- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
Új hozzászólás Aktív témák
-
mobbo
senior tag
válasz Dr.F.E.R.I. #9600 üzenetére
szia köszi,
igen ezt a packot több helyen is adják most 65ért,
bocs ha hülyeséget kérdezek de miért éri meg ennyire a 3 játék miatt? ezek jó játékok?
(nekünk a splatoon lenne fontos játék) -
aya
addikt
kb 55 órám van a xenoblade-ben 4 robotom, meg lv50 karakterszintem, nem is érdekel az a szar játék.
悪魔城ドラキュラ , NINJA 外伝 , モンスターハンター Switch pro scorpio mi11i
-
tariattila
veterán
válasz unrealnoise #9592 üzenetére
nem, nem akarom elolvasni...
Te aztán tudod innen az 'aljáról', hogy mit miért csinál a nintendo... ha annyira magyarázhatnékod van és tuti ötleteid akkor hívd már fel őket és add le nekik!
előre is köszönöm... -
MODERÁTOR
válasz Dr.F.E.R.I. #9599 üzenetére
Imádom az elemzéseit Professzor Úr!
Egy valamit szögezzünk le, PS4-hez NINCS magyar nyelvű webshop (az árak forintban vannak, de természetesen az US árak dollárban gyakran jobbak - igaz, nem túl bonyolult két accountot fenntartani, illetve valahogyan lehet együtt is vásárolni)Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
ldave
félisten
A bányászat amúgy miként működik? Most van egy küldetésem, amihez kellene 5 valami, amiből 2 megvan már, de nem tudom hogyan.
[ Szerkesztve ]
A Slime draws near! Command?
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Nézted az alapgépet 55ezerért. Ebben azon felül van egy wiimote (14k), egy érzékelősor (3k), Mario U (10+ k), és a két party-játék még mellé (együtt 10k körül). Ha nem hiszed, hogy megéri, számold ki te is. Ami viszont kell bele, az egy pendrive, vagy ha van otthon felesleges külső vinyód, akkor azt dugd rá.
Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd
-
MODERÁTOR
Megkérdeztem, válaszoltak , idézem (magyar eShop):
"A Nintendo hivatalos magyarországi forgalmazójaként nem áll módunkban kommentálni az Anyacég által hivatalosan még nem bejelentett/megerősített játékokkal, szolgáltatásokkal, konzolokkal és más Nintendo termékekkel kapcsolatos spekulációkat.
A Nintendo termékekkel kapcsolatos hírekért kövesd figyelemmel az alábbi felületeket:
Honlap: http://www.nintendo.hu/
Facebook oldal: https://www.facebook.com/nintendoforgalmazohu
Üdvözlettel: Nintendo Magyarország"Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz koncsik #9607 üzenetére
Nagy spílerek azért ezek is...
nem áll módunkban kommentálni az Anyacég által hivatalosan még nem bejelentett/megerősített (...) spekulációkat
Spekulációkat egyrészt nem az anyacégek jelentenek be, másrészt ha azt nyilatkozzák, hogy nincs tudomásuk egy adott pletyka hátteréről (és tegyük fel tényleg nincs), azzal nem hiszem, hogy bármiféle szerződést felrúgnának. Ha az terjengene a neten, hogy holnaptól Magyarország lesz a Nintendo központja, de kérésre lenyilatkozzák hogy nekik nincs ilyenről tudomásuk, azzal nem hiszem, hogy a N rögtön szerződést bontana velük. Ez így a leközölt formában sajnos csak egy reakció, de NEM válasz.
-
ayo
veterán
válasz tariattila #9603 üzenetére
na megrendeltem azt az akksit. 1 hónapon belül megjön azt végre én is tesztelhetem
http://jateknaplo.blog.hu
-
aya
addikt
Bányászat annyi hogy amikor felveszel egy kék valamiket a mezőn. Ha ember adta küldetés akkor néha piros! Azt mindenképp vedd fel.
悪魔城ドラキュラ , NINJA 外伝 , モンスターハンター Switch pro scorpio mi11i
-
Goldwin
aktív tag
válasz Dr.F.E.R.I. #9599 üzenetére
"Valószínűleg nem lehettél túl aktív a Stadlbauer-es időkben, akkor szó szerint semmi nem volt."
[ Szerkesztve ]
-
ayo
veterán
válasz Goldwin #9612 üzenetére
ez így van ahogy olvasod, kb. nekik köszönheted, hogy ilyen szinten van itthon a Nintendo jelen. Semmit se csináltak évekig A mostani forgalmazónak nagyon nehéz dolga van, de kitartóan nyomjak a megfelelő marketinget hozzá, ami nagyon ráfért már.
[ Szerkesztve ]
-
g@bo
nagyúr
hol volt a kontroll?
ha az anyacég látta volna a hazai eladásokat, akkor láthatta, hogy baj van.
mondjuk egy simlis magyar cég esetében ez nem meglepő. de ahogy látom, még mindig működő cég, valaki elégedett velük....mondjuk, nintendo árazása nem rajtuk múlik, abban az anyacég a hibás. ezen a piacon nem fog aratni aranyárban.
-
vhunor
őstag
válasz unrealnoise #9588 üzenetére
"Csak egy országot kellene beletenni."
Azért a jogi szakértés is megy látom .
-
Goldwin
aktív tag
"kb. nekik köszönheted, hogy ilyen szinten van itthon a Nintendo jelen. Semmit se csináltak évekig"
Kifejtenéd?
"A mostani forgalmazónak nagyon nehéz dolga van, de kitartóan nyomjak a megfelelő marketinget hozzá, ami nagyon ráfért már."
Hol szokták hirdetni az általuk forgalmazott termékeket?
[ Szerkesztve ]
-
Faterkam
addikt
-
ayo
veterán
válasz Faterkam #9618 üzenetére
azzal nem csak itthon van gond és az már a Nintendo hibája amúgy. Például US-ben is van sok cucc, ami hamar elfogy, mert nagy a kereslet és egyszerűen kénytelenek ebay-re menni, mert nem tudnak máshogy vásárolni a rajongók, persze csak 2-3x drágábban. hogy miért? nem tudom, lehet ez is ilyen Apple marketing, hogy direkt keveset adnak ki.. passz. Annyit tudok, hogy az Amiibóért elnézést kértek egyszer...
(#9617) Goldwin: te hol dolgozol hogy ilyeneket kérdezel? amúgy feljebb már sok más user is kifejtette ezt, hogy a mostani miket csinál.
[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
válasz Goldwin #9617 üzenetére
Stadlbauer konkrétan leszarta, hogy van Magyarországon olyasmi, hogy Budapest Game Show / ma PlayIT. Az új forgalmazó viszi ki a rendezvényre a gépeket. Hirtelen a boltoknak is lett raktárkészlete, Stadlbauer idején konkrétan vadászni kellett majdnem minden "nem mainstream" Nintendo cuccot.
Amíg a Gamepodon voltam szerkesztő, nem tudtunk épkézlában kinyerni semmit sem a Stadlbauertől: hír, megerősítés/cáfolat, tesztpéldányok, semmi. Közösségi kommunikáció a nullához konvergált - ma már az újak derekasan kiállnak ezen a téren is.
[ Szerkesztve ]
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
mirci18
addikt
válasz bongeszo #9595 üzenetére
Talán azért mert a wii-n kívül nem tud sikeres asztali konzolt felmutatni a Nintendo a Super Nintendo óta.
Az N64 a gamecube és a wiiu sem ment annyira mint a vetélytársai.
Őszintén a Nintendo idestova 20 éve inkább kézikonzolokban sikeres.
Ebben a kategóriában túlélte még a Sony-t is.
A wiiu eggyértelmű bukás kár szépíteni.
Sajnos alapvetően az xbox és ps viszi az eladások nagy részét.A wii-nél is egyébként a casual gamerek meg az olcsó konzol tolták az eladást.
Hiába hogy jó játékok vannak írva a Nintendo-ra hogyha nem azt az utat követi mint a másik kettő előbb utóbb elfogy a pénze és vagy elpártolnak teljesen az emberek az asztali konzol gépeiktől.
Most csak a Nintendo fanok veszik a gépet javarészt 10.73 millió user nem valami sok mikor a ps4-nél már millió user van és az xbox-nál pedig 10 millió.Még annyi hogy ami érdekes módon bejött a cégnek most az az amiboo meg vannak az emberek érte őrülve.
[ Szerkesztve ]
Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
mirci18
addikt
válasz Goldwin #9621 üzenetére
Ha figyelemmel kiséred az eseményeket akkor rájössz igen.
Több ízben segédkeztek versenyek rendezésében konzolboltokban.
Ahol játékokat reklámkiadványokat nyerhettél és vagy kaptál ajándékba.
Reklámozzák a Nintendo interneten boltokban gameshow-kon.
De azt ne várd hogy egy év után ellátottabb lessz minden konzolbolt vagy jelentősen olcsóbb lessz egy játék.
Sajnos a Nintendonak eléggé érdekes üzletpolitikája és árazása van ami nem felhasználóbarát.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
ayo
veterán
válasz Goldwin #9621 üzenetére
bár megválaszolták feljebb a kérdést, de azért berakom ezt is, mert gondolom akkor esélyes hogy ezeket se láttad... na ilyet nem tudtam volna elképzelni a régi forgalmazótól.
(#9624) mirci18: nem is kell annyira figyelni, hiszen, ha nintendót szereti, akkor ezek mindenhol ott vannak.
Mellesleg mikor volt olyan, hogy egy meg nem jelent játékot előbb kipróbálhatsz itthon? Soha. Szerintem nagyon kitettek magukért.
[ Szerkesztve ]
-
boost
addikt
Kipróbálod, aztán nem tudod megvenni 3 hónap múlva. Nagyon keményen perkálnia kéne a Nintendo-nak a boltok részére, hogy újra eladják a termékeiket. Hogy Ninti termék kerüljön fel a polcra, és ne mondjuk Sony, vagy MS, amit keresnek is éppen. Polcpénz / helypénz mondd valamit? Másik, hogy kéne helyi képviselet, Nintendo. Ahogy van a PS-nek is és az MS-nek is. Akik aztán supportot nyújtanak, intéznék a boltokat, forgalmazókat. stb. Amíg ebbe nem fektet a Nintendo, addig itt komoly előrelépés nem lesz, csak pár papírkarton a kiállításokon.
-
mirci18
addikt
válasz Goldwin #9626 üzenetére
Talán azért mert látjuk rajtuk hogy akarnak is tenni a játékosokért.
Reklámokkal kiadványokkal kitelepülésekkel stb.Adj nekik egy esélyt remélhetőleg 2-3 éven belül valamennyire megreformálják a konzolbolti megjelenéseket ellátottságot és árakat.
De mint már írtam ehhez a Nintendonak is szüksége lessz egy szemléletváltásra.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
MODERÁTOR
Ezzel együtt nem volt olyan N játék, amit szerettem volna és nem tudtam volna megvenni (legalább használtban, ha soknak tartottam az új árat). Amiibokat is sikerült beszerezni (az összeset, kivétel arany/ezüst Mario) Magyarországon - egyik megjelenéskor pont Franciországban voltam, ott 2 óra alatt fogyott el az összes új a megjelenés napján nyitás után).
Jobban bosszant, hogy GTA V nincs 10k körül használtan PS4-re[ Szerkesztve ]
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
oriic
HÁZIGAZDA
ESRB honlapján feltűnt a Super Mario Galaxy
Ugye Japánban már megjelent, ezek szerint nemsokára jön a nyugati kiadás is.
Live-Die-Respawn
-
ldave
félisten
XCX pro tipp: A The Repair Job küldetést ne kezdjétek el, amíg nincs meg hozzá az 5 db White Cometite a raktárban.
-
Faterkam
addikt
Olvasgatom a hozzászólásaitokat Wii U Gamepad ügyben. Tényleg zavaróan hamar lemerül Vagy töltőre dugva macerás játszani?
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
ayo
veterán
viszonylag friss hír: Mario Kart 8 successfully emulated on PC
[ Szerkesztve ]
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Bayonetta az utolsó bejelentett harcos a Smash Bros-ban. Több DLC nem jön a játékhoz.
-
mobbo
senior tag
kinél érdemes wii u-t venni?
konzolokszervize megbízható? vagy konzolvilág?mod: konzolokszervizében már nincs a party pack
[ Szerkesztve ]
-
ldave
félisten
Japánban már 1 milla felett jár a Splatoon Ennek örömére január végén tartanak majd Squid Sisters néven egy koncertet.
-
ldave
félisten
Decemeber 22-én új funkciókkal bővül a Mario Maker: [link] Plusz aznap indul majd a böngészős dolog is.
Új hozzászólás Aktív témák
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- PlayStation 4
- Vezetékes FÜLhallgatók
- PlayStation 5
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Parfüm topik
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest