Hirdetés
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
Új hozzászólás Aktív témák
-
topjoyy
tag
Nem tudtam, hogy hetente jönnek hülye kérdések. Én csak kíváncsi lettem volna elsősorban, hogy lehetséges-e. Ha igen, akkor hogy. Persze ha egy regény a kód, akkor nem várom el, hogy leírjátok azt hittem ilyen pár soros valami. Egyébként nem akartam volna profitálni ebből, csak kíváncsi voltam, hogy lehetséges-e, mert éppen ez jutott eszembe vagy a PH-s értesítés.
SUPREME7 Köszönöm. Megnézem a forráskódját, ha megtudom.
-
topjoyy
tag
Hali!
Lehetséges, az php vagy js kóddal, hogy egy webshopnál ha egy X ár alá csökken egy termék, akkor jelezzen valamilyen formában? Nem az én webshopomról van szó.
Előre is köszönöm!

-
topjoyy
tag
válasz
cidalain
üzenetére
Feltettem a wordpresst és minden működik, de amikor a Allin One WP Migrációs bővítménnyel felül írom az oldalt akkor már nem tudok belépni. Mindent jól adtam meg hiszen betudom konfigurálni elsőre, de mondom ez a bővítmény felül írta az általam megadott felhasználót és jelszót.
Itt is voltam és semmi.
A kérdésedre válaszolva jól adtam meg hiszen az első körben, amikor megadtam az adatbázist, localt, akkor működött, de most hogy ezt a plugint feltettem már nem. Maga az oldal szépen át lett hozva, csak belépni nem tudok.
-
topjoyy
tag
Hali!
Wampserverrel akarok WP-zni és sikerül is, de amikor át migráltam az oldalt, akkor nem enged belépni,mert a wp-loginnál hibás jelszót ír pedig azt a jelszót gépelem be ami a phpmyadmin wp-users-nél van. Tud valaki segíteni?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen processzort vegyek?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- SörcsaPH!
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ÚJ HP Victus 15 - 15.6" FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 8645HS - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év gari
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest