Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Netfone
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Redmi Note 11 Pro 5G - a bajnokesélyes nem készült fel
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52 5G - nem csak egy G-vel több
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
t181
senior tag
Sziasztok!
Keresgéltem, de nem találtam rá választ (talán rosszul kerestem), ezért Tőletek kérdeznék.
Hölgy ismerősöm ilyen készüléket (vagy talán C-t, de választ nem hinném, hogy befolyásolja) szeretne venni T-nél. Olyan előfizetésben van, hogy Domino-ban lényegesen olcsóbb lenne megvennie, mint előfizetéssel. A T-nél azt mondták neki, hogy ilyet nem lehet, mert az iPhone nem fogadja el azt az előfizus SIM-kártyát.
Én személy szerint baromságnak tartom, eddig eszembe se jutott, hogy egyáltalán létezhet ilyen.A kérdésem tehát: megveheti-e a készüléket úgy Domino-ban, hogy utána a saját, előfizetéses kártyájával használja?
Nikon D3200 // Acer Aspire 5 A515-51G-51JP // OnePlus 3 // Nexus 4
-
gyurika981
tag
Sziasztok!
Kint dolgoztam svédbe és van egy iphone 5-m amit úgy tudtam hogy független de sajnos nem én a főnökömtől kaptam és svéd telenoros kártya volt benne, persze a kártyát vissza kérte a telefont viszont megtarthattam hogyan tudnám itthon használni a magyar t-mobilos kártyával? visszaállítást csináltam rajta egyenlőre!
Tudnátok nekem segíteni hogy tudjam használni? -
Diokhan
addikt
válasz gyurika981 #7854 üzenetére
Gevey vagy R sim
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
Teszla_
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy problémám az i5-ömmel (első tulaj vagyok, most két éves a telefon, 6.1.4-es szoftver, semmi módosítás).
Szilveszterkor jött elő először a probléma. Kint voltunk a szabadban, hideg volt, fényképezgettünk, de egyszer csak magától kikapcsolt annak ellenére, hogy fel volt töltve. Ezután nem tudtam bekapcsolni, csak akkor, amikor beültünk egy kávézóba és kicsit melegebb lett.Azóta szórakozik az akkumulátor kijelzése, de csak akkor, ha mobilnetet használok (edge). Van, hogy pár perc alatt 30-50%-ot is képes esni a töltöttség, de töltőre téve rögtön visszaugrik ugyanennyit.
Ma, ismét a szabadban voltam, kb. -1 fok lehetett. Mobilnettel játszottam egy netes játékot. Pár perc után ismét kikapcsolt magától a telefon és megint nem tudtam bekapcsolni, csak kb. 10 perc elteltével. Miután bekapcsoltam 70% körüli töltöttséget mutatott. Folytattam a játékot és 4-5 perc után bedobta, hogy az akkumulátor töltöttség 10% alá csökkent. Kiléptem, erre már csak 1%-on volt az akku. Amikor hazaértem, rádobtam a töltőre és rögtön felugrott 60% környékére.
Megérett volna egy cserére az akkumulátor? Vagy valami szoftveres probléma állna a háttérben?
-
törölt tag
Beléptem én is a clubba :-D biztos fui lesz android után
-
t181
senior tag
-
trobi28
addikt
Azt sem kell megvárni. Tegye bele mindjárt ott a boltba a kártyáját az eladó elött
Nem láttam még olyan törvényt, vagy szabályzatot ami kimondja, hogy dominós készüléket csak a vele együtt értékesített SIM-el lehet használni.[ Szerkesztve ]
Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
törölt tag
Sziasztok!
A kérdésem az lenne,hogy az iPhne 5 és az 5S háza megegyezik-e?
Én fekete telefont tudtam szerezni.Szeretném kicseréltetni ezüst keretesre.Val valakinek jó lelőhelye jó minőségű alkatrészekre?(Ha jól tudom gyári alkatrészt nem lehet hozzá kapni)
Köszönöm a segítséget eőre is.
-
veterán
Kisebb kihagyás után Visszatértem...harmadszorra.
HARLEY-DAVIDSON
-
Subimp
tag
Sziasztok!
Néhány hete töröltem egy adag képet a telómról. Többször is ellenőriztem, sehol nem találtam őket. Tegnap viszont synciosszal összekötöttem a pc-vel és csodálkoztam nagyon, mert a monitoromon mindegyiket láttam.
Ott viszont egyáltalán nem tudok törölni, mert hiába kínálja fel a törlést, nem sikerül.
Mit csináljak? -
Arkhalon
tag
Sziasztok!
A páromnak szeretnék venni egy iPhone 5 mobilt, nem ismerem ezt a típust annyira, 5S telóm volt azzal nem voltam megelégedve ( összeszerelési hiba) viszont a 6 baromira jó. Segítsetek mit honnan tudok meg a telóról, megvan minden adata, sorozatszám, IMEI szám. Köszi előre is
iPhone 6 Space Gray 16GB - iPad Air 16GB Black
-
Coleszi
tag
válasz Arkhalon #7877 üzenetére
Nálam fél nap pedig bika az aksi.. bár ez persze használat függő (nálam 0-24 alkalmazások, net, email, fb, egyfajta mindenesként szolgál-hiszen ez a dolga-) volt mikor eldöcögött 2 napot, na de akkor nem is nyúltam hozzá sűrűn. Ha iPhone-okban kezd gyengélkedni az akkumulátor azt könnyen felismered a következő jelekről:
- 2-3%-on van, amikor feldugod töltőre már 16-on.
- 30-40%-ról 15 köré repül egy minimális használattal
- hidegben borzasztó akár 40-50%-nál lemerül (persze nem a jégkorszakra gondolok itt amit maga az iphone sem bír)
- az 1%-al nem találkozol (Ellenben ha jó akkor még fél óráig 1%-on ül (normális merülés után))[ Szerkesztve ]
-
oliwire
őstag
Amióta frissítettem 8.1.3-ra a telefonom akkuideje drasztikusan megnőtt. Szinte hihetetlen, hogy 8.1.2-vel 5 óra használatnál alig tudtam többet kihozni (legyen ebben akár zenehallgatás is), most egyszerű ráfrissítéssel, restore nélkül, 57%-on van és már majdnem 4 óra használat. Ebben kb. max 40 perc zenehallgatás volt. i5-ös készülékről van szó. Nagyon elégedett vagyok most.
-
Arkhalon
tag
Olyan kérdésem lenne hogy vettem egy iPhone 5 telót, független Telekom Vodafone , Telenor Nincs szolgáltatás. Vki vmilyenötlet?
[ Szerkesztve ]
iPhone 6 Space Gray 16GB - iPad Air 16GB Black
-
veterán
-
törölt tag
honnan tudom meg,hogy mikor gyártották a telefonom?
-
roland9408
csendes tag
én is már elég régóta magaménak tudhatok egy ilyen telót..de nekem is már kezdi megadni magát az aksi...van hogy kikapcsol és rinyál a töltőért aztán pár perc múlva betudom kapcsolni és használni.. tényleg ennyivel jobb a 8.1.3? mondjuk én még várok jailbreakre. tudtok jó valami cydia tweaket?
-
törölt tag
Akkor ezek alapján 2014.Novemberi a telefonom? [IMG:/dl/upc/2015-02/07/421968_z6fd5ij2pizffaqu_kepkivagas.jpg
-
törölt tag
-
szilrobi
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest