- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
-
Mobilarena
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed Parker
nagyúr
-
Vgabor92
tag
Sziasztok!
I6/6s-re való teljes keretes üvegfólia jó a hetesre?
-
kovsol
titán
válasz Ed Parker #3315 üzenetére
Nálam is meg lenne az esély, hogy Silver után fehéret vegyek. Bár inkább a matt színeket kedvelem, szóval ilyen csillogósban lehet maradna az ezüst.
Asszony egy arany színű készülékkel szemez. Azt már én biztos nem vállalnám be, pedig láttam már férfiaknál is.[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
zola96
senior tag
Én osztom zetape véleményét, nekem pl. csak fekete jöhet szóban telefonnál. Én is láttam már aranyat férfinél, sőt villamoson rosegoldot is dehát kinek mi. Barátnőmet lebeszéltem eddig szerencsésen mindkét variánsról és marad az ezüstnél, az szerintem teljesen korrekt és nem is csicsás meg semmi egyéb kirívó nincsen benne. Dehát ízlések és pofonok, mindenkinek más jön be. Bár egy kerámia fehér iPhone-t lehet én is bevállalnék ha látnám élőben.
-
Arcképgyáros
5S-ből silvert vettem megjelenéskor, már alig vártam, hogy megváljak tőle és ismét fekete telefont vehessek. Kinek mi...ezek után nekem is csak fekete előlapos telefon, hátlap annyira nem izgat.
Barátnőmnek gold van, egy lánynál mondjuk teljesen korrekt. Anno tetszett a gold is, de maradok a feketéknél ahol a káva beleolvad a kijelző színébe off kijelzőnél.
[ Szerkesztve ]
-
ferikek
aktív tag
Sziasztok,
a cegnel nem csereltuk a 6-okat 7 meg 7 plusra. Tok jo meg minden, de egy baj van: kihallatszik beloluk a beszelgetes, olyan, mitha khangositva beszelelnej, meg a hangerot lejjebb allitva is... ez mitol van?
Koszi,
ferikek
-
Ed Parker
nagyúr
Nekem az iPad Air2 és az iPad pro arany, mivel tokban van sosem láttam
De semmi baj ezekkel a színekkel.
A rosegold már nekem sem fér bele, de a többi bármikor.
Tudod ez olyan mint a rózsaszín ing, póló, akkor az most férfias vagy nem?
Én watch-ból is piros szijasat vettem, nem az unalmas feketét, ami mindenki kezén vanZola96:sztem a kerámia elég meleg, ha a sima acéltokos árában lenne azonnal vennék, de hát eléggé felrakták a Holdra az árát, így ez a baleset nem fenyeget
Ami meg a színeket illeti, sztem abszolút nem a szín határozza meg hogy ki mennyire férfias.
Tény hogy vannak béna színek, de a két alapszin a fehér és fekete ezalól abszolút kivétel.[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
Jah bocs mindig elfelejtem, hogy az Apple-nél így oldották meg, hogy sztereónak nevezhessék.
Az, hogy erősebb lett az jó pont, mert az 5S-nél általában még max hangerőn is fülelnem kell, hogy halljam a másikat. Viszont, hogy a környezet felé tolja ezt jobban az már nem kimondottan. -
rosszfiu18
tag
Sziasztok! Találkoztatok már azzal a problémával, hogy amikor hívnak, hiába veszem fel, a számláló nullán marad és tök süket a telefon? Vagy épp kimenő hívást akarok kezdeményezni és ledob a hálózatról, majd kiírja, hogy sikertelen hívás... amikor megvettem, 2 nap alatt kb egy hívást nem tudtam már kezdeményezni, akkor elküldtem szervizbe, majd kaptam egy teljesen újat. Nem telt el 2 hét és már ez is ezt csinálja...
Ez szoftveres gond lehet, vagy a telefon a rossz? A kártyát használtam a szerviz idő alatt egy Nexus 5-ben, hibátlan volt. Megint csak Én fogtam ki egy rossz sorozatot??? (ha átállítom 2G-re vagy 3G-re, ugyan ez a helyzet, tehát a hálózattal nincs gond)A kihívások elkerülhetetlenek, de a vereség nem kötelező!
-
expendables
aktív tag
válasz rosszfiu18 #3329 üzenetére
Első körben próbáld meg kicseréltetni a sim kártyát. Lehet,hogy azzal van gond. Vagy próbáld ki másik simmel.
[ Szerkesztve ]
-
-Ben-
veterán
válasz rosszfiu18 #3329 üzenetére
Restore és újként beállítást próbáltad?
-
-Ben-
veterán
válasz expendables #3332 üzenetére
Másnak cserélték cicergésért is, pedig az se garis problem.
-
-Ben-
veterán
válasz expendables #3334 üzenetére
Mi nem világos?
-
rosszfiu18
tag
Amit vettem készüléket, ott kipróbáltam ezt...
De a cserélt készülék ugyan ezt csinálta. 10.0-ás szoftverrel.
Most lefrissítettem, pedig nem akartam a 10.1.1-re, próba cseresznye...holnap kiderül egy aktív nap után, hogy megállja a helyét vagy ismét cserét igényel.
Szomorú, hogy egy negyed milliós készülék 3 nap alatt teljesen használhatatlanná válik. Erre egy Nexus 5 2 év után is korrekt állapotban van, hálózati hibák nélkül.A kihívások elkerülhetetlenek, de a vereség nem kötelező!
-
-Ben-
veterán
válasz rosszfiu18 #3336 üzenetére
Lehet, hogy peches vagy, de ez eléggé ritka probléma lehet. Még senkitől se olvastam ilyet.
-
-Ben-
veterán
válasz rosszfiu18 #3338 üzenetére
Miért? Én SE-ből 6-ot vittem vissza és végül meguntam. Viszont i6, i6S, i7-ből is volt már több, de ezekből egynek se volt garanciális hibája. Vannak peches emberek. Viszont azért furcsa ez nekem.. kétszer ugyanaz a hiba elég ritka.
-
expendables
aktív tag
Kipróbáltad másik simmel?
-
Takashi
aktív tag
Én meg 2x egymás után fogtam ki pixelhibás 64 GB-os iPhone SE-t, na bumm... Online rendelés volt mindkettő, el is álltam a vásárlástól - de ettől még furcsa, hogy az eddigi Apple termékeim között nem találkoztam ilyen jellegű problémával, itt meg közvetlen egymás után kétszer. Ilyen az élet.
七転八起
-
oil120
senior tag
Sziasztok,
Most készülök Androidról át az IOS-re.
Szeretném kérdezni, hogy az Iphone 7-et tudom-e gyári telepített diktafonnal használni, vagy le kell tölteni valamit?
Köszi -
Sur1G
aktív tag
Üdv!
Eddig volt 3G, i4S, 5S, 6 utána megint 5S és most 7-es iPhone-om. Mindegyiknél az a jelenség állt fent, hogy az első 1-2 hónapban minden egyes hívást simán fel tudtam venni, aztán egy idő után elkezd szórakozni és időként nem tudok hívást felvenni (nem lehet a csúszkát elhúzni). Eddig nagyon örültem az i7-nek és elég magabiztosnak éreztem, hogy ezt a nagyon bonyolult és technikailag megoldhatatlan akadályt talán leküzdötték. Sajnálatomra a napokban megint elkezdte, hogy csak sokadszorra tudom a csúszkát elhúzni. Szerencsére még hívást nem veszítettem miatta, de a többi telefonból levont következtetésekre alapozva el fog jönni ez az idő is. Nem tudják ezt 10 év alatt megoldani? -
Sur1G
aktív tag
Emiatt amúgy már cserélték telefonomat. Pont eljátszotta a szervizes előtt, utána a csere készülék jó volt 1 hónapig. Kínomban már arra gondolok, hogy az általam használt programok véletlen együttese okozza a hibát vagy a kijelzővédő fólia/üveg érzéketlen lesz a zsebemben (elektromosan feltöltődik vagy tudja bánat mi lehet ott vele, vagy hogy működik). Szerintem engem ez végig fog kísérni az életemen. Érdekes, hogy fél évig használt Androidos telefonnal egyszer se volt ilyen esetem. Ott ha nem tudtam elhúzni a csúszkát valószínű lefagyott.
Amúgy ez egy meglévő probléma, régebben sokszor volt róla szó a másik fórumon. iPhonet használó ismerősi körömben ez egy létező probléma sajnos. Jókat szoktunk rajta röhögni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest