Hirdetés
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
- Google Pixel topik
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- uleFone Power
- Nem lesz olcsó a Realme GT 8 Pro Európában
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Közönséges Snapdragon 8 Gen 5-ös szettel készül a Qualcomm
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yeffy
veterán
válasz
tutuhawer
üzenetére
Ez mind szép és jó, csak én meg pl úgy vagyok vele, h oké, h azt veszem meg pénzért, ami tetszik, de ha úgy el van kúrva mondjuk egy t3-as kedvenc, hogy egy t2es vagy akár jobb t1-es gép leveri a picsbe, akkor kicsit morcos leszek... egyrészt nincs több 10 starterra keretem, másrészt meg nem ülök egész nap a gépem előtt, hogy küszködjek a vassal. De hát különbözünk, ugye.
(no offense)Jééé, itt a Beeeerrkaaa...

Boldog új esztendőt mindenkinek! Ne kockuljatok sokat, megárt!

Jéé, most nézem, van itt egy szintén helyi zenész. komoly

Új hozzászólás Aktív témák

- Dell Precision 3560 - Core I7-1165G7, 32GB ram, Nvidia T500, Vil.magyar bill, 12 hó gar.
- Lenovo IdeaPad Slim 3 16ABR8 Ryzen 5, 16GB RAM, 512GB SSD, dedikált grafika, garanciás
- Hp Zbook Fury G7 " Gyári magyar Bill " Sok - Sok darab!!!!
- Bomba áron GIGABYTE G5 /I7-13620H 16GB 1 TB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 144 Hz FHD IPS
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% Akku
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest