- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- iPhone topik
- Most épp a Red Magic 10 Pro+ ült az AnTuTu trónjára
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Mobil flották
-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
allein
addikt
válasz Alien! #39648 üzenetére
Nálam jelenleg a hálóban egy 32PFL9604H van (pincében pedig van még egy 42PFL9903H aurea) , 15 éves. Igaz, hogy nem üzemelt összesen 15 évet de a mai napig egy pöpec tv, nem oled ezért is keresek egyelőre 2010-2012 46PFL 9. szériájú tv-t, imádom, aztán majd lesz valami oled a hálóba is, vagy nem. Okosítónak van apple tv lejátszó.
Van MM utalványom ami egy évig jó, a biztosító jóvoltából, ezért is ajánlott szerintem mindenkinek a biztosítás aki okos tévét vesz több százezer forintért.
[ Szerkesztve ]
-
Alien!
senior tag
-
Digitalis
senior tag
válasz allein #39651 üzenetére
Cineos széria szerintem is nagyon klassz volt. Még igazi Philips. Szegénykém rég le került a tanyára, de még mindig schaffhausen [link]
Mikor ott vagyok, szabályosan szeretem nézni, különösebben semmi hiányérzetem nincs. 16 év, de Ambi, képminőség hibátlan, kopp-kopp.Akahito gonosz mestere ismét figyelmeztetőn felemelte ujját, nem csak az a fontos, hogy mi mindent érint meg a fény és miként teszi, ordította, hanem talán még ennél is fontosabb, hogy mi minden van még a világon, ami nem fért rá a képre, habár ugyanabban a fényben áll.
-
a2d2
addikt
válasz rainman72 #39650 üzenetére
Hát hogy működjön, talán nem olyan nagy kérés egy anno 1400 euro-s tv-től.
Az elavultsága mindegy lenne mert vettem hozzá egy xiaomi tv boxot.
Mint mondtam lányom LG-je régebbi és tökéletes a mai napig. Nyaralóban lévő blaupunkt meg aztán tényleg őskövület lcd és semmi baja.[ Szerkesztve ]
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
allein
addikt
válasz allein #39651 üzenetére
Sziasztok. Van pár.csatorna ami nem jön. Jól emlékszem, hogy ilyen régebbi típusú Philips modelleknél nem mindegy milyen országot választok ki a csatorna hangolás előtt, német, finn?
Manuális keresés esetében sem találja az adott csatornákat, rákerestem a digi oldalon a pontos csatorna frekvenciára.
Rejtett csatornákat bármennyire is visszaállítom, nem jeleníti meg.
[ Szerkesztve ]
-
kurucz24
tag
Biztos volt már kérdés, de nem igazán találtam:
Ambilight tv-nél, a tv körül mekkora az ajánlott szabad falfelület, hogy rendesen érvényesülni tudjon a FÉNY? (tehát kb hány cm-en belül ne legyen semmi a falon vagy a tv körül?)
Köszi
-
a2d2
addikt
Na, fejlemény van! Full HD-ban jók a portok!
De ha átváltok akár csak 4K 24Hz-re egyből kifagy a kép.
Viszont szépen be tudtam lőni most a boxot egy másik TV segítségével fix 1080p/60-ra és így minden úgy működik ahogy kell! Végre nem csak levélnehezék a TV, nagy az öröm.A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
sandró60
addikt
A másik topikban megy az "anyázás"mert a frissen vásárolt tévében valakinek 11000-óra tv működést mutatot a szervizmenüben.
Megkerestem a Philips szervízmenübe lépését videóban.Ez lehetséges minden Philipsre tv? [link] -
Vhiktor
veterán
válasz sandró60 #39663 üzenetére
Igen, működnie kell
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
Vhiktor
veterán
válasz sandró60 #39674 üzenetére
Megy az amit mutattam meg az is amit rainman72 ír. Próbáld ki mindkettőt.
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
HaZsolt
őstag
M5xl6 philips tvhez valo csavarja van valakinek (4db). Nem adtak a dobozban... Nem tudom osszeszerelni igy. Sos-ben kellene, nagyon megkoszonnem
-
ddmb
aktív tag
Üdvözletem!
Nem egész 4 éve vettem egy 58PUS7505 tévét. A kezdetektől mostohagyerek volt, de mostanra úgy tűnik bedobta még a törölközőt is. Pár napja jelentkezett a probléma, hogy bekapcsolom, és van hang, de kép nincs (fekete az egész, de háttérvilágítás van). Aztán kihúztam a konnektorból, vártam pár percet, és visszajött képpel. Mondom, valami szoftveres, inicializálós gebasz. De ma már hiába húztam ki az aljzatból akár hosszú percekre, ha bekapcsolom, akkor mindig a fekete képernyőt mutatja. Adtam neki egy factory resetet, mert előző nap felírtam lépésről lépésre mit kell lenyomni a távirányítón, hogy megtörténtjen... Ezután is csak fekete képernyő. Leszedtem a hátulját, és megtaláltam a nevezetes TCON-t, amibe 3db szalagkábel fut. Ha a jobb oldalit húzom le, akkor a kép egyik fele fehér lesz, másik fele marad fekete. Ha a másikat húzom, le, akkor megfordítva: fekete+fehér. Ennyi infóból valaki tudna segíteni, hogy mi lehet a gond? Megéri egyáltalán javítani?
[ Szerkesztve ]
-
Ádyka
őstag
Bár nekem a kábelek levétele nem okozott fehér képernyőt hanem ugyanúgy fekete maradt, én belevágtam a tcon cserébe. [link]
Itthon is találtam egy bontottat 10K ért, de alin is van 12 dollár körül. Fontos, h a fehér matricán / nyákon megegyezzenek a számok. [link]Aztán utólag kiméregettem a rossz panelomat, az enyémen is volt egy db vezetővé vált smd kondi. A szívás az, h sorban le kell őket szedegetni, amíg meg nincs a zárlatos, mert addig többre is azt jelez. Valszeg jó lett ez után, de még nem raktam vissza a tv be, hanem benne maradt az "új".
[link]Varta R2U 2100 mAh AAA 2799 Ft! Varta R2U 800 mAh AAA 2399 Ft!
-
ddmb
aktív tag
köszi, leadtam a rendelést az aliexpressen, 26.99EURért elvileg újat küldenek hát remélem ez lesz a hibás alkatrész, van multiméterem itthon, de azért kiméregetni dolgokat nem tudok
Gondolkodtam, hogy ne rendeljek-e mindjárt 2 alkatrészt, ki tudja ez is mikor adja meg magát. De azért nem 10 euró, úgyhogy majd 3-4 év múlva visszatérhetünk ugyanide
Most akkor a nyákon lévő legnagyobb chip melegszik irtózatosan? Vennem kéne rá bordát?
-
Busaboy
aktív tag
Sziasztok.
55PUS8118/12
Ez egy jobb létre szenderült led akar lenni?
Amennyiben igen, akkor béke poraira, kár hogy még egy éves sincs a tv, bár amennyit megy...[ Szerkesztve ]
Keke
-
HaZsolt
őstag
Philips 718 oled tv eseteben van valami lehetoseg megnezni, hogy mennyi volt a mukodesi ideje bekapcsolt allapotban?
-
kurucz24
tag
Ez mennyire jó vétel ebben az árban?
Több negatív vásárlói visszajelzést olvastam csíkozódás miatt. Az mindegyikre jellemző vagy "ki lehet fogni olyat"?
Amúgy a tesztek és az olvasottak alapján jó tv-nek tűnik.
Köszi -
sandró60
addikt
Segítséget kérek!
A csatorna hangolásnál Pin kódot kér.Hol tudom megnézni,hogy mi a kód?Valahova levan írva?Sajnos ma összkutyulták a csatornákat.
Próbálkoztam 4-Nullával nem jött be[ Szerkesztve ]
-
sandró60
addikt
válasz sandró60 #39696 üzenetére
Köszönöm a DIGI-nek,hogy 500-800 közöt mutat a csatorna számláló. Van páros és páratlan-külön külön számozás:Tehát nem egymás után.Kérdésem,hogy oldottátok meg ezt a "számtani" egyenletet
A tévé kódot kér a rendezéshez amit szeptemberben kód nélkűl be tudtam hangolni[ Szerkesztve ]
-
Vhiktor
veterán
válasz sandró60 #39696 üzenetére
0000, 1111, 9999, 1234
Új hozzászólás Aktív témák
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- SSD kibeszélő
- Wise (ex-TransferWise)
- E-book olvasók
- Apple notebookok
- Szólánc.
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...