-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
Szerintem az új ford mustang!!!Jól gyorsul,fejleszthető,viszont igy ebben az állapotában kis végsebesség/330/.Nekem bejön nagyon.Ami hátrány,hogy nem lehet rá body kittet rakni,le van tiltva az opció. Mentem 5 TE futamot,abból 4-et nyertem.Nekem van GT3 RS-em is,de jóval unalmasabb autó,viszont tényleg megy ha van bele sok jó part rakva.Buék mindenkinek...
ForzaHorizon1-2-3-4-5 - XENON010101
-
callmeakos
veterán
Még 1x boldog új évet kívánok mindenkinek
(#5150) milomi Hát ezek közül a Porschét már nem tudod megvenni ugyanis kivették a kapható autók listájából.....
All→M8
-
milomi
tag
válasz callmeakos #5152 üzenetére
De megvehető a Police van rá irva.. 5500 BOOST és a STORON van és ott jobb oldalt a kis füleknél még meglehet venni
NFS World Nick Ewing1987
-
milomi
tag
Vagy milyen lehet a Corvett Z06 Carbon Edition 5000 BOOSt ért jó lehet...ez a 3 közül gondolkozom csak... 5600 BOOST om van..
NFS World Nick Ewing1987
-
tutuhawer
őstag
-
milomi
tag
válasz tutuhawer #5156 üzenetére
Hát erre annyit tudok csak mondani... Soha az életben nem volt olyan dolog ami a Kedvencem,, inkább úgy mondom van több ami a bejön,,, az életbe nagy kérdésem volt Jogsi után milyen autó ?? szóba jöhetett Astra GSI ( szigorúan a C20XE) vagy Honda Civic VTI,, kipróbáltam mind kettőt és a motorikussan tuningolt GSI-t hoztam el, aztán ekadtam meg untam 5 hónap múlva.. vettem egy 206 os PUG ot,, 1,4 est nem birtam megszokni gyenge volt nagyon aztán végre megtaláltam a nekem valót.. egy Fiat Bravo HGT - amit elnem adnám sem cserélném
ezért a nagy dillema, Corvett carbon Edition tetszik, a Gallardo Valentino Balboni tetszik és a Porsche is nagyon tetszik ennyi a többi nem jön be. Azért irtam hátha valakinek van és alátámasztja a gondolataimat gyakorolatban is
NFS World Nick Ewing1987
-
beavisx2
csendes tag
én ha vehetnék t3 as boostos verdát biztos az uj shelbyt veném mikor meglátam elált a lélegzetem az aaz auto a minden a netovább pedig 2x futotam tegnap ijen ellen és 2-0 ide
beavisx2 , mormota , mormotax2
-
tutuhawer
őstag
éééértem, így OK a dolog. Azért kötekedtem kicsit, mert sokan mondják, ha már fizetek, legalább jó legyen a verda, pedig a jó felfogás az, ha fizetek, legalább a kedvencemért fizessek. én egyébként nem tudok fizetni, de remélem, neked növeli a játékélményt az új géped
NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
milomi
tag
PORSCHE GT3 RS -t vettem meg 5500 Boos-t ért.. a kezelhetőségén van még mit javittani ! De ahogy gyorsul az valami eszméletlen.. igy alap verzióba megy hozzá nem nyúltam még 378 at nitróval ott meg áll az óra de pik pak 0-300
NFS World Nick Ewing1987
-
gyuszito
senior tag
Körülbelül 3 hete vettem meg azt a Porsche-t Minden áldott nap legalább 10 15 percet azzal szórakozom, hogy egyhelyben kapartatok, de csak kicsit pörgetem fel a motort, és egyszerűen eszméletlen jó a hangja...Én imádom azt a Porsche-t. Lehet, hogy sokal lenéznek miatta, mert az a szokás..lehet, hogy sokan azt gondolják, hogy tipikusan azért vettem, mert jó...de ez így ebben a formában nem igaz. Tény és való, hogy a C10 es Sky-t azért vettem, mert eszméletlen jól megy (persze kategóriáján belül).. de a porsche az életem 2. nagy álma.. (Az első örökre a Subaru lesz )
Tettem a napokban egy Velo turbót a GT3-ba és eszméletlen jó lett vele a kicsike. Még élvezetesebb vezetni számomra.Nem az számít, hogy mit mond, hanem hogy Ki mondja!
-
senior tag
Tudja valaki,hogy mi van?Se honlap,se szerver.......
Mire leírtam megjött a zöld jelzés.[ Szerkesztve ]
-
WASPZotya
tag
passz én várom a zöldet.
Zotya
-
Yeffy
veterán
válasz tutuhawer #5161 üzenetére
Ez mind szép és jó, csak én meg pl úgy vagyok vele, h oké, h azt veszem meg pénzért, ami tetszik, de ha úgy el van kúrva mondjuk egy t3-as kedvenc, hogy egy t2es vagy akár jobb t1-es gép leveri a picsbe, akkor kicsit morcos leszek... egyrészt nincs több 10 starterra keretem, másrészt meg nem ülök egész nap a gépem előtt, hogy küszködjek a vassal. De hát különbözünk, ugye.
(no offense)Jééé, itt a Beeeerrkaaa...
Boldog új esztendőt mindenkinek! Ne kockuljatok sokat, megárt!
Jéé, most nézem, van itt egy szintén helyi zenész. komoly
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
Yeffy
veterán
válasz Beeerka #5168 üzenetére
ok, majd jól lestoppollak... xD
meg leb_szlak, h nem szóltál, h pesten vagyWASPzotya: jééé, télleg, te is itteni vagy elnézést, vmiért azt nem néztem
jaja, itt vagyok egy másfél éve már...
aszondja disszidáltunk xDna jó éjt nektek
[ Szerkesztve ]
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
gyuszito
senior tag
Közben észrevettem, hogy csak a netem szállt el megint..
[ Szerkesztve ]
Nem az számít, hogy mit mond, hanem hogy Ki mondja!
-
noblem1983
senior tag
Érdekes,hogy amióta lehet találni after cuccokat a játékban azóta alig találok teljesítményfokozó partokat.MD-ék elmentek pihenni és ma biztos arra eszméltek,hogy a gépezet nem úgy működik mint ahogy otthagyták.
Lamborghini fan Uplay/Origin-noblem1983, PSN: noblem1983_2
-
feri1014
senior tag
válasz noblem1983 #5172 üzenetére
Nekem a napokban elkezdte dobálni az alkatrészeket. Van egy rakat felfüggesztésem. Treasure huntból is kb 2 hét után adott motort 2 nap is.
-
Vinrael
tag
Üdv!
Boldog Új Évet Kívánok nektek!
Egy kérdésem lenne hozzátok:
A Ford GT-t mennyire éri meg megvenni?
31es vagyok, és van egy 240sxem, meg egy 9es EVO-m, de már kezdem unni ezeket és vennék egy t3as kocsit. (nincs, és nem is lesz boost pontom)https://www.youtube.com/channel/UCGzkAM74dJ_Vo2r73Y1tv2Q
-
senior tag
Várj még 40-ig és M3!!!
-
-
noblem1983
senior tag
Nekem mióta kérdőjelek vannak azóta 3v4 alkatrész volt ja és 41.napnál tartok szóval az átlag az elég zsenge.De mindig reménykedek,hogy "na ma találok valamit" erre kiszúrja a szemem valami semmiséggel amiből már van vagy 100 db
Lamborghini fan Uplay/Origin-noblem1983, PSN: noblem1983_2
-
WASPZotya
tag
Nekem ma gyémántozáskor mind2 karakterembe t2 pro cuccot adott, szóval elégedett vagyok
Zotya
-
V.Dave
senior tag
válasz noblem1983 #5181 üzenetére
Ismerős az érzés, én sztem 35-36.n apnál tartok és kb 1hete nincs alkatrész. Valaki mondta már h 45-50. nap körül embereli meg magát a game,ehhez nem tudok hozzászólni, reménykedjünk
Xiaomi mi 8 6/128
-
geentleeman
csendes tag
Sziasztok,én betegség miatt kihagytam egy napot (2kariban szedem) és nem bánom,nekem hébahóba adott a kérdőjelek alatt 39nap alatt a kérdőjel 1ventura váltót adott és egy velo féket,úgyhogy most újrakezdtem 14nap van és már 12napra volt egy 3kulcsos felfüggesztésem lesz ami lesz hátha most dobálja majd a partokat
Más!
Az 50 000cash-es mistery packokban lehet találni after cuccokat? -
tutuhawer
őstag
válasz geentleeman #5188 üzenetére
én vettem az elmúlt hetekben 10-et is, szigorúan X összeg feletti felesleget költöttem el mindig, és nem kaptam aftermarket cuccot. Ellenbem minden egyéb kibaszott pályán és játékmódban kapom őket, pedig bármiféle race tuned alkatrésznek is örülnék helyettük...De hát nem.
NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
senior tag
Egy elmélet.Ma nyertem 7 partot,de mint alap alkatrész volt.Lehetséges,hogy a 550 körüli versenyem miatt kapok használhatatlan cuccokat?Itt olvasom,hogy sok ezer verseny van lefutva mindenkinek és ezt biztosan jobban is jutalmazza a játék.De az is lehet a gond,ami a versenyszámmal összefügg,hogy még csak 31-es vagyok.Hülyeségnek tűnik,de nem tudok más magyarázatot...
[ Szerkesztve ]
-
1NST1G8R
senior tag
Teljesen random modon dobal mindent szinttol es futott versenyek szamatol fuggetlenul, ugyanugy mint a treasure hunt-ban mikor mar kerdojelek vannak. Meggyozodesem hogy minden mas elmelet spekulacio es alaptalan, tekintve hogy eleg sok forumot nyalaztam mar at a temaban, es kb. mindenki mast mond (mindenkinek van egy elmelete ), nem beszelve arrol hogy sajat magam is azt tapasztalom hogy mindegy hol es mennyit megyek, ha ad akkor ad, ha nem akkor meg mindegy mit csinalok, ugyse fog. Van hogy egy jo ideig semmit nem kapok, aztan egy nap alatt esik tobb pro cucc is, aztan megint hetekig semmi hasznalhato. Mikor bevezettek hogy after partokat is lehet nyerni, az elso ket het alatt nyertem osszesen egy darab rendszamot, utana egy napon belul esett 5 after cucc, raadasul ugy hogy nem jatszottam tobbet mint az elozo napokon. Szoval total veletlen hogy mit fogsz kapni es tuti hogy nem fugg a futott versenyeid szamatol, a szinttol meg max annyira hogy T3-as pro cuccokat csak magas szintu (45-50) palyan tudsz nyerni. Szerintem.
Fortune doesn't favor fools.
-
senior tag
Új T3-as autó Alfa Romeo!
-
kisgaraba
csendes tag
Szerintetek milyen T3 autót érdemes megvenni(Mondjuk poliszos Murcielago, Mercedes slr, az új selbi) ha lenne rá 6000 boostom. A carbonos corvettet tudom hogy jól megy és a 911 porse is amit kivettek, de a murcival, a merc-el és selbi még nem igazán találkoztam
[ Szerkesztve ]
-
milomi
tag
válasz kisgaraba #5193 üzenetére
Ez a kérdésem volt nekem 2 napon át , nagy dilemmám volt nekem is ! Havernak van Murcielago ja.. jó autó de nem vagyok tőle elájulva , aztán a Corvett Carbon edition-on gondolkoztam és tudod mit vettem meg ??? Porsche GT3 RS és örülök hogy ezt választottam első időnek mentem Multiba a Skyline Avenue -n ( nitro meg jugger nélkül ) (MP) 01:55.519 ezzel az idővel a 603 dik vagyok de nitroval lehetett volna még jobb is, + ahogy megvettem az autót sajna még jobb tuningot nemtaláltam még bele,,, én ezt az autót vettem meg és maximállisan megvagyok vele elégedve
NFS World Nick Ewing1987
-
-
milomi
tag
válasz geentleeman #5188 üzenetére
most vettem 3 szor Mistery packot.... 150 ezrem ment rá amit már most meg bántam de úgy is gyűllik majd ! de semmi alkatrész nemvolt benne,, csak Jugger x15 Nitro x10 stb ilyesmik
NFS World Nick Ewing1987
-
barack1997
senior tag
Milyen az uj alfa?
-
milomi
tag
válasz barack1997 #5198 üzenetére
Alfa C8 .. nemnagy szám külsőleg szerintem,, de a hangja tuti szép lehet
NFS World Nick Ewing1987
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS routerek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- PlayStation 5
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-B: i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-A: i5-4GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest