- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
Új hozzászólás Aktív témák
-
ladybug
őstag
Hazajöttünk Magyarországra és egyfolytában tüsszögök, de valami irdatlan mennyiségben. Épp most néztem a pollentérképet. Szuper. Teljes országra kiterjedő maximális pollenszennyezettség van. Ez van, akkor marad a tüsszögés. Reggel sajnálatos módon még fejfájás is társult hozzá. Hogy ez most velejárója vagy sem, az mellékes.
Valaki tudna azonban tanácsot adni, hogy lehet kicsit jobban elviselni ezt az időszakot?Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
Integra
titán
válasz venember83 #41096 üzenetére
az szerencsére nincsen, ellenben olyan van, hogy valami zsebfoskutyát kibasznak az erkélyre és az meg ugat mint a fába szorult féreg... egyáltalán minek tart kutyát lakásban.. de ok, nem gond, de az, ohgy 150 másik családot nem hagy aludni ... komolyan, elképesztő, hogy az emberek mennyire nem figyelnek oda a környezetükre és a lakótársaikra..
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
BlacKSouL
addikt
válasz ladybug #41102 üzenetére
Augusztusi kizárólagos szezonális allergiámra (tüsszögés, torokkaparás-tüsszögési inger, előrehajolásnál indokolatlan azonnali orrfolyás) nekem az Allergodil orrspray (napi 2) és a Cetirizin hexal (napi 1) segített, gyakorlatilag azonnali hatással.
Idén viszont otthon egyáltalán nem észlelem a tüneteket, elképzelhető hogy a klíma ionos plazmaszűrős bizbaszának. Melóban kicsit érzem, de nekem mintha késne a szezon.Aláírás (nem kötelező megadni)
-
EQMontoya
veterán
válasz FehérHolló #41095 üzenetére
Igen, de nem ér ciklust és gotot használni.
Csak hogy fájdalmat is okozzak:
Árpád ***: GetLunchPlans()
Miklós ***: SIGSEGV11
Miklós ***: Exception: calling of pure virtual function[ Szerkesztve ]
Same rules apply!
-
nagyúr
amúgy tök király ez az ügyfélkapu.
most kaptam e-mail-t, hogy le fog járni a forgalmim szeptember végén, és hogy ne felejtsem el levizsgáztatni.
Így tényleg hasznos....Pleased to meet you - hope you guess my name
-
ladybug
őstag
válasz fokukac #41108 üzenetére
Nekem szól az orvos, hogy ne felejtsem el a legközelebbi oltásomat beadatni. És tudok emailbe gyógyszert is feliratni.
Egyébként köszi a tanácsokat, kezdem kipróbálni őket. Az általatok említett dolgoknak a fele megvan az itthoni patikában.
[ Szerkesztve ]
Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
Integra
titán
válasz fokukac #41108 üzenetére
nem hülyeség az ügyfélkapu. nem tökéletes, sok hibája van, de nagyon hasznos is tud lenni. kb 10 perc az adóbevallás vele meg az abev-vel többek közt.
viszont az okmányirodás időfoglalás borzalom, egyszerűbb lenne, ha nem lenne......egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
hát ja..
-
bobsys
veterán
-
saelin
veterán
válasz ladybug #41109 üzenetére
Az allergia mocsok egy dolog! Nekem állandóan elmegy a hangom és kipirosodik összevissza a bőröm... cetirizint szedek rá, de már előttem is írták. Gyógyszer nélkül nyáron használatlan vagyok, pont előző hónapban volt, hogy nem volt pénzem kiváltani a gyógyszert. Jó ez, nettó hülyeség, csak azt hittem keményebb vagyok mint az allergiám... hát ne tudd meg milyen hangom volt! Kb mint a cukrosbácsinak (vagyis biztos ilyen pedofil jellegű lenne). Ebben csak az a vicces, hogy sosem szedtem rendszeresen gyógyszert, nem is voltam soha allergiás (najó, talán enyhe laktóz érzékenységem van: egy pohár tej és közelebbi viszonyba kerülök a wc-vel), de tavaj nyár óta szednem kell, mert kell... Nem tudom hogy alakult ki csak sejtem: keveset járok a természetbe.
Azt hiszem az utolsó mondatom furán hangzik, hisz építőiparban dolgozom... akkor passz. Örökség talán.(#41112) Integra
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
Mawyx
őstag
Tegnapelőtt hívtam az upc-t, hogy már megint nincs net, ma délre ígérték a szerelőt, hogy legkorábban most jár ebben a kerületben. 2-kor telefonált, hogy mindjárt érkezik. Lecserélte a csatit, remélem most már jó lesz. A tv képe tisztább lett és nem megy el minden kattintásra, bár még korán van. Kérdezte segíthet-e még valamiben. Gondoltam elmosogathatna meg lenne itt még valami
Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
Tim82
félisten
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
nagyúr
mázlista vagy., hogy ilyen gyorsak voltak...
nekem a múltkor hétfőtől szombatig nem volt netem, majd felrobbantam...@Tim: Tegnap akartam neki linkelni, de úgy döntöttem, most jött vissza a nyaralásból, olyan jókedvű, inkább megkímélem ettől...
[ Szerkesztve ]
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
venember83
nagyúr
Szomorú ezt olvasni, abba pedig még rosszabb belegondolni, Romániában hány ilyen város lehet: Vajdahunyad, Déva, Bánffyhunyad, Resicabánya, ami hirtelen beugrik, de tulajdonképpen mindegyik erőszakosan iparosított és tömegesen betelepített lakossággal rendelkező város hasonló problémákkal küzd.
-
FehérHolló
veterán
válasz EQMontoya #41107 üzenetére
EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya
Elégedett-e már montoja?
[ Szerkesztve ]
Skynet is real. It's called Google.
-
concret_hp
addikt
válasz FehérHolló #41125 üzenetére
látszik hoyg kopipésztelted, ez nem szép dolog
vagy fullba vagy sehogy :D
-
Tim82
félisten
válasz concret_hp #41126 üzenetére
És még azt is elszúrta! Ez ilyen, hallod!
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Viszlát
addikt
válasz FehérHolló #41125 üzenetére
Én most írnék a helyedben a modker topikba, hogy legyen szíves valaki átírni az y-okat j betűre.
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
DeFranco
nagyúr
nagyszerű: ma 2-es metróra vártunk először 25 percet, technikai okok miatt, majd amikor megjött, annyian voltak rajta, hogy hüpphüpphüpp barbatrükk, nem szállunk fel rá, okosan megvárjuk a következőt
na, az okosan megint késett 15 percet, de legalább azon sem tudtunk leülni (Moszkván ez 30-ból 29-szer összejön), sebaj, robogunk haza
érkezés a célállomásra, két troli is lógó áramszedővel kempel a megállóban, szerencsére egy legyetekbélbetegek integet, hogy még hátrébb van felszállás.
felszállunk, sofőr fülkét bezárva el. csendben párolódunk, anyázunk már picit, 5-10 perc múlva jön vissza, hogy bocsika, még sem mi megyünk, hanem egy még egyel hátrébb induló (elsőkből utolsók természetesen, állhatunk a forgóban) majd szerencsésen elindultunk
plusz egy óra... dájóóó
-
Tim82
félisten
válasz FehérHolló #41130 üzenetére
Harmadikra csak sikerült... ("Így lőttök ti, így lőttök ti... Így lövök én!" )
DeFranco: 3-as vonalán bemondták most kora este hazafelé, hogy a 2-es a Déli és a Deák között átmenetileg nem közlekedik, sajnos pont kifoghattad.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz parandroid #41084 üzenetére
Szia Mikrobi!
Vigyázz, nehogy lecseréljen a 'zasszony..! [link]Pleased to meet you - hope you guess my name
-
bandus
veterán
én leszek a ki válaszolt a legrégebbi hsz-re verseny győztese az első link alatti esszégyűjteményt fel tudnád tölteni esetleg egy másik tárhelyre is? dropbox v. drive? köszönöm
szerk: nagyon jók képek, amelyek a legújabb divatot mutatják be innen legalább meríthetek, jövőhéten úgyis jelenésem van
[ Szerkesztve ]
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
ladybug
őstag
válasz fokukac #41135 üzenetére
Ez nagyon cuki. Nekem ilyen kell.
A legjobban ez tetszett: "Járni, és ülni is tud, vagy éppen labdába rúgni."
Hát, van olyan, hogy Péter labdába sem rúg.Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
tbs
addikt
És még van ott pár ütős cucc.
-
-
Viszlát
addikt
Na, hogy én is blekizzek egy kicsit: nem vagyok érzékeny az időjárásra, de azért most az, hogy tegnap délután 2-kor 14 fok volt, ma meg este fél 11-kor 27 van, egy kissé engem is fejbe kólintott...
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
Integra
titán
-
bobsys
veterán
válasz bandus #41136 üzenetére
Unalmadban elkezdted elorol olvasni a topikot?
Most a repteren vagyok, holnap megkeresem es feltoltom ugy, hogy le is lehessen tolteni.
Mikorra tervezed a vizsgat? Kell valamihez vagy csak ugy megcsinalod?Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
BlacKSouL
addikt
Ez jó, tolom is majd fészen.
Ugyanakkor: azapjukbüdösfaszát.
Kifejtem: Van itt ez az ipari park nevű létesítmény. Kb. 2000 óta a következő cégek költöztek be, működnek:
Sinia Bútorgyártó, Palóc Nagyker, Mitsuba Kft., Magyar Hangszórógyártó, RPM Hungária, Mikropakk, Balo-Bau.Ezek az üzemek pontos számítás nélkül is, egyenként 200-350 főt foglalkoztatnak. Gyakorlatilag az önkormányzat és a hozzátartozó slepp értelmetlenül nagy méretű szervezete után az ipari park a legnagyobb foglalkoztató telephely, terület a városban. Ehhez képest csak az elmúlt évben kb. 60%-al csökkent a területre indított helyi illetve az itt hivatalosan megálló távolsági buszjáratok száma, mennyisége. A korábbi, cégekkel kötött szerződéseket a volán felmondta, a város vezetése irányából semmiféle direkt támogatást nem érzékelnek a cégek.
Mindazonáltal ezek a cégek már 10-12 éve folyamatos termelő munkát végeznek. Az, hogy ennek ellenére mégis a régi balkánon, a lepusztultabb Romániában érzem sokszor magam, az nem tudom mire másra vezethető vissza, mint a fostalicska városvezetésre. A korábbi oldal kormányzása idején a mostani oldali polgármester lett megválasztva, és mondták, hogy na, ezzel nulla lett a város támogatottsága. Érdekes módon mióta egyeznek a pártállások, azóta sem látni az üstökösszerű felívelést. Persze, értem én, hogy a vároháza környékét most csicsázni kell, a mozi 3 éve volt felújítva kb., a Főtér nem volt fiatal, de nyilván termelő, hosszútávú munkahelyet nem teremt, a turizmust nem lendíti csupán az, hogy újabb lesz, és a föld alatti mű-bányaüreg sem az a kifejezett iszonyú vonzerő, ahogy a szökőkutas körforgalom, vagy a 10 méteres rúdra húzott, egyre kisebb zászló sem, amit mindig félig húznak fel, mert a szél a zászlóval eltörné a rudat.
És mindehhez az emberek gondolkodása itt annyira semmirekellő, magánakvaló, önző, mindenre szaró, hogy hiába lenne itt bármi, amíg a fejekben nincs változás, amíg elborít sokmindent a szemét, a piszok, az igénytelenség, addig fölösleges is egy szebb jövőben gondolkodni.Ja, és a betondzsungel: nem nagyon jártam még másik olyan városban, amelynek bármely pontján megállva, és ott körbefordulva ne láttam volna valamilyen zöldet (fákat, bokrot, füvet, parkot)
És a cikk mindazonáltal sajnos többnyire teljesen igaz..
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
bandus
veterán
válasz bobsys #41146 üzenetére
csak emlékeztem, hogy írtál erről, aztán felkutattam
a vizsgát pedig minél előbbre eddig egy cae-t szerettem volna, de az angol egyetemek az ielts-et kérik, így ezt fogom megcsinálni, 6.0-6.5 kell, ami szerintem nem fog gondot okozni (kop-kopp).
szóval sulihoz kell, meg nyilván a munkakereséshez is jól fog jönni angliában. nagyon örülnék, ha még decemberben el tudnék menni, de talán a január-február reálisabb lehet, így munka mellett.
-
bandus
veterán
válasz BlacKSouL #41147 üzenetére
neked el kellene költöznöd oroszlányba
a közlekedés meglehetősen jó, az időjárás is sokkal kedvezőbb, a város maga persze meglehetősen lerobbant, de van ipari park, van autóipari beszállító, ráadásul olyan, ahol elég jól is fizetnek
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest