- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
-
Mobilarena
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tdizsolt
senior tag
-
Sirandrish
legenda
válasz Tegla80 #59550 üzenetére
De akkor megvan nem? És ha lesz PS4em az már majd látja is ugye?
Mert ez a lényegperge666 Mi tán 12 órával előrébb járunk szóval annyira azért nem kell kapkodnod
Tdizsolt Amint ON leszek visszaigazollak, de most az asszonykával kell vásárolnom
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Tegla80
addikt
válasz Sirandrish #59553 üzenetére
Ha pc/telon latod a letoltesi listaban akkor +van es elered majd kesobb a ps4 el is.
Sony® & PlayStation®
-
Köszönöm mindenkinek az infòt,segitséget,a jàték bezsebelve.
-
törölt tag
válasz dilipok #59534 üzenetére
Star Wars-ban is modernebb kütyük vannak az előzmény filmekben mint az eredeti trilógiában
Jó ezek csak apróságok, ezeken kívül nem is igazán lehet felróni semmit.
Egyébként kb. harmadszorra sikerült is az a rész. Az első körből kellett jól kijönni aztán a második elején nyomni kellett a varázslatokat orrba szájba. Onnantól meg könnyű volt. -
Tdizsolt
senior tag
-
A Soul Calibur és a DC Universe ingyenes,vagy az volt??
Mert rajta van a gépen és eddig nem indult el,de hogy most van netkapcsolat gond nélkül elindulnak.A Dust 514 is indul,de e-mailbe ott free play-t ìr.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz perge666 #59560 üzenetére
A Soul caliburnak van ingyenes verziója, de pont annyit is ér állítólag
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
satz18
őstag
Elkezdtem letölteni a háttérben a mirrors edge-t de nem látom, hogy tölti e egyáltalán. Meg lehet azt valahol nézni?
Asus G513QY, Samsung A52s 5G
-
Alister71
nagyúr
Ha van plus-om, hol tudom megnézni az ingyenes játékokat?
Alister from Hell
-
satz18
őstag
válasz szőröscica #59563 üzenetére
Köszi megvan már kemény 2 százalék lejött. Ez éjszaka lejön, vagy pár óra inaktivitás után kikapcsol a gép és megszívtam?
Asus G513QY, Samsung A52s 5G
-
válasz Sirandrish #59561 üzenetére
Kipròbàltam gyorsba,és tetszett.
-
Sirandrish
legenda
válasz perge666 #59566 üzenetére
Hát Soul Calibur ami nem rossz..nekem megvan a 4 például.
De tartalmilag azt a Lost World (azaz nem) elég karcsú.Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
válasz Sirandrish #59568 üzenetére
Akkor a Lost World az ingyenes?
Mert úgy rémlik az van meg,de ezt csak holnap tudom megmondani biztosra. -
-
válasz Sirandrish #59570 üzenetére
Ja kicsit elìrtam.
Akkor az lesz az tuti.
Azt mondod hogy elég gàz? -
Sirandrish
legenda
válasz perge666 #59571 üzenetére
Én is elírtam először.
Nem gáz csak tartalmilag kevés..szerintem.
Nem próbáltam ki szóval nem tudom játékmenetileg milyen.Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Elims
veterán
válasz satz18 #59565 üzenetére
Nézd meg azért a beàllítàsokban nehogy meglepetés érjen..
Karak: "Azt nem hinném, mert ha szórakozok vele kicsit a fenti módszerrel, akkor mindig visszagyorsul, ráadásul a Sonynál sem gyenge szerverek lehetnek."
Most töltöm a red dead redemption-t,kb. 1òràt ír letöltésnek (8.3gb),ugyanígy ps3-on elindítottam a ps vita most wanted-et is,erre 900percet ír (2.5gb).
A red dead-et gondolom közel sem töltik annyian mint a teljesen ingyenes most wanted-et.
Szerintem minden jàtéknak vagy kiadònak külön lehet szervere és azok terheltségétől függhet.
Ha most vmi nagyon lassan jön érdemes vàrni vele egy pàr napot,később hasít majd lefelé.Szerk.:
Perge: Azt a lost world-öt én is pròbàltam.15percig tartott.. Màr ott elvesztettem a fonalat amikor a karakterem egy szàl gatyàba àll ki verekedni...[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
Már nagyon kevés van a Portalból de már nem bírtam aggyal úgy hogy abbahagytam, de holnap befejezem.
Aztán meg megyek a vadnyugatraEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
-
kevepapa
aktív tag
válasz meoindil #59558 üzenetére
Hát, én elég sokat vásárolok neten, internetes fogadást, pókert is űzök, de a magyar storeban sem tudtam bankkártyával fizetni, hibát írt ki, pedig a teszt levonás megtörtént (0.10 font), de utána hibát jelez...
Kénytelen leszek feltöltőkártyával operálni.
Livekodok.com oldalról mik a vélemények? Megbízhatóak?(Kéne ugyanis a PES akciósan, és a fránya wipeout is...)
-
fausto
addikt
válasz kevepapa #59577 üzenetére
Megbízható, de nagyon drága lett. Ha angol a profilod, akkor a game.co,uk-t tudom ajánlani, kifizeted és azonnal adja a kódot. De a helyedbe tennék még egy próbát, elsőre nekem sem fogadta el a kártyámat, másodjára már igen. A webes felületen adtam hozzá, hátha az számít valamit.
-
Elims
veterán
válasz Sirandrish #59575 üzenetére
Nàlam màr régen telepítve van. :-)
Gondoltam rànyomok,mert mire a 8.3gb lejön az nem most lesz és csak töltögesse magànak amikor tudja.Azt a pàr hetet ràszànom,akkor figyelem,hogy 74percet ír és hùzza lefelé,kb.1 òra alatt le is jött.
Végeztem a beyond-dal,most agy a saboteur vagy a gta5 jön. A gta5-öt kívàncsisàgbòl elindítottam.. :-)
Nem potyàra ajnàrozzàk azt a jàtékot annyira.Nagyon komoly!Egy valòdi élő amerikai vàros van benne nagyon jò grafikàval.Igaz,amikor több autò mozog gyorsabban akkor nagyon picit szaggat (tényleg nayon enyhén),de ez engem egyàltalàn nem zavar.Egyik jàtékban sem szokott meghatni,hogy "Jaj,mi van a fps-sel meg a mittudomén mivel!!".
Elvittem a legelső mentésig,szerintem tényleg nagyon jò!A gta4 sehol nincs ehhez képest.. Mondjuk nekem abban egy kicsivel jobban tetszett a kocsik mozgàsa akàrmilyen is benne. :-) Ezzel nem azt mondom,hogy ebben rossz,egyetlen autòt vittem benne...
De nagyon élethű benne minden. :-) -
Real Ghoost
aktív tag
Kösz a tippet srácok, most installálom a Mirror's Edge-t. Anno Pc-n végigjátszottam, de már semmire se emlékszek belőle, meg mégis csak más lesz így
-
törölt tag
válasz Real Ghoost #59580 üzenetére
Én anno agyvérzést kaptam tőle borzalmas az irányítása. Azért kipróbálom majd újra de sok jóra nem számítok. Van egy tartalék ravaszom a kontrollerhez szóval nagy bajt nem csinálhatok.
-
Mengele
tag
Hi
Miert lett A PS3 Super Slim 500Gb -os valltozat 80,000Ftr?
A Helpet elore is koszonom
-
Brian_GT
őstag
válasz fausto #59578 üzenetére
Én ezt nem értem. Kiszámoltam illetve megnéztem, hogy 12 font a game.co.uk-n a 3 hónapos uk plus acc előfizetés. A livekodok-on 4500Ft...ha az oldalról a fontot átszámolod 4600Ft. Akkor most vagy én vagyok hülye vagy nem tom...de eztr bárhogy is nézem max egy egált tudok rá mondani, de hogy marha drága a livekodok. Ennyire sz**r a Ft...sajnos. Én is lázadok miatta, mert tudom mennyiért szoktam ott venni, de evvan.
- Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -
-
Sirandrish
legenda
Nekem is fent van már a vinyón, csak még nem jutottam odáig hogy meglessem
De ha vége a Portalnak akkor az a következő. A GTA 5 nekem még picit várat magára de azt a két hetet már kibírom. Addig el leszek mással...főleg ha a héten megjön a TEAM ICOEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Tegla80
addikt
válasz fausto #59587 üzenetére
Nala is az a "gaz" sztem ami masnal is aki regi motoros......UK mar regota a plus os accja ,igy bukna mindent amit jelenleg a magaenak mond.
Nekem is kb 1 hetem van mert lejar......xar az arfolyam jelenleg,de akkor is UK ra kell koltenem.
Regen olcsobb volt,csak azota "jol elunk" es klafa a forint,igy dragabb.(mert telik ra ugye)
amugy meg jelenleg US a vasarlos accom ,mert az a legolcsobb meg ugy is,h dodo is messze xar a mi forintunkhoz kepest.[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
Tegla80
addikt
válasz fausto #59589 üzenetére
Nalam nem kerdes es alap,h van plus es hosszabbitom.
Az arfolyam amit nehezen emesztek meg jelenleg.....akciot varnek gyorsba(vagy Elims tol jo hireket),mert pl tavaly olcsobban vettem es +3 honap is volt hozza gratis-ba.Elotte -25% kedv volt..... Iden lesz sajna a legdragabb ,ha nem jon semmi akcios ossze.
(a ps4 fixen igenyli,ha multiznal igy sztem fogy ezen aron is es store-ba akcios nem is lesz sajna. Van egy ilyen rossz erzesem is.... )Sony® & PlayStation®
-
manu75
aktív tag
Ha valakit érdekelne még, az origins nekem nagyon tetszett Rayman Legends 4k és ingyenes szállítás van mellé.
-
Sirandrish
legenda
válasz manu75 #59591 üzenetére
Engem nagyon érdekelne de már az utolsó cseppet is kifacsartam a játékokra szánt keretemből
-
törölt tag
Na, a Beyond kipipálva. Hát durva volt, meg volt azért 1-2 húzósabb döntés, a végén picit dobtam egy hátast, főleg, mert a játék háromnegyedéig tök másra gyanakodtam Aidennel kapcsolatban. A következő újrajátszáskor már picit más személyiséget adok Jodie-nak, de így is jól döntöttem szerintem végig. A grafika gyönyörű volt, kevesebb mosottas textúra volt benne, mint a TLoU-ban, ellenben az animáció az említett játéktól elmarad, főleg lipsync terén, de nem baj. A TLoU is az év játéka, de ez szerintem picit fölötte van. Ezért a két játékért már megéri a PS3.
Következik a dual mode, picit más döntésekkel, más epilógussal.
-
james001
veterán
Tegnap játszottam kicsit a Mirrors Edge-el és ahhoz képest hogy régen nem tetszett most egész jól elvoltam vele Mondjuk 4 évvel ezelőtt toltam utoljára,azóta változott az ízlésem úgy látszik
https://psnprofiles.com/kazama001
-
fausto
addikt
válasz Tegla80 #59590 üzenetére
Én pont ugyan ezekben az akciókban hosszabbítottam anno 1 és 2 éve
Nálam úgy járt le, hogy a decemberi dolgokat még be tudtam dobni, úgyhogy ha januártól megint jó lesz a felhozatal, akkor max hosszabbítok és nem lesz kimaradás. Ami egyedül zavar, hogy van Vita-m is és ott egyedül a felhőben lehet tárolni a mentéseket és ha egy digitális játékot törlök, a mentések is elszállnak. Így most egyelőre egy csomó save file-om nincs meg. De valahogy csak túlélem
Arról is olvastam, hogy ha valaki nem hosszabbít Plus-t, a Sony e-mail-ben küld egyedi ajánlatot egy pár %-kal olcsóbb Plus előfizetéssel. -
addikt
válasz Tegla80 #59590 üzenetére
En nagyon gondolkozom ezen a plus dolgon, foleg amiatt, hogy PS4-es gameket begyujtsek vele majd a jovobeni konzolhoz, plusz a mentesekrol keszitheto cloudos backup nagyon csabito.
Viszont valahogy azt is erzem, hogy az ingyen jatekoknak ilyen kolcsonzos szaga van s bar elsore olcsobbnak tunik, de ha hosszu tavon nezi az ember akkor lehet dragabb mint mondjuk megvenni valami akcio kereteben.
Foleg ha csak ritkan van ideje jatszani az embernek.
Valaki utana szamolt mar ennek?fausto: Micsoda? Torlodnek a cloudos mentesek ha torlom a jatekot? Ez csak Vitan van igy? PS3-as mindig megmarad? Akkor is ha epp nincs aktiv elofizetes?
[ Szerkesztve ]
-
kmarci25
veterán
Hétvégén megvettük a készüléket, de egyelőre nem használhatom, mert igaz, hogy már Krisztusi korban vagyok, de a karácsonyi ajándékot, akkor is csak Szenteste szabad először használni.
Szóval az Allee-ban sikerült megvenni a BestByte nevű üzletben PS3 500 gigás alapgép, Move kiegészítővel, GranTurismo 6 és Sports Champions 2-vel 80 ezerért, plusz egy második kontroller 3 hónapos Plus előfizetéssel 15 ezerért.
Szerintem ez így eléggé jó vétel volt, mindkettőből az utolsó darabot hoztuk el, de a srác szerint ma kaptak árut, amiben lehet, hogy lesz még ilyen csomag.[ Szerkesztve ]
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
fausto
addikt
Nem, Vita-n úgy van, hogy ha a digitális játékot letörlöm, akkor törlődik vele minden adat, a játék, a frissítések, a mentések, a DLC-k, minden. A mentésekről nem lehet backup-ot csinálni pendrive-ra úgy, mint pl. PS3-on, gondolom azért, mert anno a PSP-t egy játék mentése alapján törték meg először.
PS3-on a játéktól függetlenül lehet kezelni a mentéseket és ott ki is lehet menteni USB-n keresztül.
A felhős mentéseket csak addig lehet használni, amíg él a Plus előfizetés, utána már nem tudsz belépni és kezelni. Viszont ha lejár a Plus, akkor nem törlődik azonnal, csak akkor, hogy ha fél évig nem újítod meg. Úgyhogy nem úgy buktam, hogy törlődött, csak nem férek hozzá. -
Sirandrish
legenda
Portal 2 kifilézve singlebe.
Emlékeztem én még PC-ról hogy szupi kis cucc ezEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
HellGábor
csendes tag
Egy jol mukodo internet kapcsolat eseten, a PSN szerver mindig reagal? vagy akkor is vannak " szunetek"?
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Playstation 5 Slim + ADATA XPG S70 BLADE 1TB SSD
- Destroy All Humans / Crypto-137 Collector Editon / PS4
- Star Wars Outlaws PS5 / + Steelbook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest