- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
-
ayo
veterán
válasz Sirandrish #9749 üzenetére
nem sokat, eddig minden wii uzásnál szinte tölteni kellett.
a kábelen meg ott a nehezék rajta, kb. mint egy laptoptöltő.. nem a világ legjobb kábel nélküli eszköze[ Szerkesztve ]
http://jateknaplo.blog.hu
-
Sirandrish
legenda
Mondjuk nem csodálom ha egy ekkora kijelzőt kell még ugye működtetnie az akksinak. A gond az hogy nekem tényleg nem ér el odáig ameddig kéne. Nah akkor újratervezés
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
ayo
veterán
válasz Sirandrish #9753 üzenetére
persze, az oka megvan, csak 90%-ban a játékok nem használják ki ezt, kikapcsolni meg nem lehet csak szívja fölöslegesen.
-
Sirandrish
legenda
De ahogy látom tovább kell tölteni mint egy mobilt
Még kipróbálni nem tudtam de jól érzem hogy az L és R gombok immáron nem nyomásérzékenyek hanem csak be és ki opció van?
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
ayo
veterán
válasz Sirandrish #9755 üzenetére
azok mindig mikrokapcsolósak voltak szerintem, nintendónál szerintem nem volt ilyen ps-xbox inkább
-
Sirandrish
legenda
GC-nél simán nyomásérzékeny volt. Pl Luigi's Mansionban olyan erősen szívott a porszívó amilyen erősen nyomtad.
Nah feltöltött...lehet tippelni mit nézek meg elsőnek
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz Sirandrish #9737 üzenetére
Az a fekete bizbasz akkor hasznos, ha olyan minijátékot játszotok, amihez csak a gamepad kijelzője kell. Gyakorlatilag csak egy billenésgátló.
Ui.: az a sok játék meg honnét lett nagy hirtelen?
Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd
-
Goldwin
aktív tag
válasz Sirandrish #9757 üzenetére
Wii Party U?
-
tariattila
veterán
válasz Sirandrish #9743 üzenetére
Gratula! sok remek játékórát!
őő a Hyrule W. nem eladó ?
-
aya
addikt
De bevásárolt itt mindenki
Szar gép ez, semmi pótolni valóval....悪魔城ドラキュラ , NINJA 外伝 , モンスターハンター Switch pro scorpio mi11i
-
Sirandrish
legenda
Természetesen ezzel kezdtem :
Mondjuk most kicsit félre kell tennem, mert a sok-sok játékot egy kedves kis jézuska adta de nem öribe ám
Feri: Soha nem jöttem volna rá
tariattila Nem hiszem...miért..már nem kapni?
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Sirandrish #9762 üzenetére
Ez mi, valami focis játék?
Grat hozzá amúgy, és sok sok jó játékot.
Live-Die-Respawn
-
Sirandrish
legenda
Neeeem...verekedős..Mester Séfeket kell a vízbe fojtani
Egyébként köszi
-
MODERÁTOR
válasz tariattila #9760 üzenetére
A jobb felső sarkában a fényképen van az árcédula, de én már nem írom ide, mert tök úgy néz ki, hogy reklámozom őket... a honlapon ugyan nincs, de lehet, hogy a boltban van...(talán használt) - ha akarod megnézem majd...
[ Szerkesztve ]
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Na betalált a jézuska is, már szinte teljes a létszám (csak most meg Dave hagy itt minket). Holnap regelek egyet az ír shopra és töltöm is a Mario World-öt. 23 éve is ezzel ünnepeltük a szentestét, holnap nosztalgiaest lesz.
-
Sirandrish
legenda
válasz Dr.F.E.R.I. #9766 üzenetére
Milyen létszám? Van valami banda errefele?
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz Sirandrish #9767 üzenetére
Egy soványabb MarioKart ligát már-már össze lehet ezekből a kószákból verbuválni.
-
Sirandrish
legenda
válasz Dr.F.E.R.I. #9768 üzenetére
Hja értem
Kérdés: Ebben a Toad kapitányban van coop?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
Kellemes Karácsonyi ünnepeket kívánok mindenkinek!
-
Mister_X
nagyúr
válasz Dr.F.E.R.I. #9768 üzenetére
Dave-et ki kell zárni, mert mindenhol behúzza az aranyat
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
mobbo
senior tag
jézuska meghozta a wii u-t
frissíteni akarja a rendszert, mehet az update vagy okoz valami gondot a későbbiekben?
(szeretnék másolt wii játékokat használni majd) -
Sirandrish
legenda
Nah kipróbáltam Toad kapitányt---az első 10 pályát be is húztam.
Aranyos és jópofa de eddig piszok könnyű. Szerencsére más "negatívumot" nem találtam benne. Azért az időzőjel mert nem a 30éves korosztály a célközönség, így nem véletlen hogy könnyűA controller gyorsan le is merült..nah de nem baj mert van mit csinálni így karácsonykor
[ Szerkesztve ]
-
g@bo
nagyúr
válasz Dr.F.E.R.I. #9774 üzenetére
egyébként meg okoz.
-
Sirandrish
legenda
-
n000rbi
senior tag
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz Dr.F.E.R.I. #9766 üzenetére
A sok tökölődés után úgy határoztam, hogy maradok a létező ID-nél. Egyszerűen nem tudtam olyat regisztrálni, ami ne lett volna foglalt és kábé az legyen, amit szeretnék. Majd azt fogom csinálni, hogy a nagyobb profilú játékokhoz inkább letöltőkódokat veszek, úgy olcsóbb, mint közvetlen eshopból vásárolni.
-
aya
addikt
válasz Dr.F.E.R.I. #9779 üzenetére
Válasz valami playstationos vagy pl master chief 117 nevet azok biztos szabadok
悪魔城ドラキュラ , NINJA 外伝 , モンスターハンター Switch pro scorpio mi11i
-
aya
addikt
válasz Sirandrish #9781 üzenetére
XboxOneLinkPs4 az tuti nem foglalt még.
Boldog karácsonyt mindenkinek!
悪魔城ドラキュラ , NINJA 外伝 , モンスターハンター Switch pro scorpio mi11i
-
g@bo
nagyúr
merry xmas to you all !
ne keverjétek a piát.
-
MODERÁTOR
Itt is mindenkinek nagyon boldog Karácsonyt kívánok !
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
g@bo
nagyúr
válasz Dr.F.E.R.I. #9784 üzenetére
nekem végeredményben mindegy.
-
mobbo
senior tag
eshop demókon kívül van még valami amivel be lehet szerezni ingyenes játékokat? vagy hogy megy ez wii u-nál? mert nem sok ingyenes/demót láttam, ti hogy szerzitek be a játékokat? egyelőre csak az van ami a dobozban volt
-
Sirandrish
legenda
Játszott már valaki ezzel a WiiU-s DK Tropical Freeze-el?
2 kérdésem lenne.
1. Ez valami vicc?
2. Ez valami rohadt vicc?Viccet félretéve. Elvileg ez egy 3 éveseknek készült játék...velem van a gond ha az asszonnyal nem bírjuk megcsinálni a második világ mapjait? Az első pályának a második világban nekimentünk vagy 10szer mire sikerült..a másodiknak szintén. Engem már az agyvérzés kerülget.
Hja és valaki mondja már el nekem hogy az 1. player (azaz én) mi a jó francért nem tud karaktert választani? Miért kell nekem mindenképp ezzel lomha kolbászarcúval lenni?
-
MODERÁTOR
válasz Sirandrish #9790 üzenetére
Megnyugtattál
Nehéz, idézet egy kritikából: "Just like the previous game, I yelled alternating cries of agony and relief working through particularly challenging areas. Almost everything is fair and doable with enough focus and patience; the bonus stages are a little ridiculous, but that's to be expected."
Kitartás, menni fog (az ne zavarjon, hogy én nem jutottam el a második világig sem )[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz koncsik #9791 üzenetére
Nemáááár
Azt hittem csak bambázok
És arra mit mondasz hogy nem lehet majmot választani? Az első playernek muszáj DK-val lenni?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
ayo
veterán
válasz Sirandrish #9790 üzenetére
Donkey Kong sorozat köztudottan nehéz volt.. sokkal nehezebb, mint mondjuk egy Mario, inkább azoknak szól, akik a Mariót szeretik kimaxolni.
-
MODERÁTOR
válasz Sirandrish #9792 üzenetére
Nem muszáj, lehet kontrollert cserélni (BOCS!)
-
Sirandrish
legenda
A SNES-es 1,2,3al játszottam és végig is vittem. A N64est is kitoltam és amíg nem akartad maxolni addig az sem volt különösebben nehéz. De ez...ez nevetséges. Minden apró miniméteren vagy ezredmásodpercen múló hibát azonnali halállal büntet.
Csak azért is végig akartam vinni..a második világot viszonylag könnyen teljesítettem is, de aztán jött a Bagoly boss. Ne haragudjon meg a világ de ha ezt bármelyik 3 éves megcsinálja, annak ajánlom fel a fele királyságom.
Első részét megcsináltam (párszor újra kellett kezdenem), de persze nincs ám vége..megy egy szinttel feljebb...azt is megcsinálom...és még mindig feljebb megy. De ott mikor megölt és a pályát full elölről kellett kezdeni akkor inkább kivettem a lemezt és egy jó mély fiókba tettemNem nekem való ez, erre rájöttem.
Holnap megkukkantom inkább a Mario 3D akármicsodátkoncsik Igen meg fel tudom a hátamra venni a második playert így az ő képességét is tudom használni, de az milyen COOP már
[ Szerkesztve ]
-
ayo
veterán
válasz Sirandrish #9797 üzenetére
SNES-nek is a 2. része jóval nehezebb volt, mint az első. Szerintem lehet a Wii verzióval kellene kezdeni és akkor már ez könnyebb lesz
-
Sirandrish
legenda
Inkább játszom olyannal amiben sikerélményem is van. Nem kizárt hogy majd egyszer előveszem megint, de amikor ennyi jó játék van nálam akkor nem ragadok le annál amelyik csak felk*r
A Splatoonba van Story Coop vagy csak vs?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
MODERÁTOR
eShop: Legend of Kay Anniversary szeptemberben 20 font volt, most 5... ennyit megér.
Super Mario RPG: Legend of the Seven Stars - ez milyen?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Ingyenes parkolást!!!!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kupon kunyeráló
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- További aktív témák...
Állásajánlatok