- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi Mi 10 - nem olcsóbb, hanem kedvezőbb árfekvésű
- iOS alkalmazások
- Yettel topik
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Egy héten belül bemutatkozik a Nubia Z70 Ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
sandró60
addikt
Vettem egy ilyen egyszerű távirányítót.Itt sötében egyből megtalálom a program számot
Csehektől rendeltem.75+ vagyunk a nejemmel a látásunk nem olyan jó.
A cég időseknek és gyerekeknek ajánlja [link][ Szerkesztve ]
-
kebotka
csendes tag
Nemrég vásároltam egy 55OLED718 TV-t, és TV adások esetén att veszem észre, hogy a kép széle "hajlik". Készítettem egy képet a Fradi meccsről, ott jól látható a probléma.
USBn filmek esetében nem észlelem ezt a problémát, illetve megnéztem az RTL pluson most egy másik meccset élőben streamelve internetes alkalmazással, és ott sem jelentkezik ez.
Küldöm azt a képet is.Mi lehet a baj?
Köszönöm![ Szerkesztve ]
-
kebotka
csendes tag
Itt teljesen jó a kép, a streamelt RTL+ alkalmazásban, elő stream.
-
gyimger
őstag
-
kebotka
csendes tag
válasz gyimger #39605 üzenetére
Sima Vodafone (UPC) kábel TV van, közvetlenül bedugva, és kártyával jönnek az előfizetéses csatornák (családi csomag féle)
Nem tudok olyan beállításokról, ami TV adás specifikus, a kép beállítások globálisak. Esetleg konkrét beállításokat tudnál, vagy tudna valaki megadni, mire nézzek rá? -
allein
addikt
-
-
kebotka
csendes tag
válasz allein #39607 üzenetére
Szia!
Nem, nézd meg a Lidl reklámot, ami mozog a jobb oldalon. A kép szélénél sokkal nagyobb a két Lidl logó közötti különbség, mint beljebb. Mintha halszem optika szerű lenne a szélén a kép. Torz. Illetve maga a logó is a kép szélénél ovális alakú, beljebb pedig kör, ahogy lennie kellene. Szintén torz a széle.Ugyanúgy a 16-os vonala a kép közepén egyenes, de a bal szélen egyre inkább elhajlik. Mintha a kép közepe rendben lenne, de a szélei felé egyre torzul minden.
[ Szerkesztve ]
-
kebotka
csendes tag
válasz kebotka #39603 üzenetére
Ha érdekel valakit, végignéztem a beállításokat, és megtaláltam a problémát, ami meglehetősen érdekes volt.
A Képernyő -> Képformátum beállításoknál a Képernyő kitöltése volt beállítva, és valamiért ez okozza azt, hogy a kép széle hajlott.
Átállítottam Eredeti-re, és teljesen rendben van a kép.
Ezek szerint a képernyőt a Képernyő kitöltése mód esetén úgy tölti ki az algoritmus, hogy minél jobban a széle felé van a kép, annál jobban nagyítja, és ez okozza az általam mutatott torzulást. Én nem emlékszem, hogy ezt a beállítást megváltoztattam volna, így vagy az első bekapcsolás után állítottam be, amikor mutatott képeket, és kiválasztottam a számomra legjobban tetszőt (ami álló kép volt, ezért nem tűnhetett fel ez a probléma), vagy defaultban ez a beállítás szerepel.[ Szerkesztve ]
-
3szli
tag
Sziasztok! Tv vásárlás előtt vagyunk. Nagyon tetszik a Philips Ambilight- rendszere, ezért mindenféleképpen itt szeretnék érdeklődni 😀 . De van két kis apróság, ami nem hagy nyugodni és a neten sem találtam egyértelmű választ.
Egyrészt az új operációs rendszer (Titan Os) alkalmazás támogatottsága ahogyan észrevettem foghíjas, engem kimondottan a Plex érdekelne, hogy elérhető-e?
Másrészt szeretném még a háttérvilágítást bővíteni a szekrényen egy led szalaggal. Jelenleg Zegbee hálózat van kiépítve és a Zegbee-s ledek barátságosabb árban kaphatók ,mint a Philips márkájúak. A két rendszer valahogy kompatibilis tud lenni? Ha igen, pontosan mi kell ehhez? -
Vhiktor
veterán
Nincs plex és s kodi sem titán os-en, nagyon kevés alkalmazás van rá.
[ Szerkesztve ]
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
sandró60
addikt
Rendeltem egy ilyen távirányított aminek az egyik oldalán billentyüzet van.A tvém tipusszám 65 Pus 8818/12
A tévével sikerűlt összehozni.Aki internetezik a tévén-annak biztos jó lesz [link][ Szerkesztve ]
-
MaddeNNNN
őstag
77OLED819/12 akciós EMAG-on 1.3M
To protect the sheep you gotta catch the wolf. And it takes a wolf to catch a wolf.
-
3szli
tag
válasz migabi24 #39623 üzenetére
uhh... A régi pontosan mit takar?
jelenleg egy Philips 48OLED718/12-ban gondolkozom van esélyem
És ha nem támogatja a hue-t az azt jelenti semmilyen ledet nem tudok hozzá kötni se Philips se semmi ? -
Kbali
nagyúr
válasz sandró60 #39624 üzenetére
Nekem a gyári hasonló, de egy kínszenvedés ezzel böngészni a TV-n, mert a kurzor pozícionálás irgalmatlan lassú és pontatlan. Szóval én nem adnék érte pénzt, ha külön kellene venni (inkább akkor egy univerzálisabb külső dongle-ös billentyűzet, amin van tapipad).
És emiatt alig- alig használjuk ezt a tulajdonságát.[ Szerkesztve ]
-
a2d2
addikt
Sziasztok!
Ilyen hdmi problémával találkozott már valaki?
[link]
Nálam mindenre kiakad ugyanilyen képernyővel bármit kötök rá. Ugyanígy 7909-es az enyém is.
Nem találtam semmilyen hdmi beállítást a tv-n, szervizmenüben sem.A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
kurucz24
tag
Sziasztok!
Most tervezek Ambilight tv-t venni. Kérdésem az lenne, hogy film- vagy tv adás nézése közben be lehet-e állítani, hogy csak simán egyszínű fehéren világítson, egyszerű háttérfényként?
Köszi -
a2d2
addikt
válasz sandró60 #39639 üzenetére
Jelenleg ebben a formában egy levélnehezékem van sajnos ugyhogy sok vesztenivalóm nincs.
Azt nem írtam hogy teljes boot problémája volt a TV-nek és egy szervizes srác cserélt benne epromot.
Most már bebootol, van kép meg minden, csak a hdmi portok halnak le.
Az első option number viszont nem stimmel a tv-re ragasztottal. Próbáltam átírni, engedi is csak épp elmenteni nem tudom.
Próbáltam visszalépkedni balra nyíllal, ok gombot nyomni és kilépni a visszanyíllal, egyiknél sem mentette el a számokat.
Erre van esetleg valami titkos gomb?A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
3szli
tag
válasz rainman72 #39632 üzenetére
Köszi szépen konkrét választ.
nem annyira vagyok képbe még a széria számokkal
Philips 48OLED718/12 még elérhető?
(kezem a rendelés gombon ) -
a2d2
addikt
válasz sandró60 #39642 üzenetére
Őszinte részvétem
Részemről soha az életben nem veszek Philips TV-t ezek után.
2014-es amúgy, szóval nem mai darab, de a lányom szobájába egy még régebbi LG van ami a kezdetektől fogva hibátlanul működik, ilyen Philips TV hibával meg tele van a net meg a fórumok.
@RVR400: Leírom inkább gyorsan az előzményeket.
Szóval úgy került hozzám a TV hogy nem bootolt be, csak egy Philips logot mutatott.
gondolom ismeritek itt ezt a Toengel srácot, illetve a honlapját + az XDa fórumon is nagyon aktív: [link]
Sajnos pont az én modellemhez (AND1E széria) nem lehet upgrade loader-t telepíteni, így hardveres beavítkozásra volt szükség. A srácnak aki szerelte viszont nem volt képernyője a típushoz ezért az adatlapja alapján felprogramozott egy eprom-ot és lecserélte a régit és a távval nézte hogy reagál-e már a dolgokra.
Na a lényeg hogy szinte minden jó lett a TV-n, csak épp a legfontosabb rész nem: a HDMI portok. Okosfunkciók hiányában e nélkül sajnos csak papírnehezék jelenleg (jó van még egy kerülő megoldás HDMI-SCART átalakítóval ha egyáltalán működik a SCART portja, meg annak a képminősége sem lenne túl acélos).
A srác tanácsára néztem meg az option code-okat hogy stimmel-e a TV-re ragasztott matricával.
Ez van a matricán:
A TV ezzel a kóddal érkezett vissza:
És úgy hogy átírtam a számsort a megfelelőre, elmentettem a store gombbal, majd újraindítottama TV-t ez fogadott: első szegmens jó lett, az utolsó viszont az eredeti 44 helyett 45 lett (a begépelt 27969 helyett).
Ezután megpróbáltam már 2x átírni az utolsó szegmenst 27969-re de nem jártam sikerrel. (átírtam + store gomb és első esetben visszanyilat nyomtam, majd kihúztam a TV-t a konnektorból, második esetben visszanyíl nélkül egyből kihúztam a TV-t, de egyik sem jött be).
Szóval nagyon szellemjárta ez a készülék. Még próbálkozok.A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
Alien!
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- AliExpress tapasztalatok
- Játék télapó sapkáért, csak PH! segítőknek. (2024) Ha nem vagy segítő, ne írj bele!
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Lexus, Toyota topik
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest