Új hozzászólás Aktív témák
-
Majzi
csendes tag
Sziasztok régebenn kérdeztem, hogyan lehet kibővíteni a híváslistát. Sajnos azt írtátok nem lehet. De találtam egy progit ami azt írja hogy 250-re ki lehet bővíteni, csak én nem tudom hogyan. Belinkelem hátha valaki rájön.
Előre is köszönöm a segítséget. http://www.iclarified.com/817/how-to-increase-your-iphone-call-history -
Paca2
senior tag
Van vmi rejtett trükk ami miatt nem tudok sms-t küldeni?-_-
Kindle Paperwhite 2. 2013. nov. | HP Probook 450 G3 2016. febr. | iPhone 6s 2016. ápr. | Opel Crossland X 1.2 110LE 2018. nov. | Apple Watch 7 2022. aug. | iPhone 13 2022. szept. | Apple MacBook Air M2 13.6" 2023. okt.
-
Paca2
senior tag
Imessage feltétlenül kell h be legyen kapcsolva?
[ Szerkesztve ]
Kindle Paperwhite 2. 2013. nov. | HP Probook 450 G3 2016. febr. | iPhone 6s 2016. ápr. | Opel Crossland X 1.2 110LE 2018. nov. | Apple Watch 7 2022. aug. | iPhone 13 2022. szept. | Apple MacBook Air M2 13.6" 2023. okt.
-
B-L-A-C-K
titán
Esetleg nem olyannak szeretnél küldeni aki szintén iPhone-os, és iMessage-t használ, de nincs adatkapcsolatod (mobilnet, wifi)? Csak azért kérdezem mert ilyenkor sima sms-ként kellene továbbítania, de ha ez nincs beállítva akkor nem küldi el.
Itt kell amúgy:
Beállítások -> Üzenetek ->Küldés SMS-ként -> Be
[ Szerkesztve ]
-
Paca2
senior tag
válasz B-L-A-C-K #9258 üzenetére
Próbálkozom még, úgyis volt gond h iphone és úgyis h nem arra ment, adat van, próbáltam imessage-val is anélkül is, ha a másik kezdte átment a válasz ha én kezdtem nem ment... Mindegy, rájövök, ezt más nem tudja megoldani
-
B-L-A-C-K
titán
Ha mind2 oldalon rendbe van az adatkapcsolat át kellene menni, ritkán hülyül be.
De jó ha tudod mint új felhasználó, ha valami behülyül a telefonon, akár egy app beragad vagy valami, akkor úgy kell kiitatni a beragadó dolgokat hogy megnyomod egyszerre a bekapcsoló gombot (power) + a home gombot, és addig tartod lenyomva míg az alma logó meg nem jelenik. Ez úgynevezett hardreset-et ad a telefonnak, semmi adatod, meg semmid nem fog ilyenkor eltűnni, csak a beragadó dolgokat iktatja ki.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Atikusz #9261 üzenetére
Utánam írták hasonlót ilyenről: link
Az elején nekem is voltak amúgy kétségeim, mert mondom egy
vékonysemmilyen láthatatlan réteg hogy a túróba akadályozná meg a karcokat, viszont jobban utána olvasva ez simán lehetséges. Viszont én mégsem próbálom ki, engem egy 0.1mm-es üvegfólia nem zavar, fölég ha egy szolid tokkal használom a telefont, és azért ha leejted egy üvegfólia nem csak a karcokra jó, hanem a törés ellen is. De akinek csak arra kell ne legyen karcos a kijelző, jó alternatíva lehet.Sok helyen promozzák most, Auchanbe láttam legutóbb, 4 ezerért raknak fel a telefonra egy ilyen réteget. Nekik is nagy biznisz lehet, 2-3 cseppért 4 ezret elkérni, de elvileg tényleg működik.
[ Szerkesztve ]
-
Lefty
addikt
Tudna linkelni valaki egy jo 3D uvegfoliat, ami nem vastag es jol illeszkedik a hajlitott reszen is? Volt egy mentett linkem innen, de az mintha mar nem lenne elerheto.
-
Krisz79
őstag
Szeretném megkérdezni,hogy miből ellenőrizhető,hogy 1 6s volóban gy.független és apple garanciás?
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Krisz79
-
legenda
válasz Krisz79 #9266 üzenetére
a jótállás hozzávetőlegesen itt; link
a függetlenség csak számla alapján biztos, mert olyan is létezik, hogy a készülék külföldi szolgáltatós és újonnan "független", de ezt több, eltérős szolgáltató sim kártyájával is ellenőrizni kell, mivel van olyan, amikor addig független csak, ameddig bele nem kerül bármelyik szolgáltató sim kártyája, mert utána arra zár és másmilyet nem fogad el.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
galaxys80
veterán
válasz FIREBLADE78 #9201 üzenetére
Mitől kellene fosnom jóember?
Nem veszem fel, mert nem tisztel meg vele, hogy tudjam honnan hív. Teszek rá, hogy ez neked tetszik-e vagy nem. Egyelőre én döntöm el, hogy kivel akarok beszélni és kivel nem.
Ha kopognak az ajtón és rákérdezek, hogy ki az és nem válaszol,akkor ajtót sem nyitok. -
lugosi
MODERÁTOR
válasz FIREBLADE78 #9271 üzenetére
Sokszor mégis. Ha küldött az illető egy e-mailt, és abban az aláírásában benne volt a száma, akkor a szám alá kiírja a telefon, hogy "Talán X.Y."
Ezen először csodálkoztam mikor bevezették de aztán nagyon megtetszett. -
gergotb
tag
Visszatérve a kijelzetlen számos hívásokra, kerestem az áruházban erre alkalmazást, amelyik le tudja tiltani ezeket, de nem találtam.
Valaki tud mégis ingyenes appot ajánlani, aminek van ilyen funkciója? -
lugosi
MODERÁTOR
válasz FIREBLADE78 #9274 üzenetére
Én is meglepődtem mikor először láttam. Csak néztem. Úgy írja ki, hogy kiírja a számot, és alatta lévő sorban, ahol a cégnevet írja ki (ha kitöltötted a kontaktnál), ott írja ki, hogy "Talán xy". Nagyon örültem mikor először láttam, mert egy partnerünk hívott egyik alkalommal, akinek az emailje végén ott volt a vezetékes száma is, de azt sose hívjuk, és egyszer arról hívott. Így nagyon jópofa, hogy ilyen szinten az ember keze alá dolgozik, hogy próbál súgni, hogy ki lehet az.
-
D4ni
őstag
Van whitepages id az app store ban? Azt használom s7 edgen, kimutatja az ismeretlen (értsd nem rejtett csak simán ismeretlen) számok tulaját 98%ban. Van benne lehetőség a tiltásra is.
[ Szerkesztve ]
"Fujigama? Nem ismerem ezt a márkát. - Csak kívül Fujigama, belül Sony "
-
csabiks
senior tag
Alacsony töltöttségű módban nem számolja a megtett emeleteket? Tegnap egész nap abba voltam és csak a lépéseket számolta .
"The loudest one in the room is the weakest one in the room."
-
D4ni
őstag
válasz FIREBLADE78 #9284 üzenetére
Igen. Tegnap pl 2x keresett olyan szám ami nem volt benne a telefon könyvben. Egyszer a cofidis majd cib bank keresett meg, ez az alkalmazás kb 5 másodpercen belül kiírja ki az
-
Treff
aktív tag
válasz B-L-A-C-K #9291 üzenetére
Ha mindet kipróbálom, akkor tényleg jobban járok egy 10e Ft-os top megvásárlásával.
Ezért is próbálok/próbálnék infokat és tapasztalatokat gyűjteni másoktól.Ráadásul ugyanazt a terméket több név alatt is hirdetik Ebayen, közben meg 1 cégtől jön a cucc. Futottam már ilyenbe bele a gyakorlatban, ami megerősítette ezen irányú korábbi gyanúmat.
-
D4ni
őstag
válasz FIREBLADE78 #9294 üzenetére
Kimondta hogy nekem van hitelem? Ezekkel foglalkozok...
Másnak attól még lehet, hogy neked nincs.
Ha pl hív valaki ismerős és nincs benne a telefon könyvben a száma még jól jöhet, egyébként sem szeretek ismeretlen számokat felvenni. Így legalább naggyából ki lehet szűrni[ Szerkesztve ]
-
Zozzy94
tag
Sziasztok!
Adott egy november 14-én vásárolt független 6s. Az elejétől kezdve tapasztaltam, hogy amikor elindítom a kamerát beakad/megáll a kép pár másodpercre, emiatt volt, hogy sok fontos pillanatról lemaradtam. Teljesen véletlenszerűen csinálja, van amikor 10-ből csak egyszer, de van, hogy 5-6 alkalommal is. Gondoltam majd szoftverfrissítés megoldja....jöttek is, de mindegyik verzióval fennáll még ez a fura hiba. Szerintetek érdemes visszavinnem az iCentre Arénába, vagy kb. kiröhögnének ezzel a problémával? Vagy mit lehetne még tenni, hogy ez megszűnjön kameraindításkor? Van rá 3 év biztosítás is, de ezek szerintem a jótállásba tartoznak bele..
[ Szerkesztve ]
iPhone 12 Pro Max 256GB & AirPods Pro2
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Zozzy94 #9296 üzenetére
Ez szoftveres bug szerintem (de még most se voltak képesek javítani), majdnem minden 6S-nél elő elő jön, nekem 2 volt annál is csinálta időközönként. Gariban szerintem nem foglalkoznak ezzel, de egy próbát csinálhatsz, viszont ha kapsz majd esetleg egy másik készüléket annál is előjöhet.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest