- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A Realme is elhagyja Németországot
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Realme és Rolex kollaboráció a láthatáron
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz venember83 #28650 üzenetére
SSD mint rendszermeghajtó esetén ez hogy realizálódik?
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
-
nagyúr
válasz FehérHolló #28652 üzenetére
a notit én mindig hibernálom, de azt hittem, olyankor nem fogyaszt áramot...
Az SSD-vel kb. 4-5-ször gyorsabb a boot a hibernálásból, mint a régi vinyóról.
Ui. a sleep-ből az asztali gépem meg szeret nem visszajönni, így azt az opciót ki is szoktam kapcsolni
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
-
Viszlát
addikt
Ökör iszik magában, úgyhogy egészségetekre! 33, oo yeah...
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
-
Viszlát
addikt
Rémlik, hogy neked nem kell kétszer mondani, hogy menjünk inni. Köszi amúgy, cheers.
Kalandor: a héten te vagy a harmadik aki idősebbnek gondol, lehet neki kéne állnom borotválkozni. Köszi neked is.
kételkedem: köszi, remélem valami finomat találtál.
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
Pisztillus
senior tag
válasz Tothgera30 #28672 üzenetére
De igen, ez a krisztusi kor.
Vannak harcok, ahol veszteni szégyenletes, de győzni is megalázó. - Moldova György
-
Viszlát
addikt
Köszi mindenkinek, remélem ittatok is az egészségemre legalább egy málnaszörpöt.
Gera: azaz, de neki ez már a végét jelentette, remélem nekem azért még megadatik pár év.
-
tildy
nagyúr
Na Mawyx orulhet, holnap megint munka helyett egesz nap facebookozom Igaz eleg kocka modon.
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
concret_hp
addikt
miért sötétül meg a zöld tea ha benne hagyjuk a filtert?
vagy fullba vagy sehogy :D
-
Tothgera30
Ármester
válasz Pisztillus #28673 üzenetére
Akkor jól rémlett .
#28674 Viszlát: Biztos vagyok benne hogy nem feszítenek még keresztre .
ui.: Jó reggelt mindenkinek, bár titokban remélem hogy ha ma esik, akkor már nem fog a szél is fújni .
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
Tim82
félisten
-
NoLF
veterán
válasz Viszlát #28666 üzenetére
erről eszembe jut az egyik régi kedves edzőm, Misi bácsi. nem volt rossz edző, mindenesetre szigorúan vezette az edzéseket. amiért nagyon szerettük viszont, az az a tulajdonsága, hogy mindig mindent kétszer mondott. egyik kedvenc idézetem tőle:
"Pajtások, pajtásoook! Nem mondom kétszer, nem mondom kétszeeer!"
)
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
bobsys
veterán
Ma voltam jogsit csinaltatni. Nyitasra odamentem az irodaba, vittem a papirokat amiket kernek. Amig irtak a gepbe az adataimat, mondtak csinalhatom a szamitogepes tesztet (2x20 kerdes). 5 perc alatt vegeztem, addig a holgy is vegzett. Gratulalt majd mondta, hogy sajnos naluk nem lehet gyakorlati vizsgat tenni, de a 15 percre levo masik irodaban igen. Menjek at nyugodtan, ok mar letni fogjak, hogy sikerult itt a teszt.
Atkocsikaztam a masik helyre, bemutatkoztam, vartam 20 percet, jott a vizsgaztato. Papirtoltogetes, majd egy 10 perces gyakorlati vizsga a parkoloban!. 15 mph limit, par kanyar, orral elore parkolas, 15 meter tolatas es ennyi.Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
bobsys
veterán
válasz FehérHolló #28683 üzenetére
Eddig se kotekedtek se a reptereken sem a police officer mikor kihivtuk, mert hatulrol osszetortek a berelt autot. Megmutattam a green cardomat es maris kedvesen mosolyogtak
Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
tildy
nagyúr
Joetvagyat mindenkinek
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
bandus
veterán
Minden alkalommal sikerul megallapitanom, hogy a MAV-nal valoszinuleg az egesz vilagon sem letezik szerencsetlenebb, benabb ceg... el sem tudom kepzelni kik dolgoznak itt felelos,szakmai poziciokban..
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Tothgera30
Ármester
-
tildy
nagyúr
válasz bobsys #28690 üzenetére
Igen, hoztam fel a canteenbol. A lenyeg viszont a hatterben van
Facebook kozpont, London.[ Szerkesztve ]
-
Winner_hun
titán
Höhöö egyre olcsóbb a home-made kenyér. Azt hiszem majd elszöszölög egy logoutos írással. Simán ki lehet hozni bolti ár feléért - vagy még kevesebbért - 1 kg kenyeret.
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Tim82
félisten
válasz Winner_hun #28694 üzenetére
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
tildy
nagyúr
válasz bandus #28692 üzenetére
Sajnos, vagy inkabb szerencsere nem. De mefkerdeztek, nem akarok-e nekik dolgozni, legalabb 4 hbat spotoltam ma az opengraphban.
-
Tim82
félisten
válasz Winner_hun #28697 üzenetére
Láttam, nem is azért linkeltem be, hogy elkedvetlenítselek, vagy azt jelezzem, hogy felesleges lenne a Te cikked. Mondjuk kíváncsi lennék, hogy lehet-e, érdemes-e egyáltalán "nagy" Logout-os cikket kihozni ebből. (Szerintem nem.)
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
tbs
addikt
válasz Winner_hun #28694 üzenetére
Mi már évek óta itthon sütjük. Sütőben. Mondjuk azért mert spéci, gluténmentes illeve alacsony GI-jű kenyereket süt párom.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest