- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Három új Ai+ mobil jött: Nova 2, Nova 2 Ultra és a kagylós Nova Flip
- Telekom mobilszolgáltatások
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Sony Xperia 5 IV - házon belüli siker
- 200 MP-es főkamerával és dupla periszkóppal jön az Oppo Find X9 Ultra
- Honor 600 Lite - koffein nélkül
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
Aktív témák
-
net84
őstag
Kellemes napot!
Talán pont egy 10-essel korában ''írogattam'' az off totyikba, oszt jött valami megmagyarázhatatlan, és hanyagolni kezdtem az egészet, csak a hardver piac-ra járogattam vissza néhanapján. Mostanában megint elég ''gyakorivá'' váltam. Ma viszont elszakadt bennem valami... Meleg van, délelött megjött az árú, úsztam a bevételezés áradatával...
Valahogy a chat-re már egy jó ideje nincs kedvem visszamenni (főleg a korhatár változások miatt). Sajnos mostanába itt is megjentek ilyen egyedek....
Elmagyarázná valaki, hogy mostanság mire is használjátok az off topicot? Kb mint eddig? Mennyire zárt körű?
Sorry, ha zavartam, ma már teljesen kész vagyok... éppen egy cd tálca nyitó tüskét rágcsálok..
nem találtam megfelelő smájlit, amivel jellemezhetném jelenlegi állapotom... talán van valakinek ilyesmilye: szeme fennakadt, nyelve kilóg és egy kicsit félre van dőlve...
Csak én bírom ilyen rosszol a meleget és a munkát mostanság???
Aktív témák
- Apple MacBook Air 15" M2 (2023) 8GB / 256GB asztroszürke
- GIGABYTE RTX 4080 16GB WINDFORCE 6 hónap gyári garival
- Apple iPhone Air 256GB Light Gold Színben 2028.12.28-ig Alza Garanciával Akku 100%
- Apple iPhone 16 128GB Fehér Színben 2026.09.15-ig Apple Garancia Akku 98% Gyári
- NVIDIA GeForce GTX 1080 Founders Edition
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4598, 100% Akkumulátor
- Ghost of Tsushima Director s Cut
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával!
- GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4322
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest