Hirdetés
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Asus ROG Phone 9 Pro - erős kezdés az Elite ligában
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Befutott az Android 16 fejlesztői előzetese
- Így készül egy Earfun headset
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
xlsi
csendes tag
válasz oliwire #8000 üzenetére
Megnéztem a progiban a telefon, a következőt dobta ki:
Battery
CycleCount: 118
DesignCapacity: 1430
FullChargeCapacity: 1400
Status: Success
BatteryCurrentCapacity: 92Elvileg igaz a 4 hónapos akksi csere, napi 1x töltéssel.
Utángyártott akkumlátor okozhatja a gyorsabb merülés?Pl az eredeti töltővel kb 2 óra alatt feltölti magát, utángyártottnál ez kb 4 óra.
Most nem a (akkumlátor igényesebb) használatból akadó gyorsabb merülésen szeretnék rugózni!
Pusztán az ok forrására akadni, bár tény, sokat használom a készüléket, de 1 napot azért szerintem ki kellene bírnia (vagy nem?). Az androidos készülékem is kibírta hasonló használat mellett.Van valakinek tapasztalata utángyárott/eredeti akksi téren? Drasztikus a különbség teljesítményben?
Köszi
-
oliwire
őstag
Elvileg ez jo, adatok szerint. Milyen használati időt bír a telefon menüje szerint? Gyakori 2G-3G-LTE váltogatás is okozhat merülést. Főleg a 3G használata. Facebook, Messenger fut a háttérben? Ha használat után nem húzod ki az alkalmazásválasztóból, tapasztalataim alapján képes tovább futni és pörgetni a processzort, növeli a használati időt, de ténylegesen nem használom a telefont. Viszont ha így kilépek belőle, akkor is megkapom az üzeneteket, az Apple Push miatt.
-
xlsi
csendes tag
válasz oliwire #8003 üzenetére
Az LTE-t kikapcsoltam, szóval 2/3G van csak, a mailhoz, fb stb, azokhoz szerintem bőven elég ez a netkapcsolat is. A 3G pedig ahogy néztem, viszonylag stabilan jelen van.
Mondjuk ha a használati idő kb 1-2 óra, akkor az üzemidő jellemzően 10-12 óra körül volt, és kb 70%-os+- töltöttség. Minimális telefonálás, pici fb, messenger, mail, fotózás.
Aktív használatnál kb 12 órát bír, de akkor a használati idő legalább 4-5 óra, rendesen használva van.
Appokat nem nagyon szoktam kilőni.De akkor úgy tűnik, normális ez a "gyorsabb" merülés
-
Regiee
aktív tag
sziasztok!
tavaly novemberben gsm boltban vasarolt elvileg egy ev garis uj iphone 5s emmel eddig semmi gond nem volt most leszalltam a vonatrol es se kep se hang. toltore dugtam ugy se csinal semmit. lehet a nagy melegtol meghalt benne valami? esetleg mit probaljak vele csinalni vagy egybol telekomba garival vissza holnap?Iphone 5s IOS 8.3 | OSX 10.10.3
-
Regiee
aktív tag
sziasztok!
tavaly novemberben gsm boltban vasarolt elvileg egy ev garis uj iphone 5s emmel eddig semmi gond nem volt most leszalltam a vonatrol es se kep se hang. toltore dugtam ugy se csinal semmit. lehet a nagy melegtol meghalt benne valami? esetleg mit probaljak vele csinalni vagy egybol telekomba garival vissza holnap?Iphone 5s IOS 8.3 | OSX 10.10.3
-
rumos XIII
aktív tag
Sziasztok. Lumia 520at akarok vegre cserélni, vagy i5re, vagy 4s-re gondoltam. Sok különbség van a ketto kozott? Megéri meg i5ot venni? Neztem aprón, 70korul mennek
-
erdoke
titán
válasz rumos XIII #8010 üzenetére
Az i5 kijelzője lényegesen szebb, illetve az 1 GB RAM már kell az iOS 7-9 alá. Esetleg az 1800-as LTE is jól jóhet, de ilyen szempontból az 5C még jobb.
A legjobb aláírás a héten
-
bjergerking
tag
Sziasztok! Iphone 5 felhasználóktól kérdezném, hogy ez a telefon milyen így lassan 3 évesen átlagos használt mellett? Nekem ilyenekre kellene, hogy viber, fb, messenger, instagram, spotify, youtube, netezés, nem játszom rajta. Akksi idő milyen egy s4-hez képest? Illetve a 16gb tárhely erre elég? Illetve be tudom állítani, hogy CSAK 2g-t használhasson?
[ Szerkesztve ]
-
gkris3
tag
válasz bjergerking #8012 üzenetére
Amiket felsoroltál, azokra tökéletesen használható és gyors. Akku idő nálam napi 4-4,5 óra kijelző idő. Attól függően, hogyan osztom ezt be elmegy egy napot, játszom rajta, zenét hallgatok, folyamatosan kézben van. Nekem a here offline navi és a sok zene miatt nem lenne elég a 16gigás verzió, de amennyiben nem akarod rátölteni egész európa térképét, és csak olyan zenéket raksz rá, amiket tényleg hallgatsz, akkor elég.
-
oliwire
őstag
válasz bjergerking #8012 üzenetére
Ezekre megfelelő, és az iOS 8.4-es verziójával lehet csak 2G-re állítani. Akksiban szerintem nem oly erős, de pontosan nem tudom milyen az S4-hez képest, még nem volt alkalmam használni. Ha nem zavar a műanyag ház, akkor viszont javasolt az 5C készülék. Jobb az akksiideje. Ha meg tudsz még gyűjteni a kerethez, akkor az 5S erősen javasolt.
-
bjergerking
tag
válasz oliwire #8015 üzenetére
Az 5c nagyon nem jön be, tök gagyinak hat az egész így képekről, ráadásul valamivel vastagabb is, mint a sima 5. Lehet végül 5st fogok venni, de kicsit sokallom a felárat, mert egy ujjlenyomat olvasó nekem nem ér ennyit Az s4-em meg elég karcsú akksit tekintve, mármint 3 óra aktív használat (ennyit van bekapcsolva a képernyő) és olyan 10-12 óra készenlét jön belőle ki mindig, amit én kicsit kevésnek tartok..
[ Szerkesztve ]
-
oliwire
őstag
válasz bjergerking #8016 üzenetére
Az i5 bírta a 4-5 órát használatból. Az ujjlenyomat eléggé kényelmessé teszi a telefon feloldását, meg az AppStore letöltéseket, hogy nem kell mindig beírni a kódot. És nem csak az ujjlenyomat leolvasó miatt érdemes. Jobb kamera van benne, 2 tónusú LEDdel, akksiban már 6, esetleg 7 óra kijelzőidőt is bír, 64 bites processzor, több LTE frekvencia kezelése (mondjuk azt mondtad, hogy te csak 2G-n akarod használni, de valamikor jól jöhet), a készülék háza már nem kopik oly könnyedén. Nem tudom, hogy kihagytam-e valamit.
-
oliwire
őstag
válasz bjergerking #8018 üzenetére
Ahogy gondolod nekem is jó volt az i5, de az 5S-t használva már azért másképp tekintek rá. Mondjuk az én felhasználásomnál fontos volt az LTE frekvenciák kezelése, meg a jobb akksi, meg a jó kamera, de ha neked ezek nem annyira fontosak, akkor a sima 5 is jó lesz
-
bjergerking
tag
válasz oliwire #8019 üzenetére
Tényleg csak üzenetküldésre meg zenére használnám, a mostanit is arra használom, de feleslegesen nagy és bonyolult az android..amúgy azért ragaszkodom ennyire az 5höz, mert egy telefonos boltban 115 ezerért tudnám megvenni, bontatlanul, függetlent, na mármost ehhez van valami garanciapapír? Vagy hogy működik applenél a gari?
-
oliwire
őstag
válasz bjergerking #8020 üzenetére
115-ért sima 5-öt? Hát az nem igazán jó üzlet.. 147-ért van vadi új 5S-is, Partnero-n néztem. Nézz be harverapróra is, ott is alacsonyabbak az árak, mind a két készülék tekintetében. De amúgy tudtommal az iPhone-ra világgarancia van, IMEI alapján le lehet ellenőrizni a garanciát
[ Szerkesztve ]
-
bjergerking
tag
-
oliwire
őstag
válasz bjergerking #8022 üzenetére
Az jó, ha van rá garancia de amúgy az 5S eléggé kiforrt készülék, nem nagyon van gyári hibája. (Lassan már úgy fog tűnni, hogy nagyon rá akarlak beszélni az 5S-re. ) viszont kérdezz rá dolgokra az általános iPhone topikban is, hasonlókat fognak mondani.
-
TheMarci
addikt
válasz bjergerking #8022 üzenetére
Rengetegen vagyunk, akiknek semmi gondja a telefonjaval, de azok nyilvan nem irnak ide, hogy meg ma is mukodik a telefonom.
Do You Dream?
-
D4ni
őstag
Sziasztok! Ismét beléptem az ötösök klubjába. Van egy problémám . A telefon eddig kezelte a 4G t a telenornál, viszont Voda az csak 3G vel jön . Másik telefonban működik a 4G valamint másik kártyával működik a telefon 4G je. Ötlet mitől nem megy ?
"Fujigama? Nem ismerem ezt a márkát. - Csak kívül Fujigama, belül Sony "
-
Aksomatic
senior tag
Sziasztok! Mennyire lassul a telefon aziOS 7rol 8ra valo váltást követően? Mert az appstoreban böngészve veszem észre hogy egyre tobb alkalmazás igényli a frissitest
-
roland9408
csendes tag
válasz Aksomatic #8034 üzenetére
Nyugodtan frissíthetsz nekem igaz 8.3 van rajta nem 8.4 ami ugye a legfrissebb hivatalos. Nekem még soha nem fagyott meg meg semmi aksi ideje is egész jónak mondható bár az enyém jailbreakelve van azért se frissítem 8.4-re mert már jól belaktam (cydia appok,cydia források stb..).
-
D4ni
őstag
Új probléma, tegnap nap közben még simán töltöttem a gyári kábellel a telefont, Estére mikor fel akartam rakni töltőre kiírta valami nem támogatott tartozék dumát. Gyári kábel, gyári fej. Szerintetek mi lehet a baj?
"Fujigama? Nem ismerem ezt a márkát. - Csak kívül Fujigama, belül Sony "
-
Serius1974
tag
Sziasztok!
A tegnapi nap folyamán törölni szerettem volna minden tartalmat a telóról. Elindult a folyamat, majd a folyamatjelző csík sehova nem haladt. Rádugtam a gépre, kiírta, hogy pin kóddal ellátott SIM van a telóban. Haverom iphone-jával sikerült levenni a kódot a SIM -ről, de még akkor se indult el. Úgy tudtam életre kelteni a telót, hogy itunesben, frissítettem 8.4-re. -
pcgamer01
senior tag
Sziasztok!
Van egy T-s i5-öm.
A problémám az vele hogy nem mindig talál Wifit...pl most ülünk a Mekibe és amíg apu Samsung Alpha-ján talál vagy 10Wifit addig az enyém még a Meki free wifijét se találja meg, csak nagynehezen 5perc elteltével, hajlamos még arra is hogy eldobálja a jelet.
Mi lehet a bibi?Samsung Galaxy S10+
-
Krisz0630
senior tag
Azt nem tudja valaki, hogy ez miért lehet? Kb. mikor a telefonom elmúlt egy éves, akkor az akksi nagyon gyengén bírta benne. Garancia már nem volt rá, ezért elvittem a Space szervizbe. Ott kicserélték az akksimat, elég korrekt áron, fél év garanciát vállaltak rá. Nagyjából 5 és fél hónapig elég jól bírta szuflával és utána megint elég tré lett az akku. Visszavittem a szervizbe, és ők garanciában kicserélték benne. Nagyjából egy 2 hetet bírt normálisan a telefon, azóta nagyon gyér aktív használatot bír ki a készülék. Valami hardveres hiba lehet? Előfordul az is, hogy reggelre lemerülök és nem ébreszt, mondjuk 60-70 %-ról.
A kijelzőm bal oldalán egy elég látható nagy sárga csík van. Ez főleg fehér háttérnél látszik. A kijelző ragasztása engedett volna el?
[ Szerkesztve ]
XBOX SERIES X ID:Bkrisz90 + iPhone 14 ProMax + iPad 10
-
-
Edi77
őstag
válasz Krisz0630 #8043 üzenetére
Akksi merülése szempontjából nagyon sok minden múlik a felhasználói szokásokon. Minden olyan dolog ki van kapcsolva, ami nem kell? Rendszerdiagnosztikai dolgok, háttérben való frissítés, stb? a fényerő automatán van? Triviális kérdések, de hátha. Mikor volt resetelve és új telóként utoljára beállítva?
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
lupus_l
aktív tag
válasz buvartacsko #8046 üzenetére
Jó kérdés... viszont pár hónapja meguntam a dolgot és kicseréltettem a kijelzőt egy utángyártottra.
Ezen egyenlőre semmi elszineződés nincs, szenzorok jól működnek -
Fel
addikt
Sziasztok!
Olyan gondom lenne, hogy a mai napon elkezdte a telefonom (i5) dobálni az "Előfordulhat, hogy ez az eszköz nem támogatott" üzeneteket.. Gyári töltő, gyári kábel, és a mai napig semmi gond nem volt vele. Ha gépre dugom, akkor az iTunes felismeri, háttértárként is látszik, de töltést nem vesz fel.
Töltő IC hibás lenne, vagy csak a kábellel lehet valami..?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest