Hirdetés
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Netfone
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Redmi Note 11 Pro 5G - a bajnokesélyes nem készült fel
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52 5G - nem csak egy G-vel több
Új hozzászólás Aktív témák
-
primera1
aktív tag
Sziasztok.
Ma vettem egy Telekomos i5-öt és hiába van bekapcsolva az LTE csak a 3G-t mutatja.
Ez mitől lehet?
ÜdvAz 5s-emben működik,tehát a kártyám jó!
[ Szerkesztve ]
Isten hozott! Mikor visz???
-
primera1
aktív tag
válasz TheMarci #7305 üzenetére
Köszi,megoldódott.
A páromé és kiderült,hogy a legalapabb csomiban van,ami nem támogatja az LTE-t!
Amikor beleraktam a kártyámat,akkor várni kellett 3-4 percet és átváltott LTE-re,csak először türelmetlen voltam és azt hittem,azonnal átvált!
Szóval okés lett és köszönöm a segítőkészségeket
ÜdvIsten hozott! Mikor visz???
-
Krisz0630
senior tag
Üdv!
Töltőt cserélnek garanciában? Decemberben vettem a készüléket.
A lighting csatlakozó résznél a fehér műanyag rész (amit be kell dugni a készülékbe) végigrepedt mindkét oldalon, annak ellenére, hogy nagyon vigyáztam rá. Meg néha (főleg 10% töltöttség alatt) azt írja ki a telefon, hogy nem az apple által elfogadott töltő. Olyankor többször ki-be kell húzni az áramból és majd csak egyszer elkezdi tölteni a telefont.
XBOX SERIES X ID:Bkrisz90 + iPhone 14 ProMax + iPad 10
-
Smile8822
senior tag
Üdv.
Lenne egy kérdésem egy i5 el kapcsolatban aki eléggé szaki mindenben az írjon privátot nekem,köszönöm elôre is.•19Christian88• http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=smile8822 -_- {" John Digweed - Heaven Scent "} ~ Apple iPhone 16 Pro Desert Titanium ~
-
Acsifun
aktív tag
Sziasztok ma ujitottam be egy 5-ös iphone-ra HTC one ról cseréltem na most olyan problémám adódott vele h miután letöltögettem ilyen emoji szarokat mert kerestem az a kiegészitö bill.zetet elkezdett összevissza körbe remegni az összes ikon, tehát nem az amikor hosszan rá nyomok és tudok törölni áthelyezni hanem sokkal durvabban összevissza körbe mennek az ikonok hatterek (viberen stbstb). Beszarhatott az a szenzor ami mozgatásra viszi az ikonokat? Vagy vírusos volt ez a g*ci emoji?
Előre is kösziA gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen.
-
Acsifun
aktív tag
(#7312) mondomén
ezt nyomkodtam tegnap is mert kijelzőt akartam fotozni csak nem engedtem el a 2 gombot, na nemtudom meghülyült csináltam egy teljes reset-et most ugy nez ki jó...
Azért köszönöm a segítséget[ Szerkesztve ]
A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen.
-
dome29
aktív tag
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudnék a saját zenéim közül csengőhangot beállitani?
Előre is köszönömApple iPhone - Samsung széria megveszem ...Hívj bátran a 0630/234-9160as telefon számon !
-
func93
senior tag
Üdv!
Tudtok ajánlani jó hatlap tokot? Lehetőleg ami rendesen véd"Nem lehet összekötni a pontokat a jövőt fürkészve, az összefüggések csak utólag visszanézve látszanak." - Steve Jobs
-
360xbox360
tag
Valaki tud segítni? Miért van az hogy telfon wifire való csatlakozás után 2percel eldob. Alig csatlakozik wifire, akkor is teljesen lassú. Próbáltam több routerrel. Mi lehet a gond? Teljes restore is megvolt már.
-
Krisz0630
senior tag
Üdv!
Használ itt valaki iPhone 5S Case-t? Mennyire strapabíró?
-
Krisz0630
senior tag
Tudna valaki ajánlani egy jó hátlap tokot? Vékony legyen (max 0,5mm) és az ára 5k-ig.
Amiket eddig kinéztem:
Ozaki (0.3 Jelly, 0.3 Solid)
Vireo
iTSkins
Artwizz seejacketXBOX SERIES X ID:Bkrisz90 + iPhone 14 ProMax + iPad 10
-
pomk
őstag
Ma reggel kaptam az Appletől egy 20,99 €-s terhelést a bankkártyámra. Kicsit utana nézve kiderült, hogy "megvásároltam" egy ilyen nevű alkalmazást: "SPP Renewing EUR Tier 1_400_90". Az a durva, hogy fogalmam sincs, hogy mi ez. Ismeri valaki mi lehet ez?
Kértem rá visszafizetést. Kíváncsi vagyok mi lesz belőle. -
pomk
őstag
Köszönöm a segítséget, közben megérkezett az Apple válasza is a benyújtott reklamációra, ami rendkívül kedves és segítőkész módon elmagyarázta hogy mi ez, ill. lépésről-lépésre leírta hogyan tudom ezt megelőzni. 10 napon belül visszautalják a pénzt.
Szóval a terhelés a kedves Badoo alkalmazásától jött, az automatikus meghosszabbítás. Még jó, hogy hónapokkal ezelőtt töröltem a fiókomat...[ Szerkesztve ]
-
Darda Csabi
tag
válasz Krisz0630 #7327 üzenetére
Nekem az Ozaki van és nagyon szeretem, olyan mintha nem is lenne rajta tok, arra kell figyelni, hogy ha ezt használod akkor nem érdemes még egy tokba belerakni, mert akkor kinyúlik... Komolyan, páromnak is van volt egy ozaki jelly 0,3-as tokja, amit telefonnal együtt még betett egy kihuzhatós bőr tokba, fél év alatt kinyúlt az ozaki tok. Szerintem azért jó, mert van rengeteg színben, nem drága, és olyan mintha nem lenne rajta tok, nincs súlya, a kardok ellen véd, de még a kisebb esetektől is, így én csak ajánlani tudom!
-
Krisz0630
senior tag
válasz Darda Csabi #7333 üzenetére
Köszönöm szépen a választ!
Azóta már vettem egy én is egy Ozaki Solid 0.3-ast sötétkékben (fehér készülékre) és hát nagyon tetszik. Olyan mintha rajta sem lenne a telefonon, nagyon minőségi.
Tényleg rengeteg színben kapható és tűrhető az ára is. Bárkinek bátran merem ajánlani!
[ Szerkesztve ]
-
malphitee
senior tag
Sziasztok. Ma telefonáltam a telóval minden rendben volt. Viszont az előbb egy váratlan mozdulattal egy fél deci teát kiboritottam és mellettem volt az iphone ami rá ment a kijelzőjére. Na most letakarítottam semmi baj, amig be nem akartam tenni egy zenét a telefonról. Nem szól a hangszórója, utána felhivtam magam és nem szó a belső hangszórója sem. Viszont ha hívnak akkor szól a külső hangszóró kicsöng. Most ez pont egy véletlen és sw probléma? Vagy ez mi hogy zenét nem lehet hallgatni róla kihangosítva viszont ha hívnak akkor szól, illetve a belső hangszórón semmit nem hallok mit beszélnek hozzám??
-
malphitee
senior tag
Hi iphone 6 4.7" ára megint 220K lesz kezdő ára? Egyszerre jön az 5.5" al?
-
inthro
aktív tag
Sziasztok.
Szeretném megkérdezni, hogy érdemes-e még ilyen telefont venni, mert vacillálok, hogy a 4s-t vegyem hiszen sebességben nem sok különbséget látok a kettő között, legalább is ami az internetezést jelenti.
Sosem volt még Iphone-om, így a nagyobb kijelző szól a másik mellett egyenlőre, de az ár sem elhanyagolandó hiszen nem mind1. Érdemes esetleg használtan venni, vagy mindenképpen újonnan?
Nem tudom bolti garanciával mennyire mennék, ha gond lenne vele.
Mindenképpen 8-16Gb-os verzió érdekelne, mert a nagyobbak már nekem túl sokban vannak.
Köszönöm, ha valaki tud segíteni.◕‿◕
-
mondomén
őstag
érdemesebb mint 4s-t. ami a kijelzőnél is fontosabb az a dupla ram. 4s 512-vel gazdálkodik és egyre kevesebbnek bizonyul. én azt mondom vedd az i5-öt vagy 5c-t amelyik jobban tetszik. garanciában cserélt függetleneket keress. ezekre még szokott pár hónap gyári garancia lenni... vannak itt aprón akik ilyenekkel seftelnek, több száz pozitív értékeléssel, őket érdemes keresni.
-
Krisz0630
senior tag
Tud valaki ajánlani jó minőségi, de megfizethető kijelzővédő fóliát? Vettem egy Ozaki hátlaptokot és hát van pár hajszálkarc a kijelzőmön.
-
XtremLor
őstag
Udv!
Ismerosom megkert hogy nezzek mar utanna, tudok e neki venni a telefonhoz vezeteknelkuli toltot (qi)
Hasznal valaki ilyet? tudnatok ajanlani egyet?"Legen...Wait for it...Dary"
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest