- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
Új hozzászólás Aktív témák
-
tariattila
veterán
Minecraft és két akciós játék a mai termés....
van pár jó ajánlat! -
Goldwin
aktív tag
válasz tariattila #9651 üzenetére
Hol?
-
ldave
félisten
XCX leggyengébb része számomra egyértelműen a célzási megoldás, lehet egyáltalán célpontot választani vagy automatikusan mindig a legközelebbit célozza be a játék?
A Slime draws near! Command?
-
Sirandrish
legenda
Van még hely ahol kapni az a mote-s 4 játékos basic bundlet?
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
MODERÁTOR
válasz Sirandrish #9657 üzenetére
Jó reggelt!
Gamepark, de 75k[ Szerkesztve ]
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
Sirandrish
legenda
válasz koncsik #9658 üzenetére
Igen azt sikerült megtalálnom, kapják be
Amúgy Nunchuk nem kell a packban lévő játékokhoz?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
g@bo
nagyúr
válasz Sirandrish #9659 üzenetére
azokhoz nem, később igen.
+6000.
-
Sirandrish
legenda
Trükkösek azért.
Persze így is remek ajánlat, de adnak egy fél controllert...besz*rásSzerk: Tisztára 3DS érzés kapott el amihez nem járt töltő 80K-ért
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
g@bo
nagyúr
válasz Sirandrish #9661 üzenetére
ja, én is bezsákoltam a new 3ds-t, most fólia kell és töltő.
puttony nintendo...
-
Sirandrish
legenda
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd
-
Sirandrish
legenda
Ez a New Super Mario és Super Luigi ez két külön játék? Vagy mi ez?
-
ayo
veterán
válasz Sirandrish #9665 üzenetére
Luigi verzió 95%-ban ugyanaz, csak hozzá van illesztve a pálya. Bőven elég a Mariós
http://jateknaplo.blog.hu
-
Sirandrish
legenda
A pack amivel szemezek mindkettőt tartalmazza, de akkor gyakorlatilag 1 játék kétszer
Ha nem akarok digitálisan vásárolni (max 1-2 régi cuccot mint pl Ocarina ) akkor elég a 8gigás? Vagy pendrive-ot pl gond nélkül lát? Mert van itthon néhány pendrive-om.[ Szerkesztve ]
-
aya
addikt
válasz Sirandrish #9667 üzenetére
Egy 32-64 gb pendrive bőven elég. Látja és alapban oda ment mindent.
悪魔城ドラキュラ , NINJA 外伝 , モンスターハンター Switch pro scorpio mi11i
-
ayo
veterán
válasz Sirandrish #9667 üzenetére
igazából egy lemezes DLC, nem több, viszont jobban hangzik..
mivel te ált. el szoktad ezeket adni, meg én eleve nem preferálom a drága és rossz digitális boltját, ezért azt mondom, hogy amíg nincs fiók rendszer ne foglalkozz vele, bőven elég a 8 GB, azt majd pendrive-val vagy más háttértárral ki tudod egészíteni.
amúgy Ocarina nekem megvan 3DS-ben és N64-re is fullos pakkban, de soha se adnék ki pénzt a digitálisért
http://jateknaplo.blog.hu
-
Sirandrish
legenda
Nah akkor ideje morfondírozni egyet
ayo Hát elég szomorú hogy nem veszed meg..pedig akkor már így is meglehetne
[ Szerkesztve ]
-
aya
addikt
válasz Sirandrish #9670 üzenetére
Valaki nagyobb külső hdd-t is rákötött, de ahhoz külső tápost ajánlanak, ha nem veszel tekken-t (22gb ) akkor sok minden ráfér.
Pl fast neo racing 1,2 gb
-
Sirandrish
legenda
Ebben a Partys bundleben a Super Mario és Luigi az letölthető játék?
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz Sirandrish #9672 üzenetére
Mindegyik játék lemezes.
-
Sirandrish
legenda
válasz Dr.F.E.R.I. #9673 üzenetére
Hm..direkt néztem unboxing videót de abba csak a másik két játékot láttam kibontani..
-
MODERÁTOR
válasz Sirandrish #9674 üzenetére
A super mario + luigi nekem egy lemezen van, szerintem az is ilyen csomagból van...
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz Sirandrish #9674 üzenetére
Nekem is ez a gépcsomagom van, minden lemezen van.
-
Sirandrish
legenda
válasz Dr.F.E.R.I. #9676 üzenetére
Oksi
-
Sirandrish
legenda
Ezt nézem de nem látom a lemezes Mariot.
Nyilván ettől még elhiszem amit mondtok csak nem értemEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
MODERÁTOR
válasz Sirandrish #9678 üzenetére
Megkérdeztem a dealeremet, 3 lemezen 4 játék (amennyiben a Luigi-t külön veszem) + 7 napos karaokee próbaverzió.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz Sirandrish #9678 üzenetére
Ez a Mariós csomag ebben a régióban érhető csak el (feltételezem legalábbis, hogy nem csak nekünk gyártottak egyedül). Amit a videóban bontogatnak, annak a dobozán nincs rajta, hogy benne van a játék. Ha megnézel egy hazai webshopos képet, azon külön kis ablakban rajt van, hogy tartalmazza ezt a két játékot is.
Szerk.: a hátlapra van ragasztva matrica formájában, ez hiányzik a videóban bontogatott gépről
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
Rendben, köszönöm nektek
És igen..láttam a kis képet, és a videón nem is figyeltem hogy azon nincsEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
Corvin konzoltól rendelt már valaki valamit?
-
MODERÁTOR
válasz Sirandrish #9682 üzenetére
hát izé PS4 játékot, de személyes átvétellel. Normálisnak tűntek
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz koncsik #9683 üzenetére
Nem azért, csak ma leadtam a rendelésemet..még telefonon is beszéltem velük, de semmi visszajelzést nem kaptam még mailben pl. Nyilván ma már nem is fogok tehát nem várom vagy ilyesmi, csak fura mert általában minden webshopba azonnal küldenek egy ilyen automata üzit..
-
Faterkam
addikt
válasz Sirandrish #9684 üzenetére
Elvileg én még pénteken rendeltem Wii U.-t raktárról, (akkor még az volt kiírva) igaz nem a onnan, ahonnan te, de az automata üzin kívül én meg azt nem kaptam meg, hogy konkrétan visszaigazolták volna a rendelésem :/ A levélbe csak az volt, hogy befogadták a rendelést, de ez még nem minősül tényleges visszaigazolásnak Arghh...
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
tariattila
veterán
Minecraft pár nap után...
néha megfogja a vasat kétjátékos módban...
apropó 2 játékos:
osztott kép a tv-n, vajh mi a rákért nincs gamepad/tv játékos osztás???
agyam nincs hozzá.... ha már az eszköztár stb funkciókat nem rakták a pad kijelzőjéresőt, ha már semmi nem megy a kijelzőn legalább ki lehetne kapcsolni hogy ne zabálja le az akkut és ne madzagról kelljen tolni.... addig addig, hogy engem is megfertőzött és szépen megtanítja
érdekes a pc-s egér/ bill. vs controller irányítás ennél a játéknál... talán a pc-s kifinomultabb... (a dedikált gombok viszont az irányítón kényelmesebbek)amúgy a kisebbik gyerkőcöt nem lehet leválasztani róla, pedig a pc-s-ért volt oda....
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz Faterkam #9685 üzenetére
Én rendelés előtt direkt telefonáltam. Kérdeztem hogy van-e olyan cucc ami nekem kell. Mondták hogy van. Kérdem és karácsony előtt ideer? Persze. Kérdem és itt telefonon leadhatom a rendelést? Hát nem mert azt az oldalon kell. Le is adtam és még a weboldal az arcomba nyomott egy rendelési számot és ennyi. Se egy autoüzi, se semmi.
-
90Quiet
tag
válasz Sirandrish #9687 üzenetére
Szia,
Nem ajánlom őket, nem hivatalos forrásból szerzik be a gépeket, és csak egy év náluk érvényesíthető garanciát adnak a wii u-ra a mindenhol máshol alap 2 év helyett. Persze Nintendo konzolt én még nem láttam elromolni, de ha ez fontos szempont neked, kell hogy tudj róla.
Gameshop és konzolvilag korrekt kereskedők 2 év hivatalos gameparkban érvényesíthető garanciát adnak és betáraztak karácsonyra a wii party u csomagból.A lexikális tudás hiánya gondolkodásra sarkall...
-
Sirandrish
legenda
válasz 90Quiet #9688 üzenetére
Konzolvilágnál mit jelent hogy külső raktáron van a cucc?
Mert az írják és hogy nincs készleten..de 10órakor felhívom őket.
Ugyan annyiba kerül és +1 év gar az kenyérre is jól jön[ Szerkesztve ]
-
90Quiet
tag
válasz Sirandrish #9689 üzenetére
A gameshop és a konzolvilág partnercégek és ugyanabból a külső raktárból dolgoznak. Ha belső raktáron van nekik valami, az azt jelenti hogy bent van az üzletben az áru. A külső raktáron levő termék a házhoz szállításnál előnyösebb, mert a futár amúgy is ott veszi fel a csomagokat. (Egyébként nem náluk dolgozom vagy hasonló, csak többször vásároltam tőlük és a tapasztalataim írom le)
[ Szerkesztve ]
A lexikális tudás hiánya gondolkodásra sarkall...
-
Sirandrish
legenda
válasz 90Quiet #9690 üzenetére
Viccesek a konzolvilágnál!
Felhívom őket..mondom csak megkérdezem hogy van-e náluk ami kell mielőtt lemondom a másikat.
Alapba automata rendszer fogad telefonba ami nekem nagyon furcsa..de nem baj mert "én vagyok az első"...legalábbis ezt mondogatja a gép. Vártam 5 percig..leraktam. Aztán megpróbáltam újra..ekkor második voltam a gép szerint ami 1 perc múlva meg is változott mert ismét első voltam. Nah mondom ezek pörögnek, várok. 10percig hallgatom a szuper zenéiket mikor egy férfi hang (szintén gép) beleszól hogy még mindig foglalt mindenki, próbáljam meg később és lerakja.
Hát akkor jóvanakkor[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz 90Quiet #9690 üzenetére
No..nagy nehezen (2x10perc) után sikerült elérnem a konzolvilágot. A webshopjukban ugyan szerepel a gép, de egyébként nincs nekik már. Csak fekete premium gépeik vannak.
Tehát maradt a corvin konzol akiket szintén felhívtam...őket egyből sikerült elérnem és állításuk szerint már úton van a rendelésem, tehát maximum kedden kézhez is kapom.
Azért köszi az infót..tegnap egész délelőtt gépeket kerestem és nem is akadtam rá a konzolvilágra, pedig ismerem őket. Jól jött volna a +1 év gari, de így is jó lesz.[ Szerkesztve ]
-
ldave
félisten
válasz Sirandrish #9692 üzenetére
Én ilyenről még nem hallottam, hogy 2 év hivatalos gari lenne bármely Nintendo gépre. Ez valami új dolog?
A Slime draws near! Command?
-
Faterkam
addikt
Pedig szinte mindenhol így hirdetik most. Én külön rá is kérdeztem! (aztán, hogy tényleg igaz e..)
Még jó, hogy alig vesznek Wii U.-t. Csak azt nem értem, hogy akkor miért nem nagyon lehet már rendelni Még mindíg nem igazolták vissza a rendelésem
[ Szerkesztve ]
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
Sirandrish
legenda
Ne tőlem kérdezd, nem én mondtam. Én 1 év garival veszem
Faterkam Durva hogy mennyire pang a wiiu piac. Használtan alig-alig találni, még játékot is.
[ Szerkesztve ]
-
g@bo
nagyúr
válasz Sirandrish #9695 üzenetére
akinek megvan, már nem adja el fillérekért. mi értelme?
bár lehet az nx jövetelével ránkrohad a cucc, nem lesz rá semmi új játék... bár én pár minőségivel jobban elvagyok mint a pc millió kacatjával.
még mindok a wii u pokemon, harvest moon és animal crossingért nyavajgok.
-
aya
addikt
válasz koncsik #9698 üzenetére
72 óra, csak a chapterek meg elég sok affinity. ( persze sima küldetéseket is csináltam ) Blade lv 9
Pénz nem nagyon van a játékban, a brutál skellek még meg sincsenek, egy lv50 meg három heavy lv30 van a barrack elött.
[ Szerkesztve ]
-
90Quiet
tag
[Műszaki kérdések, szerviz elérhetőség]
[Gamepark oldala]Gondolom ők vannak kapcsolatban az európai szervizközponttal, és vannak olyan eszközeik, szoftvereik és licenceik amivel bele lehet turkálni a gépbe és tudnak olyat beavatkozásokat tenni amit csak a nintendo tehet meg a gépeddel legálisan.
A lexikális tudás hiánya gondolkodásra sarkall...
Új hozzászólás Aktív témák
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest