- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tálydi
senior tag
Sziasztok!
Van egy elég furcsa(?) problémám, és ebben kéne segítség!
Tehát, egy B1es vectrának aminek a hátsó lökhárítója B2es, nagyobb tempónál(kb 135-től) isssszonyatosan libeg, vagy 15cm-t és egy patent a lökhárítón el is engedi magád néha. A probléma az, hogy hiányzik a lökháritóból(ha be nézel az autó alá akkor látod, tehát belül van) két alkatrész amit nem tudom pontosan hogy hívnak, talán valamilyen dob lemez, a lényeg az,hogy az egy merevítő, ami a lökhárítót kapcsolja össze,/sajnos nem tudom mivel, mert ugye hiányzik/ és valamilyen 90° os elem, ilyen negyed hold alakú.Elnézést a hanyag megfogalmazásért,de pontosan csak ennyit tudok mondani, ha valaki tudja mi annak az elemnek a neve, és hogy hol(lehet bontó is) lehet kapni, mennyiért az szóljón!
Előre is köszi
Eeeeh, what’s up, doc?
-
nagyúr
Van két darab hátsó féktárcsám, Zimmermann (278mm, Vectra C, Signum) és hozzá 4db Mintex betét. 20-ért odaadom.
Declare var, not war. - Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.
-
Szplöttyy
senior tag
Sziasztok!
F és G Astrákról szeretnék 1-2dolgot kérdezni:
-F Astra milyen motorral, és milyen ársávban érdemes nézelődni ahol nem széthajtott példányok vannak? Mennyire szervízigényesek?Jellemző hibák? Hány KM-ig "használhatók" nagyobb ráfordítás nélkül?
-Ugyan ez a kérdés, csak G Astrával
-Légzsák, ABS, Klíma, Szervó, Elektromos ablak ami kell.[ Szerkesztve ]
Smoke & Torque
-
ocsi19
senior tag
-
k.
őstag
Gratula!
Remélem jövőre mi is csatlakozunk az Astra H-sokhoz.
Addigis az Astra G-sek táborát erősitjük -
JanR
addikt
B(1) Omegaba cserelhetek ugy elso lampakat (pl projectorosra), hogy azt ne kelljen engedelyeztetni? Vagy valami ilyesmit olvastam rola.
A lenyeg az, hogy nagyon meg vannak sargulva a buraim es szeretnem cserelni
Mod: esetleg valakinek egy B omega kartelja nincs? (most olajcserenel derult ki, hogy szar a csavaron a menet es mar a karterban is szetba**ta, de halistan meg nem szivarog/nem fojat, de minnel elobb kicsereltetnem!
+ Fedelzeti computert utolag is lehet B omegaba tenni? Itt azt a muszert ertem ami a fogyasztast meg meg par dolgot mer. ( Van egy kijelzom, ami a radiot, idot es a kulso homersekletet irja ).
Szoval ezt szeretnem:
Ez helyett:
[ Szerkesztve ]
-
csaresz002
senior tag
ez egy sima B2-es Omega lámpa. nyugodtan berakhatod
bár nem fogsz ugy vele látni mint a sima foncsorossal. ez sajna Opel Omega betegség.
egy ismerősöm lepolírozta a foncsoros lámpáját kivülről,egész jó lett. de egy idő után ismét bemattult
[ Szerkesztve ]
××XXx××"Ha az alkohol akadályoz a munkában, hagyd abba a munkát!"××XX××
-
JanR
addikt
válasz csaresz002 #12620 üzenetére
Sima foncsoros? A mostani lampaval sem latok sokat, ennel azert sokkal tobbet szeretnek eszrevenni. Nagyon zavaro, hogy a bura be van sargulva es a tompitott az halal
A sima foncsoros milyen? Tudsz rola kepet mutatni?
[ Szerkesztve ]
-
helkis
veterán
igazából, akkor nincs vele szenvedés, ha van benne E-betü..
vaterán szoktak hirdetve lenni gyári cuccok angliából kocsikhoz, ott nézz körbe, mert ez szvsz csak valami gagyi kínai utángyártott vacak..
én is hajtok projis lámpát az astrához, de horror áron van egy szett..szerintem a ráncfelvarrás utáni omegára gondol: [link]
"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
Henk
veterán
Na úgy néz ki elkészült a vas, legalábbis amiket egyelőre beterveztem. Első-hátsó lámpák kicserélve, kerekek felkerültek meg a műszerfal-középkonzol világítás fehér ledre cserélve. Ja meg az első féket átalakítottam hűtött tárcsásra.
Mondjuk a cél az volt, hogy minél jobban őrízze a gyári jelleget.Majd még a 2 első lengéscsillapítót kicserélem de azt már csak jövő hónapban.
[ Szerkesztve ]
-
JanR
addikt
Elektromos ablakemelot maceras utolag beepiteni? (Hatso 2 ablak / Omega B1, meg mindig... )
-
csaresz002
senior tag
ilyen a sima foncsoros: [link]
elektromos ablakot elég egyszerű. cserélni kell elől a gombokat, hátul betenni a motort,a vezetéket behuzni a B oszlopig. elméletileg elő vannak készítve vezetékileg. nálam legalább is. na meg 1-1 kapcsolo a hátsó ajtókba.
××XXx××"Ha az alkohol akadályoz a munkában, hagyd abba a munkát!"××XX××
-
wwhy
veterán
hasonló elektromos kérdésem lenne, csak tükörben C Corsába (2006) utólag lehet beépíteni? vagy valami tippet, hogy miért lazul ki/hogyan lehet megszorítani a manuális tükörállítót? 1-2 kátyú, rosszabb út, és főleg a jobb oldali máris enyhén a föld felé néz, majd nem sokkal utána, 4-5 kátyú, a bal oldali is
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
csaresz002
senior tag
-
fero02
nagyúr
válasz csaresz002 #12636 üzenetére
"ajánlok egy új univerzális tükör szettet"
Ez lehet engem is érdekelne...
-
wwhy
veterán
válasz csaresz002 #12636 üzenetére
hol lehet kapni ilyen univerzááááális csodát?
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
fero02
nagyúr
válasz csaresz002 #12639 üzenetére
Maradjunk a haverod linkjénél.
-
wwhy
veterán
válasz fero02 #12640 üzenetére
az este szétnéztem az ebay-en, ott lehet is kapni valamiket, sőt, tükörbe integrált index is van de ezek sem teljes készletek, motort külön kellene venni.
-
fero02
nagyúr
Én tuti nem tennék ilyen bóvlit a kocsira.
Akkor inkább veszek bontóba gyárit, vagy bárdiba utángyártottat olcsóbban kicsit és azt szerelem fel.
Kezd már kicsit sok lenni az M3-as tükörből, a led csíkból, a day line fényszóróból és még lehetne sorolni...
Ha mindez gyári, akkor egészen más, de számomra már kicsit sokk és unalmas, h szinte minden "piszkált" autón ezt látod.
Hol van itt az egyediség?[ Szerkesztve ]
-
JanR
addikt
Omega B1-nel maceras hangfalakat cserelni? Mert a jobb elso ajtoban levo mar nagyon recseg es arra gondoltam, hogy raknek bele akkor mar ertelmesebb hangszorot, viszont igy mindet cserelnem. Maceras a melo?
-
csaresz002
senior tag
ajtó kárpitot le kell venned. úgy férsz hozzá csak,mert a rács ami rajta van belülröl van fogatva körmös alátéttekkel vagy mivel.
3 csavar asszem kilincs környékén,meg a kárpit oldalán/alján még pár darab.××XXx××"Ha az alkohol akadályoz a munkában, hagyd abba a munkát!"××XX××
-
fero02
nagyúr
válasz csaresz002 #12648 üzenetére
Neem, oda nem az való, mert nem rugalmas. Oda gumiám pasztát kell tolni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen SSD-t vegyek?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Politika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Xbox tulajok OFF topicja
- Automata kávégépek
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- További aktív témák...