- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A Realme is elhagyja Németországot
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz EQMontoya #39299 üzenetére
WP8-ban kb. minden megvan, amit a WP7-ből hiányoltam: nem kell Zune hozzá, sima háttértárként is lehet rá másolni PC-ről, bővíthető microSD-vel,
van BT fájlküldés(na jó, ezt kb. szökőévente egyszer használom ). Jó lenne, ha lenne Opera Mobile rá, de tekintve, hogy Android-on is kis híján szétverték már, erről le tudok mondani.DeFranco: nekem bejött a WP GUI-ja, szerintem eléggé átgondolt és esztétikus is. Ja, én amúgy pont nem akartam hekkelgetni az SGS-t anno, csak most télen (2 év használat után) vettem rá magam.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Viszlát
addikt
válasz fokukac #39297 üzenetére
Nem kell ahhoz, hogy tele legyen, ha rajta van pl. sok ezer fénykép
Hogy ez nekem nem jutott eszembe?! Tobb mint ezer kep es video volt, kitoroltem nagy reszet, most minden franko ujra. Jovok egyel.
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
Tim82
félisten
válasz Viszlát #39302 üzenetére
Na látod, rossz helyről, azaz tőlem vártad a megoldást. De legalább pofázhattam egy sort ennek az ürügyén a saját telefonproblémáimról.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Viszlát
addikt
Luke. Egyebkent nem V hanem S, lehet ez volt a gond.
En tuti nem valtok amig ez birja, nagyon megszerettem, gyors es megbizhato, a merete is meg pont jo nekem. Egyedul az akksivak nem vagyok kibekulve, de hat ez mas telonal is igy lenne.
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
Tim82
félisten
-
nagyúr
válasz DeFranco #39307 üzenetére
még jó, hogy nem úgy regisztrált, hogy "oszt' jónapot..!"
Amúgy, most nézem, hogy azt írta, hogy "jovok egyel". Mivel hardcore nyelvtannáciról van szó, nem feltételezem, hogy hibázott volna...
tehát ő jön, én meg egyek.
Úgyhogy meg is ebédeltem...[ Szerkesztve ]
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
Tim82
félisten
válasz fokukac #39306 üzenetére
Nekem nincs annyira sok fotó (200 lehet talán? ezen kívül zene van sok, de az a microSD-n), nálam egyértelműen a kevés memória a ludas.
Amúgy ha venni akarok egy 30k-s telefont (vállalati - flottás - előfizu + 2 év hűség), az annak a jele, hogy sokat keresek? Szerintem Te bőven többért vetted a saját telefonodat másfél éve.
A múltkor egyébként is meghívtalak volna sörre, ha nem skippeled a találkozót, úgyhogy Rafék elitták a számodra hagyott sörkupont.
-
-
DeFranco
nagyúr
Most figyelj röhögni fogsz:
a nadrágot híztam ki, oly szinten, hogy befőttesgumival és/vagy övvel kell rögzíteni a szatiszfakcióhoz, feltéve, hogy nem akarok rövid úton megfulladni. a sliccen így is látszik némi rendellenesség, de az egész úgy-ahogy elmegy, HA veszek fel hozzá mellényt (takar)
szükség esetén ideiglenesen elmegy ősztől-tavaszig, de nyáron mellényben az már nagyon HC, nem venné be senki
az a gond, hogy mindig elhiszem, hogy na most akkor lefogyok, és ezért nem veszek soha öltönyt... most meg itt van, hogy nem is tudok
-
nagyúr
Ja, egyértelműen szar a telefonod, és az enyém hiába ugyanaz, sokkal jobb. Legalább egy vakuval
Kevés a memória, ja, le kell lőni mindent.
Mondjuk és sose próbáltam csak a gyári rom-ot.
nálam a fölös programok és a sok fotó lassított. meg persze az olyan nagyszerű alkalmazások, mint a facebook és a google play music, amik állandóan akarnak futni...Ja, nulla ft-ért se írnék alá 2 éves szerződést. De ez én vagyok.
A nexus s uccsó darab volt, újonnan 60 rugó, annyit ért símán.
független, oda viszem, ahova akarom.remélem, a sör jó volt.
-
Tim82
félisten
válasz fokukac #39313 üzenetére
Na, én 20k-ért hoztam el anno az SGS-t és bevállaltam a két év hűséget, mert nem terveztem (és most sem tervezek) számot/szolgáltatót váltani.
A Nexus S nyilvánvaló előnye a vakun (meg az NFC-n) kívül a stock Android, nem kellett róla leirtani a TouchWiz-t például.
Bizony, finom volt, én búzasört ittam.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
én elvből nem írok alá hűséget.
szeretem, ha hűtlen lehetek, ha akarok...
Arról nem is beszélve, hogy mennyire stabil most a világ, meg az élet. Ki tudja hol leszek 2 év múlva? Lehet, hogy a világnak egy másik felén...
A céges csomagokról nem is beszélve - ha megszűnik a munkaviszonyod, kitesznek a céges csomagból is, a hűség meg marad, vmi sokkal rosszabb áron.Pleased to meet you - hope you guess my name
-
Tim82
félisten
válasz fokukac #39315 üzenetére
ha megszűnik a munkaviszonyod, kitesznek a céges csomagból is, a hűség meg marad, vmi sokkal rosszabb áron.
Félreérted, nem a munkahelytől függő, de "vállalatinak" számító flottában vagyok, kemény 3300 Ft-os havidíjjal.
Ki tudja hol leszek 2 év múlva? Lehet, hogy a világnak egy másik felén...
Nos, abban az esetben nem fog földhözvágni egy 30k-s telefonhoz tartozó kötbér kifizetése (még engem sem). De mivel a barátnőm továbbtanul, legalább 1 évig még biztosan maradunk kis hazánkban...
-
Tim82
félisten
válasz concret_hp #39317 üzenetére
Ha részletre venném a telefont, akkor mindenképpen, de ez "csak" kedvezményes ár. Persze nem fogok vakon beleugrani.
De mondom, jelen pillanatban kicsi a valószínűsége annak, hogy hirtelen másik országban találom magam két éven belül, vagy ne tudnék egy ekkora összegű havidíjat kifizetni.
[ Szerkesztve ]
-
Viszlát
addikt
válasz fokukac #39315 üzenetére
Ha csak totalisan fel nem egetsz magad utan mindent, akkor praktikusabb megtartani a magyar szamot. En mar tulkepp ket eve kulfoldon, de meg mindig megvan es meg is marad meg egy darabig.
-
Tothgera30
Ármester
Esetleg valakinek feleslegebe nincs M2,5X7mm T8 Torx csavarja, csupán 1-2 db-ra lenne szükségem?
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
DeFranco
nagyúr
Ma konkrétan kizavartak az Árkádban levő Kristóf szalonból
Lehet az volt a baj, hogy nem volt nyakkendő a rövid ujjú ingemhez...
-
föccer
nagyúr
válasz DeFranco #39321 üzenetére
Ma lehet, hogy engemet is kizavartak volna. Egész nap kint gályáztam és kb reggel 8-kor úgy szakadt rólam az izzadság, hogy csak na. Estére egészen kellemesen belefőttem a saját levembe, isteni érzés indulni fürdeni
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
DeFranco
nagyúr
válasz föccer #39322 üzenetére
Teljesen decens szerelésben voltam, nem szakadt, nem koszos, én sem voltam izzadt, frissen borotválva, frissen vágott hajjal
A probléma ott kezdődött, hogy keresem egy konkrét modellt egy konkrét márkából amit tartanak. Ki lettem osztva, hogy ők nem tartják nyilván sem a cikkszámot sem a modellnevet (de igen, tudomásom van róla, de nem kötöttem bele), hanem egy harmadik adatot (ez volt a cikkszám, amit elvileg nem tudnak), amit szintén közöltem (le volt fotózva a gyári biléta). Erre elővett egyet ami nem volt az, sem a név, sem a szám nem stimmelt. Végig kedves és normális voltam, de a színt már szinte ordítva kérdezte (színre - fekete és kódra - 10 is megmondtam) majd miután közöltem vele, hogy ez nem az, amit keresek, közölte, hogy akkor el lehet menni oda, ahol próbáltam.
De frankón tök normális voltam, semmi bunkóság, vagy ilyesmi, nem is tudtam mit csinálni, otthagytam a francba...
Amúgy sem szeretem ezt a láncot, egy szar sznob boltnak tartom, de ezek után az életben többet be nem megyek.
-
nagyúr
bazzeg, nem hiszem el!
Hazajöttem, és nyílt a lépcsőházunkban, pont az ablakom alatt egy nemzeti dohánybolt.
Oké, 10 emelettel lejjebb van, és még nem nyílt meg, csak kint vannak a logók, ahogy kell...Bizony Isten, tegnap még a palacsintás logója volt kint, még néztem is este, ahogy leparkoltam vele szemben, hogy milyen idiótán néz ki az, hogy "penkék" (sic!)
Na mindegy, nem örülök neki. Ha kvázi kisboltként fog működni, és itt fognak lebzselni előtte a környékbeli lumpenek, meg reggel ötkor jönnek majd árut rakodni (mint apámmal szemben, ahol szintén nyílt egy kisbolt) akkor kurvamorcos leszek.
Mondjuk, kurvára nem látható helyen van, nem véletlenül zárt be a palacsintás sem...Pleased to meet you - hope you guess my name
-
föccer
nagyúr
válasz DeFranco #39323 üzenetére
A lehel úton, nem messze a lehel tértől kifelé van egy öltöny nagybani. Rengeteg féle fajta fazonból és méretből lehet válogatni+rendesen vannak kiegészítők is és töredék áron, mint az ilyen plázás boltokba. Egyszer érdemes megnézni. Ha érdekel, akkor megkeresem, hogy pontosan hol van.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
DeFranco
nagyúr
válasz föccer #39325 üzenetére
a Joy-ra gondolsz? Ha igen, most voltam a sugáros üzletükben, nem nagyon volt semmi 50% gyapjú felett. Ami volt, az meg nem úgy állt. Akkor inkább megveszem majd később azt a Diegelt amit kinéztem, rendelésre tudnak hozni még (abból a modellből, amit a Kristófban is kérdeztem). Igaz az nem 30k de úgy áll, mint a parancsolat. Mellesleg nem gyenge minőség... pont félúton van aközött árban, amennyiért meg tudtam volna venni anno (ezért nem vettem meg), és amit most kifzetnék egy másikért megalkuvásból...
[ Szerkesztve ]
-
NoLF
veterán
fura az ilyen shift, nappal melózik az ember, este meg otthon van. nem ezt szoktam meg
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
tildy
nagyúr
Mi most kukaztuk a nokia 800-t. Elt kb 10 honapot. Illetve meg most is el, de boldogizton mast.
150 fontert ( vadiujan, payg-ban, prepaid) lett egy ONE S kategoriaban mozgo telefonunk. Motorola razr i. Valami felelmetlenul gyors.
@: en a 2. keteves husegemet nyomom a Threenel, es jovore is ismet be fogom vallalni. Elegedett vagyoka sozlgaltatoval, havi 10 ezer forintert van korlatlan netem, meg valami 2000 perc halon belul, rakat sms. Upfront cost nelkul, ONE X-el.
Integra: "egyébként meg nem mindegy? tudtommal rádhúzzák azt a fekete lepedőt meg azt a sipkát, abban kell díszelegni.."
nem, nem huzzak rad mindenutt , mi sem abban diszelegtunk [link][ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
nagyúr
valahogy így történt a tlafik
zseniálisPleased to meet you - hope you guess my name
-
föccer
nagyúr
válasz Kalandor #39329 üzenetére
Szerintem a joy-ra gondoltam. Mondjuk nekem az is baromi nagy választéknak hat, lévén szívből utálom az öltönyt és nem igazán szokásom vásárolni, meg nézegetni őket. Van 2 garnitúra + 1-2 nadrág, pár inggel oszt jóccakát, beosztom 10 évre.
üdv, föccer
-
concret_hp
addikt
volt az orvosi rendelős trafik, a fogarasi úti teszkótól 1 utcányira gyógyszertár mellett nyílt.
poénból néztem térképet, 1-2 helyen tényleg van, hogy ilyen 1km a legközelebbi, talán pár + leszokást generál ez is.
vagy fullba vagy sehogy :D
-
concret_hp
addikt
egéybként a lidl-ben vajon miért új zélandi almát lehet venni? (olcsóbban, mint az európait!)
-
nagyúr
válasz concret_hp #39336 üzenetére
mert ott pár hónappal ezelőtt érett, a magyar (és északi féltekei) pedig tavaly szeptemberben.
Lehet, hogy olcsóbb már ideszállíani, mint úgy tárolni, hogy a tavalyi magyar még jó legyen.Amúgy, köztünk szólva, nem tudom, mivel kezelik le az almát, hogy eláll a következő nyárig, mintha most szedték volna a fáról, de szerintem ez nem normális. Tuti valami durva vegyszer van a dologban, ami biztos nagyon egészséges...
De egyetek barackot inkább.
-
concret_hp
addikt
válasz fokukac #39337 üzenetére
nagymuterék régen fogták, levitték a pincébe, tavasszal még bőven semmi baja nem volt
néztem is amúgy, hogy másfél-2 hónapja 330-350 körül volt a teszkóban, aztán 400, most meg talán 850/2kg a legolcsóbb. máshol nem tudom mi a helyzet, mert többnyire oda megyek (pedig egy rendes zöldségest el tudnék viselni azért a környéken)
-
nagyúr
válasz concret_hp #39338 üzenetére
ja, tavaszig eláll a pincében is...
viszont azért asszik, és nem olyan, mint ősszel.
de a teszkóban most, azaz nyáron is kapsz olyat, ami olyan, mint ősszel, és az tuti nem normális.Pleased to meet you - hope you guess my name
-
ToBeY
nagyúr
Na most volt elegem az origo-n indexen és egyéb oldalakon egész oldalt elfoglaló és arcomba nyomó reklámokból.Eddig úgy voltam vele,hogy reklám kell hiszen az oldalnak kell valami bevétel.Na de ez már kicsit sok.
-
DeFranco
nagyúr
Külföldre utazás (nyaralás) esetén mivel kell (lehet) készülni az autóval kapcsolatban? Zöld biztosítós papír beszerezve, kocsi jó állapotban, poroltó, pótkerék, emelő, kerékkulcs izzókészlet, sárgamellény check.
Ennyi van. Mit kell még előkészíteni, betenni, intézni?
Ugyanitt krakkói őrzött parkolóra tippet elfogadok...
Az Erste meg elmehet a sunyiba, fele gondom nem lenne, ha lehetne a Visa electronukat használni külföldön... bankoskislány szerint nem garantálják, vagy működik vagy nem... vigyél magaddal 200k körül készpénzben, ha fel akarsz készülni és persze tartsd is magadnál, mert a szálláson is lophatnak... vaaagy 6k körül válts dombornyomottat csak ezért...
[ Szerkesztve ]
-
Viszlát
addikt
válasz DeFranco #39342 üzenetére
Elakadasjelzo haromszog?
Jo draga bank az Erste, kaendhanal 3700 a dombornyomott mastercard.
Szerk: ha minden eshetosegre fel akarsz keszulni es a felesegednek van jogsija, akkor erdemes irni egy ketnyelvu meghatalmazast a reszere, hogy vezethesse az autot nelkuled is. Ne legyen ra szukseg, de sose lehet tudni.
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
válasz concret_hp #39343 üzenetére
A szállást helyben fizetjük, és minden bizonnyal utólag, tehát kp. (ott történetesen biztosan nem fogadnak el hitelkártyát, IJ). 70k Viszel még magaddal ugyanennyit költeni, 70k. Viszel még eurot, hogy biztonsági tartaléknak is legyen, még 70k.
Apartman, olcsó, majdnem diákszállás szint, nem kellene ott hagyni a lóvét, tehát hátamon a házam viszed magaddal. Nem tetszik az ötlet.
Nekem van az Erste, feleségemnek egy Erste hitelkártya meg egy K&H debit. Azt nem tudom, hogy külföldön hogy fogadják el, holnap kiderítjük.
@Viszlát: minden más ingyen van, ez sem jótékonysági intézmény. Evvan.
reszerk: köszi, ezt elintézem... magyar-lengyel kell, vagy jó az angol is?
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
http://index.hu/belfold/budapest/2013/07/03/zarva_marad_id._antall_jozsef_rakpart/
Már magának a lezárásnak is örülök, mert mióta a Belvárosban dolgozom, az gyakorlatilag megközelíhetetlen, tekintve, hogy se alsó, se felső rakpart nincs, a komplett forgalmat beterelik a kis belső utcákba, amit a Rogán összevissza egyirányúsított, hogy nehogy keresztül lehessen hajtani a kerületen. Ebből következőleg egész nap áll a dugó.
(Ez csak azért frusztrál, mert amúgy kb. 5 perc alatt beérnék, a kertek alatt, dugó nélkül, kocsival)Nade! Hogy mindezt miért?
idézem a cikket:
"Utána viszont sokkal jobb lesz, kiszélesedik az út, a mélygarázsból egyenesen a rakpartra lehet hajtani, ahol majd egy jelzőlámpás csomópont szabályozza a forgalmat."Bazzeg! A rakpart volt az egyetlen út, ahol végig lehetett hajtani Pesten, szinte lámpa nélkül. Erre most építenek nekik lámpát, hogy a kedves képviselők egyből a rakpartra hajthassanak ki a mélygarázsukból. Nehogy már külön kerülniük kelljen a lehajtó felé...
Hát ez agyrém, ezek mindent elbasznak, amit csak érnek.
mindent, nincs kivétel.Ui. a Szabadság téri mélygarázsnak két kihajtója van. De a déli kihajtó felől nem lehet a Bajcsy felé menni, mert Rogán szembe egyirányúsította az Arany János utcát is. Egyszerűen annyira zseniális ez az egész, hogy az valami bámulatos.
-
ClayMore
aktív tag
NAgyon érdekes kis oldalt találtam!
A Popular Science újsárognak a címlapjai vannak időrendi sorrendben. Átlapoztam most az összeset 1940-1980-ig.
Elég mókás figyelni ahogy a címek (ami foglalkoztatta az embereket) változnak a világtörténelmi eseményeknek megfelelően.
Jó móka, na.
Liverpool, Chelsea, Arsenal MEZEK ELADÓAK!!!...................http://hardverapro.hu/apro/angol_behozatalbol_mezek_eladoak_liverpool-chelsea/friss.html#msg5
-
Viszlát
addikt
válasz DeFranco #39348 üzenetére
Angolul siman permission to use vehicle, beleirod, hogy te adod neki, mondjuk erre az evre, plusz az auto fobb adatai es alairjatok. Nemetul mar nem emlekszem, de biztos van itt nemetes.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest