Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Beköltözik a platformköltözés az iOS-be és az Androidba
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
hányféle csöves erősítőt próbáltál ki otthon?
Nekem volt szerencsém többhöz is (ne a milliós kategóriára gondolj) az sem úgy ment hogy bedugod, fűtés....anód aztán már jön is a megváltás... A számomra jó hangfal megtalálása is évekbe telt, ez sincs másképp. meg kell ismerni hogy mely csövek milyen beállítások mellett hogyan szolnak, ha ezen túl vagy, csak akkor tudod kiválasztani a neked megfelelőt.
Amit építek most monoblokkokat: EL34PP, azt ugródeszkának szánom egy esetleges 300B SE-hez amiben én még nem hiszek de lehet hogy egyszer lesz olyanom is

A dipól falhoz, a hangszóróra(1983-as gyártás, Made in England) egy budapesti raktárban bukkantam, darabja kemény 10000Huf-volt
A róibbon az drága volt, de nem bántam meg
az egész megáll 200000huf
-ba úgy hogy még jól is fog kinézni
Ez is egy hobbi ami sokba kerül ha nem tudja hogy mit akar az ember.

A le Monstre-t én is kipróbáltam, egy elvetemült ismerősömmel építettük meg 2x60W-os változatát, nem mondanám hogy fáztunk mellette

Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan - ASUS TUF Gaming K3 Gen II billentyűzet
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 500GB NVMe gar
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3568 - i3-6GEN I 4GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Thrustmaster T300 RS Alcantara + Wheel Stand Pro Állvány
- Vegyes Retro Nintendo / Sega Játékok
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Steelseries Arctis Nova pro vezeték nélküli gamer fejhallgató
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i5-1334U - 8GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

az egész megáll 200000huf