- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
"Itt a tavasz szele, és a nyúlpörkölt hihi, haha, huhu, hehe..."
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
UHHH
senior tag
Kutyáknak is lehet gyűjteni kupakokat...
-
Sz7Cs
aktív tag
Sziasztok!
Xbox One X-et keresek Pécsett.
Garancia, hibátlan működés és szép állapot feltétel.
Aki tud ilyet ne tartsa magában -
Exian
addikt
Szia, nekem ez még aktuális.
-
IO.sys
őstag
Én meg ma végignéztem élőben egy olyan parkolást, amilyet a netes videókban lehet látni. Egy 10 méter széles kereszteződésben nem ment az Y, Biokomos teherautót feltartva majdnem felment a járdára, párhuzamos parkolásnál majdnem elvitte a mögötte lévő autó elejét, maga az üres hely két autó hosszú volt, szerencsére ott volt a sofőr és időben eltolatott az útból, közben kétszer lefulladt. Végül a bal első ajtót teljesen kitárva az útra szöszmötölt még egy kicsit a dolgaival. Most már csak azt várom, hogy láthassam kiállni is.
凸_(ツ)_/¯ // -Valamit kiírt a gép!... -Az a dolga!...
-
rnrn
aktív tag
Vélhetően augusztus végefelé eladóvá válik feleségem autója.
Honda Civic 8. generáció. 2007-es, 2011-től van nálunk, 1.4-es, 6 seb. manuális váltós, benzines, 172 ezer km-t futott. Nagy becsben- és jól karbantartott autó, 5-6 liter közötti vegyes fogyasztással, téli-nyári gumikkal. Az autó festett színe fekete, 2011-ben lett -- a vásárlást követően -- pirosra fóliázva. Hirtelen ennyi, ha valakit érdekel, priviben szívesen válaszolok és küldök további képeket. Megbízható kocsi, helyébe 1.4-es, 9. generációs Civic jön! I.ár.: 1,8 MFt. -
senior tag
Érdekel valakit esetleg Xbox One S vertikális állvány ( Vertical stand )? Eladtam közben az xboxom ez meg ki sem lett bontva. Számlája is megvan, eredeti, itthon vettem nem a kínai és így bontatlanul 1500 Ft-ért oda adnám.
[ Szerkesztve ]
-
Sir Riccio
addikt
válasz MZsoltee #86714 üzenetére
Mármint a Bercsényi és a Rákóczi sarkán? Csak mert az ott nem párhuzamos közlekedésre alkalmas úttest, fel volt festve a járművek elöl elzárt terület mindkét szélére csak lekopott. Ott mindig középre állok, mert senki kedvéért aki siet, nem fogom odaverni a háromszázezres CC felniszettet.
Deutsch Richárd Fotográfia / www.riccio.hu
-
MZsoltee
veterán
válasz Sir Riccio #86715 üzenetére
A Rákoczi és a Bajcsi sarkán.
Az előzés és az elhaladás kettő.
Engem a Buszok zavarnak. Kanyarodik jobbra vagy balra és beáll a két sáv közé.
Kanyarodik a Rákócziról a Bajcsira az egyenesen menő sávot elzárja. Fordítva pedig a balra vagy jobbra kanyarodót attól függően merre kanyarodik.[ Szerkesztve ]
A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
-
Bigemperor
senior tag
Nemsokára lehet, hogy nálam is eladó sorba kerül (még nem száz százalék) egy fekete metál 2008-as Honda Civic Sedan 1.8 ES automata, 163e km-rel, vétele óta végig csak Honda márkaszervizben szervizelt, valamennyi számlával rendelkezem, 2011 óta van nálam, első tulaja egy tajvani sajtóattasé volt (privát kiránduló autóként használta, garázsban tartotta), nagyon megkímélt, gondos gazdá(k)tól, vonóhoroggal, az új nyári szett szép alufelnin, a téli acélfelnin,képeket később tudok küldeni. Kiváló utazóautó, gyors, erős, nagy hely hátul is, ahol ráadásul az ötajtóssal ellentétben multilink felfüggesztés található! I.ár:2,1m ft
[ Szerkesztve ]
-
hattrickuser
aktív tag
Redmi Note 7-hez "tok" eladó: [link]
-
-
Exian
addikt
Van itt valakinek Sodastream szódagépe?
Váltanék ilyenre, jelenleg szikvíznek nevezett palackos cuccot cserélgetünk, melóhelyre szállít az egyik üzem. De macera és nehéz cipelni haza, sokszor elfelejtem bevinni az üres palackokat, olyankor egy hétig nincs szóda, sokszor probléma van a palackokkal (nem lehet kinyomni, vagy fura íze van a víznek, stb).
Jobb szeretnék itthon, saját szűrt vízzel szódát készíteni. Régen normál hagyományos szóda patronnal csináltam évekig (nesa, emlékszel? Tőled van még a szifonom ) csak megszűnt a patroncsere egykét éve, jelenleg már ~1000 Ft egy doboz patron, amivel így 100 Ft / liter a szódakészítés... Amíg volt csere, ~300 Ft volt a doboz patron, akkor még megérte.
Ahogy nézem, ezzel a szódagéppel ~30 Ft / L körül kihozható, ami jó, mert pontosan annyi a melóhelyen is, amit hoznak. De jobb szeretnék saját vízzel, saját szódát csinálni, ahogyan korábban is sok-sol évig csináltam a literes patronnal.
Szóval, érdekelnének a tapasztalatok ezzel a géppel kapcsolatban, és főleg az, hogy hol lehet Pécsen cseréltetni a patront? Elvileg egy csomó nagy üzletben írva van, Tesco, Euronics, MediaMartk, stb, ahol árulnak is gépet, csak kérdés, hogy ez valóban így van e?
-
nagyúr
-nem lesz olyan erős, mint a régi szóda
-több víztartály kell, amiket előre lehűtesz, és a hideg vízbe nyomod bele a CO2-t
-az ajánlottnál kicsivel több vizet rakj a palackba
-6 nyomásnyi szódát nyomj belekb 40 liter jön ki egy patronból (aldiban 2500 körül cserélik de nem sokáig) máshol 2800Ft
vannak szar gépek (hibás sorozatok) amivel olyan gyenge szódát tudsz készíteni, amik a 10 napja nyitva hagyott ásványvízre hasonlít
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
Utka
aktív tag
Vegyél 20 l-es ballont.
Nekem nagyon bevált.
Hetente egyszer megtöltetem, és örül...
Egy kis reklám:
A Pellérdi U. 37 / Csülök bár melletti Vaszilevtől hordom. Jó ízű, és hideg.
A falunkba két szódás is jár, de nekem inkább ez vált be.Víg napot polgártárs! Nem értek a lovakhoz.
-
Exian
addikt
Dluinet, köszi a tippeket. Ezek szerint neked van?!
Utka: köszi, ez is jó ötlet, ezért is dobtam fel a kérdést, érdekel minden, ami egyszerűsíti a dolgot. Bár tényleg legjobban a saját vízből szódát dolognak örülnék.
Ehhez a 20 L-es ballonhoz mi kell, hogy "csapolható" legyen? Mennyi a 20 L-es töltés?
[ Szerkesztve ]
-
emre
veterán
És ha nem tudod olyan helyen tartani akkor a második fele már langyos és petyhüdt lesz mire elfogy.
A 1,5-2 literes befér a hűtőbe, tudod vinni magaddal. Van nekem is itthon egy nagyobb saválló szódás tartályom, de amíg csak egyedül iszok szódát, szörpöt szóval napi 2 liternél nem fogy több szerintem nem érdemes használni.[ Szerkesztve ]
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
M_AND_Ms
veterán
Nem rossz az, csak nem annyira jó, mint elsőre látszik.
Én is sokszor nyomom rá a szénsavat. Többször, kis szünetekkel. Így jó erős szódát kapok. Nekem a gondom inkább az, hogy számomra jó volna egy 3-4 décis flaska is. Ugyanis, mi esténként szoktunk egy jó nagy pohár laza hosszúlépést inni, ahhoz meg pont ennyi szóda volna jó. A jelenlegi flaskában a maradék másnapra mindig meggyengül.
Viszont, nem kell mindig előre gondolkodni, bevásárolni és hazacipelni a szódát.[ Szerkesztve ]
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
csucsbicep
nagyúr
-
őstag
Mi is vettünk, de annyi macera volt vele, hogy nem használtuk végül. Az első, hogy mindig este vagy a vendégeknél fogy ki a patron, így egy idő után már két patronban tartod a pénzed, hogy rögtön tudd cserélni. A másik, amit korábban írtak, hogy több nyomás kell bele, így kb. 70 forint inkább 1 adag, ami nem 1 liter, hanem 8-9 deci bátorságtól függően. A harmadik, hogy több palack kell, amit vagy drágán veszel, vagy akciósan, aminek lejárati dátuma közeli. Én kb. fél-1 évvel mertem tovább használni, mert mindig a gyerek nyomta bele a szódát, bár soha nem olvastam olyat, hogy szétment volna. Szóval leszoktunk a szódáról, ha fröccs miatt kell, akkor veszek igazi szódát, de inkább tisztán iszom a bort és ha kell a pezsgés akkor habzóbort veszek.
Nálunk is vízszűrő van, így nem nagyon tudom már meginni a palackos vizet.
Mielőtt valaki mondaná: igen tudom, hogy a csapvíz a legtisztább víz Magyarországon, de a gyerek 6 hónapos kora óta azt issza, így nem mertünk kockáztatni, hogy a nálunk lévő viszonylag régi hálózatból, vagy valamilyen közeli építkezés miatt rossz vizet igyon.
-
blaca83
őstag
Sziasztok!
Van valakinek ismerőse aki irodatechnikai felszerelés beszerzésével vagy telefonok beszerzésével is foglalkozik?
Ilyenekből lenne szükségem több darabra:
Yealink SIP-T23G
Yealink SIP-T49GAkinek van ötlete vagy tud segíteni az szóljon.
KösziA technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
hattrickuser
aktív tag
Eladó PC ház, igény esetén cpu hűtővel és ventilátorokkal. [link]
-
nesa
veterán
Volt már biztos kérdés, de ki az ajánlott ablakos Pécsen, ill kit ne, jöhet privátba is.
-
Exian
addikt
Hozzánk 1-2 hét múlva jönnek ablakokat cserelni, ha addig ráér, utána tudok tapasztalat alapján véleményt mondani. Eddig a felmérés alkalmával normálisnak, korrektnek tűnt a cégtulaj, aki jött. Annyit tudok, hogy alattunk lévő lakásban is pont most cseréltek, másik cég, ahhoz képest olcsóbb lesz nekünk (pofátlanul megkérdeztük a nénit), de persze a használt anyagban és típusban lehet eltérés, bár úgy tudom, nekik 5 kamrás rendszert raktak, nekünk 6 kamrás lesz.
Szóval ha ráér 1-2 hét múlva szívesen mondok véleményt, hogy milyen lett a kivitelezés.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz csucsbicep #86730 üzenetére
Szia! Külön nem írod ki az árakat? Vagy csak egyben akarod eladni?
Ryzen 7 5700G, 32 GB, RX6750XT, Windows 11
-
Utka
aktív tag
Üdv!
A ballont én héCcázé' töltetem. Kell rá egy csapoló szár és ennyi.
Nálunk ~ 1 hétre elég, hárman-négyen fogyasztjuk
Létezik ballonhoz hűtő, de azt te nem akarod megvenni ~80.000 pénzért.
Helyette játszik a kiszuperált / alig használt -vaterás hűtő, tetején megfúr, csapolószár bele --> örül.
A legegyszerűbb a petpalack. Szóda bele, mehet a hűtőbe.Beszéj emrével, hátha kölcsönadja kipróbára és ha beválik, akár át is veheted.
Ő írta, hogy van, de nem használja.Víg napot polgártárs! Nem értek a lovakhoz.
-
tamas.nick
aktív tag
Sziasztok!
Tudtok olyan céget, szakembert ajánlani, aki rendesen kitisztítja a beltéri klímát?
Az a cég, amelyik beszerelte csak fertőtlenítő spray-vel szokta befújni fél perc alatt, legutóbb májusban csinálták, de a mókuskerék undorítóan néz ki. -
addikt
válasz tamas.nick #86739 üzenetére
A bolt által ajánlott beszerelő cég emberei nálunk is ezt csinálták, utána egyszer hívtunk egy másikat azóta ő jön, mindig szétszedi "fél órát" pucolja és ugyanannyit fizetünk.
Ryzen 7 5700G, 32 GB, RX6750XT, Windows 11
-
Exian
addikt
válasz tamas.nick #86739 üzenetére
Én csak olyan klímást tudok, akit az ellenségemnek sem ajánlanék... Már ha lennne. Ellenségem. Ellenben korrekt, lelkiismeretes, nem pancser klímás engem is érdekelne.
-
senior tag
Uránváros, Acsády Ignác utca nincs Digi internet. Másnál jó?
-
senior tag
válasz XboxGamePass #86743 üzenetére
Oké észhez tért.
-
Zewa
senior tag
Mink' így nyomtuk melóhelyen. Sodastream fix helyen, átalakító, pult alatt egy 15kg-os co2 palack+szűrt víz. (35db sodastream-es palacknak felel meg és kiszállítással volt 8e ft körül a csere..)
ps.: Esetleg az is járható út hogy beruháztok egy 30kg-os Co2 palackra, egy átalakítóra és magatoknak töltitek a sodastreames palackot.
"Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"
-
Exian
addikt
Hm, ez sem rossz. Van a konyhapultnak egy része, ahová szépen be is tudnám fixen építeni a palackot, meg ami kell hozzá. Az a pultrész amúgy is a szikvizes palackoknak lett tervezve, most annak a rekesze van ott. Ezen elgondolkodom, köszi a tippet! Azt tudod esetleg, hogy most Pécsen hol lehet ilyen 15 kg-s palackot venni, majd cseréltetni-töltetni? Illetve, hol lehet beszerezni a Sodastreames cucchoz ilyen átalakítót?
[ Szerkesztve ]
-
Zewa
senior tag
"Sodastream adapter" keresoszora millio talalatot lelsz, en ebayen vettem anno. Nekunk a Messer hozta ha jol emlekszem a verseny utcabol de utana kell kerdezni.
Ha van valahol cegen belul Co2 felhasznalas akkor onnan is at lehet fejteni...."Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"
-
OrangeBud
tag
Hali.
Keresek: festőt, gipszkartonost illetve burkolót. Ha van megbízható kontaktotok várom pm-be[ Szerkesztve ]
-
Exian
addikt
válasz OrangeBud #86748 üzenetére
"gipszkartonost"
Szintén zenész, én most fogom magam csinálni, egy komplett szoba lesz hosszában leválasztva, ilyen-olyan kanyarokkal. Érdekes meló lesz Magamnak megcsinálom, másnak persze szakértelem hiányában nem.
Viszont tudok profi gipszkartonos brigádot, akik jók, láttam munkájukat, meg ismerem is a tulajt. Nálunk is volt felmérni, gondoltam azért kérek rá árajánlatot, de a 130ezres munkadíjra azt mondtam, hogy ennyiért én magam is megcsinálom, még ha nem is lesz olyan profi, de nem lehetetlen munka, sőt.
A munkadíj viszont bárkinél ennyi lett volna (körbeérdeklődtem), tehát amúgy nem drága, csak alapvetően drága mindenhol az ilyen jellegű munkáknál a munkadíj.
Az elérhetőségét küldöm privátban. Szerintem ők foglalkoznak festéssel és burkolással is, de meg kell kérdezni.
-
csucsbicep
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G7 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Xbox Elite 2 Core Controller
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Negyed Gamer konfig eladó Asus Rog Maximus Formula 9 + I7-7700T
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest