- Most épp a Red Magic 10 Pro+ ült az AnTuTu trónjára
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi Mi 10 - nem olcsóbb, hanem kedvezőbb árfekvésű
-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
-szabi-
addikt
Egy vásárlói véleményt olvastam 55PML9008-ről az árukeresőn, nem igazán elégedett.
-
rainman72
nagyúr
válasz -szabi- #39252 üzenetére
Aki tudja mit vesz ennyiért az nem veszi meg,mert talán még utána is olvasni lusta.
Aki meg nem,észre se fogja venni a hibáit!
Induljuk ki ebből.
Minden márkába illetve tipusba be lehet kötni,ez van,nem gyártanak minőséget[ Szerkesztve ]
Philips 65Oled718 Samsung 85CU8002
-
rainman72
nagyúr
Idei model [55PUS7009] magyar nyelvű bemutató,Titan OS,új táv már alap szinten is.
-
BeryBp
csendes tag
Sziasztok, jól látom, hogy a 65PUS8818 típusnál nincs lehetőség TV műsor felvételére USB-n keresztül? Sőt, amiket néztem, mintha egyik 2023-as modellnél se lenne már TV műsor felvételi lehetőség.
-
bnorci71
addikt
Tegnap elkezdett megint vacakolni a 55oled706
csatorna váltást nem csinálja meg a képernyő fekete lesz a hang marad azon a csatornán amin volt és itt meg is fagy innen csak az áramtalanítás segít, de újraindításkor ugyan ez.
Frissítve vagy 1hónapja lett ha jól emlékszem, de ezt most kezdte.ELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
Kroni1
veterán
Sziasztok!
50pus8518 illetve a 8507 közt van valami komoly eltérés ami miatt egyik ajánlottabb mint a másik?! Nem lett valamiben visszalépés az újabb évjárat?
-
rainman72
nagyúr
válasz Kroni1 #39259 üzenetére
Előrelépés szerintem a PUS8518,a jobb és újabb proci miatt(pentonic1000)
És az utolsó androidos led tv egyenlőre,idén már Titan lesz.
Használok 65PUS8518,az eddigi legjobb képet tudja ezen a szinten szerintem,jó a felskálázása,igaz 8507 nem volt,de észrevehető a javulás ha folyamatosan követed.[ Szerkesztve ]
-
bnorci71
addikt
válasz bnorci71 #39258 üzenetére
Jól láttam reggel illetve nem láttam mert nem figyeltem csak bezártam, hogy van új FW?
Oled706 a készülék.
valaki tudja linkelni miket javítottak esetleg?ELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
bnorci71
addikt
köszi
igen erre az oldalra gondoltam, de sajna .223 az utolsó pdf. a 250-ről sincs semmi az pedig a mostani ami rajta van az új meg még magasabb számmal lesz.ELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
echterion
nagyúr
-
bnorci71
addikt
válasz echterion #39264 üzenetére
hát eretvágnék ha a 2 éves tv-n butítanának, vagy menne gariba.
Én se erőltettem eddig, de ez a csatorna váltás zavart. Ellenben a HDD-t újra kellett formázni mert nem ismerte fel, így a Nascar ment a levesbe.
De lehet nem lesz OK valami mert kb 10 perce formázza a HDD-t talán egy 250Gb.os[ Szerkesztve ]
ELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
blakey
titán
válasz bnorci71 #39265 üzenetére
Legközelebbi frissítésnél csatlakoztasd le a HDD-t, sajnos Philips betegség, nálam is előfordult, hogy elfelejtettem lecsatlakoztatni és frissítés után qka lett. Számítógépen rendbe kellett tenni, utána a TV leformázta. Ha lecsatlakoztatod, akkor nem lesz gond a lenezzel.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
-
-
-
Brekecs
aktív tag
válasz bnorci71 #39269 üzenetére
Nekem ma a tv-halt meg a frissítés után, bootloopba került alig tudtam helyre hozni !
( 70pus8505/12 ) kicsit rám ijesztett ! nem akarok még másikat venni !Windows 11 Pro x64 :-) Malwarebytes' Anti-Malware (Lifetime) + AdGuard (lifetime) ! + Wise Care 365 (lifetime) :-)
-
dvogabi
tag
válasz Brekecs #39272 üzenetére
Szia.Engem is érdekel, hogy a "helyrehozás" az új firmware-val állt helyre, vagy visszatért a TV az előző verzióra?
Mert a TV nekem is feldobta a frissítést, de neten nem találtam semmi infót És én is jártam már meg sw frissítést, de az Saphi rendszer volt és tudtam downgrade-elni.Minden infó érdekel.THX! -
bnorci71
addikt
Na most kezd megint tele lenni a t... a Philipsel
a frissítés elcseszett egy 80Gb SSD tegnap formáztam egy 128Gb MicroSD-t egy USB olvasóba így gyak egy pendrive.
Megformázta minden OK ma nézném vissza a felvételt nincs. Meghajtó nem formázható se TV-be se Pc-n
Azért ez így cseppet sem viccel azt hiszem most írok a supportnak.ELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
griffin90
tag
Sziasztok,
pus8818 tesztben Vhiktor említi, hogy külső forrásból nem tud kadenciahelyesen lejátszani a tv.
youtube link 10:20-tól
Ez javult bármit, pl egy ota fw frissítéssel? Lehet, hogy vennék ilyen tv-t az ambilight miatt, viszont apple tv-vel használnám. Nem lenne rossz, ha ez nem okozna gondot.
kösziGoogle Pixel 7
-
nagyfejü
őstag
Sziasztok!
Az alany Philips 70pus8535
Hogy lehet szerkeszteni a forrást?
Tehát ha megnyomom a forrásgombot előjönnek a kedvenc , mühold stb. Az szeretném szerkeszteni!
üdv -
rainman72
nagyúr
[65PUS8609] a 8518 utodjának tünik,de legalább középtalpas.
Létezne h nincs DoVi támogatás?Philips 65Oled718 Samsung 85CU8002
-
pappz67
friss újonc
Sziasztok!
Egy PUS7303/12 tv-k van.
Bekapcsolás után nincs kép.
Ambilight működik.
Többszöri bekapcsolás próbálkozásra néha 1 pillanatra beugrik a home menü.
Tényleg 1 pillanat, nem is az egész képerőn.
Távirányítóra reagál.
Mindent lehúztunk róla, áramtalanítottuk.
Azon kívül, hogy elviszem szervízbe, tehetek még valamit? -
vottokar
senior tag
Sziasztok!
Megint felvetődött bennem a kérdés a tavaly vásárolt 65PUS8507-esünk távvezérlési metódusával kapcsolatban.Tavaly nyáron egy jó kis viharkár miatt le kellett cserélnünk a 65PUS8536-osunkat. Erre a 65PUS8507-re esett a választásunk mert az elődjét nagyon megszerettük. A nem középső lábasság és a távvezérlő kályhaezüst festése mellett ezt is szerettük(jük). Még talán egy kicsit pörgősebb is volt rendszere, mint a régié, de nekünk már azzal sem volt gondunk.
Év végén megbeszélésen családi kupaktanácson soundbar beruházás mellett döntöttünk. Vártuk, hogy mi lesz BF-en. HW-Q930 volt a "nagy álom", adatlapja szerint pont be kellett volna férnie a Philips két lába közé. De mikor gyakorlatilag az akkori akciós 930-as áránál cca. 10K-val többért megjelent a Q990C, nem sokat gondolkodtam. Már csak később sasoltam, hogy a centere biza szélesebb 1,5cm-el, úgyhogy nem fér be a lábak közé. (bomba, halálfej, méreg...)
Oké, feldolgozom, hogy nem fér be természetesen, és ha a tv elé raktam lelógott a tv szekrényről előre cca 2cm-ert. Bután nézett, ki plusz van két kamaszodó kölköm, akik miatt életveszélyes is így. Csináltam a soundbar lábai alá két cca 1,5 cm magas talpat, így már befér a belső sarka a barnak a tv lába fölé. És nem is néz ki rondán. És mivel elméletileg bluetooth-os a távvezérlő, nem gond ha "letakarja az infra vevőegységet a tv-n, ami az alsó élen található. De sajnos úgy néz ki, hogy gond.
Ezután a tv a tipikus lemerülős infrás távirányító tüneteit produkálta. Nem mindig működött elsőre. Fentről lefelé kellett irányítani, hogy kapcsoljon, sokszor mást csinált, mint amit nyomtunk.
Most vagy mégsem csak bt-s a távírányító-tv páros működése, vagy a Soundbar-tv hdmi kommunikációja zavar be valahogy a rendszernek. Ott sem kóser valami mert bár earc-on vannak összekötve, de van, hogy bekapcsoláskor gyakorlatilag a TV-vel azonnal megszólal a soundbar, van, hogy cca 10-15 másodperc múlva, van, hogy a soundbar úgy néz ki, hogy újraindul és utána szólal csak meg, és cca. hetente egyszer csak a soudbar dugó be-ki után van csak hangja. Mind a tv-n mind a bar-on a firm. a legutolsó és cseréltem újra a hdmi kábelt is.Rondán fogalmazva "be*aphatják" a nagy cégek, hogy egy kb. alap funkció sem meg nekik normálisan ennyi pénzért.
A bar ügyében olvasom a soundbar-os fórumot, hogy sajnos nem egyedi a probléma, ez ilyen is lehet. Megmondom őszintén lecserélni nem akarnánk, mert amúgy brutálisan szól.
És a mostani kérdésem sem pontosan a bar problémára vonatkozik, csak ezért írtam le, mert hátha köze van hozzá, és segítséget vagy támogatást adhat a válaszban valakinek, aki esetleg megoldotta ezt a problémát.A távvezérlő meg azért is "gyanús" mert anno a 8506 távvezérlése gond nélkül ment "gyári" androidos távvezérlő appal telefonról, a 6507 nem meg. (de lehet hogy én vagyok a balfék, és ezért nem megy. És mivel nem létszükséglet, nem is szántam rá anno tavaly több órát.)
Sajnos a nagy céges helpdeskek meg úgy kb. semmit nem érnek. Én még soha egyiktől nem kaptam használható választ... (Sajnos)"Hát te meg ki a tö*öm vagy, hogy bundában szeded itt a málnát?"
-
őstag
Sziasztok!
Szüleim Philips 55pus7503/12 típusú eszközének a kijelzője villog, időnként az újraindítás segít, de idővel ismételten elkezdi. Gyors sebességgel ki-bekapcsol a kijelző. Kipróbáltam pár neten fellelhető javaslatot. Gyári visszaállítás, változtatni a képi beállításokon, de nem segítettek. A LED panel mehetett tönkre? Nem értek hozzá semennyire sem. Érdemes javítani, vagy el kell engedni?
-
Kbali
nagyúr
Sziasztok! Az OLED 818 széria airplay(2) képes? Sajnos nem találtam egzakt infót erről.
Ill. az is érdekelne, hogy mennyire ajánlható ez a típus? Jelenleg egy VA paneles 7303/12-őm van, elgondolkodtam a cserén. Alapvetően ezzel is meg voltam/vagyok elégedve, de nem megy az apple cuccok tükrözése csak nehézkesen.
Kb. 3 méterről nézzük, most egy 43-as van, de a 48-as verziónál nagyobb nem fér el, ahová kerülne.
Féligmeddig világos helység, vegyes stream és hagyományos TV adások, youtube a fő fókusz. Köszi -
Vhiktor
veterán
nem emlékszem airplayre.
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
erzol
őstag
Sziasztok!
Én is frissítenék egy 58pus7304-et 55oled805-re,amihez jó áron juthatnék. Gondolom ég és föld lesz a különbség. Nem láttam még philips oled-et élőben. -
blakey
titán
Airpin Pro-t használók Android TV-n, Fire OS-e, egész jó, a gyáritól elmarad, de az ilyen appok közül szerintem a legjobb.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
evitiguF
senior tag
Sziasztok,
Adott egy pus7303 készülék.
Ezen este az M4 sportot hogyan tudnám legegyszerűbben befogni?
Milyen alkalmazás, böngésző kellene hozzá?
A beépített internet browsert próbáltam, de amit feldob az oldal "leokézni" szöveget, azt nem jól jeleníti meg, így ott meg is akad a mutatvány.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Linux Mint
- EAFC 25
- Most épp a Red Magic 10 Pro+ ült az AnTuTu trónjára
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ukrajnai háború
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest