Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Paxker315

    addikt

    Többet látottaktól kérdezem, egy DSG&TSI kombináció mennyire kockázatos használtan? Ugyan tologatom nagyon a döntést, de körvonalazódik, mik a fő szempontok.

    Méretbeli praktikum miatt kompakt kategóriában nézelődök, maximum 4.4 méter hosszú bódékat. Manuális váltóval nem szeretnék autót venni. A belső zajszint a legfontosabb kritérium, erőgép nem kell, mert, 120-125km per óra körül én elvagyok a külső sávban, egy 3-as prius menetteljesítménye már bőség. Ilyen tempónál 67.5-68 dBel zajszintet merre keressek? Nem bánnám, ha a fenntartási költség azért nagyon masszív nem lenne. Benzines preferált, évente kb 12 ezer km-hez.

    Más gyártóknál a CT200-ast, de, nem halk menésben, és fel van fújva az áruk. Auris hasonló, túlárazottnak tartom, meg, hiába pakolja tele az ember utólagos zajszigeteléssel, a vékony üveg lesz a szűk keresztmetszet. Legszimpibb kinézetre a 308, de itt a robotizált váltóját nem dicsérik általában, illetve, ott a benzines motorokat sem szeretik sokan.

    Egy A3 mennyire élhető-észszerű elgondolás? Teljesítményre nekem több, mint elég lenne, de nem tudom, mennyire zsákbamacska& fenntartási költségek-szervizköltségek hogy alakulnak. TSI motorokat 2013-tól gondolom "gatyába rázottnak", a DSG-nél rémlik, hogy 250newtonméter nyomaték alatt nem olajos változatokkal szerelik az autókat, s a szárazzal kapcsolatban is sokan szkeptikusak. Vagy felejtsem el egyelőre az egészet?

    Nem életbe vágó, csak, eszembe jutott, hogy 13 éve nem voltam utazni semerre, és a mostani autómmal már fél óra után szenvedek a zajtól, ülésektől. Keretet szándékosan nem írtam, de, nagyonmax 5m körül terveztem. Mi férhet ebbe bele?

    Golf v Leon belső zajszintje A3-hoz képest? a rövid hossz miatt az oktávia kevésbé játékos most. Tudom "problémás" ez a hozzáállás, de, még specifikusabb is tudnék lenni, de azzal vlszg "nem teljesíthető" elvárások kerülnének listázásra : ) : )

    Koszonet az esetleges visszajelzésekért, hátha még jelen ínséges helyzetben is van valami kis kompromisszumos megoldás. :(

    https://dynotech.hu/ - Új, kultúrált környezet, könnyen megközelíthető : )

Új hozzászólás Aktív témák