Hirdetés
- iPhone topik
- IFA 2024: Kezünkben az Ulefone apró strapamobilja
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- MIUI / HyperOS topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Netfone
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Android szakmai topik
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
spawn21
veterán
Csengőhang téma..
Rosszul csinálom?Szám kiválaszt
1:kivágok egy részt, majd utána visszaállítom az eredetit
2:acc be átkonvertál
3:asztalon átírom r végűre, a másikat törlöm az ituns-ból
4:bemásolom, illetve próbálnám. mert nem történik semmis24U+15p
-
TheMarci
addikt
válasz spawn21 #6751 üzenetére
Én így csináltam, és nekem ment.
http://www.idownloadblog.com/2013/05/16/how-to-create-ringtones-in-itunes/
Ha így sem megy, akkor passzolok.
Do You Dream?
-
0pityesz0
tag
Üdv!
Használja valaki az emlékeztetés egy helyen funkciót?
Nálam nem akar működni...
Azt hiszem miközben beállítod meg kell adni a helyet h hol emlékeztessen, illetve tudod állítani mekkora legyen a hatósugara - ha minden igaz, így ha hatósugarán belülre érkezel riaszt. Csak nem nálamEgyre gyorsabban lassulok...
-
0pityesz0
tag
Igen, az Emlékeztetőben található. Lehet időhöz kötött, ill helyhez kötött riasztást beállítani.
Megnéztem az alk.frissítést amit mondtál, de be van kapcsolva. Szal nem tudom miért nem jelzett az adott helyen.
Parson: Emlékeztető
A kolléga megelőzött[ Szerkesztve ]
Egyre gyorsabban lassulok...
-
törölt tag
Volt egy olyan tokom, aminél az alma logo a hátlapon szabadon volt.MOst észrevettem, hogy ahol nem védte a tok, ott kifényesedett.Fekete i5, T-mobil gariban ezt cseréli?Gondolok itt a fekete telók kopásos problémájára.
-
törölt tag
7.1 bétát felrakta már valaki?
-
Nem akaródzott iOS7-re frissíteni, csak hát haladni kell a korral. (lassan már tetszik is, tudásra mindenképp)
Az akkuidő nem volt valami fényes, viszont kikapcsoltam a mozgást és a frissítést a háttérben, elvettem a gps használatát pár alkalmazástól, stb. és érezhetően jobb lett.
24 órája töltöttem fel, 4.5 óra használat van benne és még 41% az akku.
[ Szerkesztve ]
.
-
törölt tag
Mit tudok csinálni, ha 7.1 dev frissítésnél a teló az elején aktiválási hibát ír ki és hiába aktiválom az oldalon nem megy tovább..
-
törölt tag
Használ valaki ilyen típusú tokot?Vélemény róla? -
206 cc
senior tag
válasz #93966848 #6774 üzenetére
Én nem ezt a hybrid-et hanem a slim armor-t használom az nekem nagyon megfelel.Hasonló a szerkezeti felépítése ....csak ezért jegyeztem meg..
206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
Onderon
senior tag
végre valaki, aki spigen slim armort használ! milyen? a "gumis" középső rész nem mozog túlságosan a telefon alján és tetején? gondolom zsebben hordod, feltételezem farmerban is. nem tapad bele a zsebbe? mennyire koszolódik alatta? masszívabb, mint egy szilikon tok (azokat nem szeretem, lötyögnek, lifegnek, kinyolnak, bemegy alájuk minden)
-
206 cc
senior tag
válasz Onderon #6776 üzenetére
Szia!
Még csak rövid ideje használom a tokot.Nem tapasztaltam semmilyen mozgást sem a telefonon,amire többször is figyeltem hogy ne kerüljön semmi a telefon és a tok közé felrakáskor.Zsebben ,kabátban egyaránt hordom nem tapad,könnyű elővenni.Stabil,biztos fogást nyújt egyáltalán nem érzem vastagabbnak,nehezebbnek a készülékes...sőt jobb a fogása így és a telefon kezelése is jó benne.
A hybrid is tetszett de ezt tudták előbb küldeni és szerettem volna ha amint kibontom az 5S-t rögtön rá is kerül a védelem...
Szóval ajánlom mindenkinek aki jó minőségű tokot akar beszerezni.206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
spawn21
veterán
Létezik vajon,hogy a pár hetes gyári apple tokomat kicseréljék egy ujra ? Ez a bőr belepattintós.
Valami ocsmány, hogy csak a zsebemben volt meg asztalon és úgy kopik a színe mint az állat. Világos barna.s24U+15p
-
206 cc
senior tag
Én ezekkel az un. "Apple eredeti" kiegészítőkkel már eleve kissé bizalmatlan vagyok....sok esetben csak irreálisan felárazott nem különösebben minőségi termékeket találunk mögötte.
A kábelekről,csatlakozókról nem is beszélve.
Szóval számomra nem meglepő a gyenge minőség.
Szimplán egy vélemény,semmi flame...206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
lupus_l
aktív tag
válasz spawn21 #6790 üzenetére
Nekem most komolyabb bajom is van, mint a tok
Sajnos Telekom szervízbe került a telefonom, mert így nézett ki fehér háttérnél a képernyőmiOS 7 fehérsége mellett pedig elég látványos és zavaró.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple gyártói garanciával, bontatlan, iPhone Se 3 kártya-független, apple világgaranciával
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone X 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó iPhone 14 Pro 256GB 1hónapja aktivált garanciás
- iPhone 13 Mini 128GB Fehér Független Hibátlan/1-3 hónap gar./p3854/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest