- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
mirci18
addikt
válasz koncsik #9195 üzenetére
Végre valahára.
Pont azért is örülök ennek az emailos értesítésnek.
Mert a postafiókomba járok a leggyakrabban fel így nem maradok le a Nintendo-s hírek-ről.
Bár már lassan be kéne invesztálni a wii mellé egy wii u-ra.
De egyenlőre csak az új Mario-s játékok vonzanak.
A wii-n is van még annyi játék és ahhoz képest kevés időm játszani.[ Szerkesztve ]
Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
boost
addikt
Jön a Minecraft WiiU-ra. Ha nem is egy Zelda, vagy Metroid, de azért valami. [link]
-
ldave
félisten
Rodea rendelést lemondtam, túlnyomóan negatívak az értékelések Kár érte, rég játszottam ilyesmivel pedig. Na majd talán a Star Fox rendben lesz.
A Slime draws near! Command?
-
mirci18
addikt
Aha értem és pixeles minőségben.
Na mindegy is annó sem értettem miért jók ezek a szimulátor játékok.
Amiben csak szimulálsz egy virtuális életet.
De ez csak az én véleményem.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
Csillag01
aktív tag
Hello
Wiiu-ra van vagy lesz black ops 3-om? Csak mert 2 az van.
[ Szerkesztve ]
Asus Rog Phone 6
-
MODERÁTOR
Rodea 18k... pár százassal még az eShop-ban is olcsóbb
Sikerült az EU és USA direct-et is néznem... az EU-ban volt szó a Xenoblade letölthető demoiról (4 verzió)?
Kicsit összefolynak a dolgok, mert előtte elaludtam a fiúk altatása közben, épp felébredtem 11-kor...[ Szerkesztve ]
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
MODERÁTOR
Az is benne van a wii U dobozban?
Utánaolvasva csak az első, előrendelt darabokban... és a wii verziót jobbnak tartják.
A Metacritic nem valami pozitív...
Ezzel együtt elgondolkozhatunk, ha van ilyen kiadás itthon - aztán kölcsön is adhatjuk a másik verziót egymásnak.Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
Goldwin
aktív tag
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
aya
addikt
Kell a midna amiibo!
悪魔城ドラキュラ , NINJA 外伝 , モンスターハンター Switch pro scorpio mi11i
-
boost
addikt
Hát, a TP elég csalódás. Maradt a PS2 grafikai kinézet, csak 720p-ben. Új Zeldából meg mutattak 5 másodpercet. Talán az már tényleg a játékból volt.
-
ldave
félisten
Na, sok a negatív energia Most egy 10 éves játékról beszélünk, amit kiadnak újra. Ha a Wii U története máshogy alakult volna, szerintem nem is foglalkoznának ezzel, de hát ez van. Az új Zelda szokás szerint késik, valamit adniuk kell. Az összes közül még így a Wii U-n van a legkevesebb HD/Remaster játék.
-
ldave
félisten
Értem én, de biztos valami nagyon komoly oka van, hogy a Zelda U késik. Szivatásból nem tolnák el a megjelenést, hogy hehe, hülye rajongók, várjatok csak tovább. Szinte az összes japán játékfejlesztő megszenvede a HD konzolokra fejlesztést. A Nintendo pedig ebben pár év lemaradásban van.
Az egész cég az újkori történetének egyik legnagyobb átalakulása közben van, egyszerűen akkorát változott a világ az elmúlt években, amit csoda hogy túlélt a cég (lásd Nokia példája).Engem sokkal jobban zavar az amiibo dolog. Egyre inkább úgy tűnik, hogy már nemcsak kozmetikai és extra dolgok vannak a figurákhoz kötve, hanem komolyabb játéktartalom is. A Paper Jam-nál valami kártyákat lehet majd amiibo-val megnyitni, ami befolyásolja a játékmenetet. Én pedig nem akarok amiibo-t venni, mert engem az ilyen figurák nem vonzanak, nem érdekelnek.
-
ayo
veterán
igen, az amiibo néhol tényleg gond, de szerencsére azok a játékok annyira nem érdekelnek. Captian Toad-hoz se fogok soha se venni Toadot, inkább kölcsönkérem de ilyen animal crossing téma hidegen hagy.. persze sajnálom akinek ez a kedvence, mert az most fizethet rendesen
http://jateknaplo.blog.hu
-
ldave
félisten
Xenoblade X-hez kis infó. Az optimális élményhez sajna nem elég a lemezt betenni a gépbe, szükséges lesz 4 db adatfájl letöltése az eShop-ról:
•Basic Pack (2GB): for basic data, like the most frequent elements of terrain, which speeds up loading within the city and on Planet Mira. [Very Effective]
•Doll Data Pack (1.7GB): for Doll data. Makes deployment of Dolls much faster. [Mildly Effective]
•Player Data Pack (3.6GB): for player data (armor, etc.). Makes loading time faster when changing equipment in shops. [Mildly Effective]
•Enemy Data Pack (2.7GB): for enemy data. Makes loading on the field even faster. [Mildly Effective]Ez 10 GB adat összesen.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
-
boost
addikt
válasz Dr.F.E.R.I. #9242 üzenetére
Egyelőre mindenhol azt írják, hogy le kell tölteni, sehol s eazt, hogy engedni, hogy felmásolja. Valszeg a WiiU OS-e még nem támogatja a félig felmásolom a lemezről funkciót, ezért kell letölteni shopból.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Nyilván technikailag ezért kell letölteni, de lényegében ugyanazt a célt szolgálja, mint a telepítés: egy gyorsabb elérésű médiumra pakolják a gyakran használt adatfájlokat, hogy simább legyen a program futása. Ez már egy új szemlélet a Nintendónál, hiszen alapjáratban csak olvassák az adatokat a lemezről, nem másolják. A tervezőasztalon nyilván nem is számoltak mással, hiszen a Basic gépekre rá sem lehet így tenni semmit a helyhiány miatt. Ez a generáció most arról szól, hogyan álljanak át a korszerű eljárásokra, így egyre inkább olyan megoldásaik lesznek, mint amit az MS/Sony is használ. Ezek alapján az új NX platform már elképzelhető, hogy hagyományos értelemben telepíteni fog. A másik megoldás az lenne, ha chipkártyákra állnának át (amit pletykáltak), plusz megraknák memóriával a konzolt, így elvileg telepítés nélkül is gyorsan kiolvashatnák az adatokat. Jelenleg azonban a memória jóval drágább, mint a háttértárak, úgyhogy szerintem utóbbit fogják inkább megnövelni és telepíteni fognak.
Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd
-
boost
addikt
válasz Dr.F.E.R.I. #9244 üzenetére
NX-ről csak találgatni tudunk, de mindenesetre WiiU esetében majdnem sikerüt elérni a PS3 szintjét, OS fejlettségben, miszerint részben tud már HDD-re telepíteni, de még nem a lemezről, hanem netről. Elég vicces.
[ Szerkesztve ]
-
ayo
veterán
válasz Dr.F.E.R.I. #9244 üzenetére
lassan kb. elég lesz berakni a lemezt, amivel jelzed hogy megvan, a többit meg hdd-ről szedni. amúgy nem lenne rossz, mert néha zavar a hangja, de ugye egy olcsóbb cartridge megoldásnak örülnék a legjobban
http://jateknaplo.blog.hu
-
ldave
félisten
Mára is jut egy Nintendo cenzúra hír: a Xenoblade X nyugati kiadásában nem lesz mellbőség beállítási lehetőség
Új hozzászólás Aktív témák
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest