- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ulefone Armor X32 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiaszabadba
csendes újonc
A webshopból --> számlázóba irány már megoldott.
A gond az, hogy webshoptól függetlenül is történik értékesítés, ezt a számlázó és készletnyilvántartó kezeli, de a számlázó csak annyit tud csinálni, hogy beállítás után időről időre készít egy csv-t amiben benne van a pillanatnyi készlet és, ha kell, az ár.
Ez kéne szinkronizálódjon a webshoppal.
Tehát az első két bekezdés megoldott, a harmadik mondjuk ok és a 4.-et megcsinálja a számlázó (ez a csv), az 5. bekezdés ami hiányzik. -
kiaszabadba
csendes újonc
válasz
Marky18 #18832 üzenetére
phpmyadminon van egy mysql adatbázis. Ide gondolnám én feltenni a csv tartalmát egy táblába. Aztán gondolom ehhez kellene 1 parancs ami az X táblából a A és B oszlopot frissítené Y tábla C és D oszlopával. Persze csak akkor ha a 2 táblában a cikkszám oszlop =. Mert nem ugyanazok a termékek szerepelnek a számlázóban mint a webshopban. Lehetnek eltérések mert a számlázóban több tétel szerepel.
Esetleg annyi, ha számít, hogy valahogy figyelni az is, hogy az előző állapothoz képest mi változott és csak azt futtatni. Nyilván több ezer tételnél már számíthat, hogy mindig lefut az egész vagy csak a változás frissül.
És igen a végén én is egy Cron feladattal szerettem volna frissíteni. kb. ennyi -
kiaszabadba
csendes újonc
Szervusztok!
Elnézést, ha nem jó helyen keresgélek, de programozási segítséget keresek és NAGYON nem vagyok gyakorlott fórumozó. Segítene valaki, hogy hol keressek olyan partnert, aki segíteni tudna vagy meg tudná oldani az alábbi problémám?:
Az offline számlázó programom készlet és áradatait szeretném folyamatosan frissíteni a webshopon található termékekkel automatizáltan.
A számlázó egy .csv fájlba bele tudja rakni az adatokat és fel is tölti ezt, ha kell a saját ftp-re, innen kéne valahogy megoldani, hogy a csv-ben lévő ár és termék készlet adatok a cikkszám alapján azonosítva bekerüljenek a webshop adatbázisba időről időre. Persze ez talán úgy lenne még jobb ha ez a .csv mindig bekerülne az adatbázisban egy saját táblába és onnan kerülne át az adat a megfelelő másik tábla megfelelő oszlopaiba. Remélem érthető voltam és köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- 3D nyomtatás
- Formula-1
- Vicces képek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Apple MacBook
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Elektromos autók - motorok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Windows XP
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3034, 100% Akkumulátor
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Homepod Mini /// Újszerű // Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest