- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
SQX_Barto
addikt
válasz TrollBalint #17850 üzenetére
En par napja egy bunko eladoba futottam bele...
Talaltam valami jo aru cuccot (talan abyss jewelt kerestem, de mar nem biztos, hogy az volt, lehet a Thief gyuru) Rairok az urgere, ahogy szokas. Beinvel. Mar tradelnek, mikor cancel es eltunik. Rairok, egy kerdojelet.
Valasz: gtfo (get the fuck out). Gondolom rajott, hogy olcsobban adta volna a cuccot, mint kellene, de ennek azert nem ez a modja. Annyira felmergelt, hogy be is akartam reportolni, de mivel nem volt olyan pontos menupont, inkabb hagytam a fenebe.If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
brunnehilde
senior tag
válasz TrollBalint #17850 üzenetére
Valahogy ebben nem hiszek, hogy ez csak a véletlen műve. Vagy ha mégis, akkor azért nagyon gyorsan javitani kéne, mert ez nem olyasmi, hogy pl. egy adott bossnál valami nem oké, ez teljesen tönkrevágja a játékélményt.
Ugyanazt dobta nekem is tegnap, ugyanúgy majdnem eladtam. Végül 25-ért ment el. Standardooon. 27-ért volt kitéve, de naná, hogy ez is alkudni akart, mondom legyen. örüljél Legalább visszajött az amulet ára. 30-ért végül megvettem azt a Three Hands Talismant. Ez volt eddig a legnagyobb kiadásom, de nem bántam meg. A Cold to Fire-t lecseréltem Ruthlessre, Combustiont Elemental Focusra, öröm nézni ahogy hullanak a monsták és még a life is 200-al több lett.
Legkomolyabb ilyen vevő ügyem az volt, mikor kb. 50 T15 mapot akartam megvenni egy orosztól. Ha jól emlékszem 15-ért adta darabját. Kérdezem tőle, hogy ekkora mennyiségnél odaadja-e 14-ért. Szó nélkül azonnal kivágott.
Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal..
-
Mirman
őstag
válasz brunnehilde #17852 üzenetére
Konkrétan az volt az érvelés hogy baromi nehéz balanceolni a nap dropot minden egyes új ligával az új liga mechanikakkal hogy nehogy valami nagyon OP legyen. Ez most annyira jól sikerült hogy nem hogy nem OP hanem nem is esik map.
Amúgy nekem nem volt ilyen gondom , labbol és delvebol esik bőven .
-
savior
őstag
Level 70 lettem a Winter Orb buildemmel és felcuccoltam kb 40 chaosból.
A sebzésre így 2k -t ír ki.
Nem kevés ez egy kicsit?
A Cleave-es közelharcosommal 200k sebzésem volt.https://sites.google.com/view/saviorweboldala/home
-
brunnehilde
senior tag
válasz TrollBalint #17854 üzenetére
Az csak valami happy hour lehetett.
-
tibee77
őstag
válasz savior #17855 üzenetére
Level 70en 40c -böl nem biztos hogy sokkal többet tudsz kihozni.nekem a cwc winter orb-icespear karimon közepes cuccokkal asszem 20k körül volt a sebzes de majd megnezem std-n.2k mondjuk igy elsö hallasra keves.linkeld be a karilapodat es azonnal megmondjuk ha baj van.
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters
-
kristof123
őstag
válasz tibee77 #17843 üzenetére
Az új rendszer miatt már nem (a régiben meg azért kaptál "többet", mert valójában a többieket, akik kisebbek voltak, őket büntette a rendszer és te kaptad a normális xp-t).
Az új party rendszer már "leszintez" a kisebb játékosok szintjére, így elvileg egyenlően kaptok xp-t. -
tibee77
őstag
válasz kristof123 #17858 üzenetére
Igen de csak akkor ha be van kapcsolva nalad is amugy nem.options-ben ki/be lehet kapcsolni.
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters
-
TrollBalint
addikt
válasz kristof123 #17858 üzenetére
Én úgy vettem észre Kitava után már nem szintez, bár túl sokat nem játszok partyba, de így rémlik.
Mármint mapokon, mikor mindenki Kitava után van.[ Szerkesztve ]
https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
la_cc
addikt
Értelmes "Cursed with warlords mark" gyűrűt honnan érdemes szerezni a trade-n kívül? Kéne a build-embe, de még a fostalicska is 40C-nél indul és szegénység van...
Más, csak nekem rémlik, hogy Zana nem fehér kabátban volt az előző ligákban? Ennek a változtatásnak mi értelme lehetett?
~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~
-
sith7
nagyúr
Ismét lenne pár kérdésem
Mi értelme van a próféciáknak ?
1 silverért ad 1 –et, azt ha megcsinélom, kiírja, hogy ok, de nem kapok érte semmit ... vagy legalábbis nem vettem észre, hogy adott volna valamit.Jewelt, amit a tech tree – be lehet tenni, az drop, vagy lehet majd később készteni ?
Szorgalmasan szedegetem a földről a sárga cuccokat, és az orbokat, alapanyagokat, már lvl 26 vagyok, ACT 2 vége fele járok, köszönhetően topicgazdánknak, aki adott pár cuccot, amit itt is köszönök még egyszer is. Haladok, mint kés a vajban
Most hogy lett qiuck flaskám is, visszamentem a Prison – be, és megcsináltam a Labirintus első részét, majd itt act2 – ben a másodikat is, gondolom ennek majd a vége fele lesz jelentősége, szerepe
Gem – ek is jönnek, küldetésből főleg, van olyan skillem, amin már 2 betű is van az ikonján, ha jól olvastam az összefoglalóban, akkor itt 2 support gem is érvényesül egyszerre.
Bestinárium /vagy mi/ elég érdekes módja a random tárgykészítésnek, de tetszik
[ Szerkesztve ]
-
Har_melin
addikt
- prophecy: van, amiben egy fix unique esik, van, amivel a cuccokat lehet turbózni, van, ami csak plusz monsztákat ad be és van pár több részből álló sorozat is, a végén valami spéci jutalommal
- jewel: csak drop, de a kék/sárga darabokat utána ugyanúgy lehet craftolni, mint a többi cuccot, csak ezeken max három mod lehet.
- lab trial: nézd meg az összefoglalóban az Ascendancy és Labirynth pontok alatt.
- support gem: ami össze van kötve a cuccban az mind hat az aktív skillre (feltéve persze, ha használható vele), ezért olyan drágák a 6L cuccok.
Védd a fákat - egyél hódot!
-
TrollBalint
addikt
A prophecy-k elég változatosak, van ami tényleg nem ad semmit, van ami viszont nagyon értékes. Ha valamelyiket később szeretnéd használni, vagy el akarnád adni, tudod "seal"-elni is. Pl. a Queen Sacrifice prophecy (ami jelenleg a legdrágább) majdnem 17 exa-ba kerül. Érdemes egyébként mindig 5-6 prophecy-vel szaladgálni, ha van annyi slivered.
-
la_cc
addikt
Szerintetek nem túl könnyű a game már egy jó ideje? Ahogy nőtt a rutin-om, úgy veszíti el a játék a "kihívását" nálam... Most is kezdtem egy incinerate build-et és 90 közeledtén még mindig nem vettem rá magam, hogy átvariáljam a skill-eket, mert kb még a fele sincs bent, mert 1. leszarom, 2. nincs rá szükségem, mert hal minden egyből pedig kb. összedobált trash cuccokban mozgok.
Szerk.: mocskos op az elementalist ascendancy.
Szerintem kéne egy masszív nerf mindenre, hogy legyen benne nehézség ismételten vagy legalább valami nehezebb fokozat a softcore-hardcore közé.
[ Szerkesztve ]
-
sith7
nagyúr
válasz TrollBalint #17866 üzenetére
5-6 ?
általában, amint van 1 silver már megyek elkölteni, igaz eddig még csak 3 volt, gondolom később lesz több is, ha azt mondod, 5-6 az igazi
szerintem az adás - vétel az ráér még nekem, mivel szinte még semmim nincs, szerintem olyan exa - m sincsen még ... ... vagy van ?
mi ennek a rendes neve ? -
TrollBalint
addikt
Akkor helyes, ha egyből elköltöd én spóroltam vele mindig, de nem volt semmi értelme
Exa az az Exalted orb rövidítése, elég ritka, van aki hónapokig játszik és nem is lát olyat. Van akinek kiesik a 2. héten, de a játék elején még abszolút nem jellemző. De hogy picit jobb rálátást kapj, alapvetően az adás - vétel, az chaos orb- ban történik, és egy exa az 100+ chaos orbot szokott érni. Már az 1-2 chaos-ba kerülő cuccok is olcsónak mondhatóak (mire a mapozáshoz jutsz, lesz neked is chaosod ne aggódj )la_cc: Most hogy mondod, nekem is ezt tűnt fel, bár én betudom a rutinom növekedésének, de szerintem elhanyagolható azon skillek száma, amik nerfet kaptak, a legtöbb, valami boostot kapott. Ennek, szerintem nem lesz jó vége hosszú távon, de majd kiderül. Persze az új játékosoknak így lesz sikerélmény, de számomra a PoE az nem a vérpistikék játéka, hanem a keményebb, rutinosabb játékosoké. Ha olyan kell, megyek és játszok a Diablo 3-mal
-
sith7
nagyúr
válasz TrollBalint #17869 üzenetére
köszi a választ, ahogy magamat ismerem, örülök ha chaos - om lesz, nem exa -m
-
brunnehilde
senior tag
válasz TrollBalint #17869 üzenetére
Hát, fene tudja, a mapozást tényleg nem nevezném nehéznek, de azért Delveben 400-as szint környéke már elég ártalmas az egészségre.
-
la_cc
addikt
válasz brunnehilde #17871 üzenetére
És mégis mennyi idő (és szulfit ) után tudsz eljutni oda? A delve csak egy kiegészítő tartalom lett, sajnálom, hogy anno nem toltam az erre épülő ligával, messze a legjobb tartalom, amivel játszottam, talán a Harbi közelítette meg nálam. Breach-ről meg csak képzelni tudom, hogy milyen lehetett...
[ Szerkesztve ]
-
TrollBalint
addikt
válasz brunnehilde #17871 üzenetére
Az egy folyamatosan nehezedő, végtelen hely, szóval mindig lesz olyan része, ami "ártalmas az egészségre"
Az egy másik kérdés, hogy én még 120 alá nem tudtam menni
De ha már Delve, másnak is feltűnt, mintha nehezebb lenne, mint korábban? Úgy értem, hogy alacsonyabb Delve szinten is magasabb szintű lények vannak (legalább a 100 alatti részre értem)https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
sirdond
őstag
válasz TrollBalint #17873 üzenetére
szerintem ugyanolyan a Delve, mint előző ligában.
legalábbis én nem érzek különbséget Depth-MonsterLevel viszonylatban.[ Szerkesztve ]
-
brunnehilde
senior tag
Eltartott egy darabig az biztos, de legmagasabb szintű corrupted mapokat tolok, ahol valami 50%-os eséllyel van a mapon master, szóval elég jól jön a sulfit (4500 körül ad egy mapon ezen a szinten). Tolhatod még most is, most is az egyik legjobb bevásárolóközpont.
Azt nem tudom 100-as szint körül mi a helyzet jelenleg. Ha jól tudom 250-től már 83-as szintűek a monsták, de 400-nál már olyan extrákat kapnak, mint 700%-os critical strike chance... Szóval... Inkább visszavettem, mert harmadszor haltam meg, megint visszaestem 50%-ra, igy el nem érem a 98-as lvl-t sem. Nemhogy a 100-at.
-
la_cc
addikt
-
dante3
addikt
A TradeMacro által meghatározott árakra ti mennyire adtok? Legutóbb egy Spirit shield-et dobtam fel 2C-ért, mert ennyit állapított meg kb.-re! Pár percen belül legalább öten írtak rá, és az egyik 5C-t ajánlott érte, megkapta! Ebből gondoltam, hogy esetleg olcsón adhattam?
Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk!
-
brunnehilde
senior tag
válasz TrollBalint #17879 üzenetére
Rare itemeket nem egyszerű eladni. A három legjobb értéket beirom keresőbe, aztán az alapján árazom be én is, kivétel nélkül jóval alá megyek a legalacsonyabb árnak is, de igy is tömve vannak a raktáraim.
Neversink filterje érdekes, azt hinné az ember, hogy pontosabban be van lőve azért, figyelembe véve, hogy mennyire népszerű filter. A victarios flight cipőnél, és a chernobog pajzsnál mindig azt hiszem, hogy valami értékeset találtam. Pár napja meg ugye a 25 exás jewelt jelölte teljesen átlagosnak.
-
dante3
addikt
válasz TrollBalint #17879 üzenetére
Mármint a sárgákat esetleg túl, vagy alulértékeli?
Erre pl. 30C-t ír[ Szerkesztve ]
Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk!
-
brunnehilde
senior tag
Jut eszembe. Kezdőknek nem árt odafigyelni, hogy a legalacsonyabb árak a traden általában kamu árak. Egyből ki lehet szúrni, ha már több hónapja kint van az ajánlat, és ha meg akarnád venni, nem fog egy sem válaszolni. Valószinűleg pár hiéna csinálja, berakja durván alacsony áron, hogy te is valami hasonlót adjál meg, ő meg lecsaphasson rá és megvehesse.
-
kristof123
őstag
válasz brunnehilde #17880 üzenetére
Gondolom az unnatural jewelről van szó, ami viridian base és 49 junik viridian jewel van. Ha mindig nagy hanggal esne biztos vagyok benne, hogy jobban irritálna.
[ Szerkesztve ]
-
sith7
nagyúr
válasz brunnehilde #17882 üzenetére
csodás
-
brunnehilde
senior tag
Igen, az unnatural volt az. Ezek szerint nem lehet egyénileg alakitani a filtert, egy bizonyos tipusra ugyanazokat a filtereket lehet csak használni? Mert pl. a divination cardoknál is elég szépen meg van oldva, ott mi alapján dönti el, hogy melyik az értékes/értéktelen?
Szerintetek Cold penetration vagy elemental focus?
-
Mirman
őstag
válasz brunnehilde #17885 üzenetére
Név alapján dönti el Divination Card-nál. Jewelnél mivel az unidentified ezért ott csak a típusból tud kiindulni.
-
sirdond
őstag
Életem legjobb craftja, ráadásul rögtön az első resonator+fossil párosból. Mit szóltok?
-9 chaos res és 3 különböző Inc ES%, abból 2 is T1 roll. Kár, hogy a +Max ES, olyan rossz lett, majd később nyomok rá egy YOLO annul-t, hátha leszedi azt, vagy a +Int-et -
sirdond
őstag
Más: Valaki innen tud multi mod-ot craftolni?
-
sirdond
őstag
válasz brunnehilde #17889 üzenetére
igen arra. mennyiért tudnád megcsinálni? még egyelőre nem kell, ha sikerül craftolnom egy megfelelő fegyver alapot, akkor arra kellene majd.
-
sirdond
őstag
válasz brunnehilde #17891 üzenetére
azért ne ingyen
de te standard-on vagy, vagy a ligában? -
sirdond
őstag
válasz brunnehilde #17893 üzenetére
akkor mindegy, de azért köszönöm
na meg az alap sem jött össze, 300 alt-ból semmi említésre méltó
[ Szerkesztve ]
-
sith7
nagyúr
válasz brunnehilde #17891 üzenetére
A kraftolt cuccoknál is van tier limit ?
-
Pszicho
tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni?
6 socketes itemeket akarok 6 linkessé tenni orb of fusing- al.
Nagyon nem akar sikerülni, pedig ez előtt 2 íjat fölhúztam minimális befektetéssel.
A kérdésem az lenne, hogy ha ugye shiftet nyomva tartva pakolgatom az itembe az orb of fusing- okat, ha például egyszer csak sikerül a 6 link, de már nem bírok megállni és újra rákattintok, akkor nem marad 6 linkes az item és újból kap egy random linkezést?
Ha lenne egy olcsó itemem kipróbálnám rajta, de jelenleg nem tudom megtenni.Köszönöm a segítséget.
-
brunnehilde
senior tag
válasz Pszicho #17897 üzenetére
Látod, ez jó kérdés, de ha abból indulok ki, hogy pl. egy 4 linkesnél simán szétkapja a linkeket, akkor nem árt vigyázni. A kettőt amit összehoztál minimális befektetésből... Szerintem piszok nagy mázlid volt. Nem véletlen kerül annyiba, ha craftolni akarod a 6linket. Nem olyan egyszerű.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OLED TV topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPhone topik
- Spórolós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs