- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
BoneDragon
veterán
Eddig a pontig utáltam ezt a ligát, de végre sikerélmény... Elkezdtem több időd beleölni nexusba, olyan lootok esnek néha az állam kaparom. Most is 3db lvl21 Quality23%-os gem esett ami fejenként 2.5ex... Szerintem RNGGod le is vette rólam a mancsát abban a pillanatban.
-
BoneDragon
veterán
Időközben rájöttem, hogy nekem nem teljesen világos az oak flask. Arra ad pen-t, amelyik resist uncapped és a legmagasabb. Na már most nekem a cold és a lightning is capped, a fire meg 67%, mégis lightning pent ad. Valamit nagyon nem értek.
[ Szerkesztve ]
-
Genji
őstag
Craftoltam ma egy ilyet Double corruption se lett annyira rossz.
a splinter in your mind had called the dark wanting it all to fall apart
-
Badlof2k
senior tag
válasz BoneDragon #18203 üzenetére
Mert valszeg a flaskaval egyutt nem a fire lesz a highest uncapped, vagy egyeb plusz rest dobal rad valami amire a pent addja szal ha firet szeretned pennek akkor annak kell a zarojelesbe a legmagassbnak lenni.
[ Szerkesztve ]
"... kb kettot csapva a bossra siman egyhiteled ... "
-
tibee77
őstag
válasz BoneDragon #18203 üzenetére
Rajta van a flaskan hogy uncapped, tehat a zarojelben levö szam a fontos.az a legjobb ha minden res total egyforma mert akkor egyszerre kapsz vedelmet mind a 3 resistre es pen-t is.
Genji:az eleg bitang kesztyü, milyen rng-d van neked omg. XD
Latta valaki azt a synthesized shieldet redditen? O.o ennel nagyobb power creep ligat meg nem lattam. XD
[ Szerkesztve ]
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters
-
BoneDragon
veterán
válasz tibee77 #18206 üzenetére
Biztos hülye vagyok, de nem értem komolyan. Ezek szerint eddig tök rosszul használtam és észre se vettem. Szóval Cold és Lightning 75% alapjáraton, ami nálam capped, nem? Fire 67% ami uncapped és a legmagasabb. Nem értem.
How to kill Shaper With Winter Orb, 1 Exalted Budget. Ezt itt hagyom, kezdőknek sokat segithet ez a videó, elég jóra sikerült.
-
Mirman
őstag
válasz BoneDragon #18207 üzenetére
Nem sajnos . Ami a 75% mellett van zárójelben szám az az uncapped , az számít . A capped nem számít semennyire sem.
-
tibee77
őstag
Rosszul ertelmezed az uncapped-et.itt nem azt jelenti, hogy nincs meg a 75% es ezert uncapped, hanem a tenyleges resisted melletti zarojelben levö szam az uncapped, vagyis ami a max resist felett van.
-
la_cc
addikt
válasz BoneDragon #18202 üzenetére
Mi volt a taktika? Minél többet összekötni és rohangálni fel alá?
Szép munka amúgy.
[ Szerkesztve ]
~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~
-
brunnehilde
senior tag
Consecrated path sebzése nagyjából igy oszlik el: 45% lightning + 35% fire + 20% cold. A DPS 65.000.
Elemental Proliferationt használok, ahol ugye 20% chance to shock, freeze, AND ignite. Más forrásból még hozzájön mindegyikhez 5%. Vagyis 25% eséllyel okozok elemental ailmentet.
Egy monstán aktiv lehet akár mind a három is egyszerre? Ha tömegbe teleportálom magamat, az egyiket fagyasztom, a másikat sokkolom, akkor az tovább terjed minden közelben lévő monstára is. Elvileg. Függ a DPS-től az, hogy tudok-e elemental ailmentet okozni?
Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal..
-
Genji
őstag
Ice bite + Herald of Ice + Herald of Ash + Herald of Thunder 4 socketben fog nekem Frenzyt generálni? Main skill amúgy WO. Olvastam valamit, hogy generál de nem megbízhatóan. Ez mégis mit jelent? Van vkinek tapasztalata?
a splinter in your mind had called the dark wanting it all to fall apart
-
tibee77
őstag
Hat elmeletben igen de a heraldok közül pl. csak a thunder az ami curse-öt is megbizhatoan tud felvinni mobokra.hoi es hoa mar nem olyan jo erre .frenzy-t generalni majdnem ugyanaz.de legegyszerübb ha te magad probalod ki. 😃
-
BoneDragon
veterán
-
rumkola
veterán
válasz BoneDragon #18216 üzenetére
-
TrollBalint
addikt
Basszus... most esik csak le....
Tegnap este láttam a cikket, gondoltam, majd ma jól elolvasom, de nem esett lehttps://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
Har_melin
addikt
Még egy részletes videó a nexus kihasználásáról, ezúttal ZiggyD-től. Biztosan azért is, mert most kevesebbet játszom, de ez a rendszer szerintem még ebben az átalakított, használhatóbb formájában is irgalmatlanul túlkomplikált szerintem.
Védd a fákat - egyél hódot!
-
paltom
tag
Uhh most tértem vissza 1,5-2 év után, kb nem értek semmit.
1. Irja hogy beszéljek Helenával a hideoutba de nincs ott.
2: Miért nem tudom használni a sharpening wheelt, bowmakert, artisant workbechet stb?
3: Mi ez a menagerie? Hogy tudok elfogni beasteket?Illetve mivel bővült a játék még? Atlasnál szálltam ki kb, azóta nem tudok semmi újról a fentebb soroltakon kivül.
Ryzen 5 3600, RTX 3070
-
simondr
senior tag
válasz Har_melin #18219 üzenetére
egyet értek abban, hogy túlkomplikált a nexus dolog.
Viszont azt kell mondjam, hogy ha ráérzel az ízére, akkor elképesztően magába szippant
Ezekkel az átalakításokkal sokkal használhatóbb lett, és baromi jó rewardok vannak egy-egy distant memory teljesítésénél.Amivel továbbra sem tudtam megbékélni, így 3 hét után sem, az a fractured itemek synthetize-olása.
Borzasztóan bonyolult, sima "mezei" cuccok összeolvasztásával kb garantáltan nem tudsz jót csinálni stb... -
BoneDragon
veterán
válasz simondr #18222 üzenetére
Engem jobban zavar a memory fragment kergetése. Tegnap 5-ből 4x lezárta az utat kb 3mp-en belül és nem tudtam semerre menni.Ráadásul Whirling Blades-el közlekedek ami nem éppen a lassúságáról hires... Van is erről poszt redditen. Ha ezt kijavitanák nem lenne problémám az itemekkel se. Az igazi rng ahogy eddig minden.
-
simondr
senior tag
A kockák összekötögetése csak a challenge miatt kell, egyébként nem az a lényeg hogy össze legyen kötve 100 mem fragment.
Az a lényeg hogy az areakat buffold mem modifierekkel és úgy told le. Valamint az se hátrány ha eljutsz a distant "reward name" memorykhoz.
Itt a reward name pedig lehet breach, perandus, harbinger, currency stb... -
TrollBalint
addikt
bemész a distant memorybe, megcsinálod és kapsz a végén modifier-t, amit egy + alakban rárakhatsz 5 node-ra. (Csak aktivált node-ra megy rá, ami csak "planned" az nem számít). Egy ilyen node-n max 5 módosító lehet. Egy rámehet többször is, viszont többnek is számít. Vagyis, ha raksz egy node-ra 2 olyan módosítót, hogy 20% esély shaper item dropra, akkor lesz rajta 2x 20% esély, és az 2 helynek számít, azaz már csak 3 módosító mehet rá.
Amit Har_melin linkelt legutóbb ZiggyD videót, annak a végén van hasznos tanács, hogy érdemes csinálni. (leírni körülményes, de a videóból kb 40 mp megérteni )Plusz, ami az új pach egyik legnagyobb pozítivuma, hogy ha mozgatod ezeket a node-kat, akkor nem veszti el a ezeket a módosítókat. (Ha a queu-be rakod vissza, akkor viszont már igen).
Har_melin: Hogy érted, hogy túlzottan komplikált?
https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
brunnehilde
senior tag
Igy néz ki a nyomozásom jelenleg. Nyugodtan mehetek Tora és Elreon safehouseba, nem? Mielőtt a főbanyát meglátogatnám. Jók a helyetteseik (Korell és Vagan), ők fognak a helyükbe lépni.
-
Har_melin
addikt
válasz TrollBalint #18230 üzenetére
pl. úgy, hogy külön magyarázó videók kellenek ahhoz, hogy hogyan tudod mozgatni a darabokat (sőt, hogy egyáltalán lehet őket mozgatni), hogy mikor fog hatni a megszerzett mod, stb. Továbbra is enged berakni modult olyan helyre, ahol utána nem tudom megnyitni és átlépni rá. Még a most, egy hónap után kirakott FAQ-ban sincs benne pl., hogy csak a közvetlenül mellette lévő nodeok kapják meg a bónuszt. Ami azért külön szép, mert a liga elején az volt, hogy minden egyes, összekötött elemre érvényes lesz.
Ezek nem olyan dolgok, amikre intuitív módon, a játékot egyébként ismerve magától rájön valaki.
-
paltom
tag
Nem akarok új karaktert inditani ahhoz. Sose voltam több karakter hive, egyik játékban sem. Tehát akkor várnom kell az újdonságokra következő ligáig hogy átkerüljenek standardba?
Voltax Sulphite-ot hogy tudok szerezni? már megcsináltam pár mapot, de nem esett egy se.
[ Szerkesztve ]
Ryzen 5 3600, RTX 3070
-
TrollBalint
addikt
válasz Har_melin #18232 üzenetére
Így már értem. És azt kell mondjam, hogy annak ellenére, hogy nekem nagyon bejön a Nexus (még úgy is, hogy nem jöttem rá a mozgatás mikéntjére ) tényleg elég gáz, ahogy mostanában a GGG viselkedik. Pár ligával ezelőtt ilyen contenteket nem adtak volna ki, amiben így hemzsegnek a hibák és ezt már nem tudom arra fogni, hogy teljesen átcserélték a mestereket, meg azt a részét a játéknak.
Nekem nagyon olyan érzésem van, hogy a háttérben van valami. Átszervezés, kiléptek jópáran, vagy a tapasztaltabbakat átrakták a PS4 projectre... bármi, amit nem tesznek publikussá.
Mindenesetre remélem, ez a jövőben pozítivan fog változni. Főleg, mert nekem eddig ez a content tetszik a legjobban, én nagyon élvezem ezt a pakolászosdit, már csak arra szeretnék rájönni, hogy lehet jó cuccokat craftolni, amit megéri eladniViszont, én nem találkoztam olyannal, hogy engedett volna olyat lerakni, amire nem tudok átmenni. Ellenben olyannal már igen, hogy hiába próbáltam megszerezni a distant memory jutalmát, nem aktíválódott és nem kaptam semmiféle modifier-t. Persze a node utána eltűnt
paltom: Randomra adja be. A ligában megemelték az esélyt, hogy egy master feltűnjön a mapon, 16%-ról 20-ra, de nem tudom, hogy standardon is bevezették-e ezt. Megfelelő scarabbal lehet force-olni, hogy feltűnjön a mapon.
brunnehilde: Ha bemész a Mastermindhoz, bukod az alattvalók safehouse-it. A Betrayal ligában lenullázódtak, de a Synthesis-be csak X %-ra visszaesik, ha jól tudom. Nem tudom standardon, hogy van, de én javaslom, hogy először oda menj be, és csak a végén a Mastermindhoz.
[ Szerkesztve ]
-
simondr
senior tag
-
Badlof2k
senior tag
válasz TrollBalint #18235 üzenetére
Hat van baj it ott az teny , de mindig volt bug meg finomhangolas az utobbi ligakban, ugyanakkor messze jobban tetszik mint a Betrayel , nem halok meg random attol hogy ramugranak a semmibol meg kb kinyirhatatlan miniboss lol , tobb controllom van afelett mit csinalok es mit szeretnek szal nekem tetszik , a ps4 re meg tenyleg rafer egy brigad mert ott most tolom van mit javitani de elvezem nagyon
-
TrollBalint
addikt
válasz Badlof2k #18238 üzenetére
ja, én is élvezem (mondjuk annak idején nekem a betrayal is tetszett). Talán ez tetszik eddig a legjobban, a Betrayalban maga a mechanika tetszett nagyon, itt pedig úgy a minden. Hogy én építgetem a "labirintust" olyan bónuszokat szedek össze, amiket "akarok". Csak hát messze nem olyan hibamentes, mint más ligák.
Bár azét nem szép tőlük, hogy a memory fragmentek kvázi megszerezhetetlenek, ha nincsen olyan movement skilled, amivel lehet átugrani platformokat (blink arrow, lightning warp, flame dash, leap)https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
brunnehilde
senior tag
válasz TrollBalint #18235 üzenetére
Torahoz bementem. Tora és Korell bukta az összes csillagját, Guff lett a vezér, neki megmaradt egy. Szóval Elreont hagytam, inkább a banyát választottam.
-
TrollBalint
addikt
válasz brunnehilde #18240 üzenetére
ja igen, a safehouse-ba megjelenik mindenki, aki az adott leaderhez tartozik, és mindegyiknek van - természetesen a rangjának megfelelő loot-tal rendelkező - szobája. Szerintem jobban megéri oda bemenni, mint a Mastermindhoz.
-
Har_melin
addikt
válasz brunnehilde #18240 üzenetére
Az egyes safehouseok szerintem sokkal jobban megérik, mint a banya. A researchben pl. Vorici fehér socketeket pakol a cuccokra, de ettől nem lesznek corruptok - offcolor igényű buildekhez ideális. Az inteventiont meg kár hagyni lenullázódni, főleg úgy, hogy Cameria és ITF is jó bónuszokat ad a safehousehoz.
-
Badlof2k
senior tag
válasz TrollBalint #18239 üzenetére
Azert Leap slam messze nem jo foleg maze es a vaal city alapuak ahol otmillio ajto meg jarat van foleg psn ahol rohadt korulmenyes atugralni a mobokat mert rendre beleugrok a tomegbe a targetolas miatt szal , a Wobos witchennek kb atszaladok mindenen mert onslaught , quick silver meg 30as boots es suhanok flame dashel meg atugrom a tomeget szal azzal jobb (de ez pcn van psn jugger tectonic slames karimvan) meg neha furan baromi hamar ossze esik a memory pedig szimpla kiosztas jol jarhato es tudom skippelni a mobok tobbseget mire a 3ik vagy 2ik szal utolso stabilizalohoz jutok ramesik az egesz 😁
[ Szerkesztve ]
-
TrollBalint
addikt
válasz Badlof2k #18243 üzenetére
Ez utóbbi jelenséget én is megfigyeltem, pedig annyira nem lassú az a pathfinder... Rendszerint nyomok mindent, quicksilver, phaserun, de egyszer-kétszer előfordult, hogy ez is kevés volt.... na mindegy, én még együtt tudok ezzel élni.
És milyen a PS4? Azt hallottam mástól is, hogy ott a targetolás nehezebb, de úgy összességében a játékélmény milyen? (Tervezek venni egy PS-t, bár úgy néz ki idén már nem, úgy hogy jövőre. Nem baj, tavaly is ezt mondtam )https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
la_cc
addikt
válasz TrollBalint #18230 üzenetére
3 hete játszom kb. ezt a ligát, kurvára nem tűnt fel, hogy lenne ilyen módosító. Ebből is látszik, hogy mekkora szar ez a tartalom. Este ránézek megint, hátha összeáll a dolog fejben.
Részemről esélyes, hogy megy a pokemon tartalom mellé ez az egész.
[ Szerkesztve ]
~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~
-
Badlof2k
senior tag
válasz TrollBalint #18244 üzenetére
Nehez lenne par mondatban elintezni, majd lehet kesobb mikor idom enged leirom, egyebkent nekem tetszik foleg a kontroleles iranyitas , igaz szokni kell de nem nehez , a trade elgondolas nemrossz de lenne finomitani valo rajta , meg nemis fps es crash problema
-
rumkola
veterán
válasz TrollBalint #18244 üzenetére
gondolhatod...
kontrollerrel inventoryzni, targetolni, statokat összehasonlítani
már Dio3-ban is csak a multishot DH volt játszható úgyahogy, amerre mentél erra lőttél :)
egyedül a movement oké[ Szerkesztve ]
-
Badlof2k
senior tag
válasz rumkola #18247 üzenetére
Lehet hogy Dio3 fluentebb de nem nehezebb a Poe se a statokat ossze nezni se mert csak egy sticket nyomsz le invbe es mar ossze is parositotta 🙄szal eleg lol .. targettel es merre lovok megyekkel sincs baj egyedul amit fentebb irtam memory fragmentbe maceras .
-
brunnehilde
senior tag
Szóval azt mondjátok, hogy a banyát lehet hanyagolni, és inkább folyamatosan tolni a többi safehouset? Mondjuk ezektől a veiled hülyeségektől én nem dobtam hanyatt magamat, Ser Davos jobb kezének ujjain meg tudom számolni, hányat adtam el eddig. Alapból gyenge itemeket ad, aztán arra pakolhatom a modokat, sokra nem megyek vele. Most a banyánál kaptam olyanokat, amelyekre kétszer rakhattam rá a modot, nyakam rá, hogy azok is csak a helyet fogják foglalni a raktárban, pedig rám aztán nem lehet mondani, hogy drágán adom a dolgaimat.
-
Badlof2k
senior tag
válasz brunnehilde #18249 üzenetére
Ott a veiled modok a fontosak mert utanna emlekeim szerint ha feloldod megkapod a craft banchbe 🙄 igylehet akar +48% qualitys crites cuccot craftolni(persze ehez nem csak a veiled mod kell), plusz chargeok , dmg modositok stb. szal ha maga az item fos is a veiled mod tobbet erhet .
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen notebookot vegyek?
- BestBuy topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- PlayStation 5 Pro teszt
- Milyen légkondit a lakásba?
- Lightyear - befektetési app
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Formula-1
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512 SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest