- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 980 Ti / Titan X (GM200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Modst3R
senior tag
válasz #Morcosmedve #5404 üzenetére
Jösz te is?? Aztán megpödörjük a bajszát! Muhahahaaaaaa
️Anna (sajnos a felhasználó nevem nem tudom módosítani.)
-
ÁdiBá
veterán
1500MHz GTx980Ti-nek álltalában mennyi feszültséget szoktatok adni? Az asus GPu tweak program nekem 1,188v ir gyárinak aki huzhatok fentebb.
ÁdiBá
-
ingalls
senior tag
Nálam is van a G1. Le se volt ragasztva, mert a cellux a fólián (sima otthoni cellux) visszahajtódott és önmagához tapadt, kicsit ujjlenyomatos is
Ezért adják akkor ilyen olcsón? Nem kéne odaírniuk, hogy használt a termék?[ Szerkesztve ]
-
Crytek
nagyúr
Next PC Upgrade: 2022
-
h1mpi
félisten
válasz Montesantos #5392 üzenetére
Ti hisztek az AMD-nek még? Szerintem ez arra jó, hogy elbizonytalanítsa a vevőket, ami sikerült is ennek a mocskos AMD marketingnek. Soha nem veszek ezektől semmit.
(#5419) ingalls: Volt átlátszó fólia a kártyán? (ez az enyém doboz bontás után)
Ha megnézed ott van a fólia rajta és azt vissza senki nem rakja, ha levette.[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
titán
válasz ingalls #5413 üzenetére
Kibontott kartya. Eleve nem is otthonival vannak leragasztva es nem is jon fel magatol. En biztos visszakuldenem. A foliat pedig nem kell levenni a hasznalathoz. Egyebkent vissza lehet rakni.
(#5426) h1mpi Mire ragasztanak matricat az iponban? Errol en meg nem hallottam.
[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
-
ForRedGlory
félisten
válasz #Morcosmedve #5341 üzenetére
A tegnapi "kirohanasert" elnezest kerek. Velemenyem szerint bizonyos dolgokban mindkettonknek igaza volt, csak nem tudtuk jol kifejezni En mondjuk rohadt faradt is voltam melle. Olyankor ugrok.
[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
Ezek a matricák rajta vannak a dobozon is...
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
Modst3R
senior tag
Am meg amèg a 3 év gar meg van rajta és adnak áfás számlát. Pont lexxxxom XDDD
️Anna (sajnos a felhasználó nevem nem tudom módosítani.)
-
ingalls
senior tag
De úgy unom már. Mi a fenéért nem tudok egy olyan kártyát venni végre, ami nem full cw-s, vagy antituning vagy ami nem ventihibás vagy nem bontott. A hócipőm kivan.
Most komolyan ezt is vissza kell vinnem és várhatok megint 2 hetet a kártyámra?Dilemma, mert a kártya egyébként bika.
-
TTomax
félisten
válasz ingalls #5440 üzenetére
2 heted van rá,ha a kártya rendben van akkor én nem vacakolnék vele,nincs jelentősége...nézd körbe jól a kártyát,nincs-e rajta karc,játsz vele keményen,bikázd meg mindennel... ha birja a két hétben akkor ki tudja miért vitték vissza,lehet anyagiak miatt ... garid ugyanannyi van rá igy is ugy is...
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
ingalls
senior tag
válasz Modst3R #5442 üzenetére
Mondom, semmi, ventik mennek szépen, 1500-on is csak 77°C, stabil. Tovább nem is néztem.
Ezért gyanús nekem, hogy miért van visszaküldve.
H1mp1, nekem nem volt olyan igényesen felragasztva, mint amit a Te képeden láttam.De nem a levegőbe beszélek. Itt a fólia ragasztása.
Mellesleg azoknak a hisztérikáknak mondom, amilyen én vagyok, hogy ez a kártya tényleg nagyon komolyan néz ki, minőségi darabnak érződik. És dizájnos nagyon mind a WF felirat, mint silent/stop ledek. És még egyszer megerősítem, hogy nem lóg, szép vízszintes.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Hálózati / IP kamera
- Autós topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Kupon kunyeráló
- LEGO klub
- Tőzsde és gazdaság
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- SAPPHIRE NITRO+ RX 5700 XT 8G GDDR6
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- Nvidia GTX1080 Founders Edition
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest