Új hozzászólás Aktív témák
-
legenda
válasz FIREBLADE78 #9550 üzenetére
biztos bevizsgálják, mert sok hibalehetőség van, ráadásul olyanok is, amik nem a telefon kapcsán merülnek fel.
magad is szűkítheted a kört, kipróbálod a telefonodat másik sim kártyával, a te sim kártyádat másik készülékben, illetve ezeket más helyen/cellában is, mert akár amiatt is lehetséges a probléma.
amennyiben tok van a telefonon, úgy anélkül is tesztelni kell.đension; a lényeg, hogy megoldódott a probléma, mert csak szoftveres volt.
azon ritka emberek közé tartozom, akik nem nagyon szeretik a sört, még virtuálisan sem.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
shteer
titán
-
-
d@minator
addikt
válasz FIREBLADE78 #9550 üzenetére
Én a voice over LTE-re gyanakszom. [link] Meg is találtam az Apple oldalán ahol azt javasolják kapcsoljuk ki az LTE hangot és több fórumozónak segített is. Csakhogy külön már nem lehet kikapcsolni. Ezt meg is írtam az Apple-nek már régen de nem javították.
-
legenda
válasz d@minator #9558 üzenetére
ez ott lehet inkább érdekes, ahol már működik a volte, hazánkban lekapcsol 4g/lte hálóról 3g vagy 2g módozatba telefonáláskor a készülék - mert nincs még volte -, ezért kérdéses, hogy mennyire segítene a vázolt dolog, szerintem nem igazán, mert jelen állásban önkénytelenül is elvégzi azt a készülék, amit te kapcsoló formájában vársz, amellett ha lesz volte, akkor bekerül majd biztos a kapcsoló, mert akkor már lesz miért.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
FIREBLADE78
addikt
Fennáll a probléma,akkor is ha nincs bekapcsolva a mobilnet. Úgy vettem észre apám sem hall,mert néha rákérdez. Ugye többször repült a telefon. Ez lehet a baj? Kulserelmi nyom nincs rajta mert tok és fólia van.
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
Mattb
senior tag
Sziasztok!
6S-re van olyan üvegfólia, amely a teljes kijelzőt takarja? Ebayről valaki rendelt már ilyet? -
lugosi
MODERÁTOR
válasz FIREBLADE78 #9561 üzenetére
Repülés után így szerintem egy garis szervizbe benézne az a telcsi. 🤔
-
vitomi
újonc
Sziasztok!
Uj vagyok apple fronton es lenne 1 kerdesem mert ugy nez ki nem siker rajonnom hogy hogyan lehet bluetooth-ot ugy beallitani hogy csak a hivasok jojjenek rajta,zene peldaul ne.Androidon volt ilyen funkcio.
Elore is koszi! -
tylerddd
veterán
Tegnap restore-t nyomtam a telón, és mentésből állítottam vissza. Úgy néz ki helyretette az akksit, az a 3DMark slingshot nagyon beba**ott neki
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Lazika
senior tag
Hello
Tudtok ajánlani valami jó tokot? Valami olyasmi kéne mint a gyári tok aminek a belseje puha.
MacBook Pro 16 & Samsung Galaxy S24 Ultra
-
Szellem.
nagyúr
válasz Vizi911 #9573 üzenetére
Nem tudom, hogy amit javasoltál, annak a belseje puha anyag, de eddig amit kipróbáltam iPhone 6S-re azok szó szerint semmit nem értek. Nekem eddig csak a gyári szilikon és a gyári bőrtokok jöttek be.
Tokot meg mindenképpen rakok rá, mert sajnos volt már, hogy el akart szállni a kezemből és a szerencsén múlt, hogy nem esett le a kőre. A gyári meg megvédi, nyilván ésszerű keretek között. -
twinkiecz
tag
Mostanában párszor téma volt a folyékony kijelzővédő, engem is érdekel a dolog és találtam egy megbízható forrásból származó videót. (elég régi)
[ Szerkesztve ]
linktr.ee/twinkiecz
-
Vizi911
tag
válasz Szellem. #9574 üzenetére
Én erre azt mondom, ha nem tudod nézd meg a linket másrészt, ha valakinek sok felesleges pénze van lehet 12 ért venni olyan boltit de ugyanazzal a csomagolással én kaptam 2 ezerért egyet. teljesen hasonlo elég merev az anyagához képest hálégnek. de uton van már a karbon nillkin ami 3000 volt. feleslegesnek tartom az ilyenszintü pénzelbaszást az almaboltokban.40 ezrekkel adják többért a telefonokat is. hülyének nézik csak az embereket.Nincs másról szó.
Iphone SE 64GB
-
Tibee86
nagyúr
válasz Vizi911 #9578 üzenetére
".40 ezrekkel adják többért a telefonokat is. hülyének nézik csak az embereket.Nincs másról szó."
Vagy inkább csak Te nem vagy képben a dolgokkal.A tok dologhoz: ahogy a tokot is lemásolják csak gagyibb minőségben, a csomagolást se olyan nehéz. Ár-érték arányban lehet jobban megéri egy utánzat, de sokszor az áruk jellemzi a minőségüket is.
[ Szerkesztve ]
-
Lazika
senior tag
válasz Tibee86 #9580 üzenetére
Valóban, de azt ne felejtsük el, hogy az apple is kínában gyártat. Egy toknál meg kit érdekel ha nem olyan "jó" a minősége mint az appleé mindegyik ugyanolyan műanyag. 12K egy műanyag tokért az szerintem vicc. Volt már nekem hiper szuper márkás tokom angliában vettem aztán szépen meg is repedt amikor leszedegettem,hogy cseréljem a simkártyámat.
-
Vizi911
tag
Én nem osztok senkit , hogy drága tokot vesz mert megteheti, de ha van lehetőség olcsón jot venni akkor ne baszogassuk már egymást
Iphone SE 64GB
-
dozsabalint
senior tag
Azért azt nem mondanám hogy ugyanolyan műanyag. A Kínaiak ontják magukból a selejtet (is), és bizony gyakran többet árt egy ócska tok, mint használ. Egy korábbi telefonomat már agyonkaristolt egy kínai csoda, nem akarom itt is ezt.
Most egyébként egy Spigen Neo Hybrid-et (ami egyébként nem is drága, és jó is, csak túl műanyag) használok, de kipróbálok egy Apple bőr tokot, nagyon elegáns cuccnak tűnik, és bőrtokhoz képest nem is drága.
[ Szerkesztve ]
-
Vizi911
tag
válasz dozsabalint #9584 üzenetére
Szerintem szubjektiv az egész meg anyagi dolog, akinek van rá pénze vegye, akinek nincs és olcson keres adjuk meg a lehetöséget hogy találjon.
Iphone SE 64GB
-
Lazika
senior tag
válasz dozsabalint #9584 üzenetére
Persze mindenbol van selejt. Amint mondtam nekem a markas 25 fontos tokom is elrepedt. Szoval mindenki gyart selejtet.
-
-
dozsabalint
senior tag
A selejtnek is több fokozata van . Mondjuk pl egy Spigen-nél, ami távolról sem 25 font, inkább csak a fele, legalább a kivágások stimmelnek (feltéve ha nem hamisítvány, mert sajnos hamisítják), nem karistol, és ha el is reped, zokszó nélkül cserélik. Ez már nem is ár kérdése, inkább csak utánajárás.
[ Szerkesztve ]
-
csabiks
senior tag
Én az építőiparban dolgozom, eddig egy kinyitható bőrtokot használtam, csak kényelmetlen volt egy kézzel használni, illetve tapadt a kezem hozzá.. Tegnap elgondolkoztam azon, hogy megveszi az ember a drága telefont aztán rögtön beleteszi egy tokba, amivel valószínűleg eladás napjáig használni fogja. ez meg kicsit olyan hogy van egy nagyon szépen kézbe simuló telefonunk amit természetes formájába nem is fogdosunk mert annyira féltjük. YouTuben van egy rakás videó ahol tok nélkül ejtik - dobják a 6s-t és szerintem elég meggyőzően elvisel 1-2 betonra ejtést. Aztán most 2 napja mindenféle tok nélkül használom es szerintem sokkal jobb így
"The loudest one in the room is the weakest one in the room."
-
Vizi911
tag
más téma , bár nekem iphone 6 om van nem tudom , hogy van e játékoknál bizonyos hardver követelmény vagy ha letudom szedni akkor megy és kész de felsö rész gondolom procinál kijelzön elég rendesen forrosodik néha és hogy ez normális e ? a kijelzö nem károsodik e ilyesmi hatására? köszönöm szépen. meg ha ugy érzem, hogy mostanság a telefon jobban merül hirtelen az mivel orvosolhato? köszönöm szépen.
Iphone SE 64GB
-
tylerddd
veterán
válasz csabiks #9595 üzenetére
Az enyém is tegnap óta tok és üveg nélkül van, valahogy beleuntam a tokolásba, az üveg meg tok nélkül gatya, így levettem mindkettőt (zárójelben megjegyezném, h brutál kosz összegyűlt a teljes kijelzős üveg szélei alatt). Az élmény megfizethetetlen, minden másra (tok, üveg) ott a MasterCard. A készüléknek minden ruhámban dedikált zseb jár, kétszer is megnézem, h hová teszem le és hogyan. Nem tudom miért jött ez a le****om érzés ezzel kapcsolatban Viszont belegondolok, h anno a Lumia 800-on sem volt semmi, mert annak sem volt sík a kijelzője és ezt a fóliák nem szerették (üveg akkor még nem nagyon volt, vagy én nem ismertem), de egy-két mikrokarcon kívül nem volt a kijelzővel sem baj, azok is csak lezárt kijelzőnél, napfényben, bizonyos szögből látszottak, használatban nem zavartak. Aztán lehet megszívom. Ha pedig komolyabb baj történne, akkor jokerként ott a biztosítás.
Csak egészség legyen, meg térerő!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest