- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dinasti
senior tag
Sziasztok!
Wii U-n hogy is van ez az "új" gépre tenni a régi accountom? Érdemes valami teljes törlést csinálni a gépen? Meg abba gondolom ne reménykedjek hogy amik voltak az előző wii u-mra vásárolt játékok azokat erre a gépre is leszedhetem? Mondjuk "csak" 1 Zelda és a Metroid 3 része volt digitálisan. -
japunk
aktív tag
Pro Controller beszerezve, mehet a Splatoon local multi.
The owls are not what they seem.
-
Dinasti
senior tag
Na most jött meg a xenoblade😉 Life off pár napra😈
-
Dinasti
senior tag
Valakinek lenne kedve este Xenoblade multihoz? Beszélgetni nem tudom hogy lehet,de akár telefonon is megoldható. Vagy skype.
-
Sirandrish
legenda
Nah lemondtam 2 előrendelésemet is a TP-ről, szóval remélem a Gamepark-al nem lesz gond
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
tassyu
tag
válasz Sirandrish #10409 üzenetére
Mi az a TP?
-
Sirandrish
legenda
-
Linkh
tag
válasz Sirandrish #10413 üzenetére
Nálam az a gáz, hogy nem tudom, hogy kitől rendeltem elő.(egyáltalán előrendeltem? ) Emailek közt nem találtam semmit. Valaki majd csak elküldi.
[ Szerkesztve ]
-
-
Sirandrish
legenda
Én tudtam hogy elorendeltem, csak azt nem hogy honnan
Nekem is kellet egy pár perces bogaraszas a mailek közöttKoncsik semmi gond...egyszer mindenkivel elofordul
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
mirci18
addikt
válasz Dinasti #10417 üzenetére
Felhasználóhoz van kötve a játék.
Így ha a régi accod megvan akkor a játékokat is letöltheted újra.
Pont ezt nehezményezi sok ember hogy a digitális játékokat nem tudják eladni csak átadni accounttal eggyütt ha a gépet eladják.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
Dinasti
senior tag
Szerintem az lehet a gond hogy az előző gépemről nem töröltem a profilom.
-
Dinasti
senior tag
Új accountot hol lehet csinálni. Csak a store ba tudtam regisztrálni. Vagy csak annyi az egész?megvan[ Szerkesztve ]
-
mirci18
addikt
Tudtommal transzfer csak akkor kell ha át akarod menteni a dolgaid eggyik konzolról a másikra.
Egyébként meg bejelentkezel a wii u-n az accoddal és újra le tudod tölteni a játékokat.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
ayo
veterán
válasz mirci18 #10428 üzenetére
neked 3ds és new 3ds-kor az volt, hogy be kellett bizonyítanom, hogy enyém a régi gép is - szerencsére barátnak adtam el, így le tudtam fotózni a gyári számát meg mindent és utána rakták csak át.
az új account rendszer, amit az évben fognak bevezetni viszont már több platformos és fiókhoz kötött, szóval remélhetőleg hamarosan nem lesz ezzel gondunk
http://jateknaplo.blog.hu
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Kukucs!
Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd
-
90Quiet
tag
válasz Dr.F.E.R.I. #10430 üzenetére
Honnan sikerült beszerezned? Én is keresem már egy ideje, de mindenhol elfogyottnak írják
[ Szerkesztve ]
A lexikális tudás hiánya gondolkodásra sarkall...
-
Dinasti
senior tag
Xenoblade-ben lootolni lehet majd fegyvereket vagy csak venni vendoroktól és a fejlesztéshez szükséges alapanyagokat lehet mobokból kiszedni?
-
MODERÁTOR
Külön külön meg lehet venni a játékot és az amiibo-t is, a dobozt szívesen eladom bárkinek horribilis áron
Az biztos hogy a limited edition sokkal jobban megérte.Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
Linkh
tag
-
oriic
HÁZIGAZDA
del
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
aya
addikt
válasz Dinasti #10435 üzenetére
170 órát biztos beleraktam.
Tegnap 6. gyerekkoromat éltem, japán eshopra regisztráltam, monster hunter frontier G-t töltöttem meg Lost Reaver-st
Rohadt jó olyan játékokkal játszani, ami nem tömegek által elérhető itthon
Természetesen legálisan, mert én vettem meg a japán wiiu-t ami itt is volt árulva
Lost reaver egész jó, free2play wiiu exklúziv.
Meg gondolkozok a Dragon quest X beszerzésében, jajj és van pl doraemon party
悪魔城ドラキュラ , NINJA 外伝 , モンスターハンター Switch pro scorpio mi11i
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz Dinasti #10446 üzenetére
Több mint 500 órám van benne, a legtöbbet játszott 3DS játékom (3U). Sajnos a két őssárkányt nem tudtam megölni, nagyon nehéz egyedül leteríteni őket. De nagyon tartalmas és a sztori módot azért már lehet teljesíteni. Csak ott van a kellemetlen érzés, hogy a főbestiákat mégsem tudtam levadászni...
Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd
-
aya
addikt
válasz Dr.F.E.R.I. #10449 üzenetére
Gondolom alatreon meg mirals maradt ki
A 4u-ban meg ott van az olajos mocsok
[ Szerkesztve ]
悪魔城ドラキュラ , NINJA 外伝 , モンスターハンター Switch pro scorpio mi11i
Új hozzászólás Aktív témák
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Hálózati / IP kamera
- Autós topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Kupon kunyeráló
- LEGO klub
- Tőzsde és gazdaság
- alza vélemények - tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest