- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Google Antigravity - ennyi volt?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vérnyomásfigyelést is ígér az Oppo Watch X3
Aktív témák
-
Crion
aktív tag
Az bemenet lesz...
-
Sajtly
csendes tag
Na mostmár teljesen belekavarodtam én is. Télleg marhaságot írtam a másik topicba. Kimenet van a hifimen, csak eddig azt hittem hogy az opticai egyszerre kimenet és bemenet is. egyébként az mire lenne jó ha a hifit rákötném egy hangkártya opticai bemenetére?
-
Cos
senior tag
-
Sajtly
csendes tag
Egyébként egyik Panasonic hifin sincs video kimenet. Ja és az enyém a MO-n kapható legjobb tipus. Szóval nem vágom ezt a VCD feliratot. A leírásban is érdekes dolgok szerepelnek.
idézet:
''élvezheti a hatcsatornás lejáccás előnyeit, ha a készülékhez rádió-erősítőt vagy háttérhang processzort csatlakoztat és DTS formátumu CD-lemezei vannak.
A DTS jelek csak a digitális csatlakozón jelennek meg.
Mi az a háttérhang processzor/mi az a DTS lemez?? -
Viktor77
titán
Minidisc-re, vagy más optikai bemenettel rendelkező egységre tudsz vele másolni.
A kijelzőn azért láthatod a VideoCd feliratot, mert költségcsökkentés céljából, egy panelt használnak az összes minihifihez(persze tipuson belül). Persze ha van rajta tv-kimenet akkor tud VideoCd-t lejátszani. -
Sajtly
csendes tag
Hy! Vettem egy Panasonic Hifit. Van rajta optical out. Ez pontosan mire jó? Egy kis sapka takarja.
Ja és a kijelzőn napfénynél látni egy Video Cd feliratot. Lehet hogy tud VCD-t lejáccani?
Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5430 üzleti laptop (14", i5, 16GB RAM, ÚJ 500GB SSD, 93% akku)
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S25 256GB - Menta - Samsung.hu, Garanciális, Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy A56 5G Awesome Graphite 128GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- PXN V9 Gen 2 Kormány+Pedál+Váltó BONTATLAN!
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 Ti 16GB Lian LI LANCOOL207 ADATA 850W
- iPhone 12 Pro Max 256GB Mobiltelefon
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest