Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Redmi Note 11 Pro 5G - a bajnokesélyes nem készült fel
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52 5G - nem csak egy G-vel több
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
malphitee
senior tag
Hogy lehet csinálni a telefonon screenshot-ot?
-
malphitee
senior tag
Most nézem , a fenykepezon nem lehet semmit beállítani az ég világon ? Csak elinditod, és fenykepezel??
-
-
Kapanyél
őstag
iOS 7-ben változott az, hogy a LED segédfényt nem használja fókuszáláshoz? Azaz lehet már töksötétben is értékelhető képet készíteni?
(esetleg 5S tapasztalat?)Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!
-
Kriso13
újonc
válasz Darda Csabi #7150 üzenetére
Igen csak ritkán jön elő.. Az elmúlt pár napban nem is sikerült előhozni, de ha újra előjön beviszem, hogy cseréljék ki vagy valamit csináljanak vele.. Csak remélem elég nekik a kép, mert előhozni nem igazán tudom
-
Kriso13
újonc
Vigyék el és hozzák elő ők a hibát. Ez miért lenne az én feladatom? Nem én vagyok a szervíz..
-
malphitee
senior tag
Srácok hogy működik az Apple garancia?? Úgy hallottam mindegyikre 1 év világ garancia van, azaz teljesen mindegy hogy az Apple Store bol veszed vagy pl a Partnero GSM be?? Illetve hol javítják ezeket? Mivel nincs Apple hivatalosan MO-n .??
-
sajby
senior tag
válasz malphitee #7165 üzenetére
"approved in all eu countries"
Ha rajta van a dobozon elméletileg számla nélkül is elfogadják javitásra itthon is.De lehetett olvasni olyat is,hogy ha nem kapcsol be a készülék és nem tudják kiolvasni belőle az imei számot,akkor kérhetik az apple számlát.Na itt szokott probléma lenni az olcsóbban vásárolt dolgoknál. -
malphitee
senior tag
Felkerestem az Apple oldalán azt a részt , ahova beütöd a serial Numbert, és kidobja milyen telefon és meddig van rá garancia, illetve hogy az Apple rendszerében nyilván van-e tartva. Az elott olvasgattam garancias kérdéseket , és elvileg ha beviszed az istyle ba az iphon telefonod problémával akkor ok is megnézik a sorozat számot gondolom ok is az Apple oldalán , és az alapján ha van meg rá garancia akkor javítják , nem kell se számla , se hogy hol vetted??? Nagy meglepodesemre kiderült hogy 4 hónap garancia van a telefonra, és a pipa ott van hogy Apple rendszerébe regisztrálta van. Viszont a készülék tmobilos, ez nem számít semmit akkor ugye? Innentől ha valami baja lesz csak be setalok pl egy istyle ba? Illetve mikor kibont az ember egy zsír új iPhone-t kötelezően hozza kell kötni a géphez iTunes hoz? Vagy honnan tudja az Apple hogy mikor vetted a telefont és honnan kell hogy éljen a garancia?
Sajbi: doboz nem kell a garizashoz.
[ Szerkesztve ]
-
malphitee
senior tag
válasz Tibee86 #7168 üzenetére
És hogy kell be aktiválni egy zsír új iPhone-t hogy a garancia érvényes legyen rá ? Szerintem elfogadják APR be is, mivel az Apple honlapján benne van a készülék sorozat száma a nyilvántartásba . Nem hinnem ha be vinnem a telefont egy istyle ba azzal kezdenek hogy végig próbáljak az összes simet hogy független e. Csak azt nézik van e rá garancia a sorozat számon.
[ Szerkesztve ]
-
206 cc
senior tag
válasz malphitee #7169 üzenetére
Így van ahogy Menyko írja..látjál,hogy milyen a telefonod hálózat függő e vagy garanciális e még.
Nem is értem honnan szedsz ilyen dolgokat hogy végig próbálják a simeket?? .
Mint ha nem lennél tisztába ezen eszközök technikai hátterével,minden adat nyilván van tartva az eladott készülékekről.Amint kikerül a szállítószalagól minden adatot tudnak a telefonról...206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
malphitee
senior tag
Mennyi annak az esélye hogy az iPhone 5 megkapja a slow motiont? Gondolom iPhone 6 na egyértelműen lesz.
-
malphitee
senior tag
válasz königarjen #7173 üzenetére
Dehogy új kamerA fukcio. Nem csinál jobb képeket az 5s se videókat . Csak egyszerűen be letettek a sw be az 5s nek ilyen egyszerű . Szerintem bele fog kerülni fel éven belül .
-
R a y
senior tag
válasz malphitee #7174 üzenetére
Egyszeruen a kameraszenzor nem tud 120 fpst felvenni.. Hogy akarsz lassitott felvetelt ha az eszkozod nem tud masodpercenkent 120 kepet csinalni. Kicsid hasznald az eszed
Ha olyan releváns találatokat akarsz látni, mint amilyeneket a 2000-es években kaptál, akkor használd a Yandex-et. ~ Pro Bono Publico ~ | Ephesians 6:10-18 |
-
206 cc
senior tag
válasz malphitee #7174 üzenetére
Változott a kamerája itt leírnak mindent.
kb. 1.5 perce vagy iphone tulaj,de mindent tudsz,azért ,mert nem látod a külömbséget az még ott van!!??...legalább ne irkálj butaságokat.[ Szerkesztve ]
206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
malphitee
senior tag
iPhone 6 ba lehet tovább fejlesztik majd,mar várom főleg az új designt és iOS -t.
-
206 cc
senior tag
válasz Tibee86 #7180 üzenetére
Olvasom ott is....
Nincs is azzal semmi gond,ha valaki kérdezget hiszen erre való a fórum,DE egy része a off a másik butaság a harmadik rossz helyen ....de már lassan "szakértő" lesz!
206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
Drageez
csendes tag
Sziasztok,
nem vagyok iPhone tulaj, csak egy kérdésem lenne és ezért ha nem baj, nem olvasom át a fórumot.
Remélem, jár még erre valaki néha.
Szeretnék vásárolni egy iPiget, de nem tudom, milyet.
iPhone5-höz kellene.
A segítséget előre is köszönöm!"A kutya az egyetlen a világon, aki jobban szeret téged saját magánál." - Josh Billings
-
TheMarci
addikt
válasz Drageez #7183 üzenetére
http://www.istyle.eu/hu/catalogsearch/result/?q=ipig
Csak színben különböznek, a hangot bt-n küldöd át rá, szóval bármelyik iphonennal kompatibilis.
Do You Dream?
-
baradi
senior tag
Kollegak,
Valaki lenne olyan kedves es leirna, hogy mik a tapasztalt tipikusan elofordulo hibak eme nagyszeru keszuleknek? Tervezem a vetelt es jo lenne tudni, hogy mire kene figyelni vagy felkeszulni.
Valamint olyan oldalt tudnatok ajanlani, ahol mind a keszulekrol, mint az iOS-rol tudnek tajekozodni?
Koszi elore is ! -
soultrapp
senior tag
Hello!
vannak iphone 5 hamisítvány telefonok?
kellene valamire oda figyelni használt vásárlásakor?
hol tudom megnézni az ios alkalmazások listáit? -
206 cc
senior tag
válasz soultrapp #7189 üzenetére
Igen léteznek hamisítványok....A legtutibb mód a kiszűrésre ha van már Apple ID-d és a próbánál letöltesz valamit a store-ból...
-
menyko
tag
válasz soultrapp #7191 üzenetére
Szgépen is tudsz regisztrálni Apple ID-t ikütyü nélkül is.
Másik lehetőség lehet még a IMEI / sorozatszám lekérdezése az apple honlapján. -
Drageez
csendes tag
válasz Drageez #7183 üzenetére
Sziasztok,
újra kérdés.
Ezeket néztem ki:
[link]Ennek így van értelme?
Felhívtam őket, de a pasas, akivel beszéltem, kicsit sem értett hozzá.
Azt sem tudta megmondani, hogy bluetooth-os, vagy nem.[ Szerkesztve ]
"A kutya az egyetlen a világon, aki jobban szeret téged saját magánál." - Josh Billings
-
Kapanyél
őstag
válasz soultrapp #7189 üzenetére
Én még nem láttam olyan hamisítványt, ami 1:1 lett volna. Szerencsére ebből a szempontból az Apple könnyen ellenőrizhető, mivel kiemelkedően jó a gyártási minősége. Ha mellé tudsz tenni egy eredetit, azonnal látni fogod a különbséget. De szerintem már akkor is, ha csak 5 percig kipróbálsz egyet.
Már a hamis kábelnek is más a csatlakozója, de az átskinezett Android-ot azért seperc alatt ki lehet szúrni.Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!
-
malphitee
senior tag
Le lehet tölteni az iOS 7.1-et, szedjetek !
-
Horovic
aktív tag
Sziasztok! Adott egy vodafonos I5 amit meg szeretnék vásárolni. Az lenne a kérdésem, ha írunk egy hivatalos adásvételi szerződést, amiben benne van, hogy az eladó garanciát vállal a letiltás ellen, akkor meg merjem -e venni a készüléket?
-
baradi
senior tag
Sziasztok,
iOS 7 alatt mar lehet allitani , hogy csak 2G legyen a GSM mod?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest