Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Netfone
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darda Csabi
tag
4 éve használok iphonet, de a vízzel nem volt különösebb bajom soha, pedig esőben telefonálás és üdítővel való leöntés is előfordult, persze kezeltem egyből a helyzetet. Ha egy ilyen be vonatot csináltatsz rá, biztos nem lesz gond vele, bár búvárkodásra inkább a nagy tok okát ajánlom
-
Darda Csabi
tag
Nekem 15 hónapos és rengeteget fényképeztem, kamerát taj vele de ilyen még sosem volt, olyan előfordult, hogy lilás lett a kép, de ilyen... Szerintem a csere megoldja, de akkor ezek szerint neked se mindig ilyen ha fotót akarsz készíteni, csak ritkán?
-
Darda Csabi
tag
válasz Krisz0630 #7327 üzenetére
Nekem az Ozaki van és nagyon szeretem, olyan mintha nem is lenne rajta tok, arra kell figyelni, hogy ha ezt használod akkor nem érdemes még egy tokba belerakni, mert akkor kinyúlik... Komolyan, páromnak is van volt egy ozaki jelly 0,3-as tokja, amit telefonnal együtt még betett egy kihuzhatós bőr tokba, fél év alatt kinyúlt az ozaki tok. Szerintem azért jó, mert van rengeteg színben, nem drága, és olyan mintha nem lenne rajta tok, nincs súlya, a kardok ellen véd, de még a kisebb esetektől is, így én csak ajánlani tudom!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Timeshift használata, és amit nem tudtál, klónozás Timeshift backup szoftverrel
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen monitort vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Politika
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Apple gyártói garanciával, bontatlan, iPhone Se 3 kártya-független, apple világgaranciával
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone X 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó iPhone 14 Pro 256GB 1hónapja aktivált garanciás
- iPhone 13 Mini 128GB Fehér Független Hibátlan/1-3 hónap gar./p3854/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest