Hirdetés
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Netfone
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Akciófigyelő: Megkezdődött az Ulefone Black Friday leárazása is
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
spawn21
veterán
A használat a kijelző időt mutatja?
s24U+15p
-
spawn21
veterán
Egy kis segítség kellene.
Hogyan tudom kihozni eme telefonról zeneileg a mximumot. Megvettem az EQu-t,de nem az igaz. Fejessel nagyon hallknak es gyengének érzem .s24U+15p
-
aktív tag
válasz takibacsi_11 #6900 üzenetére
Nem sokat mert van tabletem is, de ez most tényleg csúcs volt.
-
nord_
veterán
válasz spawn21 #6904 üzenetére
Hogyan tudom kihozni eme telefonról zeneileg a mximumot
Beállítások - Zene:
Hangszínszabályzó: OFF, Normalizálás: Ki.Fejessel nagyon hallknak es gyengének érzem
Hangerőkorlát: Ki. (Ugye a hangerőd ezen kívül függhet attól is, hány ohmos a fejhallgatód.)Persze a legfontosabb egy minőségi fejhallgató.
Sajna az ekvalézeres játéktól nem lesz jobb a zene, a minőséget nem növeli a színezés. -
erdoke
titán
válasz spawn21 #6912 üzenetére
Egy pillanatra se kédőjeleztem meg, hogy te szebbnek hallod az említett fülesekkel a One-t.
Az említett fejhallgatót valami 28-ért vettem HongKongból, tehát szó nincs fél millás ketyeréről. Persze itthon már inkább 40-45-be fáj, de akkor se durván drága. Utazáshoz nem is igen lenne értelme, főleg ebben a méretben.A legjobb aláírás a héten
-
nord_
veterán
válasz spawn21 #6912 üzenetére
Zenétől függ, nekem a Beyerdynamic a kedvenc, ami inkább az Erdoke-féle fejes árkategóriája. Ezeken nincs rajta az a jelentős marketing ártöbblet, mint a ma divatos (ráadásul nem igazán kiegyensúlyozott hangzású) fejhallgatókon. De mi nyilván elfogult alma- és egyéb fanok vagyunk, kérdezz körbe a nagy fejhallgató topikban.
-
spawn21
veterán
Csak megkérdem. Próbáltad már akármelyiket is?
At a topik 3ft-ot nem ér. Ha olvasod a fórumot, akkor sok olyan zeneileg hozzáértő emberrel találkozhattàl aki kerelüli a topikot. Nekem is ajánlottak már onnan fülhallgatót 90 ezer ft-ért, mert az a jó. Van zenész ismerősöm, akivel van erről diskurálnom.[ Szerkesztve ]
s24U+15p
-
nord_
veterán
válasz spawn21 #6916 üzenetére
Nem véletlenül írtam: ízlés kérdése. Az a fejes, ami neked van, azokhoz a zenékhez abszolúte nem illik, amiket én hallgatok. (Ha előre tudom, nem is folyok bele a kérdésbe - az ekvalézer miatt csodálkoztam, mivel a nekem megfelelő stílust szépen vissza tudja adni az iPhone. Nyilván, ez a telefon nem az audiofilek álma, de azért bőven korrektnek tartom.)
-
törölt tag
Mennyit ér egy 4 hónapos, hibátlan T függő i5, tokokkal?
-
206 cc
senior tag
Sziasztok!
Ide is bedobnám..hát ha?
Én valami olyan matricát ,tokot keresek amin az alma fluoreszkál,világít....ötlet esetleg?206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
randras
veterán
A nap kérdése tőlem Nektek: az iPhone 5 headseten hol van a mikrofon?
-
Krisz0630
senior tag
Tegnap vettem egy Ozaki O!coat Nature belebújtatós tokot és hát azt kell hogy mondjam, nem csalódtam benne. Nagyon minőségi az anyaghasználat és igényes rajta a varrás. Még egy kicsit szűkös a tok de a használatiban írja, hogy kell neki 1-2 nap mire tágul.
Más: Tud valaki esetleg iOS-re olyan programot amivel a sorozataimat követhetem, amiket nézek? Ha lehet olyan kellene, amit fel tudok rakni az iPhone-ra és az iPad-re is és szinkronizálnak.
XBOX SERIES X ID:Bkrisz90 + iPhone 14 ProMax + iPad 10
-
Onderon
senior tag
-
-
Krisz0630
senior tag
válasz Onderon #6931 üzenetére
Szerintem átláthatóbb a felület. Tény hogy a másik program kicsit többet tud, de nekem az nem volt mérvadó.
Androidon megszoktam a Seriesguide nevű progit, amit nagyon szerettem, de sajnos iOS-en nincs.Nem bántam meg érte azt a 1.79 eurót, mert jelenleg is 15 sorozatot követek.
XBOX SERIES X ID:Bkrisz90 + iPhone 14 ProMax + iPad 10
-
Lajki
tag
Sziasztok lenne 1-2 kérdésem ! Eldöntöttem és életembe először váltok IOS-re , kicsit uncsi már az android pláne a One-on na mindegy.
Igaz , hogy ha letöltöm a VLC akkor a filmeket csak behúzom az itunes-ba és nem konvertálja 1000 évig ?
A másik , vannak ugyebár apple accountok , szóval ha egy használtat veszek nem lesz vele para nem , mármint nem tudok letölteni vagy valami ilyesmire gondolok? (lehet jó nagy hülyeséget kérdeztem előre is sorry ezért ) -
zooltan567
csendes tag
Sziasztok, van kint az USA-ban egy haverom aki most jön haza és gondoltam hozatnék vele vmit magamnak! Na egy iPhone 5-öt találtam ebay-en ami eredetileg UK-ban lett vásárolva, ez lenne a kérdésem, hogy akkor ezen menni fog az itthoni 4G ugye? A másik, hogy mi a véleményetek róla?Erről lenne szó: http://www.ebay.com/itm/141138883043?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2648
-
Onderon
senior tag
válasz zooltan567 #6936 üzenetére
nekem az a véleményem, hogy a 11 licitet elnézve ez 4 nap múlva pont annyiba fog kerülni, mintha itthon vennéd meg. és még az állapota sem szép. amúgy korrektnek tűnik, még ha egy bekapcsolt állapotú fotót el is viselnék azért.
[ Szerkesztve ]
-
Krisz79
őstag
Sziasztok!
Érdemes ios 6.1.4 -ről 7re váltani,frissiteni?[ Szerkesztve ]
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Krisz79
-
radi8tor
MODERÁTOR
Fekete 5-ös tulajoktól kérdezném mennyire karcolódik a hátlap és a keret (nem tudom hogy hívják)? Nagyon kell rá vigyázni?
Ugye jól gondolom, hogy 5-ösnek sötétebb a hátlapja, mint 5S-nek? Anyaga is más vagy csak a színe?Köszi a válaszokat!
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
Onderon
senior tag
válasz radi8tor #6940 üzenetére
szia, ne haragudj, de mivel 4milliószor volt feltéve ez a kérdés már itt is és a sima iphone topikban is, nem lenne inkább kedved használni a keresőt, beírni hogy iphone 5 kopik és elolvasgatni a hozzászólásokat? nekünk időt spórolnál meg, magadnak meg sokkal több választ találnál, mint amennyit itt fogsz kapni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple gyártói garanciával, bontatlan, iPhone Se 3 kártya-független, apple világgaranciával
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone X 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó iPhone 14 Pro 256GB 1hónapja aktivált garanciás
- iPhone 13 Mini 128GB Fehér Független Hibátlan/1-3 hónap gar./p3854/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest