- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
topjoyy
tag
Nem tudtam, hogy hetente jönnek hülye kérdések. Én csak kíváncsi lettem volna elsősorban, hogy lehetséges-e. Ha igen, akkor hogy. Persze ha egy regény a kód, akkor nem várom el, hogy leírjátok azt hittem ilyen pár soros valami. Egyébként nem akartam volna profitálni ebből, csak kíváncsi voltam, hogy lehetséges-e, mert éppen ez jutott eszembe vagy a PH-s értesítés.
SUPREME7 Köszönöm. Megnézem a forráskódját, ha megtudom.
-
topjoyy
tag
Hali!
Lehetséges, az php vagy js kóddal, hogy egy webshopnál ha egy X ár alá csökken egy termék, akkor jelezzen valamilyen formában? Nem az én webshopomról van szó.
Előre is köszönöm!
-
topjoyy
tag
válasz
cidalain #19338 üzenetére
Feltettem a wordpresst és minden működik, de amikor a Allin One WP Migrációs bővítménnyel felül írom az oldalt akkor már nem tudok belépni. Mindent jól adtam meg hiszen betudom konfigurálni elsőre, de mondom ez a bővítmény felül írta az általam megadott felhasználót és jelszót.
Itt is voltam és semmi.
A kérdésedre válaszolva jól adtam meg hiszen az első körben, amikor megadtam az adatbázist, localt, akkor működött, de most hogy ezt a plugint feltettem már nem. Maga az oldal szépen át lett hozva, csak belépni nem tudok.
-
topjoyy
tag
Hali!
Wampserverrel akarok WP-zni és sikerül is, de amikor át migráltam az oldalt, akkor nem enged belépni,mert a wp-loginnál hibás jelszót ír pedig azt a jelszót gépelem be ami a phpmyadmin wp-users-nél van. Tud valaki segíteni?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Arch Linux
- Azonnali processzoros kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Windows 11
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Apple MacBook
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Nintendo Switch 2
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- További aktív témák...
- MSI MAG 341CQP QD-OLED 34" UWQHD ívelt Gaming monitor + több mint 3 év garancia
- Sony PlayStation 5 Media Remote eladó
- Eladó Xiaomi Mi 10 5G 8GB / 128GB Twilight Gray Szinte karcmentes!
- iPad Pro 12.9" 4.Gen 2020 1TB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Dell Latitude 7420, 14" 4K IPS, I7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3059
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Eladó karcmentes Moto G31 4/64GB / 12 hó jótállással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3138
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest