Hirdetés
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megkezdte a Honor a MagicOS 9.0 bétáját
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scholes9
nagyúr
válasz Sefter #133914 üzenetére
Ha később nem tervezed eladni, akkor igen, ha jól tudom kód formájában van a DLC a dobozban. Ebből a szempontból azért értelmesebb megoldásnak tartom a Bloodborne GotY kiadását, ahol ugye a lemezen található az Old Hunters
[ Szerkesztve ]
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
MODERÁTOR
-
-
retesz147
addikt
válasz Sefter #135848 üzenetére
Köszönöm mindenkinek!
Sajnos enyém nem nyitott, és nem is lehet nyitottá tenni.
Arra gondoltam, hogy beteszek hátra 1 v 2 PC ventit, amik előre fújják a levegőt, azaz a meleglevegő kifújják a térből.
Azok a szettek amiket linkeltem, azoknak van bármi értelmük?
Porszűrő, venti szett, vagy egyik se ér egy fabatkát sem?Még ezen a töltő álványon gondolkodom. Van valakinek velük tapasztalata?
@Moby: Sajnos igen, nekem hátul zárt....ha nyitott lenne, fel sem tettem volna a kérdést.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13 eu dev...
-
-
30z.Samu
félisten
válasz Sefter #136685 üzenetére
Amióta megvan a PS olyanokat csinálok, amiket PC-n sose. Akció keretein belül elba@sztam kb 40 ezret játékra (a korábbi lista mellé 1-2 játék még becsúszott ráadásként ), ezt PC-n eddig sose csináltam meg. Max 2-3 játék és cső, itt meg fogtam magam és betáraztam. A másik pedig az előrendelés, eddig eszembe nem jutott, de most a Dragon Ball-t előrendeltem, mert annyira tetszik, hogy tudom hogy számomra meg fogja érni azt a pénzt, amit kiadok érte. A második előrendelt játékom a God of War lesz. A játékidőről ne is beszéljünk...két munkahelyen vagyok jelenleg, PC-n mindig szabadnapon játszottam, amikor éppen volt. Előfordult, hogy egy hétig rá se néztem a gépre, kb csak aludni jártam haza. De amióta megvan a PS, keresem a kiskaput, meg a lehetőségeket hogy mikor tudom benyomni és játszani egy kicsit. Nem tudom mi van ebben a gépben, de annyira szeretek vele játszani, hogy elképesztő. Lehet, hogy első bekapcsolásnál kifújt a rendszer magából valami port, amit beszívtam és azóta is hatása alatt vagyok.
Sic Parvis Magna
-
válasz Sefter #138816 üzenetére
"I/O on the new PS4 consists of gigabit Ethernet, HDMI 1.4, Aux for the PlayStation camera (which you'll need in order to use PlayStation VR)," - [link].
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
tuki2200
senior tag
válasz Sefter #141781 üzenetére
Etetni, itatni, de nincs eleg kaja a palyan direkt h "eletszeru legyen". 40-50% -os jollakotsag felett meg konkretan nem tudtam kuldetest kezdeni, mert hiaba viszed feljebb utkozben ha megtamadnak es harcolsz jobban fogy a kaja, ha lopakodsz es gugolsz akkor is... ezt ugy kell elkepzelni, hogy ha 80% alatt vagy folyamatosan csokken a damage-ed, 30% alatt meg random ossze esik a csavo meg elhomalyosul a kep... persze van krumpli farm de real life 3 ora mig megno egy termes es az is csak +15%-ot dob... ilyen foku, a storyhoz semmit nem ado szivatast jatekban meg nem tapasztaltam
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Sefter #174352 üzenetére
Jaja, CUH-ZVR2 sorozat - ott van a leírásban. Amúgy ez nem alzás akció, fent van a Sony oldalán is, és elvileg december 2-ig tart. Itt legalábbis ezt írják.
-
seniman
veterán
-
-
Kvelstadt
veterán
válasz Sefter #202091 üzenetére
Teszteltem is storeba is be tudtam lépni.
Egyedül nat type hiba van de az van már egy hete.
De ettől függetlenül ment minden. Tegnap este még psnow játékkal játszottam.Youtube egyebet nem dob csak restore licence meg activate primary de ezek megvannak.
"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
seniman
veterán
válasz Sefter #205668 üzenetére
De még mindig jobban mint a digitális.Nem veszélyeztet account lopás,ha ezt valaki vinni akarja tőlem,akkor előtte pár év kondibérletet kiválthat,meg némi harcművészeti jártasság sem árt.
(#205670) Carlos Padre
A WP-t is szépen sírba tették pedig voltak benne jó ötletek.
[ Szerkesztve ]
PSN:seniman77-----> https://psnprofiles.com/seniman77
-
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Havi limitet kap a GeForce Now
- alza vélemények - tapasztalatok
- Formula-1
- Asszociációs játék. :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- További aktív témák...
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest