- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
dinostaRR
tag
https://i.imgur.com/xI0AWPE.jpg
Watch dogs ps+?!
[ Szerkesztve ]
PSN: dinostaRRHU [SONY PS5 - Huawei Mate 10 Pro]
-
james001
veterán
válasz echterion #82452 üzenetére
Olyasmi ez a rész mint a Darksiders vagy a Dark Souls. Mármint a harcrendszer,a lock-olás,meg hasonló h&s elemekre gondolok. Mondjuk az gáz hogy nincsenek kombók,csak egy mozgást tol folyamatosan... De nagyon szép lesz,az effektek a karakter meg minden gyönyörű. Majd ránézek az utolsó pár részre
A régi FF-ek pont emiatt a körökre osztott stílus miatt nem tetszettek,utálom amikor "korlátoz" a játék,soha nem értettem mi értelme van annak hogy egyszer támadok,utána várok míg az ellenfél támad,majd ugyanez felváltva... Fogom a kardot és addig vagdosom amíg él a rohadék,há' nehogymá'! Persze megértem hogy a vérbeli FF fanok pont emiatt hogy változott a stílus utálják a Square-t,de nekem lehet pont emiatt fog megtetszenihttps://psnprofiles.com/kazama001
-
MerLinh
senior tag
-
hakydakillah
senior tag
Most besírtam. Youtube hallgatom a random zenéket, megy Sia vs Sean Paul [link], egyszer csak nézem az egyik kommentet - 0:30tól kell rátenni a srác szövegét:
Come on, come on, turn playstation on
It's Friday night and it won't be long
Gotta open beer, put my headset on
It's Friday night and it won't be longTil I hit the round
Hit some rounds
I got all I need
No I ain't got cash
I ain't got cash
But I got BattlefieldBaby I don't need dollar bills to have fun tonight
(I've got Battlefield !)
Baby I don't need dollar bills to have fun tonight
(I've got high skills !)[ Szerkesztve ]
-
echterion
nagyúr
válasz james001 #82456 üzenetére
Nem lesz azzal baj, ha lesz mellette bőven sztori is. Bár jobb szeretem a körökre osztott játékokat, mert nem csipem, mikor a reflexekre gyúr egy játék (ezért nem is szeretem az RTS-eket sem). Mondjuk emiatt biztos nem fogom utálni a Square-t, mert miért is tenném. Azért mert nem nekem tetsző stílust nyomat? Lehet, váltanom kell nekem is.
Mindegy, beraktam a letöltési listába, majd valamelyik nap kipróbálom, mikor nem este jövök haza melóból.******
-
hakydakillah
senior tag
Nem hinném Viszont engem sokkal jobban érdekelnének a képeken látható játékok, mert gyerekkorom jutott eszembe róluk. Ezekből rengeteg verzió volt, kedvencem a foci és kosárlabda volt.
Ezek szerint más név alatt, de fent lehetnek Storeon? Nem tudja valaki milyen néven futhatnak?[ Szerkesztve ]
-
A`rpi
addikt
válasz hakydakillah #82461 üzenetére
-
Sirandrish
legenda
-
A`rpi
addikt
válasz Sirandrish #82464 üzenetére
Annyi elmondható a játékról, nem a sztorija miatt szeretik a rajongóik, sokkal inkább a többjátékos megoldások a népszerűek.
-
Sirandrish
legenda
Hát azt egyből gondoltam
Mondjuk nekem elsőre a Division sem tetszett, pedig nem is olyan rosszEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Adam_Shepard
addikt
Felkerult a nioh alpha a storeba. Kb 4giga
.
-
válasz hakydakillah #82461 üzenetére
Te régi focis jàték alatt a Goal3-ra gondolsz?
A focisról az jutott eszembe,mennyire imàdtam te jó ég.[ Szerkesztve ]
-
front3r
őstag
Ez az Alienation fantasztikus játék lett! Na meg ez a zene alatta...az OST-t is megvettem.
PS5, PSVR2 - iPhone 14 Plus, Watch S7, iPad Pro(2021)
-
pomk
őstag
Flash sale van US storeban.
Ami jónak tűnik:
- Wolfeinstein 60$ -> 15$
- Beyond 2 Souls 30$ -> 12$
- Tomb Raider 30$ -> 7,5$
- LBP 20$ -> 8$Ill. ami nekem már megvan, így nem látom mennyiről mennyi lett az ára, de akár jó vétel is lehet:
- Alien: Isolation
- Evil Within -
tothl
addikt
Megvan a 6. küldi az Alienben, de számtalan halál kellett hozzá. Köcsög Alien...
Megtanultam használni valamelyest a mozgásérzékelőt is. Eddig azt hittem elleszek nélküle...de nem ! -
Sirandrish
legenda
válasz bordi10 #82479 üzenetére
Ha máskor is előkerült a fényképező, akkor én szívesen megnézném a képeidet...persze amik publikusak. Jöhetne privátban is
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Snike
aktív tag
Ez most komoly, hogy az újonnan vett LG (hbs-900)Bluetooth headset-et nem tudom párosítani a PS4-el?
Látni látja, de nem aktiválja !#@!PS5, mert az jó! :)
-
Sirandrish
legenda
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Syz
senior tag
Ez a Playstation Messages alkalmazás kezd az agyamra menni, hol kapcsolódik hol nem..
"Egy nap 24 órából áll..egy tálcában 24 db sör van..Ez nem lehet véletlen!
-
Sirandrish
legenda
Tudom hogy nem szabad találgatni, de azt rebesgetik hogy a májusi plusban PS4re megkapjuk a Watch Dogsot
Az szupi lenneEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Snike
aktív tag
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Sirandrish #82485 üzenetére
Volt már róla szó itt a topikban is. A kikerült kép a nagy többség szerint egy gyenge PS munka.
Live-Die-Respawn
-
Sirandrish
legenda
Csak azért bizakodom, mert az IGN is írt róla.
Aztán persze így is lehet fake az infó, de azért háthaEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Snike
aktív tag
(nem dedikált Bluetooth használata)
És esetleg bluetooth adapterrel át lehet ezt ugrani?
Ergo, bedugom az adaptert azzal meg párosítom a headset-et?[ Szerkesztve ]
PS5, mert az jó! :)
-
Wlac
Ármester
válasz Sirandrish #82488 üzenetére
orichalos képe alapján eléggé kézifake. Őszintén szólva annyira nem is örülnék neki, mert ha már AAA játékot adnak, akkor ne azt az egyet, ami nekem is megvan. Bár, hogyha így több ember kipróbálja, akkor mindenképp pozitív a dolog, mert ha van játék, amivel szemben elég sok embernek van előítélete, akkor az szerintem a Watch_Dogs.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
Sirandrish
legenda
PS3on már végigvittem, de pl nekem nagyon tetszett.
Én azért is örülnék. Aztán majd kiderül...lehet kapunk 2 TetristEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
oriic
HÁZIGAZDA
Amazon idő előtt kezdte árulni az Uncharted 4-et.
Egy két nap és teljes végigjátszás lesz már youtube-on.szerk:
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Sirandrish
legenda
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Sirandrish #82494 üzenetére
Live-Die-Respawn
-
pr0bi
senior tag
Ma vagy holnap jön az új DooM gémpléj?
-
Sirandrish
legenda
Az szép
Nálam nem oszt nem szoroz, mert nem veszem meg egyelőre, de azért ez így nem gyengeEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- Kao the Kangaroo Super Jump Edition PS4 játék eladó (magyar felirattal)
- Diablo 4 gyűjtői kiadásból led világítású gyertya eladó/Foxpost/Mpl az árban
- PS5 lemezes játékok eladó
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest