- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hopsz
tag
Plant vs zombies 2ben tudna vki segíteni?
Leszedtem a trialt, és azt hittem h a teljes játékot tudom kipróbálni, de csak 1 naranccsal vagyok a Holdon és ennyi. Nincs menü, karakter választó, de még ellenfél se.
Most akkor mi van?
Ps+m van szóval nem értem. -
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
kovsol
titán
Pedig ez a teljes verzió Az elején engem is bedobott egy küldetésbe, majd onnan ki lettem mentve egy repülő lakókocsi által, és elkerültem egy hátsó udvarba. Utána nincs a hagyományos menő, hanem oda kell menni a tárgyakhoz, hogy elérd a funkciókat. Pl a portál az a multiplayer.
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
Adam_Shepard
addikt
Ezt a 30 rugós AC pakkot megvette valaki? (kb. 15 eft.ból ki lehet hozni)
.
-
DM-Fan
nagyúr
válasz Pöttön #82655 üzenetére
Brutálisan gyönyörű és fluid lesz a Doom, már most látom, hogy a valaha készült egyik legjobb FPS lesz.
Az easter egg-ek meg nem újdonságok: az új Wolfenstein-ben is ott volt ez a dolog, hogy megtaláltál egy secret-et, ahol át tudtál menni a klasszikus Wolf 3D-be és végig tudtad tolni az első pályát. Sőt, már a Rage-ben is volt egy secret az elején, ahol szintén a klasszikus Wolf 3D-be lehetett belépni egy pillanatra.
Get Moded!
-
DM-Fan
nagyúr
válasz Sefter #82711 üzenetére
A multi a legtöbb játék esetében sokkal csúnyább, mint a single. Nem értem, sokak számára ez miért újdonság. Ezt már akkor is mondtam, mikor többen elkezdték itt ekézni a játékot a multi béta alapján, holott már akkor is ismert volt előttünk, hogy a single mennyire jól is néz ki. A multi grafikáját pont azért szokták butítani, hogy minél gyorsabb maradhasson a játék akár 20-30 online játékos adott map-on való jelenléte esetén is.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
törölt tag
válasz Sefter #82713 üzenetére
Viccen kivul, de porgos "arena jellegu" multi fps-re vagysz, akkor CoD.
En a doom multinal semmi extrat nem ereztem, jo par kor utan mar kicsit bosszantott a bemondo hangja (szerintem nagyon gagyi) a karakterek meccs vegi mozgasa cod_bo3 copy, az iranyitas kusza, a jatek menet egyaltalan nem porgos.
Nekem csalodas volt, de a single tuti szuper lesz. (A videok alapjan gondolva)
Vannak ismeroseim akik kerultek a cod-ot, mert nem ismertek ugy, ahogy azt kell. Valtozott a velemenyuk par nap jatek utan...
Nem irnek bovebben, mert rengeteg minden van nem csak loooosszzz oszt jo van, hanem bizonyos jatek modoknal igen is kell a taktika, kell a csapat munka, kell a palyak ismerete es a jo class-ok/perk-ek ismerete is.
Ezek mind-mind par het alatt kitanulhatoak es garantalt az adrenalin es siker elmeny.
Ha tudsz szervalni egy lemezt szerintem tegy egy probat.
55 szintenkent lehet prestige-elni, de még az elso prestige elotti 35-40-es szintnel erezni fogod, hogy ez a te jatekod vagy sem.Nekem nagyon nagy favorite lett konzolra a cod, tuti minden evben megfogom venni az alap jatekot!
-
cross56
senior tag
Sziasztok!
AC:Syndicate-et megeri megvenni? -
Wlac
Ármester
Végignyomtam az Until Dawnt, tényleg eszméletlenül jó játék, azonban volt egy érdekes dolog benne.
A játék felénél elment a netem, így offline folytattam. Nem mintha lenne online mód, de időnként feldobta a játék, hogy az online feature-ök nem lesznek elérhetőek. A lényeg, hogy amikor leszakadt az őrtorony, akkor Mattet elkapta az egyik wendigo, és arccal fellógatta egy húskampóra. Pár órával később azonban megjelent Matt bárminemű sérülés nélkül és folytathattam vele a játékot, sőt, ő is ott volt a túlélők között. Gondolom ez bug. Már csak azért is érdekes, mert a stats screenen a játék egy pontján eltűntek a pillangóim. Gondolom ez sem normális. [ Szerkesztve ]
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
kovsol
titán
PvZ GW2 -t aki tolja szintén tapasztal hatalmas laggokat? az első résszel ha játszok ott nincs gond soha, itt meg csomószor játszhatatlanul szar.
May the Force be with you!
-
kevepapa
aktív tag
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na szóval, úgy tűnik, hogy ma jön egy kis BF5 leleplezés.
Live-Die-Respawn
-
FuRiONight
őstag
válasz DM-Fan #82707 üzenetére
Brutálisan gyönyörű és fluid lesz a Doom, már most látom, hogy a valaha készült egyik legjobb FPS lesz.
Azt elfelejtetted, hogy szvsz. Szerintem jól néz ki, de nem egetrengető a grafikája, a játékmenet sem az igazi, kicsit unalmas. Shadow Warrior 2-t jobban várom. Lehet túl nagy volt az elvárásom.Majd használtan, 10k körül jöhet, teljes áron biztosan nem. Helyette UC4 és Overwatch.
-
marilllyo
veterán
válasz FuRiONight #82726 üzenetére
Én a Battlefrontot picit szebbnek látom mint a Doom-ot. Illetve input lag téren is picit lehetne reszponzívabb. Ettől függetlenül megvevős.
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
marilllyo
veterán
Na valamit nekem is muszáj volt előrendelni.
Uncharted 4-re esett a választásom. Kipörgetem és megpróbálom majd becserélni egy Doom-ba valahol. Így egy árából meglesz mindkettő.
-
ribarszki
őstag
Szégyen vagy nem, de nagy pofával elkezdtem normal szinten az Alien Isolationt, de a kórházas résznél vissza kellett vennem kezdőre
-
marilllyo
veterán
válasz ribarszki #82729 üzenetére
Nincs nagy különbség. Easy-tól Nightmare-ig a játék kb. ugyanaz. Csak a nyersanyag mennyiségében különbözik. Az alien minden nehézségen instant halál.
Egyébként azt a kórházas részt konkrétan le lehet rohanni még nightmare-n is.
[ Szerkesztve ]
-
pockhome
senior tag
Sziasztok!
Valamiért nem engedi megvennem a 12havi PSN+ előfizut, nemtudom miért...
A kártyaadataim jók, leellenőriztem 2x és a konzolon ugyanúgy nem engedi, ugyan ezzel a hibaüzivel:Valakinek valami ötlete?
Köszi![ Szerkesztve ]
Girls call me ugly, 'till they find out how much money I make. Then they call me ugly and poor.
-
Hopsz
tag
válasz kovsol #82704 üzenetére
Köszi, 2. inditásra már jó volt. Csak nem jelzett a gép semmi plusz letöltést, meg volt rá vagy 2 órája, azt hittem h akkor minden lent van.
Amúgy nagyon kellemes csalódás a game főleg h nem csak online lövölde van, ami amúgy poén, hanem egy kis base defenses single is
Nekem nem volt nagy lag, pedig wifin mentem fel. -
Becksman
őstag
CU1216A és CU1216B között mi a különbség? Én jöv7en akarok rendelni egy CU1216A konzolt 5 játékkal.
Samsung A54 5G 8+256GB
-
killer095
őstag
Official az új cod leak, viszont borsos áravan a COD4 remastered editionnek.
Ha csak ps4re jön mind ahányan dolgoznak rajta tövig bekaphatják!
ORIGIN/Battlelog: IDaVe_CQCI , PSN: DaVe095hun
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz tepenzed #82746 üzenetére
Szerintem külön nem lesz kapható. Így meg ezzel a remaster kiadással megdobhatják az új rész eladásait is, mert sokan csak amiatt is megvennék szerintem a drágább csomagot. A kérdés, hogy oldják majd meg, letöltőkód lesz a pakkban vajon? Mert akkor meg rengeteg eladó kód lesz.
Live-Die-Respawn
-
A`rpi
addikt
Valószínű letöltő kód lesz, és én arra tippelnék hogy külön is meglehet majd venni, mint például a Star Wars Racer Revenge-t. Onnantól fogva hogy értékesítették busás áron a csomagot, szerintem nem fogja őket érdekelni ha valaki eladja majd a kódot.
Más kérdés én egy CODUO, vagy COD2 remasterednek jobban örültem volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Mozilla Firefox
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MÁV topic
- Politika
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Külpolitika
- További aktív témák...
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- PS5 Slim (garanciás)
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Kao the Kangaroo Super Jump Edition PS4 játék eladó (magyar felirattal)
- Diablo 4 gyűjtői kiadásból led világítású gyertya eladó/Foxpost/Mpl az árban
- PS5 lemezes játékok eladó
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest