Hirdetés
- Redmi Note 11 Pro 5G - a bajnokesélyes nem készült fel
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52 5G - nem csak egy G-vel több
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- MIUI / HyperOS topik
- Asus ROG Phone 9 Pro - erős kezdés az Elite ligában
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Az gond , hogy jelenleg semmi
-
TheMarci
addikt
válasz #51970304 #7905 üzenetére
Akkor ne cseréltesd, és kerüld el a topikokat az ilyen kérdéseiddel. Nem nagyon szeretjük azokat az embereket errefele, akik mindenféle kamu indokokkal akarják cseréltetni a telefonjukat, hogy kapjanak újat, utána meg akinek tényleg van hibája, magyarázkodhat.
Do You Dream?
-
törölt tag
válasz TheMarci #7906 üzenetére
Egyáltalán nem akarom feltétlenül kicseréltetni...Egyszerűen kiváncsi vagyok.És felvilágosítást kértem,mert nem igazán vagyok otthon az iPhone - ok garancia érvényesítésben..Sőt,ha nincs ez a topic lehet az életbe nem jövök rá ,hogy a telefonom még garis.
Nagyon szépen köszönöm azoknak akik válaszoltak a kérdéseimre!
És ha Appleéknál így megy a raranciázás ezentúl csak iPhone telefonjai lesznek. -
bubu333
tag
Sziasztok!
Kaptam egy céges iPhone 5-öt és azt látom hogy a kijelző körben sárgás. Használt, ráadásul kijelző cserélt telefonról van szó. Olvastam hogy egy rövid ideig sárga lehet a kijelző a ragasztástól, de itt biztos nem erről van szó, mert az új kijelző is volt használva egy jó darabig.
Érdemes ezzel gariba vinni? Cserélik a kijelzőt vagy a készüléket. Illetve az akksi sem egy nagy bajnok, kb délutánra már 20% ha reggel lehúzom, azzal is lehet gariztatni?
Előre is köszi a segítséget!
-
nyirir
csendes tag
Sziasztok! Egy olyan problémám lenne, hogy az i5-öm jópárszor kikapcsolt már 40% körül és azt ha be akartam kapcsolni azt jelezte ugye hogy dugjam töltőre. Igaz bár percre rá ujra be tudom kapcsolni de utánna perceken belül ujra kikapcsol. Frissíteni nem nagyon szeretném (IOS 7.0.4 JB) IOS 8-ra és nem tudom, hogy segítene -e. Valami tanács? (Gari sajna már nincs rá)
-
nyirir
csendes tag
Igen, csak nem mindig jön elő.. inkább akkor ha 3g-t használok akkor van olyan, hogy akár már 50%-nál kikapcsol de ha utánna bekapcsolom 5 percre rá és kikapcsolom a 3g-t akkor elmegy több órát simán, de ha visszakapcsolom akkor kb 10mp-n belül kikapcsol ujra
-
Tibee86
nagyúr
Működik vagy sem én még mindig kétséggel állok hozzá, de:
Töltsd fel teljesen (mikor 100%-ot mutat még bőven tölti olyan ~30-40 percet is akár), majd home+power kombóval egy reset neki, és utána húzd le a töltőről. Ezzel elvileg kalibrálod az akku %-os kijelzését.
Nagy valószínűséggel nem fogod megúszni az akku cserét, de egy próbát megér. -
Diokhan
addikt
Miből volt számotokra egyértelmű, hogy az előző csere nem Apple szervizben vagy nem szolgáltatónál történt garanciális javítás volt?
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
bdani94
tag
Sziasztok!
megkaparintottam eme nemes készüléket Fehérke garancia sajnos nincs.. Mitöl lehet hogy a kamera alkalmazást megnyitom és Elég lassan tölt be? Hard resetet probáltam.. :S
elöre is köszönöm :\
Kütyük: Matebook d15 Samsung Galaxy S23 Galaxy Tab S8
-
dejaris
addikt
Hello!
Valaki megkert, hogy kapjam szet az iphone-jat, csereljek benne aksit es a toredezett elolapjat is. Az elolapot onmagaban lehet cserelni viszonylag egyszeruen, mert a digitizer es a kijelzo hibatlan? Aksit is nezegettem ebayen, valakinek van tapasztalata?
[ Szerkesztve ]
-
Diokhan
addikt
válasz Tibee86 #7922 üzenetére
Értem! Akkor valóban meg kell jól nézni, hogy mit vesz meg az ember...!
Dejaris ha az elolap hibátlan akkor miért kell cserélni? Az elolap maga a digitizer!
[ Szerkesztve ]
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
bubu333
tag
Sziasztok!
Nagyon érdekes problémával kapcsolatban kérném a segítségeteket!
iPhone 5-ben cseréltettünk mikrofont, mert mindenki panaszkodott, hogy a telefon másik oldalán nem hallanak minket, mert nagyon halk és szaggat is néha a hang. Nagy bánatunkra a probléma továbbra is fennáll.
Olvasgattam a témával kapcsolatban és kipróbáltunk 1-2 dolgot ami közelebb visz a megoldáshoz:
-a telefon headsettel kiválóan működik minden helyzetben
-a gyári hangfelvevő headsettel és headset nélkül mikrofonnal használva is ugyanolyan jól felvette a hangot
-skype headsettel és mikrofonnal is tökéletesen működik, hallanak a másik végén
-telefon alkalmazás headsettel kiváló, mikrofonnal borzalmas
Ezek alapján gyanítom, hogy ez nem hardver hiba lesz, hanem valami baj a hívó appal. Hallott valaki ilyen problémáról korábban? Előre is köszi.
OS verzióm: 8.1.3 (12B466)
Modem: 7.03.00[ Szerkesztve ]
-
Diokhan
addikt
válasz bubu333 #7932 üzenetére
Szia! Márpedig ez hardver hiba, meghozza mivel a mikrofon cserélve lett es nem oldotta meg a dolgot, akkor Audio IC! Amiket soroltal, hogy olyankor jo az hang az azért van, mert azokban az esetekben a másodlagos mikrofon veszi a hangot, ami tökéletesen üzemel! Esetleg nézd meg, hogy nincs-e eltömődve a mikrofon takaró lyukas "rész"
[ Szerkesztve ]
-
istnag
addikt
Én is csatlakoztam egy fekete készülékkel. Van pár dolog ami nem tiszta még.. de végső soron tetszik. Nem látszik a működésen, hogy ~ 2 éves modell.
-
Studi22
aktív tag
Sziasztok!
Egy olyan problémám van hogy az idő nem "múlik" a készüléken.
Csak azt az időt mutatja amit manuálisan beállítok, amint képernyőzár rákerül onnantól nem történik semmi az idővel.
Restore volt 8.1.3 van rajta.
Próbálkoztam már automata idő módban úgysem, illetve ha manuálisan állítom be időzónával akkor sem.A világon a legveszélyesebb dolog,mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
-
gyleves
csendes tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem, a problémámat egy gyk-s posztban felvázoltam:
[link] -
oliwire
őstag
válasz gyleves #7940 üzenetére
Nekem volt egy utángyártott kábelem, ami ezen a héten halt meg, elég olcsó volt 3 db 1500 Ft szállítással együtt. De az szerintem kontakthibás lett, megtört benne a vezeték. Most vettem egy darabot, mert sajnos szükség volt és csak Philips volt, 6990 Ft volt.. Remélem jó lesz, eddig azt vettem észre, hogy jobban illeszkedik, és gyorsabban tölt. Nem tudom a tiéd milyen volt, de lehet néha érdemes márkásat venni
[ Szerkesztve ]
-
Serius1974
tag
Sziasztok!
Melyik oldalon tudom leellenőrizni, hogy gy. független a teló? -
Diokhan
addikt
válasz Serius1974 #7942 üzenetére
Azt sehol... Tegyél bele két fajta kártyát!
-
urbanjozsi
senior tag
Üdv Mindenkinek!
Beléptem a táborba egy 16GB SpaceGray-el
i4s-ről váltottam, remélem ezzel sem lesz semmi prüvök -
buvartacsko
addikt
válasz urbanjozsi #7944 üzenetére
Akkor szerintem te az 5s topicot, vagy a nagy iPhone topicot keresed. 5-ből nem volt soha spacegray szín.
-
Damage
senior tag
válasz bubu333 #7909 üzenetére
Hello!
Mai napig kb. 5 iPhone-t vásároltam saját használatra a "magentás" szolgáltatótól. Ebből háromnál vettem észre az általad jelzett hibát (sárgás csík a kijelző oldalán). Legelőször egy iPhone 4-nél. Nem törődtem vele, belenyugodtam, így is maradt. Ezután egy iPhone 5 készüléknél, ekkor már jobban zavart, kicseréltettem (szó nélkül cserélte a "magentás" cég. És a mostani iPhone 5S-nél is kezd egyre zavaróbb lenni. Az érdekesség: eleinte nem volt látható, az idő múlásával kezdett sárgulni. Mindegyik készülék "0 km-s" volt, az egyik legnagyobb szolgáltatótól vásárolva. Mindegyikre vigyáztam. Ezt is vissza fogom vinni, mert elég dühítő egy ilyen kategóriás készüléknél, hogy ennyire elszíneződik a kijelzője.
Mindegyik iPhone-t új készülékként vásároltam "magentáéknál", mindegyikre vigyáztam, tokban hordtam (nem mágneses), egyik sem sérült, repedt, nem dobáltam, nem volt kijelző csere. Mindegyik jó volt először, az idő múlásával sárgult be a kijelző széle. Nem tudom mire vélni, egy új "feature" lenne? Nem szeretnék új készüléket (iPhone 6), nem kell újab, főleg nem nagyobb. Egy normális telefont szeretnék, aminek a kijelzője is az árának megfelelően működik, jeleníti meg a színeit. Vagy én kaptam 5-ből 3x a tudtom nélkül kijelző cserés készüléket, vagy itt valami szériahiba van!''Az ember a legkegyetlenebb állat.'' Nietzsche
-
Tibee86
nagyúr
5/5S-nél ez nagyon gyakori hiba, én is többször cseréltettem már sima 5-öt is és 5S-t is ezzel a hibával, volt, hogy megjegyezte a szervizes, hogy nem valószínű, hogy olyat kapok amin ne jönne elő. Most koppkopp, a szeptember óta használt 5S-sen még nem jelent meg.
Úgy vagyok vele ez legyen a legnagyobb hiba, legalább minden évben kapok egy "új" telefont újra 1 év garanciával. -
Zolesz007
őstag
Eltévedtem
[ Szerkesztve ]
Fold 5
-
98patrik
csendes tag
Sziasztok! Van egy iphone 5-öm, gyári 8.2 vel és nagyon szeretnék rá ITube-ot telepíteni, jailbrake nélkül.Meg lehet valahogy oldani? köszi
A szálka a hal bosszúja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Linux kezdőknek
- PlayStation 5
- Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Jófogás tapasztalatok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Gyúrósok ide!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- iPhone XS Max/11 Pro Max kijelzővédő fólia, 20 db
- Apple Iphone 13 Mini 128 GB - Szolgáltató független
- Samsung Galaxy S24 5G 256GB 8GB RAM Dual / Bontatlan - 3 év gari
- Új független bontalan iPhone 14 128GB Midnight
- Eladó/cserélhető új iPhone 16 Pro, 128 GB, független, Apple gari 2025.10.12, nem szolgáltatós
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest