- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Creative997
őstag
hehe én a panny bodyra route2-vel szedtem össze a lét, volt h napi 40-50 versenyt is letoltunk ott, akkor nagyon sokat adott kb 7 percért 2-3k-t is akár.
Én például ma is játszottam egy másik lvl15ös accal és tök jó érzés h már csak pár verseny és megvan ez meg az a tuning és elérem a következő szintet ahol már meg tudom venni a következő bodyt stb. Tény h egy idő után unalmassá válik amikor már rengeteget kell gürizni a következő szintért (lvl30 felett) és nem nyitsz meg újat, max 1-2 pályát. Ekkor jön az amit korábban írtam, a baromkodás és a jó kis beszélgetések...
És egyébként várható volt h rámennek arra h vegyél AP-t, kihasználják az embernek azt a tulajdonságát h "Neki a legjobb kocsija van? Én is olyat akarok" ill "Ott akarok lenni a top3-ban". Látszik abból is h rengeteg AP-s autó fog még kijönni és csak 2 RP-s, DE RP-s kocsikkal is lehet jókat versenyezni és elérni a legmagasabb szintet. Én egy fabatkát se költöttem a játékra és van egy rollám amivel megnyertem a Touring ligát, egy vettém amivel ott tudok lenni a legjobbak közt, egy WRX-em amit imádok, meg egy RX-7 Sniper-em amit nyertem és az egyik, ha nem a legjobb driftes autó. Ezt mind eventekből! Van és volt is sponsor csaj, popper és egyiket se vettem. Tehát befizetés nélkül is el lehet ezeket érni, csak szemfülesnek kell lenni. A kocsijaimnak több mint a felét leértékelésen vettem és tuningoltam és szerintem több mint egy milát spóroltam rajtuk. Tehát semmi sem lehetetlen.[ Szerkesztve ]
Project Torque 4ever! http://www.youtube.com/watch?v=mZFd76UmplE
-
Mariann294
őstag
Csak nekem lassult be a PT már napok óta?
A többi játákkal semmi baj,de a PT nagyon belassult.Az explorer mód az nálam jácchatatlan.Hiába veszem le minimumra a gémet semmi változás. -
Mosquitoo
senior tag
válasz Mariann294 #13453 üzenetére
Explorerben nekem is leesett az FPS, aztán csak néztem, hogy mi van?
-
[HUN]Dani
őstag
-
Marci9411
csendes tag
Egy hét kemény gyűjtögetés után, szerdára meglesz a PANAMÁM Szerintem mire full tuningos lesz 2009-et írunk majd
http://www.youtube.com/watch?v=-kAZLMwgW6I
dedurva
[ Szerkesztve ]
-
-
Creative997
őstag
válasz Marci9411 #13457 üzenetére
Egy kis okítás:
ha linket raksz be akkor csináld a következőt: ha írsz van a szmájlik fölött egy csomó gomb. Van közöttük egy olyan gomb h "Link", arra rányomva beszúrod a linket és OK, majd ha akaod átnevezed. Így aki megnézi a linket amit beraksz az csak egy kattintás és nem kell kijelölni ctrl+c majd új lapot megnyitni ctrl+v hogy megnézhesse.
Köszönöm a figyelmet[ Szerkesztve ]
-
addikt
Jeje, lvl31 most buggy után szerintem nekem is panama jön h tudjam tartani a tempót! eddig nem vettem meg, és mostis sajnálni fogom rá a lovét...
There's a device that I've been using called a whoop.
-
Karibaba
aktív tag
-
Mariann294
őstag
Senki nem tud segíteni?
[ Szerkesztve ]
-
Isten88
senior tag
válasz Mariann294 #13464 üzenetére
Egy 8500 GT-n mennie kellene, nem is akárhogy...
Ötletek: próbáld ki a gépedet egy másik játékban. Lehet, hogy a vid.kariddal van probléma. Nézd meg, hogy mind a 2 giga ramot látja-e, mert akkor is belassulhat erőteljesen, ha csak 1 giga ramot lát. Egyenlőre csak ennyi ötletem támadt, de hátha... -
Isten88
senior tag
Paja vagy akárki!!!
Ezért: http://forums.aeriagames.com/viewtopic.php?t=169104 mikor kapjuk meg az 500 vagy 900 AP-t? Nem mintha tényleg számítanék rá, hogy tényleg megkapom, amit Aeria ígért, csak kíváncsiság, hogy mikor kellett volna megkapnom és mennyit. -
MaciG
addikt
válasz Mariann294 #13464 üzenetére
Lehet valami winfos alkalmazás fogja a gépet (ami a háttérben fut), vagy valami kisebb vírus. Csinálj féregírtást és nézdd meg milyen progik futnak és hány százalék a cpu kihasználtsága üresjáratban (feladatkezelő-->folyamatok) DE az is lehet hogy tele a winyód és nem jut elég hely a lapozófájlnak (törölj valamit). Ha ezeket megcsináltad/megnézted és még mindig gatya, akkor nincs más megoldás, újra kell tenni a win-t.
BANZAII
-
bumbalaci55
tag
Szevasztok! a13433-as hozzászólás teljesen jó én is egyetértek vele .driftelgetni szoktam egy kis wizzel abban gyűlik 10 perc alatt 3000RP én nekem az is jó és sokan szoktak lenni mindig jönnek mennek az emberek jó a hangulat szerintem, Bumbalaci55 a szoba neve esténként ott vagyok aki akar driftelgetni az jöhet ja amúgy csak így kell csinálni mint ez a és kész!
(a világon mindenből kettő van)
-
Creative997
őstag
Nem tudom milyen vírusírtód van de 2-3at tolj végig, én spec AVG-t használok, az nagyon jó és nem terheli a gépet (vagy esetleg anti-spy, kaspersky). És egy format c: nem árt a gépnek. Nekem 8600GT-m van de csak 1 giga RAM, és közepesen elég jól fut, csak netem gyenge hozzá ezért tölt lassabban, de versenyen nincs gond csak azután h fél napja a játékban vagyok akkor egy újraindítás segít rajta. (meg az elmúlt egy évben vagy 6x telepítettem winfost és most sikerült szereznem egy nagyon jó kis xp-t)
Isten: én írtam üzenetet Taz-nak, meg 1fastcrx-nek (vette bajnoki miatt) is meg más GM-nek is korábban, de senki sem reagál semmire, fastcrx-el a játékban is találkoztam és mondtam neki h olvassa el, mondta h jó elolvassa, ez volt 2 és fél hete...
Hát persze h az én hsz-em a 13433
[ Szerkesztve ]
-
Mariann294
őstag
válasz Creative997 #13470 üzenetére
Avast-ot és Spyware Terminátort használok.Rendszeresen pucolom a gépen velük.Minden felesleges dolgot kitörlök(windows/temp és temporary internet files)
Registry Mechanic-ot is használok,meg Reg Cleanert.A windowst meg nemrég telepítettem újra Sztem ez nem segítene
Itt egy kép a cpu és a memória százalékáról üresjáratban:
KépKöszönöm a válaszokat!
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
Sziasztok!
Explorer.
név: Kisa-Only-Combo-200%
gyertek játszani![ Szerkesztve ]
Bmw 330 Ci, Samsung Galaxy S7 Edge
-
Target78hu
aktív tag
válasz Creative997 #13433 üzenetére
Háo!
Jó ok valszeg sokat várok a gémtől ,meg más mókával is multizok(zunk) és lehet nemkéne viszonítani hozzájuk!
De abban talán egyetértünk ,hogy a játékosfelhozatal a PT böszme vs span ,kicsit máshogy fest most ,mint "valaha" vagy csak kifogtam és a tülök a destroyeremen váltja ki a többiekböl ,hogy genyózzanak a pályákon?!
Meg a "megvárom me lemaradt ,azt' jól bemegyelőttem" tipusu létformák húztak fel a pár perc alatt
A lényeg ,hogy várom má ,hogy legyen RP-s kocsi (netalántán újabb monster ) ,hogy azé' görnyedjek a vibrátoros kormányaomon(logitech vibrafon)!
Sajtos barátom meg fanatikus fórummókus és ne tessék vérkomolyan venni(csak picit)!Kis off ,hogy más gémben is van bug ,de röhögséges kategória szinten : [link] (mod bácsi ne töröld plz autós - autós végülis)
hkv.hu
-
Target78hu
aktív tag
válasz Mariann294 #13453 üzenetére
Registrációs-adatbázis tisztításra meg finomhangolásra ajánlanám a Tuneup ulities-t ,nálam bevált .
Ha meg melegszik a prockód ,akkor házat szétszed azt vagy sűrített levegős sprayyel vagy autó pumpával szerteszét fújni a szörcicákat(persze ilyen kondi meg kumpliszirom mittoménmiket rajtahagyva a környéken)! Pár fokot nyerhet vele az ember és kevésbé nyöszörög a vas talán.
Avastot használok és hatékony ,de pl msn vírust(skype rulz) úgy benyeli ,mint mackó az ementáli sajtot (ezé kapok ) .Nod32 vel kilehet írtani a férget ,pl 30 napos próba verziót fel ,at ha végzett uninstall.
Spyware ellen meg spybot s&d-t(rezides figyelők nélkül!) valahogy jobbnak tünt ,mint a terminátor társa. Ez csak pár tipp hátha.[ Szerkesztve ]
hkv.hu
-
PaJa1
őstag
válasz bumbalaci55 #13469 üzenetére
Ha tetszik a drift akkor ruházz be egy rendes autóra. A Wizz meg a többi elsőkerekes VICC driftben
Készen vannak a liga táblák!
[ Szerkesztve ]
A probléma az idő! Physics can not be cheated! ## WoT: ThisNoAll_HUN ## OBHUNRACING.COM
-
vtomi
tag
Gyors futottam egy kört Team Driften ami az egyik kedvencem és végül ez lett belőle[link]
[ Szerkesztve ]
-
Stig20
tag
Ezt nevezem én szoros versenynek.
[link][ Szerkesztve ]
-
Mariann294
őstag
válasz Target78hu #13475 üzenetére
Kipróbáltam a NOD32 nem talált semmit a Spybot igen de nem lett a helyzet sokkal jobb,de azért köszönöm.
Level 36
[ Szerkesztve ]
-
vtomi
tag
Fogalmam sincs mit kezdjek evvel a kocsival de meglett!!
Ma egy Explorerben találtam.
[link] -
ABnormal
őstag
Leparkoltam... ...tudja valaki,hogy hová?
-
dokar
addikt
nem fogadja el a játék a jelszómat, nem tudok belépni. mi történt?
a fórumba se tudok belépni, ezt írja ki:
The username dokar has not been activated or is blocked.
[ Szerkesztve ]
extra - SEXRay
-
dokar
addikt
-
MaciG
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- BMW topik
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Hardcore café
- Horgász topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Óra topik
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest