haszon...
Ugyan így működik a kötelező kocsira, casco, lakás biztosítás, élet stb....
-
Ed Parker
nagyúr
-
-Ben-
veterán
válasz B-L-A-C-K #4546 üzenetére
Én ezt értem, de ha 1000-ből csak 100-nak jut eszébe, hogy földhöz vágja vagy megáztassa egy kicsit, akkor az jó arány.... Azt gondoltam, többen csinálnak ilyet és ehhez hasonló akciót, hogy ezzel bagó pénzért új telefonhoz jussanak. Persze, nyilván van akinek nem ezért megy tönkre a telefonja, hanem tényleg „véletlen” baleset érte.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest