Hirdetés
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Netfone
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Redmi Note 11 Pro 5G - a bajnokesélyes nem készült fel
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52 5G - nem csak egy G-vel több
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
oliwire
őstag
Nektek mennyi az akkustatisztikában egy napra a használati idő, amit el tudtok érni?
-
D4ni
őstag
válasz PetiIphone #7800 üzenetére
Szia! Nekem volt már hasonló probléma . Az időt vedd ki automata módból, állítsd be az időt csinálj egy pár újraindítást, vagy repülő módot . Nekem utána oké lett.
"Fujigama? Nem ismerem ezt a márkát. - Csak kívül Fujigama, belül Sony "
-
D4ni
őstag
válasz PetiIphone #7803 üzenetére
Igen, eléggé rizikós .
"Fujigama? Nem ismerem ezt a márkát. - Csak kívül Fujigama, belül Sony "
-
206 cc
senior tag
válasz PetiIphone #7798 üzenetére
Már bocs,de amit leírtál elég értelmetlen és főleg felesleges dolognak tűnik!Merül az akkumulátorod ezért szétszedsz két iPhone-t Miért is??...Ebay-ről rendelve pár forint az akku ....
Nem is értem pontosan mit csinálsz?...Mert úgy tűnik darabokra szedtél két telefont hogy kiderítsd mitől merül az akku??...mert azt gondoltad ha össze vissza cserélgeted a darabokat kiderül mi okozza??....nem lehet hogy talán el van használódva az akku és cserélni kell!!!
Most meg nem működik egyik sem?....miért nem viszed el egy hozzáértő szakihoz?!206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
-
206 cc
senior tag
válasz PetiIphone #7806 üzenetére
Bp-n laksz...ezer meg egy lehetőség van elvinni hozzáértő szakihoz...mit vacakolsz vele??
Ott biztosan tudnának segíteni vagy legalább ötletet adni...A fórumon is van sok segítő szerelő emberke....206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
206 cc
senior tag
válasz PetiIphone #7808 üzenetére
Keresd meg "fagyallo" kollégát ő profi iPhone téren...
206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
206 cc
senior tag
válasz PetiIphone #7810 üzenetére
hmmm...szerencse hogy ilyen olcsón megúsztad...
206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
half333
őstag
Üdv! Nagyon megtetszett ez a teló,és szeretnék megkérdezni pár dolgot,mivel hallottam egyet s mást róla: igaz hogy nagyon gyorsan karcolódik,ha igen pontosan hl,és menyi idő alatt kezd el látszódni,egyébként nagyon zavaró? azt hallottam h minőségtelenebb anyagokból készült mint az elődje,ez észrevehető.ill.az összeszerelési minőség jó?
-
func93
senior tag
Hali,
Olyan kérdésem lenne, hogy mik a bevált hátlap tokok i5-nél?
"Nem lehet összekötni a pontokat a jövőt fürkészve, az összefüggések csak utólag visszanézve látszanak." - Steve Jobs
-
iamdoki
tag
Na én is alma tulaj lettem egy 5-el. Eddig azt hittem, hogy volt már pár jó telefonom, de rájöttem, hogy eddig nem is volt telefonom...
Ez a készülék királyság!
Nem nagyon néztem még utána, de milyen fóliát érdemes dobni a kijelzőre?"Because I sad so, that's why..."
-
func93
senior tag
válasz iamdoki #7814 üzenetére
Nekem ilyen van Moshi - iVisor XT bevált eddig. Jól bírja.
"Nem lehet összekötni a pontokat a jövőt fürkészve, az összefüggések csak utólag visszanézve látszanak." - Steve Jobs
-
lupus_l
aktív tag
válasz iamdoki #7814 üzenetére
Nekem ilyen van. Sok fóliát kipróbáltam, de a kijelzővédő üveg számomra a legjobb. Tapintása mint a csupasz fólia nélküli kijelzőé, a felhelyezése egyszerűbb és kevésbé látszik meg rajta a karc (2 hónap tapasztalat alapján).
-
PetiIphone
csendes tag
Na ismét ittvagyok a hülye problémámmal
Az a helyzet hogy tovább kísérleteztem, most a kialakult probléma irányába és az alaplapot átraktam a problémás telefonból a másik telefonba és ott is azt írja hálózatra: Keresés...
Tehát kiderítettem, hogy vagy szoftveres, vagy hardveres is lehet a hiba, de ha hardveres akkor az alaplapon van, tehát csak az alaplap lehet a hibás.
Mindenféle visszaállítást csináltam, egyedül "Összes tartalom, beállítások törlése" opciót nem csináltam, de "Összes beállítás törlése" opciót rátoltam és semmi változás. Kérdésem a következő: érdemes megpróbálni az előbbi opciót? Mert akkor ha nemtudom beregisztrálni, mert nem lát simet akkor még annyit se fog érni, mint így, mivel használhatatlan lesz -
func93
senior tag
válasz PetiIphone #7821 üzenetére
Probald meg iTunes-rol ujra huzni a keszuleket. Van is ytbn video ez a DFU mode, ha jól tudom.
-
oliwire
őstag
válasz PetiIphone #7821 üzenetére
Az, hogy keresést ír a hálózatra nem azt jelenti, hogy nem látja a SIM kártyát, hanem hálózatot nem tud felépíteni. Ha nincs SIM, vagy nem érzékeli, akkor azt írja ki. Szerintem lehetséges lenne aktiválni, úgyis lehet wi-fi-n megtenni
-
oliwire
őstag
válasz PetiIphone #7825 üzenetére
Lehet nem írtam le jól. SIM kártyát szerintem olvassa a telefonod, aktiváláshoz meg wi-fi kell. Nem kell a telekom hálózatára csatlakozni, ha a netet WiFi-n megkapja az aktiváláshoz.
-
erdoke
titán
-
PetiIphone
csendes tag
Nemhiszem, szétszedés után produkálta és elvileg független, habár bő két hete vettem, szóval bármi lehet. De a másik, hogy mikor letiltottal találkoztam akkor nemtudott csatlakozni hálózathoz, de ezt jelezte is, valamint ha nem volt benne sim akkor kiírta, hogy nincs sim (4s volt még)
-
iamdoki
tag
válasz PetiIphone #7829 üzenetére
Az idő és dátum beállítása rendben van? Mi emiatt szívtunk haverom telefonjával
"Because I sad so, that's why..."
-
iamdoki
tag
válasz PetiIphone #7831 üzenetére
Nála az volt a baj, hogy a dátum nem stimmelt. Autómatán nem is állt be. Kézi beállítással meg lett adva a jó dátum, és a telefon kezelte normálisan a kártyát, nem csak a keresést írta ki. Az enyémen sem volt jó a az automatikus idő, 2 órával előrébb jár a telefon, hiába jó minden beállítás. A készülék külföldi független, és én is elég új vagyok iPhone fronton
"Because I sad so, that's why..."
-
Tibee86
nagyúr
válasz PetiIphone #7831 üzenetére
Helymeghatározásnál engedélyezd az időzóna beállítást, nekem csak azzal hajlandó beállítani, anélkül csak forog a karika.
-
PetiIphone
csendes tag
válasz iamdoki #7832 üzenetére
Nekem sehogy nem látja, akárhogy is állítgatom. De az automata időt nem mindig találja meg, sőt szerintem wifi nélkül soha nem találta volna meg.
Ituneson ha helyreállíom, azaz visszaállítom akkor be kell regisztrálni? Kéne valami olyan módszer amivel teljesen nullára tudom gyalulni, de ne szívjak utána mégnagyobbat vele. -
sarkan
aktív tag
Sziasztok!
Elfelejtettem az icloud jelszavamat és hiába kérek jelszó emlékezetezőt nem küldenek e-mailt az e-mail címemre sőt még a születésnapos emlékeztető sem működik mert nem fogadja el a születési dátumomat ( pedig azt még tudom).
Mi tegyek? Csinálhatok új fiókot és ha igen hogyan?
-
Serius1974
tag
Sziasztok!
Létezik ingyenes videó lejátszó progi, ami lejátsza az .mkv kiterjesztést, ahol hang is van? -
Fineous
csendes tag
Sziasztok! A következő problémával állok szemben: a Win7 nem látja, nem tölti a telefont.
Hálózatról ugyanazzal a kábellel veszi a töltést hibátlanul, de Win alatt bedugáskor csak a szokásos hang hallatszik mikor usb-s cuccot csatlakoztatunk, de nem jelez semmit, eszközkezelőben sincs, iTunes se látja.
Ötlet? -
Fineous
csendes tag
Update: úgy néz ki, hogy a géppel van a gond, másik gép hibátlanul felismerte, ennek az USB portjai pedig már az egeret se ismerik fel...
-
törölt tag
Sziasztok.Van egy Iphone 5-om. Egy teljes panel csere mennyibe kerul korubelul?
-
univerzita
addikt
válasz Serius1974 #7836 üzenetére
Igen.Dragon Video Player Lite ( mkv, dts) . Nemsokára jön a VLC.
-
Edi77
őstag
válasz univerzita #7840 üzenetére
De jó, honnan tudod ezt az infót?
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
dns86
tag
Sziasztok. Tegnapi nappal csatlakoztam hozzátok egy fehér 32Gbyte-os modellel. Lenne egy olyan kèrdésem higy tud valaki olyan programot amivel csengőhangot lehet letölteni közvetlen a telefonra? Olyanra gondolok, mint pl Androidon a Zedge.
Apple iPhone 14 Pro Max, Apple Watch S7, iPad 2022, Macbook Air, iMac, Apple TV 4K
-
Edi77
őstag
válasz univerzita #7842 üzenetére
Azért mégsem ugyanaz a kettő, nekem a külcsín miatt nem jött be a Dragon. várom vissza a VLC-t
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
dns86
tag
-
erdoke
titán
Van Zedge iOS-re is, bár az Audiko Ringtone appja szerintem jobb. Viszont magát a csengőhangot a telefonra varázsolni csak valamelyik iTunes segítségével engedi az Apple. Ha sokat akarsz csengőhangot cserélgetni, és mindig újakat raksz fel, kétségtelenül ez a legnagyobb szívás a rendszerrel.
A legjobb aláírás a héten
-
dns86
tag
Abban még tudna valaki segíteni, hogy hogy lehet az értesítések közé kitenni, hogy mutassa a naptárban szereplő névnapokat? Google címtárat importáltam, vele a naptárat is. Ha megnyitom a naptárat ott mutatja, de jó lenne ha mutatná a lehúzható értesítési sávon.
Apple iPhone 14 Pro Max, Apple Watch S7, iPad 2022, Macbook Air, iMac, Apple TV 4K
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Spórolós topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Külpolitika
- Milyen monitort vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest