Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kapanyél

    őstag

    válasz Daffni2 #62405 üzenetére

    Értem, tehát ha szar benzint tankolok a saját autómba a céges tankolókártyámmal, akkor nem a benzin volt a szar, hanem én a hülye.
    Ezt egy technikai fórumon szerintem mellőzhetnénk, mert megoldásokat keresünk, nem jogászkodunk.

    "Ha nem írtad volna, hogy milyen eszközben használod, simán azt a választ kaptad volna, hogy az ügyfélszolgálaton vetesd le a felbontás korlátot."

    Ezt a választ kaptam azoktól, akiknek nem fáj a szomszéd tehene. ;)

    Siofok000
    Eddig HelloData csomagot használtam, az volt korlátlan nettel. Azt sem lett volna szabad, de néha beraktam a telefonomba, beszélgettem róla, SMS-eztem... sosem szóltak, hogy szerződést szegek, pedig a HelloDatát már tűzzel-vassal írtanák. Sajnos a 4G olyan telített lett, hogy használhatatlanná vált. Hozzáteszem, azzal is megy a mai napig a port forwardolás.
    Azért váltottam 5G-re, mert egyrészt nálam pont van lefedettség és mert nincs más alternatívám. Ha szólnak, hogy ejnye, akkor így jártam, addig meg korrektül fizetem a nem kicsi díját és használom - szerintem teljesen normálisan. Nem generálok terabyte-os forgalmakat, nem megy folyamatosan semmi, csak alkalmanként használom, amikor szükségem van rá.
    Egyébként van több korlátlan netet kínáló cég, akik 4G-n is szolgáltatnak, havi 6-11eFt körüli áron, csak azok is a Telenor hálózatát használják és félek, hogy azzal ott lennék, ahol a part szakad. Legalább is nem gondolom, hogy dedikált slotot biztosítanának nekik.

    Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!

Új hozzászólás Aktív témák