- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz Calogero #12780 üzenetére
Én eddig csak két fém szelepsapka szetten vagyok túl. Vettem olyat, ami hatlapfejű, meghúzható. Próbálkoztak, látszott a fékporban, de megmaradtak. Mostanra hoztak villáskulcsot. Esne le a kezük.
Declare var, not war. - Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.
-
Mulderpapa
aktív tag
válasz tzsolesz #12799 üzenetére
Köszi.
Nekem valahogy az 5 ajtós feneke jobban tetszik, meg hát a CDX az CDX.
Ami viszont vicces, hogy a 4 ajtóson a hátsó szárny egy gyári 5 ajtós Vectráé volt. Egyáltalán nem számítottam arra, hogy a következő autóm, egy ugyanilyen színű 5 ajtós lesz... Milyen jó lenne most az a szárny."Az élet túl rövid a pendriveok biztonságos eltávolításához"
-
Manitou
veterán
Szerintetek mennyire reális az ár?
[link]A km valós. Megkímélt keveset használt.
-
k.
őstag
válasz Manitou #12805 üzenetére
Az ár szerintem reális, viszont van egy kis baj ezzel. Az, hogy sokan inkább vesznek 100-150k-el rendelkező F astrát, de légzsákokkal, klimával, meg mindennel mint egy fapadot kevesebbel. De ez nem azt jelenti, hogy senkinek nem kell, csak annyit hogy lasabban viszik el.
-
Manitou
veterán
Nem venni akarom, egy rokonom árulja, csak gondoltam belinkelem.
k. ja, sajna emiatt nehezebb is eladni. Ma már sokan jóval felszereltebbeket keresnek, illetve olyat ami klímás.
No mindegy majd csak elmegy. Hiénák(autókereskedősök) már jelentkeztek páran. 600-ért vitte is volna az egyik, alig akart elmenni.[ Szerkesztve ]
-
csaresz002
senior tag
gond....gond....gond.... valami mindig van ezzel az autóval
bal első kerék menet közben nyöszörög. mintha hozzá érne a fékpofa a tárcsához plusssssz mintha a gumihoz is hozzá érne valami.... valami rohadt idegesítő de érdekes hogy nem folyamatosan szól,hanem bizonyos kerék fordulásnál....
azt már nem is mondom,hogy erőtlen lett,klímával alig akar menni,fulladozik,alapjárat ingadozik,van hogy 4-500-ra áll be.....
[ Szerkesztve ]
××XXx××"Ha az alkohol akadályoz a munkában, hagyd abba a munkát!"××XX××
-
fero02
nagyúr
válasz csaresz002 #12807 üzenetére
Hol laksz, ha szabad megtudni?
-
proper
őstag
válasz csaresz002 #12812 üzenetére
az engem is érdekelne
lehet ki kéne ganézni az alapjárati motort, klimával nekem is erőtlenebb lesz
de hát nem mai gyerekek már -
csaresz002
senior tag
ismerősöm 6300km-rel vett egy 1500ös kocka ladát egy öreg néni-é volt,csak a boltig ment el néha néha,meg vissza,új szaga nem volt,viszont teljesen korrekt az autó,mindene rendbe van,nem is rohad(garázsban tartott) nem rég adott rajta tovább. asszem 40ezer km-rel.
[ Szerkesztve ]
-
proper
őstag
hamár mindenki képet linkel
Omega B2.0 16v
automata
LPG -
proper
őstag
válasz csaresz002 #12819 üzenetére
kék/lila gyári szin
a felgent multhéten adtam el
ez gyári b vectra irmscher
de ide is belinkeltem hogy eladó még annó -
proper
őstag
válasz csaresz002 #12821 üzenetére
mostmár rendbe van az eleje, megvannak a lámpa alatti bajusz müanyagok is
most megyek majd nyaralni vele pénteken görögbeutána vadászok rá jelnélküli rácsot meg ködlámpás lököst, meg ha engedi a költségvetés egy börös belsöt ha lehet "c" omegáét
ha el nem kel közbe mert jobb lenne egy V6 C-s[ Szerkesztve ]
-
csaresz002
senior tag
egy hozzászólásba is beletudod tenni ám a képeket na meg 5 percig tudod szerkeszteni a a hozzászólásod (csak szólok mielőtt jönne egy moderátor)
szép az Omega....ez a kék belső házi? vagy lehet kapni?
[ Szerkesztve ]
-
JanR
addikt
Segitsetek nekem, a bajom mar csaladi baj is
Az aposomnak egy Omega A-ja van, a baratnom novereeknek egy Vectra B-juk, nekunk meg ugye egy Omega B-nk.
Mitol van az, hogy megyek az autoval siman (mashogy hogy is mennek) es fogja magat a motor es egyszer csak megall. Nem lefullad, hanem megall, aksi visszajelzo es katalizator visszajelzo kigyullad. Utana poccre indul a motor. Nekem ma csinalta eloszor reggel, de az aposomeknal mar regebb ota problema. Nem szeretnek mondjuk autopalyan igy jarni, vagy elozes kozben.
Valakinek volt mar hasonlo problemaja? Jo volna, ha valaki segitene, mert ezt minnel elobb javitatnam, vagyis azonnal.
-
proper
őstag
válasz Mulderpapa #12831 üzenetére
köszi
sima központis van benne nem a hengerenkénti, még az elöző gazda rakatta bele
ha normálisan karban van tartva mint az autó akkor nem lehet vele semmi gond
egy szüröt kell cserélni meg a reduktorban a membránt nagyon más dolga nincs vele az embernek kb évente kell megejteni ami kijön 7-8k-ból200.000km után kb most kelett kicserélni az injektorokat mert azért száritja öket
de 10k-ból megusztamde ha valaki mostanában épitetne be akkor a hengerenkéntit ajánlanám
-
Mulderpapa
aktív tag
válasz proper #12833 üzenetére
Nekem hengerenkénti BRC van benne, szintén az előző tulaj rakatta bele, viszont nagyon el volt hanyagolva. A szűrők pl. 4 év alatt nem voltak cserélve, ezért 2 injektor teljesen meghalt, aminek darabja 20k volt. Utána jött a rángatás, amivel 2 hónapon keresztül küldözgettek a szerelők egymáshoz, és a végén kiderült, hogy a trafó és a lambdaszoda hibás. A legjobb a dologban, hogy a BRC-hez egyedül Pilisvörösváron tudnak hozzányúlni, mert csak nekik van hozzá alkatrészük, gépük.
Most, hogy rendbe lett rakva, (lekopogom) teljesen jól működik.
8800 Ft volt a legdrágább tankolásom. (50l)"Az élet túl rövid a pendriveok biztonságos eltávolításához"
-
fero02
nagyúr
válasz csaresz002 #12836 üzenetére
Azért sokszor az sem szent írás, amit a gép mond...
-
Boxer001
veterán
Jó kis autók ezek az opelek...
-
csaresz002
senior tag
úgy látom valami front van az opeleknél is
jövök haza,megtorpan az auto a körforgóba,majd kigyullad a check engine..... erő meg semmi az autoba...nyakam rá hogy megint a légtömegmérőt ette meg
-
insyde5
aktív tag
Sziasztok
Opel astra f 93' . X20xev motorral : menet közben elmegy a muszerfal ellenörzö piktogramok világitása és e közben elkezd folyamatosan világitani a TÖLTÉS lámpa. fordulatszámmérö mutato hol leesik 0 ra hol mutatja az éppp aktuálisat, benzin, vizhöfokmérö beáll egy irányba ( pl kék széle, piros széle)
slussz kulcs visszaforditása, majd ismételt gyujtás ráadás után szintén csak a TÖltés világit folyamatosan. benzin és vizhöfok mérö egy magasságban.
Uzem közben semmi más probléma , megy , minden müködik.
Majd pihen egy idöt( pl 1 ora) gyujtást ráadom, minden ( motorkontrol kézifék, abs fel majd elalszik stb ) üzemszerüen világit , pöccröffre indul, muszerfal minden piktogramja sötét. és ujra menet közben ( 20-30 km után) ismét az elözöb en emlitett jelenség
: TÖLTÉS világit , benzin piros szélén, höfok kék szélén, ford szám méro h 0 a hol aktuálisnak megfelelö.
km orát kiszedtem csatlakozo kábelek épek, nincsenek kimozdulva, de még eloxidálodva sem .
vmi tipp??????
-
k.
őstag
válasz csaresz002 #12845 üzenetére
Az biztos. 1 hónapjra oldották meg nekünk(Astra G) a klima problémát-motorvezérlő elektoronika csere- 2 napja megint szar a klima.
-
fero02
nagyúr
Azért ha jobban belegondolunk...vannak ezek a 10-15 éves autók, amikben relatíve kevés elektronika van...az idő múlásával egyre többször és egyre több elektronika hiba jön elő.
Mi lesz akkor, ha a mai modern, elektronikával rogyásig tömött autók elérik ezt a kor és elkezdődik ott is ez a folyamat.
Ha csak az anyagi oldalát nézzük, már a fentebb említett korú autók esetében is vannak néha bizony eléggé zsebbe nyúlós alkatrész árak, akkor mi lesz ezekkel a mesterségesen drágán kitartott alkatrészárú kocsikkal?És akkor még arról az időről nem is szólt a téma, amit azzal kell eltölteni, h egyáltalán hozzá tudj férni az adott ketyeréhez...nameg a az esetleges spéci szerszámok áráról...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest