Hirdetés
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
topjoyy
tag
Nem tudtam, hogy hetente jönnek hülye kérdések. Én csak kíváncsi lettem volna elsősorban, hogy lehetséges-e. Ha igen, akkor hogy. Persze ha egy regény a kód, akkor nem várom el, hogy leírjátok azt hittem ilyen pár soros valami. Egyébként nem akartam volna profitálni ebből, csak kíváncsi voltam, hogy lehetséges-e, mert éppen ez jutott eszembe vagy a PH-s értesítés.
SUPREME7 Köszönöm. Megnézem a forráskódját, ha megtudom.
-
topjoyy
tag
Hali!
Lehetséges, az php vagy js kóddal, hogy egy webshopnál ha egy X ár alá csökken egy termék, akkor jelezzen valamilyen formában? Nem az én webshopomról van szó.
Előre is köszönöm!

-
topjoyy
tag
válasz
cidalain
üzenetére
Feltettem a wordpresst és minden működik, de amikor a Allin One WP Migrációs bővítménnyel felül írom az oldalt akkor már nem tudok belépni. Mindent jól adtam meg hiszen betudom konfigurálni elsőre, de mondom ez a bővítmény felül írta az általam megadott felhasználót és jelszót.
Itt is voltam és semmi.
A kérdésedre válaszolva jól adtam meg hiszen az első körben, amikor megadtam az adatbázist, localt, akkor működött, de most hogy ezt a plugint feltettem már nem. Maga az oldal szépen át lett hozva, csak belépni nem tudok.
-
topjoyy
tag
Hali!
Wampserverrel akarok WP-zni és sikerül is, de amikor át migráltam az oldalt, akkor nem enged belépni,mert a wp-loginnál hibás jelszót ír pedig azt a jelszót gépelem be ami a phpmyadmin wp-users-nél van. Tud valaki segíteni?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- Playstation 5 kontrollerek 3 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest