- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alcsi69
senior tag
Jó hát most bevásároltam eléggé. Sokat segített benne az alza (12k-s feltöltő 9k-ért és 12 hónapos plus 10k-ért ).
Megvettem a BioWare bundle-t, BF1-et és Battlefront 2-t, és maradt még majdnem 3k-m a walletban. -
Deck
titán
Dauntless: Megjelenéskor voltak teljesítménybeli gondjai de most kipróbáltam újra és ezek megszüntek. Ha érdekelne valakit..
PS5
-
Frod
addikt
Ha még nem lett volna: Edigital-nál már vannak olcsó kontrollerek, másnál még nem láttam ezeket akciósan. [link]
(Nem minden szín, sajnos nekem ez az őszi kollekció totál közömbös)Do you see the white shadow?
-
30z.Samu
félisten
válasz sirarcheer #222507 üzenetére
Engem elsősorban a kampány része érdekel, ha az jó, akkor már húzom is befele. Köszi! Concrete Genie? Valakinek van tapasztalata?
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
nagyúr
válasz penge111 #222500 üzenetére
Hu, ez jo deal, jo hogy mondod, atsiklottam felette. Ilyen olcso meg sosem volt a GTA5.
Amugy pont becoptam vele a mult heten, vettem egyet hasznaltan, hulye voltam es nem neztem meg tuzetesen a tokot, a lemez meg enyhen karcos volt, de elhoztam. Otthon tunt fel, hogy a terkep alatt torott a tok es a lemez is olvashatatlan, nem telepul fel rola a jatek. Visszavetettem a sraccal, bar nem gondoltam hogy sikerul.
Ugyhogy aki a Marketplacen lat egy 5.500Ft-os GTA5-ot BF2-vel egy kepen hirdetve, az kerulje a jatekot.
Kulon poen, hogy tegnap irt ram öcsém, hogy vesz egy GTA5-ot, amit lealkudott 4k-ra. Kitalalhatjatok, hogy pont kibe futott bele
-
30z.Samu
félisten
Nézegetem mi van BF alatt, hát még jó, hogy nem csaptam le egyből a RDR 2-re, ott lesz kb annyiért az Ultimate Edition és ez harmadikáig ott is lesz, szóval lesz még időm megvenni. Plusz látom, hogy ott van a Spider Man is, azon is gondolkodtam hogy kellene adni neki még egy esélyt. Mert lényegében a játékkal nem volt gondom, csak valamiért feledésbe merült. Szerintem majd azt is megveszem és tolom végig. A GoTY Edition-ben benne van minden, amit kiadtak hozzá, ugye?
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
felixo
őstag
Konzolvilágnál most a digitális kódos éves PS Plus 13500 Ft. [link]
Redmi Note 9
-
callmeakos
veterán
Eddig nagyjából 3 órát tettem bele a Fallen Orderbe, ígéretes annyi szent, a sztori is és a karakterek is egyaránt, egyetlen bajom van eddig a játékkal. Egy God of War után ez a játékmechanika nekem nem nagyon áll kézre. Nem tudom rendsen megfogalmazni, de a GoW snappybb volt irányításra, ez olyan kis döcögős, nem azonnal történik egy egy mozdulat, emiatt picit esetlen és nyögvenyelős az egész. A másik meg azok a fránya fps dropok. Én nem vagyok hozzászokva a 60-ra, nekem a 30 is elég ha fix, de slimen ilyesztő hogy bezuhan sokszor a kép. De ez később gondolom orvosolva lesz.
All→M8
-
vg
addikt
válasz callmeakos #222530 üzenetére
Persze, hogy orvosolják; kb egy év múlva az konzolon már jó lesz.
-
Lackooo84
nagyúr
Nem szóltam...
[ Szerkesztve ]
The Truth is out there...
-
markknight
veterán
A store.playstation oldalon ez az új fehér header valami borzalom. Az egy dolog, hogy kiég a szemem, de kényelmetlen is. A háttérkép nem is full hd, rohadt nagy a kontraszt és ráadásul most vagy 990px az a grid vagy full-width az a layout, kombinálni nem kéne.
[ Szerkesztve ]
-
-
30z.Samu
félisten
válasz penge111 #222513 üzenetére
Zsír, köszzi! Úgy fest ez az időszak a második esélyről szól. Spider Man-nél is úgy voltam, hogy megér egy misét és a RDR 2-nél is. Valahogy érzem, hogy másodjára végigtolom őket, túl hamar adtam fel. Mondjuk az előbbinél nem volt különösebb bajom, csak feledésbe merült.
Sic Parvis Magna
-
Chalez
őstag
válasz hyggelig #222529 üzenetére
A kőműves kanálról nem beszélve
Amúgy ma 4 játékot húztam be lemezesen, 3 felé bontva, 3 patch kábel melléjük, plusz házhoz szállítás, így sopóroltam még bf árhoz képest össz. 9K-t...
Ez van, ha az ember mindennel is akar játszani, de enni meg már nincs miből[ Szerkesztve ]
-
ViktorHUN79
aktív tag
Na megjött a ps store-ba id Bf akció van pár jó cucc! Pl:
Spiderman 5990ft
God of war 4490ft
Gta 5. 3090ft -
Bad Pritt
félisten
válasz markknight #222540 üzenetére
Azt hittem csak nálam ilyen, mert új browsert használok. Zavaró számomra is.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Gabesz1019
senior tag
Alzától rendeltem éves Plus-ot egy koax kábellel. Azt írja a megrendeléseknél, hogy fenntartva. A Plus kódot gondolom emailben kellene, hogy elküldjék. Addig nem kapom meg, amíg vissza nem igazolják a megrendelést?
-
nagyúr
Most hogy igy beesett a GoW ára, tuti az lesz a decemberi plusos játék...
-
30z.Samu
félisten
válasz ViktorHUN79 #222545 üzenetére
Jaja, meg 9k-ért ott a Spider Man GoTY, abban benne van minden. De szerintem a RDR 2 Ultimate sem rossz ennyiért 10.5-ért.
Sic Parvis Magna
-
SH4D0W2011
őstag
Az A Way Out-ra nézzetek már rá. Nemrég húztam be ingyen, viszont havernál, illetve nálam is inkognitó ablakban féláras akció van, aztán nem tudom, hogy nekem mi miatt írja ingyenesnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Mozilla Firefox
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Politika
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Lexus, Toyota topik
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- DIGI kábel TV
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- PS5 Slim (garanciás)
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Playstation 5 Slim + ADATA XPG S70 BLADE 1TB SSD
- Destroy All Humans / Crypto-137 Collector Editon / PS4
- Star Wars Outlaws PS5 / + Steelbook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest