Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
válasz macikos #2000 üzenetére
Pl kétszer annyi mag (nem érdekel, hogy nem érdekel a magok száma, mert valakit érdekel), HD felbontás, megújult TW (nem érdekel, ha nem tetszik...), NFC, jobb GPS és erősebb Wifi, jobb kamera, jobb üzemidő (nagyobb akksi), fejlődött a Pentile (tudom D2-ben nem az van), jóval szmúszabb, és nem egy olyan "S baromásg" van, ami szerinted szart sem ér... soroljam?
[ Szerkesztve ]
-
macikos
addikt
válasz Tibee86 #2001 üzenetére
Itt van az S3 oldala: [link]
Totál értelmetlen szir-szar feature-ök, olyanok, amiket jól fel lehet sorolni a telefon mellett, de értelmük nulla, nem használhatóak, baromságok. Smart Stay: Figyeli a szemed az előlapi kamera és ha nem nézed a kijelzőt, akkor kikapcsolja.
1. Totál szar, nem működik megfelelően
2. Ki az a hülye aki bekapcsolva tartja maga előtt a telefonját, közben meg mondjuk beszélget, TV-t néz?Az iPhone 5-be hiába nem került sok újítás, de így is sokkal több került bele, mint mondjuk az S3-ba.
Amikor az iPhone 2G-ben nem volt MMS. Na az hatalmas probléma volt. Hát igen. Mi az MMS? 128x128 pixeles szarabbnál szarabb képek küldözgetése jó drágán. Na ez tényleg fontos. iPhone-ban inkább az e-mailben való normális méretű képek küldése volt. Na az nem jó. A parasztnak MMS kell.
A másik a FaceTime. Jajjjjjj! Vonyított mindenki, hogy az Apple milyen szar, hiszen videótelefonálás már 8 évvel ezelőtt is volt a Nokiákon. Ja volt, olyan is volt
Azt kellene megértenie az embereknek, hogy az Apple azért nem rakosgat bele minden hülyeséget a telefonba, mert ők arra mennek, hogy ha valamit csinálnak, akkor az jól használható legyen. Lásd: FaceTime, de ott van mondjuk a böngészés is. Régebben volt ugye a Wap, ami említésre se méltó szarság volt, amit mobilnetnek neveztek. Aztán jött ugye az okostelefonokon az igazi internet. Igen, ez már igazi www internet volt, weboldalakkal meg képekkel, csak éppen használni nem lehetett. Ezért nem vett senki PDA-t, meg okostelefont, mert nem volt valami nagy élmény használni őket.
Aztán jött az iPhone, meg a szokásos szöveg: de hát eddig is vót mobilinternet meg okostelefonok. Igen. Olyan okosak voltak, mint te!
ForRedGlory: Kétszer annyi mag? Na és? Ez is egy bejegyzés a feature listán oszt ennyi. Az iPhone 2G-ben anno 1 magos, 408Mhz-es proci volt, aztán mégis olyan simán, gyorsan vagy még jobban működött, mint most a hiperszuper S3 és társai.
[ Szerkesztve ]
-
fordfairlane
veterán
válasz Tibee86 #2001 üzenetére
Az NFC az egyetlen, amire azt mondom, hogy előremutató, bár még kiforratlan, illetve nagyrészt kihasználatlan. Talán ide sorolhatnám még a vezeték nélküli töltést, bár ez egy olyan dolog, ami szerintem nem fog elterjedni, mert igazából nincs akkora előnye a dokkoláshoz képest, amennyivel drágább belerakni.
x gon' give it to ya
-
Remus389
veterán
válasz Tibee86 #2011 üzenetére
az SGS-ed bőven olyan szinten van. ezt is félreértettétek, nem jobb, hisz pl kijelzőben már bőven túlmutat az új retina stbstb
csak ugye amire én használom, abban nem tud felmutatni olyat ami miatt nekem megérné(magyarul szebb meg jobb, de mi miatt váltsak, amire én használom abban nem tud sokkal többet), egy huszast rádobnék akkor lennének ár/értékben megegyezőek szvsz
na mind1
különben normálisan is lehet nekem válaszolni, neked sikerült hihetetlen. (olvasod titokban szmissz? tanulhatsz jó modort)
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/akg_k272_hd_kivalo_allapot/friss.html
-
Remus389
veterán
válasz Tibee86 #2019 üzenetére
eszembe nem jutna, hogy iOS-on kívül mást használjak a jövőben. lehet hogy én is így járnék, viszont i5 alá nem mennék a kijelzőmérete miatt
nekem jobban tetszik a szélesvásznú, tehát a régebbieket lehet nem tudnám megszeretni
egyelőre az i5 az egyetlen amire lecserélném a fehér SGS-t(ebben minden benne van, android wp7), szóval elégedett vagyok a "hulladékommal" a "lassú Trabant"-ommal (a 4 colos méret, a krómkeretes design, a wolfson hangchip, a kijelző is jó, a sebessége is) szóval jó
egyedül most az i5 az, amire azt mondom, ez előrelépés minden téren(a korlátozottság hátrány, de tudja lehet kinövöm hogy az androidot kedvemre mókolhatom )
csakhát drága, szóval nem, annyit nem ér nekem
Annyira felesleges személyeskedni(ugye tiltott dolog is), főleg, hogy bakker telefonokról beszélgetünk unalmas perceinkben. én sem értem ezt a kisstílű személyeskedést... amikor Suzukihoz meg Hulladékhoz hasonlította az SGS-t, arra gondoltam hogy ez nem tudja igazán miről beszél (és fanatikus), és nem mérgesített fel... nem ismeri, ennyi
akkor őt miért mérgesítette ha én megemlítek talán 1-2 negatívumot? miért kell felkapni a vizet, szidni hogy nem igaz, nevetséges (a gsmarena tesztjében kimutatták hogy többet fagy az iOS, akkor az biztos "hiteltelen", "hazudik", azt mondta)
miért?
most ha azt mondják a windows-os PC-m egy tragacs és a Mac ilyen jó olyan jó, attól se leszek ideges, mert tudom hogy praktikusabb a win-es PC nekem, ennyi (pl.: ár, játékok, fejleszthetőség, kompatibilitás)
nincsenek komplexusaim
[ Szerkesztve ]
-
szmissz
senior tag
válasz Remus389 #2020 üzenetére
"nincsenek komplexusaim"
Nyilván. Azért jársz ebbe a topikba is bizonygatni, hogy milyen jó a telefonod.
Minden kommentedben előjön szinte, hogy drága neked egy 170-200 ezer katergóriás készülék. Ok. Akkor menj azokba a topikokba ahol nem ilyenekről van szó, ott majd érhet is valamit a véleményed.
Így csak annyit, mint amikor az autós teszteket olvasgató "szakértők" nyilatkoznak, hogy a Porsche jó, a Ferrari meg szar. Közük egyikhez se volt és valószínűleg soha nem is lesz.
Tiszteld meg a másik felet azzal, hogy válaszolsz a privát üzenetekre!
-
Remus389
veterán
Kedves Ági, ha budapesti vagy és jársz az őskori elefántos(Mammuth) bevásárlóközpont Magenta színű boltjában, a sarokban ott ólálkodik a nagy "ő"
megfordítod és az alumínium részén a hátlapon van egy karistolás
szerintem azt senki se meri hogy ott végigkarcolja a boltban, szerintem valahogy rákerült használattól
igaz anyagában színezett, de azért eléggé látható, szinte virít(bár lehet később az oxidáció révén kevésbé lesz feltűnő)
szmissz: tudsz te jól nevelt is lenni, látod
bár a "s**r"-t kihagyhattad volna, van még hova fejlődni
téged Angliába kéne kiküldeni a Gentleman-ek közé, egy komornyik szárnysegédjeként
én se vagyok talpig gentleman, de azért normálisan
szvsz ezzel a kompromisszummentes elfogultsággal(kb mintden übertuti ami Apple, minden hulladék ami nem), objektivitás hiányával és agresszív lekezelő stílusoddal, engem ugyan nem bosszantasz fel, csak magadat járatod le
[ Szerkesztve ]
-
szmissz
senior tag
válasz Remus389 #2024 üzenetére
1. Soha nem mondtam, hogy minden tuti ami Apple, kifejezetten utáltam a márkát és a termékeit az iPhone előtt, nincs is más termékem tőlük. Már megint magadból indultál ki.
2. Én objektív vagyok, mert azt veszek meg amit akarok(ilyen árkategóriában legalábbis nem gond), te meg folyamatosan arról sírsz, hogy milyen drága, meg, hogy neked nem éri meg. Így csak folyamatosan ideologizálod a kényszerű választásodat.
Na, én kiszállok, nem egy ligában játszunk.
-
Agi700
csendes tag
Köszönöm a választ. Azért érdeklődtem, mert nekem már meg van a fehér nagy "Ő" (bár én inkább a páromat hívom így ) és én -szégyen vagy sem- azt hittem natur alumínium a hátulja. Hát akkor ezek szerint ez is festett, és karcolódik is, úgyhogy sürgősen szereznem kell egy tokot.
-
Tibee86
nagyúr
"szerintem azt senki se meri hogy ott végigkarcolja a boltban, szerintem valahogy rákerült használattól"
Ooh szerintem meg pont hogy azokon tesztelik le a dolgot. Én biztos ha vásárlás előtt állnék, és annyira izgatna ez a karc dolog, szó nélkül nekiállnék tesztelni egy kiállított darabot.
YT-os videókat elnézegetve, nem igazán félnék, hogy jobban karcolódna a hátlap, mint bármilyen másik telefonon. Oldala se tűnik annyira parának, irgum csinált is videót, adott rendesen neki a 20-assal , inkább az élekkel lehet a gond idővel majd.[ Szerkesztve ]
-
szmissz
senior tag
Nem festett és nem is karcolódik jobban, mint bármilyen alumínium felület, sőt. (A fekete sem festett, hanem más eljárással sötétített)
Ettől függetlenül még nem egy páncél bevonat, úgyhogy egy tok soha nem árt.
-
Gadgetfan_
senior tag
"szerintem azt senki se meri hogy ott végigkarcolja a boltban, szerintem valahogy rákerült használattól"
Én simán kinézem egyesekből, hogy sunyiban valami kulccsal vagy gyűrűvel megkaristolta, hogy tényleg kopik-e. A sok ostoba YouTube-os videókat látva gondolta ő is "leteszteli" Vannak ilyen surmó emberek.
"Otthon" az, ahol a telefonod magától csatlakozik a wifire
-
Tibee86
nagyúr
válasz Gadgetfan_ #2030 üzenetére
Fizetett Samsungos emberek járják a boltokat, hogy összekarcolják a kiállított darabokat, hogy utána tudja mindenki terjeszteni, hogy bizony tiszta karc volt a boltban lévő is.
-
dezs520
senior tag
válasz Tibee86 #2019 üzenetére
Én is így voltam ezzel,amíg nem volt iphone,addig teljesen negatív gondolataim voltak róla csak az alapján,ahogy a topikokban leszólják,sőt még haveromat le is beszéltem róla (még a copy/paste balhé idejéböl)
Most viszont én sem tudom más platformon magam elképzelni,(max ez mellé)
Váltani én sem fogok,megvárom a következő modelt....Remusz,viszont azt nem értem ha annyira már az elején kijelentetted hogy neked ez drága,akkor tényleg nem értem a jelenléted/kiváncsiságod.
Ha viszont "régebbi" modell érdekelne,és csak infókat gyüjtessz,akkor jobban jársz az Iphone használók szakmai topikjában. -
dezs520
senior tag
válasz dezs520 #2038 üzenetére
Lejárt a szerk.időm..
Azt mindenféle vita nélkül árulja már el valaki,hogy maga a marketing mit jelent,mert én azt hittem az a reklám,reklámkampány.
Viszont sokat van emlegetve az iphonal kapcsolatba,én viszont nem láttam még egy reklámot sem amiben az iphone szerepel,ellenben az SGSIII al szemben,ahol a csapból is az folyik(olimpia,X-faktor.stb) -
szmissz
senior tag
válasz dezs520 #2039 üzenetére
Igen, ez a legnagyobb vicc. Az Apple bemutatja a készüléket és kb ennyi, plusz van pár reklámspot ami a képességeket ecseteli, ami nálunk nem is fut. Az, hogy a T-mobil elkezdi árulni, szerintem természetes, sorba állni sem kötelező, csak van, aki odamegy. A média meg beszámol róla.
A többi hájp minimum 70%-át a fikázók teszik hozzá, azzal, hogy folyamatosan pörgetik a témát mindenhol, legyen az a kopás botrány, vagy akármi.
Ők gerjesztik azt a hisztériát, aminek úgy ellene vannak, de még ezt se látják át.
Irígység az egész, semmi más. A gyártók is irígyek, mert az ő cuccaikért a kutya nem áll sorba, a konkurens felhasználók is irígyek, ha másra nem, azért, mert le se sz@rják a készüléküket, csak az Ájfónt jegyzi mindenki, pedig az egy korlátozott, túlárazott, kopós kaka.
[ Szerkesztve ]
-
Remus389
veterán
válasz dezs520 #2038 üzenetére
viszont visszatérve röviden arra hogy picit megreccent a bolti szifon(persze hazug vagyok)
szóval, az feltűnt nekem hogy az androidos telefonok a boltban elég rosszul működnek
sokat nyomkodják, hetekig mennek meg minden, háttérben ki tudja mi fut
pl az i5-ön kívűl ami tetszik az az Xperia P, na azt megnyomkodtam és tiszta lagg volt a boltban, egy laikus(pl szmisz) csak legyint hogy s***r
lényeg boltban vhogy nem működnek jól a droidok... szvsz
DE, veszel egy ilyet rákötöd a gépre, felajánlja az ICS frissítést, kikapcsolod a vacak Live Wallpapert, friss a rendszer: szépen működik
a bolti szifonnál is lehet ilyesmi, ott is lehet jó sok app futott a háttérben, hetek óta ment, szóval lehet szmisz otthon nem tapasztal ilyesmit a csodakütyüjén
na mind1
érdeklődöm mert tetszik a szifon 5, de egyelőre túl nagy az árkülönbözet, így jelenleg nem éri meg, majd ha a kis SGS-t megunom vagy baja lesz, akkor ez az i5 a potenciális jelölt
ez a kettő okostelefon ami szvsz teljesen jó(SGS, i5), a többi vagy túl nagy vagy túl kicsi, vagy a dizájnja nem jön be, vagy elavult, vagy WP7-es , vagy a hangchip szól kevésbé jól...
nekem vagy SGS vagy i5, ez a kettő felel meg az én szempontjaimnak kompromisszummentesen, az összes többi nem kell(Xperia P jó lenne, de annak is a hangchipje visszalépés, kijelzője fakó), ennyi
[ Szerkesztve ]
-
szmissz
senior tag
válasz szmissz #2040 üzenetére
Ja, és a Samsung mindent lop, a készüléktől kezdve a boltokon át, még a bemutatás módját is, de ez nem túlhájpolás, ez teljesen normális. Persze, mert ezt se sz@rja le senki, nem készülnek belőle paródiák, tökéletes az érdektelenség.
És ez fáj szegény droidosoknak, mert azt szeretnék, hogy az ő készülékük legyen a vágy tárgya, az érdeklődés középpontja, a követendő példa, a trendformáló ikon.
És akkor jön a frusztrált fórumhadjárat...
-
whitezo88
nagyúr
lila fényszennyezés van a képeken? ne tartsd a fény felé! B+. [link]
-
Jojo5
őstag
válasz whitezo88 #2043 üzenetére
ez akkor is kurv@ gáz... meg az a tetves kopás, illetve az irgum által említett távoli fényképnél a kép bal oldalán jelentkező homályosság...
nekem az I4 után ez kegyetlen sz@rul hangzik, főleg, hogy 2-3 évre venném a következő telóm, de ebből max a következő iPhone lesz ha így haladunk...
pedig az I5 nekem nagyon bejönhttp://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
Remus389
veterán
efelett átsiklanak az emberek
jaj egy kis lila fény és? de tényleg... ki fotózza a napot?
jaj néha mikrolagg? észre sem veszem, csak ha nagyon figyelek, de én nem látom
karcolódik? hát persze hisz fém, vigyázni kell rá
gyenge wifi és térerő is volt asszem (rakd közelebb a routert, menj ki a szabadba ha telefonálsz vidéken, vagy majd szoftvert frissítenek)
beállítottság kérdése az egész, iFan ezek felett nagyvonalúan átsiklik
alapvetően tényleg jó készülék, kár hogy nem sikerült 100% hibátlanná tenni, csak mondjuk 97%-os
na majd meglátjuk...
bezzeg ha az új Galaxy-t sújtanák ezek a gondok, akkor az fos és kész
[ Szerkesztve ]
-
Remus389
veterán
én mindenképp a fehéret venném, mert a kerete is fémszínű, így nem olyan feltűnő ha megkarcolódik, szerintem a keret karcolódása a legvalószínűbb
gondolom szmissznek van otthon ilyen alkoholos fekete filctolla, amivel a DVD-k tetejére lehet írni, majd azzal megoldja
a fóliát én nem bírom, akkor mi értelme hogy fém, műanyagot fogsz, a tok az rendben van, hisz kihúzod(én a kihúzható tokra esküszöm, nem a rápattintós)
különben nekem a 3GS és az SGS dizájnja is azért tetszik a krómkeret miatt, ugye az i4-nél és a későbbi galaxy-knál ez elmaradt, viszont most ismét visszahozták, végülis van egy keskeny krómkerete az i5-nek(vagyis a fém ott le van vágva), ami tetszik
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
válasz Remus389 #2045 üzenetére
én fotóztam pl nappal szembeni,tengerpartos képeket és nagyon szép lett!
[link]
[link]nekem nagyon tetszik, hogy korántsem volt ilyen "sötét" csak így leveszi a fényerőt és ilyen szépiás, marha hangulatot kép született. rendes délutáni napsütés volt amúgy, a képen semmit sem húztam.
ilyen volt a fényviszony, nappal háttal fotó: [link]
helyszín amúgy Oostende, Belgium január vége.
[ Szerkesztve ]
-
madgie
titán
válasz whitezo88 #2043 üzenetére
Arra amúgy kíváncsi volnék, hogy ha a D300s DSLR és az iPhone 4s is nagyjából azonos kompozíciót ad, akkor az ötösnél miért kellett másképp fotózni. Vagyis van rá tippem, csak az nem túl hízelgő a "tesztelőre" nézve: az ilyen fajta lilulást akkor lehet a legfeltűnőbben előhozni, ha nem pont szemből kapja a fényt az objektív, hanem bizonyos szögből oldalról.
Tudom, a nyolcvan ezres portréobjektívem is hajlamos rá, ha nincs rajta napellenző (még sincs tele a net ezzel).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest