- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Ez most a legjobb robotporszívó. Kérdőjel? De nem olcsó. Pont.
- Áprilisban érkezhet a OnePlus Ace 6 Ultra, közben új tabletek is készülnek
- Oppo Pad Mini néven készülhet a gyártó új, kompakt, prémium táblagépe
- Új Xiaomi Mijia etető érkezik 5 MP-es kamerával és éjjellátással
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Magisk
- Google Antigravity - ennyi volt?
- iPhone topik
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Fotók, videók mobillal
- Áprilisban érkezhet a OnePlus Ace 6 Ultra, közben új tabletek is készülnek
- Jövő hónapban debütál az Oppo Find X9 Ultra
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
AMDpower/
senior tag
''user error''

Emlekeztet az elmult szervizes evekre.., akarhanyszor viszagondolok egy par gyakran visszatero vendegunkre kulonosebbnel kulonosebb hibajelensegekre csak mosolyra fakadok, bar volt mikor mar hulyenek neztek vacsoran mikor eszembejutott valami, pl router konfigolas kapcsan es en majd szakadtam a nevetestol magamban, mondjuk lehet nem kellene
-
Sanya
nagyúr
a soltek kt880-ban a biosban van egy top performance amit sose állítson senki enabled-re
1 hónapig ment így a gépem, és melegedett.
proci: 2volt(palo, asszem 1.7-en mentek)
mem(+0,5V)
agp
+0,5V)
és fagyott. már ki akartam cseréltetni az alaplapot, mire futtattam egy everestet, és meghökkenve tapasztaltam, hogy magasabbak a feszértékek, mint ált. azóta stabil. a vidkártya gondolom örült, meg a ramok is.
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4522
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11,LTE
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

+0,5V)