- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
tariattila
veterán
válasz horkovy24 #10198 üzenetére
a craftot csak úgy írtam... nem neked szólt (meg nem is nagyon nintendos téma az )
Valóban a wii-s verzióval játszott kicsi, nagy... de a nagy végigjátszotta mondjuk míg a kicsi nem...
tehát játszani lehetett vele de akkor is csak egy adott nehézségi szintű játék...wiiU-n meg többféle játékos is talál a saját tudásához való játékot...
jó példa a smb vs. luigi
akinek az előbbi nem kihívás annak a második már megfelelhet[ Szerkesztve ]
-
horkovy24
senior tag
válasz Sirandrish #10199 üzenetére
Hát ha snes-en gond nèlkül vègigjátszottad akkor lehet azóta veled lett a problèma. El kazuálosodtál hogy magyarosan írjam. Mivel a DK jatèkok annak idejèn sem voltak könnyűek sőt szerintem mondhatom azt hogy ennèl nem voltak könnyebbek. Csak ott mèg nem volt hard mód meg 200%-os vègigjátszás.
Az igazi bajnokok a célt látják maguk előtt, nem pedig az akadályokat! ;)
-
-
-
Sirandrish
legenda
De most méééé?
Nah visszaszerzem és végigviszem egyedül...tuti az asszony miatt nem sikerült..
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
MODERÁTOR
válasz Sirandrish #10207 üzenetére
Jaja. Engem is a gyerekek zavartak. Főleg azzal, hogy simán előbbre jutottak, mint én nagy küzdelemmel...
[ Szerkesztve ]
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
Sirandrish
legenda
válasz koncsik #10208 üzenetére
Engem egy dolog zavart..
Hogy player 1-ként nem választhattam DixietEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
ayo
veterán
válasz Sirandrish #10207 üzenetére
co-opban pont ezért nehéz a DK, mert nagyon pro arc kell, hogy legyen a másik is, simán lehet hogy az volt a gondod ja
http://jateknaplo.blog.hu
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
-
horkovy24
senior tag
Na csak kikövetkeztettük hogy mi is törtènt Sirandrish kollègával azóta csak èn ezt így nem akartam leírni. De te megtetted helyetettem ès lehet így is van puhány lett! Hehe
Sirandrish: szerintem is szerezd vissza mert nagyon jó játèk. Szívd fel magad határozd el hogy menni fog ès ugorj neki. Csalódni nem fogsz ha ráèrzel a játèkra. Èn is így csináltam aztán 150%-ig tartott a lendületem. Viszont úgy gondolom hogy ez így bőven elegendő is volt ès tisztessègesen vègig is toltam. Onnantól szìvjon már vele az akinek hat anyukája van!Az igazi bajnokok a célt látják maguk előtt, nem pedig az akadályokat! ;)
-
-
ldave
félisten
1 milla körül jár Japánban. Igazából csak annyi lenne itt a lényeg, a sokak által negatívként beállított végtelen folytatások között a Nintendo letett az asztalra előzmények nélkül egy olyan játékot mely világszinten sikeres tudott lenni, olyan exkulzív nagyágyúkat megelőzve mint a Halo 5 vagy a Bloodborne.
A Slime draws near! Command?
-
horkovy24
senior tag
A bloodborne-nak sincs előzmènye hisz egy új játèk. Viszont a szörszálhasogatást fèlretève èn èrtem a lènyeget. Bár azt sem tudom hogy a bloodborne-ból mennyi fogyott világszinten. Vègülis mindegy is mert mindenkèpp elismerèsre mèltó a Nintendo fejlesztőinek a munkássága. Náluk konkrètan igaz az hogy amihez hozzányulnak arannyá vàltozik. Ha ilyen fejlesztők lennènek mondjuk a Sony PS4 mögött pluszban akkor mindenki elbújhatna. Ezzel nem azt akarom mondani hogy a Naughty Dog pèldául szar lenne.
Az igazi bajnokok a célt látják maguk előtt, nem pedig az akadályokat! ;)
-
MODERÁTOR
Csak a képen gondoltam behelyettesíteni. A többivel nagyjából egyetértek. De hagyjuk.
Sajnos tényleg úgy érzem, hogy csak gyűjtöm a játékokat, de nem játszom (eleget) velük...[ Szerkesztve ]
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
MODERÁTOR
válasz tariattila #10222 üzenetére
Az amiibo figurákkal kerültem a legközelebb a gyűjtő fogalmához. Aztán azokat is kibontottuk és játszunk velük, nem is feltétlenül csak a konzolon. Meg be is fejeztem a mindegyik kell őrületet az Animal Crossing sorozat meg nem vételével. Azért a Shovel Knight már megérkezhetne, meg van még 1-2 kedvenc, akit szeretnénk...
-
ldave
félisten
Ropogós hír: a már mindenre megjelent Oddworld: New 'n' Tasty végre jön Wii U-ra is, február 11-től lesz elérhető az eShop-ban.
-
-
Sirandrish
legenda
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Sirandrish #10227 üzenetére
Nem beszólni! Amúgy meg 14, de ki számolja! Az egészben az a meglepő amúgy, amit Dave is mondott, hogy új franchise-ról van szó. Ezért respect neki, de komolyan!
Live-Die-Respawn
-
MODERÁTOR
Miért érzem úgy, hogy közel áll hozzád a Halo sorozat? XBox 360-on ezzel nyitottam (meg a Halo Wars, ami tudomásom az egyetlen valamire való RTS konzolra - ez ügyben javaslatokat várok)
-
adalbert1
veterán
Remélem, hogy ez a tény ösztönzőleg fog hatni több nagyobb fejlesztőre/kiadóra is, hogy az x-edik rókabőr/folytatás helyett esetleg sűrűbben bevállaljanak valami eredetibb/kísérletezőbb dolgot is.
Mario témához: lehet, hogy régimódi vagyok, de nekem a kedvenceim még mindig a 2 dimeziós részek, élükön a legelső játékkal, a Super Mario Bros.-szal. -
Sirandrish
legenda
Nah látom visszatértél ehhez a buvàrhoz. ..remek döntés. Ez sokkal jobb
Szerk: 14 éves. .hm...már az is tinédzser
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
-
Agyzuzo
addikt
válasz Sirandrish #10236 üzenetére
Vaó. És vajh a játékokhoz kapott lekaparható kuponkódokat is meg fogja enni a rendszer vagy azok mind mennek a bukó dobozba?
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
-
ldave
félisten
válasz Sirandrish #10238 üzenetére
Szerintem azt már kivezették, az fel nem használt kódokat nem hiszem, hogy az új rendszerben lehetne majd aktiválni bármi módon is.
-
Hunner
senior tag
Segítsetek nekem legyetek szívesek. Meg kell válnom pár dologtól segítenétek beárazni őket?
Wii U Super Smash Bros. + Mario Amiibo (kibontva)
Wii U Splatoon + Inkling Squid Amiibo (kibontva)Elsőre arra gondoltam, hogy:
Super smash Bros. - 10.000.-
Splatoon 10.000.-
a két amiibo darabja 3500, de ha valaki játékkal együtt viszi akkor:Wii U Super Smash Bros. + Mario Amiibo 12.000.-
Wii U Splatoon + Inkling Squid Amiibo 12.000.-Ez így versenyképes, vagy a használtpiacon ennél olcsóbban/drágábban mennek ezek a cuccok?
Előre is köszi!
[ Szerkesztve ]
Oneplus 8 Pro - Canon EOS 600D - EOS M50 - Sigma 18-200 f/3.5-6.3 DC OS HSM II - Canon 50 f/1.8 STM
-
ldave
félisten
válasz Sirandrish #10236 üzenetére
My Nintendo will be available in the following countries from March: Great Britain, Ireland, France, Belgium, Germany, Austria, Switzerland, Poland, Bulgaria, Croatia, Czech Republic, Cyprus, Luxembourg, Spain, Portugal, Italy, the Netherlands, Denmark, Norway, Finland, Malta, Greece, Sweden, Estonia,
Hungary,
Slovenia, Slovakia, Romania, Lithuania, Latvia, Russia, South Africa, Australia, New Zealand, Japan, the US, Canada, Mexico and Brazil.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz Hunner #10241 üzenetére
Ha jól emlékszem a Splatoon 12K újonnan is
ldave Igen, olvastam. De ez miért lesz nekünk olyan jó egyébként?
[ Szerkesztve ]
-
Hunner
senior tag
Köszi, bár a topikban nem eladni akarom ha hirdetni szeretném kitenném az itteni apróra, csak fogalmam sincs az árakról, boltokban utánanéztem nyilván, de az nem sokat segít. Ezt a két játékot nem nagyon adja el senki aki megvette, így nincs viszonyítási alap. Túllőni meg nem szeretném, de az se lenne jó ha nagyon ár alatt hirdetném...
Szétnézek arra
Oneplus 8 Pro - Canon EOS 600D - EOS M50 - Sigma 18-200 f/3.5-6.3 DC OS HSM II - Canon 50 f/1.8 STM
-
MODERÁTOR
válasz Sirandrish #10244 üzenetére
A gyűjthető szarokat elvileg nem kell angol címre szervezni
De akkor mán legyen HUN eShop is, he?[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz koncsik #10246 üzenetére
De úgyse lehet régiót váltani vagy lemaradtam valamiről?
-
addikt
Na hat marha kíváncsi leszek erre a magyar eshop ra meg az account hoz kötött játékok dologra. (remélem 3DS / Wii U is )
Bar ez mar ilyen hiszem ha latom kategória tavaly is be lettünk etetve hogy jön Magyarországra is az eshop aztán kiderült, hogy kamu szó nem volt róla.[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
Új hozzászólás Aktív témák
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Lexus, Toyota topik
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mobil flották
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 4
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest