Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- iPhone topik
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz Quadgame94 #97350 üzenetére
Érdekes, a G2-t még mostanában is lehet venni.
A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!
-
veterán
-
torma1981
veterán
válasz Malfroy #97347 üzenetére
Holnap ha otthon leszek megnézem neked pontosan mi kell hozzá. Ha jól láttam alap tipli, csavar is van hozzá. Valamennyire állítható vízszintesen a tv. Pár fokot.
A gyári ahogy mondod elég különleges. Nem olyan mint a másik fali konzolok. Főleg ugye, hogy ez teljesen a falhoz simul. Amúgy nagyon masszívnak tűnik.
-
torma1981
veterán
válasz N.YCityBoy #97353 üzenetére
Nemrég volt 900k az Lg.hu-n kuponnal a 77G3. Most egy ideje nincs is. Ki tudja mikor lesz utoljára. Lehet kevesebbet is gyártottak mint anno a G2-ből. Én a helyedben lecsapnék rá. Ahogy írtátok nem hiszem, hogy lesz 750k-ért 77G3-rom. Vagy max jövőre ilyenkor, de addig ki tudja mi lesz.
-
veterán
-
Quadgame94
őstag
válasz kleinguru #97352 üzenetére
Mert a g2 ugyanaz a technológia mint a c sorozat csak kapott egy hűtő bordát. A G3 pedig mla oled. A c3 is elfogy legkésőbb nyár közepére, mert a c4-nek kell a hely. Kutya se venne c4-et, hisz g3 árban van. G4 se éri meg ennyiért hisz alig jobb a g3-nál és sokkal drágább.
-
torma1981
veterán
válasz Quadgame94 #97357 üzenetére
Jogos. A G3-rom MLA és az még nem volt előtti időkben. Én nagyon megvagyok elégedve vele. Eszméletlen képe van. És ennyire homogén kijelzőm sosem volt még. És ez 77-es méretben. Tökéletes szürke. Semmi folt, el színeződés, stb.
-
Quadgame94
őstag
válasz Ferenczizoli #97359 üzenetére
Létezik mivel maga a G - azaz a gallery széria erre lett kitalálva. VESA állványt lehet kapni. Nedis TVSM széria például.
[ Szerkesztve ]
-
Malfroy
aktív tag
válasz Ferenczizoli #97359 üzenetére
Magas minőségű prémium gumiharangok / illesztékek eladó / → aprohirdetések → vezetékes fülhallgató
-
Malfroy
aktív tag
válasz Quadgame94 #97362 üzenetére
nem rossz , de 65"-ig ajánlja őket a gyártó. mi a különbség ez a két modell között?
Magas minőségű prémium gumiharangok / illesztékek eladó / → aprohirdetések → vezetékes fülhallgató
-
Malfroy
aktív tag
válasz Quadgame94 #97364 üzenetére
ha árukeresőn beleolvasol a Nedis TVSM2030 értekelésébe , én csak átfutottam a szememmel, de három ember minimum irta hogy elhajol a tartó része és nem marad vizszintbe egy idő után... és 55" tv-vel nemhogy 77".. tudod ki a franc állitgatná pár naponta mert elferdül magától.
-
MaxxDamage
félisten
válasz Malfroy #97365 üzenetére
Azért az úgy kemény!
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
ricsip
addikt
válasz Malfroy #97361 üzenetére
ez csak szemléltetésre jó, nehogy innen vegye meg bárki, akinek több a feles pénze mint az esze!
Mert az 1 dolog h. 177 USD a talp maga, de mivel ez amerikából jön, és még rájön holmi 235 USD a szállítás áfa és vám miatt. Így a vége olyan sacc 120 ezer jóféle (a f.szt) magyar forintocska egy nyavalyás tv talpért[ Szerkesztve ]
-
-
Laraxior
titán
Anno en is vettem az 55" tvhez talpat, de nem volt azert annyira egetrengeto osszeg, 20-30€ korul, es szép fekete edzett uveg talp.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Malfroy
aktív tag
válasz ricsip #97368 üzenetére
onnan veszi meg ahonnan szeretné, ha ilyen kell neki. nyilván azért linkeltem,hogy lássa milyen a gyári talp,és mi a cikkszáma, nem pedig azért mert itt a legolcsóbb. álltalában vásárlás előtt megnézi mindenki hol a legolcsóbb. drágább és szebb is mint az utángyártott talpak valóban, de legalább fixen tart és nem ferdül el, inkább megfizetném a stabilitást,megbizhatóságot, de mindenki más.
[ Szerkesztve ]
-
Malfroy
aktív tag
válasz Malfroy #97370 üzenetére
aki 1 misi körül vesz tv-t valószinű nem okoz gondot egy 100k körüli talp ami stabil,megbizható,problémamentes. az drágább mulatság lesz ha elborul,leesik, nem garizós story.
[ Szerkesztve ]
-
hunspikey
őstag
válasz Quadgame94 #97362 üzenetére
Ne azt! Nekem 77g3 ezen van és hibátlan :
A whisky skót, a kávégép olasz, a TV meg Oled, épp egy LG77G3
-
veterán
válasz Pro Koryak #97373 üzenetére
Pontosan, plusz nem feltétlenül van az amit írt, hogy aki ennyi meg annyiért vesz egy adott terméket, annak nem számít 100K egy szaros talpért! Én is elvi kérdést csinálok ezekből, és hiába tudnám megvenni, dafke sem vennék 100+ért egy tévé talpat ha már kiadtam a tévéért több mint 1 milliót 😳
-
torma1981
veterán
válasz N.YCityBoy #97374 üzenetére
Na én pont ezért rakom fel a falra konzollal. Kb 5 éve vettem ez a masszív konzolt kb 20k-ért. Volt már rajta 43, 55, most 77 col és meg sem érzi a súlyt. Meg szerintem sokkal egyszerűbb falra tenni mint egy tv állványra. Nyugodtan elfér alatta a soundbar, stb.
-
Pro Koryak
addikt
válasz N.YCityBoy #97374 üzenetére
Kb. amikor a hifi gyártók a 4-5-600e-be vagy még többe kerülő termékeikre a 3Ft-os öntapadós gumitalpat teszik. Fillérba..ás a maximumon...
-
ricsip
addikt
válasz Malfroy #97371 üzenetére
TV-t nem tudsz olcsóbban venni mint amennyiért adják ha egy konkrét drága típust akarsz. Ha mindenki 1 millióért árulja a 77-es G3-at, akkor ha a seggedet a földhöz vered sem tudod megvenni 800-ért, vagy 500-ért. Szóval az ennyi lesz. A talpakból meg van választék a piacon, abból ha van 100 ezerért is, meg 50-ért és 30-ért is, ott lesz egy 70 ezres árkülönbség. A talp műszaki felsőbbrendűségét pedig nehéz általában megmagyarázni, míg a TV jó minősége azért látható. Szóval aki 1 millióért megveszi a G3-at, vehet hozzá 30-ért talpat, ha nem csak 100 ezerért létezik hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
-
veterán
válasz Pro Koryak #97376 üzenetére
Igen vágom a témát, hifiben jobban képben vagyok, amikor a több milliós hangfalba olyan hangváltót tesznek, mint egy kommersz 500K-sba vicc, de tudnék mesélni,kaptam szét nem egy erősítőt és hangfalat,kerekedett a szemem a fillér b*száson, ja és nem ilyen pár 100K-s cuccok voltak 😅
[ Szerkesztve ]
-
torma1981
veterán
válasz N.YCityBoy #97378 üzenetére
Minden gyártó filléreteken spórol sajnos. Ez már alap.
-
polonic
félisten
válasz Pro Koryak #97373 üzenetére
A G széria egy falra szerelhető tv család az LG-nél. A fali tartókonzol, amit adnak hozzá, elég jó cucc. Valószínű drágább is, mint egy talp.
G tv-k dobozában fali tartó van, talp nincs. Többi tv dobozában pedig talp van, fali tartó nincs.
Ezzel semmilyen probléma nincs.A probléma az az, hogy mi a lófarokért kerül a külön megvehető talp ilyen kurva sok JMF-be.
-
Quadgame94
őstag
-
Pro Koryak
addikt
válasz polonic #97380 üzenetére
Megnyugodhatsz, az a fali tartó az LG-nek ilyen nagy tételben nem kerül sokba, nem biztos, hogy többe van, mint egy komolyabb talp.
#97378 KoNZoLik@
ja, hangváltók, belső kábelezés a több millás hangfalakban is nem ritkán eléggé tré szinten vannak csak ezt ugye nem látod , de egy 3Ft-os öntapadós készülék láb ... bicskanyitogató.[ Szerkesztve ]
-
Malfroy
aktív tag
válasz Pro Koryak #97382 üzenetére
Az lg részéről ez a hülye galery edition szöveg csak marketing, ami mögé bújnak … Hány tv van ami ugyanolyan vagy hasonló kialakítású, vastagságú ,sőt vékonyabb is…. Az 55” -65” g4 lesz gyári talpas verzióban … ja az már nem gallery edition? Hogy van ez? Olvastam egy külföldi tesztben hogy végre az lg nél meghallgatták az emberek kívánságát , lett gyári talpas verzió is.. Hisz sokkal sokkal többen használják a tévét állványon mint falon. Egyszerű a képlet az én nézetemben.. ebben az lg egyszerűen egy kicsinyes, szarrágó, ostobák hogy eljátszották a talp nélküliséget a 77-83 modellnél idén is, a többinél meg van választási lehetőség …
de akkor mehetünk tovább más cégekre , Sony meg azért autista (vagyis aki kitalálta és jóváhagyta ) mert a tv két sarkára tették a lábakat, philips szinte ugyan az. Azt hiszik mindenki 3 m-es széles bútorral rendelkezik ..
egyedül Samsung és Panasonic-nak van agya , hogy milyen talpat kell gyártani egy tv-nek, És azt bele is teszik a dobozba. Többiek ebben a témában teljesen retardáltak.
Nem is értem hogy tarthatunk itt 2024-ben mikor mindennek egyre jobban kényelmesebbnek és automatikusnak kéne hogy legyen.
[ Szerkesztve ]
-
hunspikey
őstag
-
torma1981
veterán
válasz pn4hvq #97385 üzenetére
Én meg pont azt mondom, hogy akinek pl 77-es tv van azt pont nem talpra teszi. Az már a súlya, mérete miatt is sokkal biztonságosabb a falon, mint egy instabil állványon pl. Kisebb tv-k az okés, de ekkorát már tuti a falra tenném csak. Már lehet 65 colosat is. Külföldi tesztelők is szinte mind a falra teszik fel otthon a tv-t.
-
esicyhun
tag
válasz kleinguru #97352 üzenetére
Én most egy hónapja vettem az emagon 65-öst, és ami érdekes, hogy a gyártási dátum 02/2024. Tehát nem csak hogy lehet kapni, hanem még gyártják is? Amúgy megkapta a 2023-as webOS-t, illetve a jövőbeli frissítéseket is meg fogja elvileg, így én ezt nagyon jó boltnak fogom fel. 55C8-at váltott, mondjuk a méretet kivéve képminőségugrás nincs.
-
hunspikey
őstag
Son A95L vs LG G3 vs LG G4
Ami érdekes, és a szövegből derül ki, hogy igazából a g4 ha ki van kapcsolva HDR módban a dinamikus tónus áthelyezés akkor gyakorlatilag kotta ugyan úgy néz ki mint a G3. Tónus áthelyezéssel picit tud fényesebb lenni. HGLG-ben sincs különbség, gondolom innentől fogva Dolby Visionnál sem lesz. Picivel jobb a színe game módban - slussz.
Igaza lett azoknak akik az mondták, hogy a generáció váltás a G3-al lezajlott, most 5 évig nuku fejlődés.
Szóval hezitálók: irány a bolt - vigyétek a g3-at amíg van és ilyen jó olcsó mint mostanság. G4-ben egyedüli poén a 83"-as MLA méret - az menő..
-
hunspikey
őstag
válasz esicyhun #97389 üzenetére
pedig a g2 a c8-at szépen lenyomja ha HDR-t nézel youtube-on, kapcsold be a dinamikus tónus áthelyezést - így ki tudja a tv maxolni magát. Normál SDR, DV, HGLG tartalmomnál alig mondható meg a különbség - bár az is igaz, hogy a g2 a hűtőbordája miatt szinte beégés safe - nem úgy mint a c8...
Az is igaz, hogy SDR alacsony bitrátás anyagnál a c8 undorító ditheringet mutat, a g2 messze sokkal szebb! Poszertizáció (4k SDR, FHD SDR, de talán még DV esetén is) szinte nuku a g2-nél, míg a c8 bajos.
-
Samott
addikt
válasz Malfroy #97383 üzenetére
Ennek a tevenek az a lenyege, hogy a konzol a keszulekbe van sullyesztve, igy nyilvanvaloan konzolt adnak hozza. Ha kell talp vehetsz, de az integralt konzol jobb alapertelmezetten. Igy jo hogy ezt adjak hozza. Ha lenne benne talp az felesleges koltseg es gyakorlatilag szemetet gyartananak vele (hiszen ugyis konzolra kerul a tv). Az a nehany ember akinek kell a talp majd megveszi.
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.
-
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz Dexter17 #97396 üzenetére
Hol irjak és mivel bizonyítják, hogy sok a különbség game módban?
Nincs kedvem végi nézni sok perces videókat vagy böngészni a netet utána. Viszont ha van összefoglaló azt megnezem, hogy mire alapozzák ezt.
Ha film modokban nincs sok különbség akkor game módban sem lehet, hacsak nem szoftveresen mokolnak valamit és a g3 nem kapja meg azt a fwt.[ Szerkesztve ]
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
-
T.Peter
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Hifiman Ananda Nano + Litz szerkezetű réz szimmetrikus kábel 2m
- JBL Partybox 310 hordozható hangfal
- Realme Buds Air 5 Pro vez.nélküli füllhalgató 6hó jótállással!
- Beats Fit Pro vez.nélküli Prémim füllhalgató! 12hó jótállással!
- AppleCare + biztosítás, aktiválástól számított 60 napos vagy új készülékre!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest