Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Netfone
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Redmi Note 11 Pro 5G - a bajnokesélyes nem készült fel
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52 5G - nem csak egy G-vel több
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
doddencs
senior tag
Eredeti és utángyártott i5 kijelző között mekkora különbség van?
Gondolom fagyallo utóbbival dolgozik. Teljesen jó az, vagy érdemes eredetire cserélni? Eredeti kijelző esetén merre a legolcsóbb?
-
Krisz0630
senior tag
Nem tudja valaki ma hánykor érkezik az iOS 8?
XBOX SERIES X ID:Bkrisz90 + iPhone 14 ProMax + iPad 10
-
veterán
-
Krisz0630
senior tag
válasz TheBikerider #7418 üzenetére
Igen, nekem is lefrissült este 7 környékén.
XBOX SERIES X ID:Bkrisz90 + iPhone 14 ProMax + iPad 10
-
ruskop
senior tag
Aki már használja az IOS8-at az tudna írni néhány pozitív/negatív észrevételt amit eddig tapasztalt.
-
veterán
-
veterán
-
ruskop
senior tag
válasz TheBikerider #7422 üzenetére
Most olvastam máshol véleményeket és elég megoszlóak. Szinte 50-50%-ban mondják, hogy jobb az üzemidő vagy, hogy nem változott, a másik fele meg azt, hogy már rakják is vissza a 7-et. Eléggé elgondolkodtatott, hogy kipróbáljam-e egyáltalán.
-
ruskop
senior tag
válasz TheMarci #7425 üzenetére
Mondjuk ha logikusan gondolkodunk és azt nézzük, hogy az IOS8-ba elég sok mindent belepakoltak de szinte semmit nem vettek ki akkor el tudom képzelni, hogy mivel több mindennek kell futnia az többet is eszik. Viszont ha jobban optimalizálták az IOS8-at mint pl. az IOS7-et akkor meg ugyan azt kell mutatnia.
-
veterán
-
ferikek
aktív tag
iphone 5 io8
a sok pozitív változáson kívül (előtte io6 volt rajta, majd a frissítés miatt 5 percig ios 7) az alábbi negatívumokat vettem észre:
- sajnos gyorsan merül nagyon (LTE, Bluetooth, helymeghatározás bekapcs.), reggel 100%, délután 3-4 körül 20%, pedig 60%-ban csak beszédre használom (kb. 1,5-2 óra) - io6-tal (ugyanígy bekapcsolva a már említett funkciók) 20% este 9 körül lett. csak javítanak majd rajta
- hívásnál sokszor sötét a képernyő, így nem látom h ki hívpont olyan funkciók hibásak, amik a telefonáláshoz elengedhetetlenek...
-
erdoke
titán
válasz ferikek #7429 üzenetére
A helymeghatározás beállításainál lőj ki mindent, aminek nem feltétlenül kell a háttérben nézelődnie, beleértve a rendszer szolgáltatások többségét is. Utána egy restart, és nem lesz gond az üzemidővel.
Szerintem egy Home+Power a sötét képernyőt is megoldja, mert két i5 + 1 5C-n még nem találkoztunk vele.A legjobb aláírás a héten
-
adorjant
őstag
Nálam sokkal jobb az akkuidő,azt láttam,hogy a helymeghatározós dolgokra oda kell figyelni,mert van ami sunyizik,ha engeded
-
erdoke
titán
válasz ferikek #7431 üzenetére
Teljesen eltérően működik iOS8 alatt az alkalmazások háttérben bogarászása. Ahogy én látom, a fejlesztőknek is téves elképzelései vannak róla, bameg a saját appjuk fontosságáról is. Az öcsémnek valami magyar traffipax app háttér frissítése adta az összes fogyasztás 54 %-át. Ez azért elég durva.
Viszont mióta kigyomláltuk ezeket, talán még jobb is az üzemidő.[ Szerkesztve ]
A legjobb aláírás a héten
-
Acsifun
aktív tag
Sziasztok 5s -em van , lefrissitettem a 8at egy hete kb....
A tapasztalataim borzalmasak visszamentünk az androidos telok szintjére kezdi elveszteni az apple azt a szoftveres pluszt ami miatt ilyen telefont vettek az emberek. Ha belepek a beallitasokba minden masodik alkalommal fc-zik , amikor hivnak es vennem fel masodperceket kell varni mire reagal es valoban el a vonal megnyomom a zöld gombot es bambulom a kijelzöt h na vajon már beszelhetek-e. Átlagfelhasznalasban is sokkal szarabb lett mint a 7es volt meg meg röccen meg meg akad, valamint szerintem elrontottak valamit touch téren is..messengerbe 6odszorra tudom eltalalni a küldes gombot...
Igy elsö körben ennyi aki teheti ne frissitsen, en megbantam. Es aki ezeket a hibakat nem veszi eszre na az az a reteg aki nemtudja miert is vett iphone-t vagibol vagy telleg azert amit nyujt maga a keszülek.
Remelem ezeket mielöbb javitja ezeket az Apple mert ez igy most elegge katasztrofalisan szar..Többi felhasznalonal valami?
A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen.
-
Acsifun
aktív tag
válasz buvartacsko #7436 üzenetére
Alig van rajta app, nem rakom tele szeméttel egy játek sincs csak üzleti vagy kommunikacios, közössegi dolgok. Nekem haveromnak sima 5-je van es ő is ugyan ezekre panaszkodott h hulladek lett.
A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen.
-
buvartacsko
addikt
Sajnos / nem sajnos meg kell csinálni néha. Nagyobb frissítéseknél inkább megcsinálom, így nincsen gond. No meg, sok temp file is lemegy ilyenkor, vissza se raksz ilyenkor egy csomó appot amiről ilyenkor kiderül hogy nem is használtad csak évente 1x ... ergo több szabad helyed is lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Grincs
veterán
Sziasztok
A telefon jelezte, hogy van újabb frissítés 8.0.1 de amikor frissíteném wifiről akkor azt írja ki hogy nem kapcsolódok az internethez. Ez vicces mert most is telefonról írok. A frissítése sem a melóban sem otthon nem tudtam felrakni. Mi lehet a probléma. Újraindítani már próbálta de semmi változás. T-Mobile 16 gb iPhone 5 ről van szó.
[ Szerkesztve ]
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
erdoke
titán
válasz Acsifun #7435 üzenetére
Nyomj rajta egy visszaállítást, mert valami nem úgy működik nálad, ahogy kellene. Apró akadások az enyémen is előfordulnak, de alapjában véve nüansznyi a különbség a 7-hez képest. Tehát akár a 8.0.2-re ugyanazon a szinten lehet. Az üzemidőm is kiváló, legalább olyan, mint pár héttel ezelőtt.
(#7440) Mr.Grincs
Az Apple kb. egy órával a kiadás után levette a frissítést, mert sok 6/Pluson komoly gondokat okozott. Állítólag rövidesen fent lesz megint, vagy pár nap, és itt a 8.0.2.[ Szerkesztve ]
A legjobb aláírás a héten
-
Mr.Grincs
veterán
Sikerült frissíteni a 8.02-re.
Valakinek van tapasztalata az ebayről vagy aliexpressről rendelt iphone 5 készülékházakról? Mert az ebayen találtam egy csomót, van minden színben. Igazából a jelenlegi feketét cserélném ki egy ugyanilyen feketére, csak kérdés, hogy milyen a minőségek a házak. Nem kopik a festék stb. Gyári minőségű kellene.
[ Szerkesztve ]
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
kkee
tag
sziasztok
Adott egy iphone 5. Sajnos szét lett szerelve kamera meghibásodás miatt. Csere. A gond most jelentkezett, mert nem indul el. Az első pár indításkor kérte, hogy kapcsoljam össze itunes-szal, ami érzékelte, hogy ott van recoveryben. A frissítést nem hajlandó végigcsinálni, hibával kilép. Pár próbálkozás után már nem írja ki hogy kapcsoljam össze, viszont fekete a képernyő és az itunes így is felismeri. Ha bekapcsolom csak az alma van. Van valakinek valami ötlete? Köszi
-
veterán
-
petya1495
tag
válasz TheBikerider #7446 üzenetére
Sziasztok!
Van egy olyan problémám a telefonnal, hogy a wi-fi hálóról rendszeresen ledobál(kolesz net vagy akar vasútállomás), pl van kettes erősségű jelem és egyszer csak ledob és, ha olyan kedve van, akkor meg visszamegy, ha nem, nem, de az az érdekes, hogy otthon meg nem csinálja ezt, minden rendben van, telót ujratettem, reseteltem a hálózati beállításokat is, az os. Egyébként ios 8..valakinek valami tippje? 😃 -
rihi16
csendes tag
Hello
Lenne egy problemam hogy i5 om ios 8 ra frissites közben 3 as hibakoddal megallt Mi lehet a baj? -
adorjant
őstag
Nem gondoltam hogy nálam ilyen előfordulhat,de 8.1 frissítés közben meghalt a telefonom...
1-es hibakód.
Próbáltam osx,windows 7 alatt,3 kábellel,de nem tudja telepíteni,sem visszaállítani már....Megpróbálom visszatenni IPSW-ből,de nem sok reményt fűzök hozzá
Járt már valaki így?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 11
- Milyen monitort vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Milyen alaplapot vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl